رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
...زندانی کنی و آتش و دود؛ که من دیگر روشنی راستین را یافتهام و مگر کوشک نشینان، به کس بار دیدار و گفت ندهم.
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#تیغ_آفتاب
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
#تیرالین
#تاریخ_آرتدال
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
خط قرمز هایم رها شده ، گوشه ای به خود می لولند.حتی دیگر برای خودم بودن هم تلاشی نمی کنم. انگار تمامی هستی دست به دست هم داده اند که ثابت کنند همه چیز بی ارزش است . چگونه بنویسم وقتی فرا تر از درک بودن را به پای نبودن آن چیز خواهند گذاشت.
#دل_نوشته #مرگ_واژه_غریبی_است #کلمه #دل #غمگین #خط
...پهلوها را به نرمی نوازشهای شیدایی میدرّند و سرانجام، سرما و سیاهی درونشان را به نام پیشکشی بیهمتا و سزاوار به دگران میدهند.
زیباست و گوارا؛ نه؟
و ما برای این دستخونِ باشکوه، به دوریان زیباروی هم نیازی نداریم؛ تنها زبانی نرم و ادب دانی.
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#تیغ_آفتاب
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
...بدرودی بر دیو سپیدروی دماوند زندگی، لَبخندی بر آفتاب برخاستهی زندگی پسین، میانی خمیده از ناهوشی، قامتی راست از نیروی اهورایی و بیباکی و بیباکی.
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#تیغ_آفتاب
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
#افسانههایآرتوری
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
...می بریم و با تمام وجود مرگ را می خواهیم ولی به زندگی چنگ می زنیم ؟ امید !؟ آیا امید واژه ای ساختگی برای ادامه بقا نیست ؟ آیا امید را کسی نساخت که می خواست فقط کمی بیشتر به زندگی چنگ بزند؟ زندگی زیباست ، آرزو زیباست ، مرگ زیباست ، خواب زیباست ولی زیبایی را چگونه معنی می کنیم؟
#مرگ #دل_نوشته #درام
...همانجا که اهورایش اهریمن از درب برانده و تو اینجایی، همان جای که به روزها مهر و مومش کرده بودم و کس و بیکس بار نداده بودم!
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#پیچ_و_خم_دنج
#دل_نوشته
...ارزش دنیا به چیست؟به خانواده ؟ به ثروت؟به دوستان؟ به زمان ؟ به عمر ؟ به جان ؟ به عشق؟ چگونه چیزی که از دست خواهد رفت را ارزش طلقی کنم؟تنها چیز با ارزش مرگ است ، او حتی لحظه ای تنهایت نمی گذارد و در آخر آن است که تورا از قید این دنیا آزاد خواهد کرد.
#مرگ #درام #دل_نوشته #دل #کلمه...
...بی نشان ها
نگاه من چو موج شد
میان گیسوان تو
دلم هزار تکه شد
برای خنده های تو
تو رفتی و دلم فقط
کمی گرفته ای رفیق
تمام راه های تو
که ختم به نیمه راه شد
تمام سعی من در این
کلام بی نشانه چیست ؟
چشان تو نشان من
دریغ شد نشان ها
#مرگ #دل_نوشته #دل #کلمه #درام #شعر #غمگین #عاشقانه #مرگ_واژه_غریبی_است
...است که از کجا میآییم؛ که راستی ما در آن است، که به کجا میرویم."
میتوانم آیین دادگاهان را بهجای آورم که از آن ترس دیدارت و گامی که هرگز برنداشتم، به پشیمانی آدم و حوا از خوردن سیب بهشتی نیستم، و اگر مرا تنها این آموزه بودی، خشنودم و پیوسته به نیکیات همی یاد کنم.
#تیرالین
#دل_نوشته...
...معنی است .
به قول یاس (خواننده رپ) : این همه دویدم و فهمیدم رو تردمیلم
ماسک ها را باید از روی صورت هایمان برداریم و ترسی از نشان دادن چهره واقعی مان نداشته باشیم ، روبه رو شدن با خود واقعیمان و قبول درونمان است که زندگی را برای ما هدفمند می کند.
#مرگ #دل_نوشته #دل #کلمه #درام #مرگ_واژه_غریبی_است
...یا طولانی شان فقط زنده بودند، حتی اگر پیری هم برایشان نبود این زندگی طولانی فقط برای ثروتمندان منفعت داشت نه باقی اقشار جامعه. مرگ هدیه ای است برای جامعه متمدن انسانی، که اگر نبود نه انگیزه ای برای به وجود آوردن تمدن بود و نه باوری به انسانیت.
مرگ واژه ها در تمامی خط هایی که درذهنم جریان دارند احساس می شوند
خطی صاف که گویا دیگر ضربانی ندارد
محکم بر سـ*ـینه ذهنم می کوبم بلکه دمی دیگر به کلمات جانی ببخشم
ولی انگار خودشان نمی خواهند دیگر جریان داشته باشند
از چیزی خسته اند
شاید هم از کسی
...، ما به زمان معنی و مفهوم می بخشیم نه او به ما ، اگر افسار زمان را در دستانت نگیری او تورا زمین خواهد زد و خواهد کشت ، با اینکه تو هنوز نفس می کشی. اگر تصمیم نگیری که با زمانت چه کنی ، او برای تو تصمیم خواهد گرفت.(قسمت هاییش برای رمانیه که دارم می نویسم)
#مرگ #دل_نوشته #درام #مرگ_واژه_غریبی_است
...در دنیایی فرا تر از محدودت ها
فراتر از درد ها و بغض ها
در جهانی که دست ها به جای پس زدن یک دیگر را به جان می کشند
جایی که مرگ واژه ترسناکی نیست
و لازم نیست برای آرزو هایت از همه چیزت بگذری
ولی صبر کن
باید گذشت
باید گذاشت رفت
حتی اگر در جهان رویا ها قدم بزنی
#مرگ #دل_نوشته #درام...
...کر بودن
مانند ساعت ها خوابیدن بعد از چند شبانه روز بیدار بودن
مانند یک نگاه و اولین عشق
مانند اولین قدم های یک نوزاد
مانند دیدن طلوع خورشید بعد از شبی سخت
مانند نور در دل غاری تاریک
مانند امیدی برای زنده ماندن
مانند آب و خاک برای کشاورز
مانند تمامی اینها تو را می خواستم
تو....
#مرگ #دل_نوشته...
...ربان و آتش و نگاه تهی در این میدان خاکستر، بدرود! "و افزون بر آن، بدانید من چون شما گِلم به دروغ و چرب زبانی بِنَسرشته و آن پوزش، تنها برای ریشخندتان بود!"
#تیرالین
#خون_و_جوهر
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
#تیرالین
#دل_نوشته
#پیچ_و_خم_دنج
#مرگ #دل_نوشته #درام