Z.A.H.Ř.Ą༻
مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 43,388
- زمان حضور
- 294 روز 2 ساعت 27 دقیقه
جمله:
چنان به موی تو آشفته ام به بوی تو سرخوش
که نیستم خبر از هر چه در دو عالم هست
V.I.P - رمان سیاه و سفید | YaSnA_NHT๛ کاربر انجمن ۹۸
بسم الله الرحمان الرحیم نام رمان: سیاه و سفید ژانر: جنایی-مافیایی، عاشقانه نویسنده: Nohtani.balanoosh کاربر انجمن رمان ۹۸ ناظر: YeGaNeH خلاصه: شخصی که مانند سایه باشد را سخت میتوان گیر انداخت؛ ولی او خود سایه بود! و بالاخره سایه خود را نشان داد! با شخصی که نقطهی مقابلش بود آشنا شد... سیاه و...forum.roman98.com
نام رمان: بـوسـه یک اژدها | Kiss of a Dragon
نام نویسنده: آلیسا وودز
نام مترجم: cute_girl
ژانر: عاشقانه، فانتزی
خلاصه:
[لوسیَن]من یک شاهزاده اژدها از خاندان اسموک هستم… و من دارم میمیرم.پانصد سال برای مردی مثل من واقعاً کافی است. یک هیولا. با این حال، یک پیمان ده هزار ساله با من خواهد مرد، اگر من یک دراگونلینگ بدنیا نیاورم تا جای من را بگیرد. دو برادر من در این کار به درد نمیخورند. پس این کار به عهده من است، بزرگترین برادر با فاصله سنی کم، و با این حال، من نمیتوانم با ترس و وحشت از یک پایان دیگر، مرگی دیگر و خون زنی دیگر روی دستانم مواجه شوم.[آرابلا]من از مرگ در یک کوچهی تاریک در سیاتل توسط یک مرد بسیار زیبا که با بالهای طلایی به پرواز درامده بود، نجات پیدا کردم. حالا او مرا به مخفیگاهاش برده، چشمانم را به دنیایی از موجودات فناناپذیر باز کرده که نمیدانستم وجود داشتهاند، و یک وظیفه غیر ممکن به من داده - پیدا کردن یک همسر برای او. آن موقع، و فقط آن موقع، مرا آزاد خواهد کرد.لوسین بیشتر از آنچه که میخواهد به آرابلا نیاز دارد؛ آرابلا بیشتر از آنچه که باید لوسین را میخواهد؛ و سرنوشت هر دو جهان فانی و فناناپذیر فقط به بهبودی قلبهایشان بستگی ندارد، اما پیدا کردن یک عشق که حقیقیست… رمان بــوسه یک اژدها | cute_girl مترجم ویژه انجمن رمان ۹۸
لوسیَن من یک شاهزاده اژدها از خانه دود هستم… و من دارم میمیرم. پانصد سال برای مردی مثل من واقعاً کافی است. یک هیولا.forum.roman98.com
جمله: در پسین روزهای نسل تقدیر
تو را یافتم برای بقای هر چه بود ...
(جمله از P.E.G.A.H عزیز)
با سلام درخواست جلد داشتم
با سلام درخواست جلد
در حال تایپ - رمان خناس | cute_girl کاربر انجمن رمان ۹۸
﷽ نام رمان: خناس ژانر: ترسناک نام نویسنده: cute_girl کاربر انجمن رمان ۹۸ ناظر: *Z.A.H.R.A* خلاصه: ولع زیاده خواه نفس، انسان را وادار به هر کاری میکند. او را وارد راه های ناشناخته و ندانسته از خطر احتمالی آن میکند. تا جایی که جانش را میگیرد. باعث تغییر خونین سرنوشتی میشود که برایش مقدر نشده...forum.roman98.com
جمله: فاصلهها را بشکن تا ببینی ترسها چیزی فراتر از تصور تو هستند.
V.I.P - رمان جنگجویان | YaSnA_NHT๛ کاربر انجمن رمان ۹۸
به نام خدا اسم رمان: جنگجویان نویسنده: Nohtani.balanoosh کاربر انجمن رمان ۹۸ ناظر: ~MoBiNa~ ژانر: علمی-تخیلی، عاشقانه خلاصه: میرسد روز موعود، روزی که جنگجویان برگزیده به نبرد با موجودات پلید میروند. جنگجویان برگزیده با موجودی طرف هستند که نه میمیرد و نه نابود میشود. موجودی از جنس آتش، از جنس...forum.roman98.com
با سلامنام رمان: آخرین طلوع
نام نویسنده: علی آبانی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: فانتزی، عاشقانه
ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻
خلاصه: شیطان جاودان، در سکوت ترسناکش، عالم را نگریست
او ایده ای داشت!
عالم هستی و خالقش را نابود سازد و کیهان را برپایه پندار پلید خودش بسازد!
و در میان دریایی از نا امیدی.
شش قهرمان قیام کردند تا آخرین باریکه نور امید در دل جهان باشند
لینک رمان
طراح شما: Mohadeseh.f
لطفاً با طراح گفت و گویی ایجاد کنید و اطلاعات مورد نیاز را برای ایشان ارسال کنید.
درخواست جلد آثار در حال تایپ | انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: