باسلام، تا رمان تحت بررسی شما تایید/رد نشه، ناظری براتون تعیین نمیکنیمسلام
نام مجموعه : عنکبوت
قسمت اول : تولد عنکبوت
ژانر : روانشناختی ، درام ، جنایی ، تراژدی ، عاشقانه
نویسنده : آریا طوسی
کلیات : داستان بیشتر راجع به معضلات اعتیاد و قتل می پردازه
من زندگیم همیشه بوی کثافت میداد.بوی لجن ، بوی خون، یه دود غلیظ . خیلی وقتها، وسط خندههام یه گلوله صاف قلبم رو هدف می گرفت . درست مثل اون لحظهای که دراز کشیده بودم رو به روی تلویزیون، با صدای بلند به کارتون تام و جری میخندیدم و تو حال خودم بودم اما یک دفعه ساکت شدم. ساکت شدم چون شک کردم . شک کردم به این که چرا خونه انقدر ساکته؟ مامان کجا بود؟ زینب و امیر کجا رفته بودند؟ منِ هفت ساله با کنجکاوی بیخیال کارتون محبوبم شدم، از جام بلند شدم و اتاقها رو گشتم. خبری ازشون نبود. با یه قیافه جدی همراه با دلهره رفتم تو حیاط. چشمم به مامان افتاد. مامان زهره به دیوار آجری دستشویی گوشه حياط تکیه داده بود و دستش تکون میخورد. تو دستش یه کارد بود. یه کارد آشپزخونه! رد دستش رو که گرفتم به زینبی رسیدم که فقط از رو لباس بلند آبیش تونستم تشخیصش بدم. نگاهم خیلی سریع رسید به تپه تلنبار شده از تکههای گوشت
زیر پای مامان خاک و خون قاطی بود . مامان سرش رو چرخوند سمتم و با دیدنم گفت بیا جلو رضا! بیا ببین دو تا بوقلمون حسابی پیدا کردم! بیا نترس !
قدمی به عقب گذاشتم. مامان با دیدن حرکتم از جاش بلند شد و به سمتم اومد
بیا دیگه کجا میخوای بری؟ امشب یه شام داریم حسابی !
حیوونیها وقتی میخواستم ذبحشون کنم خیلی دست و پا میزدن ترسیدم حروم بشن !
ناظر پیشنهادی : https://forum.roman98.com/members/13144/
پس از تایید/رد شدن رمانتون مجددا درخواست بدید
به امید موفقیت شما...
درخواست ⦁ ⚫ تعیین ناظر داستـــان کوتـــاه ⚫ ⦁
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com