- امتیاز واکنش
- 4,501
- زمان حضور
- 21 روز 6 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستمو گذاشتم رو شونش.
_ اولا که اون عشق زندگیم نیست!
و وقتی که در جواب برام الکی سر تکون داد، فقط محکمتر سرمو به چپ و راست بردم. ولی لبخندم سر جاش موند.
_ و آره، کلیتون قطعا اونجور فکر میکنه، اونم وقتی یه دخترِ کار درستی مثل کورتِنی داره رسما خودشو میندازه روش.
کورتنی فیشر دوستش بود که البته ثابت نبود و هی میرفت و میومد. یا این چیزی بود که خودش تو کلاس جار میزد. خجالتی بودن اگرچه مفید بود، ولی معایبش بیشتر بود. و وقتی مجبور بودی نزدیک مشهورترین دخترای مدرسه بشینی، طبیعی بود که فکر کنن تو هیچوقت به حرفاشون گوش نمیدی. ولی چجوری میشد گوش ندم؟! اونا همه جا بودن و من وقتی حرفای مورد دارشون رو میزدن درست وسطشون قرار میگرفتم. معلوم بود که خیلی بیشتر از اونچه که باید میدونستم. البته، بدون توجه به اینکه پچ پچ کردن از نظر اونا با حرف زدن عادی برای من یکی بود.
_ کیو میگی؟ فیش؟ عمرا. اون بلف میزنه و کلیتون هم اینو میدونه. وگرنه چرا باید میومد سراغ تو؟
و قبل اینکه بتونم حرفشو قطع کنم ادامه داد:
_ و از این مدلت خوشم میاد. خیلی غیرقابل پیشبینیه. خیلیم احساساتیه. تحسینش میکنم.
زل زدم بهش.
_ ژاک؟! بهم نظر داری؟
و چشامو درشت کردم و تند تند پلک زدم.
_ میدونستم! دیگه وقتش شده بود. چندین ساله که منتظر این لحظهام!
بعد با همدیگه زدیم زیر خنده و دستای همو فشار دادیم. از اون موقعها بود که باعث میشد احساس کنم خوشحالترین آدم روی زمینم. ژاکلین کیت بهترین دوست من بود و اصلا نمیتونستم به این قضیه فکر کنم که بعد دبیرستان قرار بود از هم جدا بشیم. والدین اون مصمم بودن که برای دانشگاه بفرستنش به یه ایالت دیگه در حالی که من قرار بود بخاطر شرایط خوابم بازم خونه بمونم. البته که میتونستیم با هم ویدیوکال داشته باشیم، ولی اون اصلا جای این با هم بودنمون رو نمیگرفت.
من هنوزم میخواستم بهترین دوستمو کنارم داشته باشم، کسی که هر لحظه آماده بود یه چیزی برای خندوندنم رو کنه.
_ دیگه باید ببرمت خونه؛ اونجا به مامان و بابات میگم که میخوام بدزدمت و با هم فرار کنیم.
ژاک با همون نیشخند روی صورتش بلند شد و از بالا بهم نگاه کرد.
_ نمیدونی چقـدر منتظر ماه عسلمونم!
ویژه رمان۹۸ رمان خوابگرد | Erarira کاربر انجمن رمان۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: