- امتیاز واکنش
- 26,385
- زمان حضور
- 16 روز 13 ساعت 49 دقیقه
نویسنده این موضوع
وقتی خیلی خسته می شم یا از بقیه ناراحت یا عصبانی ، اولین فکری که می زنه به سرم اینه برم سر اون خالی کنم یا نمی دونم ، بلاکش کنم یا هر چی...
حالم از چتامون بهم می خوره دیگه . اونی نیستم که باید !
!
---
وقتی هدیه بود کمی بهتر بود همه چی .
---
دایی آیسا چقدر مایه داره ! :/
---
امروز تولد موحمد بود ! امتحان خدمات سلامت و بهداشت هم داشتیم ... چ سمی بود ! آخ ..
--
چرا نیلدار گفت اگ مجبور شه منو ریموو می کنه ؟ انتظار داشتم زهرا ر و بگه . وات د هل ؟ من چیکارت داشتم آخه مرد .
مولوی چرا گفت با من قهوه کوفت کنه ؟ واقعا وات د هل ؟ بعد نیلدار چیز نمکم میگ خوشبختی و مولوی رو با هم ریموو می کنم. اره کار خوبی می کنی در اغوش هم می خوایم بزنیم بیرون /: اصن منو هم ریموو نمی کردی بخاطر مولوی لفت میدادم. :|
---
ولی هیچی به این نشد که .... گفت می خوام 12/4/1408 عروسی کنم و من بی خبر از اینک گفته عروسی کنم ، نوشتم تااااااااریخ چیهههه این ؟ تولد منه تولد منه ! خب تولدت باشه چیه این حرکات ... و برگای همه مون ریخت
و دقیقا بعدش ... و ... تاس انداختن ؛ اسم من شد ... جالب بود خاطره ش.
--
چرا تا پیام می دم انلاین میشه ؟ وایب مثبتی بم میده همیشه ولی ... نمید چرا . امیدوارم همینقدر دوستانه بحرفیم ! (= و تغییر فاز نده .
-----
خیلی احمق و ... نمید چی بگم ؛ چرا تغییر فاز نمی دی ؟ :)
حالم از چتامون بهم می خوره دیگه . اونی نیستم که باید !
!
---
وقتی هدیه بود کمی بهتر بود همه چی .
---
دایی آیسا چقدر مایه داره ! :/
---
امروز تولد موحمد بود ! امتحان خدمات سلامت و بهداشت هم داشتیم ... چ سمی بود ! آخ ..
--
چرا نیلدار گفت اگ مجبور شه منو ریموو می کنه ؟ انتظار داشتم زهرا ر و بگه . وات د هل ؟ من چیکارت داشتم آخه مرد .
مولوی چرا گفت با من قهوه کوفت کنه ؟ واقعا وات د هل ؟ بعد نیلدار چیز نمکم میگ خوشبختی و مولوی رو با هم ریموو می کنم. اره کار خوبی می کنی در اغوش هم می خوایم بزنیم بیرون /: اصن منو هم ریموو نمی کردی بخاطر مولوی لفت میدادم. :|
---
ولی هیچی به این نشد که .... گفت می خوام 12/4/1408 عروسی کنم و من بی خبر از اینک گفته عروسی کنم ، نوشتم تااااااااریخ چیهههه این ؟ تولد منه تولد منه ! خب تولدت باشه چیه این حرکات ... و برگای همه مون ریخت
و دقیقا بعدش ... و ... تاس انداختن ؛ اسم من شد ... جالب بود خاطره ش.
--
چرا تا پیام می دم انلاین میشه ؟ وایب مثبتی بم میده همیشه ولی ... نمید چرا . امیدوارم همینقدر دوستانه بحرفیم ! (= و تغییر فاز نده .
-----
خیلی احمق و ... نمید چی بگم ؛ چرا تغییر فاز نمی دی ؟ :)
■♡♧|•°دفتر خاطراتمون :) °•|♧♡■
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: