- امتیاز واکنش
- 12,721
- زمان حضور
- 30 روز 11 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهترین انجمن رماننویسی | دانلود رمان جدید
تاریخ شروع ترجمه: 29/1/20
عنوان رمان: ماري هراس انگیز (Scary Mary)
نویسنده: S.A hunter
مترجم: cute_girl (مهسا)
سطح ترجمه رمان: حرفه اي
ژانر: فانتزي، یانگ ادالت
گروه سنی: نوجوان
منتشر شده در 29/ 2010/July
ویراستاران: Narín✿ و Saghár✿
خلاصه: مردهها باهاش حرف میزنند و او آرزو میکند که خفه شوند.
ماري* همیشه متفاوت بود. او دوست داشت عادي باشد؛ اما میتوانست صداي ارواح را بشنود که این باعث میشد، هرگز نتواند مانند دیگران باشد. سال سوم دبیرستانش را با امید تنها بودن شروع میکند؛ اما کیروش اشر* که دانش آموز جدید است، به نظر میرسد به اینکه او یک دختر مطرود و منفور است، اهمیتی نمیدهد. آنها شروع به وقت گذراندن با هم میکنند و همه چیز خوب پیش میرود، تا اینکه ماري به خانهي کیروش میرود. خانه کیروش روح زده است؛ ولی نه توسط روحی به مهربانی کاسپر*؛ اما این فقط روح نیست که آن شب را خراب میکند؛ بلکه آن افتخار متعلق به ویکی نلسون ملقب به هیکی* با تخته اویجا* قرضی و دوستان پرفیس و افادهاش است. آنها ماري را خیلی عصبانی میکنند که او از آن روح براي ترساندن همهشان که کیروش هم جزوشان بود، استفاده میکند. بعد از این اتفاق، کیروش به او میگوید از خانهاش بیرون برود و ماري فکر میکند هر فرصتی که با کیروش داشته را از دست داده است؛ اما هنوز شبحی وجود دارد که مجبور است آن را مهار کند؛ کسی که بد ذات، زننده و احتمالاً آدمکش است. ماري مجبور است از شر او خلاص شود؛ وگرنه ممکن است کیروش و خانوادهاش آسیب ببینند، یا بلایی بدتر بر سرشان بیاید.
Mary -1
Cyrus Asher -2
3- کاسپر: شخصیت اصلی یک کارتون
Vicky The Hickey Nelson -4
5- Ouija board: یک تخته با حروف الفبا روي آن، با یک پلانشت، وسیله متحرك، براي هجی کردن پیامهاي ماورا طبیعی است.
این جلد زیبا به طراحی رویای عزیزم
~ROYA~
فهرست:
فصل 1: سلام، من را تنها بگذار!
فصل 2: همکلاسیها
فصل 3: فعالیتهاي بعد از مدرسه
فصل 4: دوست جدید؟
فصل 5: دلهره اولین قرار
فصل 6: طرز برخورد
فصل 7: ماری هراسانگیز، بررسی دقیق
فصل 8: شکار روح
فصل 9: گپ زنی ناخواسته
فصل 10: انکار
فصل 11: کمک
فصل 12: نبرد سرنوشت ساز
فصل 13: تیم تگ
فصل14: سرانجام ها
مجموعه Scary Mary
Scary Mary -1
Stalking Shadows -2
Broken Spirits -3
Strange Girl -4
Scamming Death -5
Mr. Conjure -6
Stolen Life -7
سخن مترجم: این رمان اولین ترجمه منه و خیلی واسش زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و سعی کردم خوب ترجمه کنم؛ واسه همین واسهم ارزش داره غیر این رمان یه داستان کوتاه هم ترجمه کردم به اسم «مامی» و اسم کاربری قبلیم که GRAY MOON بود و خب چون اون داستان بود زودتر تموم شد. این رمان به من کلی چیز یاد داد و تجربهی خوبی بود برام و میتونم بگم کلی ماجرا داشت.
امیدوارم شما هم با خوندنش خوشتون بیاد و حتی چیز جدیدی یاد بگیرین. یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که این رمان ژانر ترسناک هم داره؛ ولی به هیچ وجه به نظر من ترسناک نیست؛ واسه همین ترجیح دادم ژانر ترسناک رو نذارم. فکر کنم بخاطر استفاده از کلمه روح و ... نویسنده اصلی ژانر ترسناک رو هم اضافه کرده.
تاریخ شروع ترجمه: 29/1/20
عنوان رمان: ماري هراس انگیز (Scary Mary)
نویسنده: S.A hunter
مترجم: cute_girl (مهسا)
سطح ترجمه رمان: حرفه اي
ژانر: فانتزي، یانگ ادالت
گروه سنی: نوجوان
منتشر شده در 29/ 2010/July
ویراستاران: Narín✿ و Saghár✿
خلاصه: مردهها باهاش حرف میزنند و او آرزو میکند که خفه شوند.
ماري* همیشه متفاوت بود. او دوست داشت عادي باشد؛ اما میتوانست صداي ارواح را بشنود که این باعث میشد، هرگز نتواند مانند دیگران باشد. سال سوم دبیرستانش را با امید تنها بودن شروع میکند؛ اما کیروش اشر* که دانش آموز جدید است، به نظر میرسد به اینکه او یک دختر مطرود و منفور است، اهمیتی نمیدهد. آنها شروع به وقت گذراندن با هم میکنند و همه چیز خوب پیش میرود، تا اینکه ماري به خانهي کیروش میرود. خانه کیروش روح زده است؛ ولی نه توسط روحی به مهربانی کاسپر*؛ اما این فقط روح نیست که آن شب را خراب میکند؛ بلکه آن افتخار متعلق به ویکی نلسون ملقب به هیکی* با تخته اویجا* قرضی و دوستان پرفیس و افادهاش است. آنها ماري را خیلی عصبانی میکنند که او از آن روح براي ترساندن همهشان که کیروش هم جزوشان بود، استفاده میکند. بعد از این اتفاق، کیروش به او میگوید از خانهاش بیرون برود و ماري فکر میکند هر فرصتی که با کیروش داشته را از دست داده است؛ اما هنوز شبحی وجود دارد که مجبور است آن را مهار کند؛ کسی که بد ذات، زننده و احتمالاً آدمکش است. ماري مجبور است از شر او خلاص شود؛ وگرنه ممکن است کیروش و خانوادهاش آسیب ببینند، یا بلایی بدتر بر سرشان بیاید.
Mary -1
Cyrus Asher -2
3- کاسپر: شخصیت اصلی یک کارتون
Vicky The Hickey Nelson -4
5- Ouija board: یک تخته با حروف الفبا روي آن، با یک پلانشت، وسیله متحرك، براي هجی کردن پیامهاي ماورا طبیعی است.
این جلد زیبا به طراحی رویای عزیزم
~ROYA~
فهرست:
فصل 1: سلام، من را تنها بگذار!
فصل 2: همکلاسیها
فصل 3: فعالیتهاي بعد از مدرسه
فصل 4: دوست جدید؟
فصل 5: دلهره اولین قرار
فصل 6: طرز برخورد
فصل 7: ماری هراسانگیز، بررسی دقیق
فصل 8: شکار روح
فصل 9: گپ زنی ناخواسته
فصل 10: انکار
فصل 11: کمک
فصل 12: نبرد سرنوشت ساز
فصل 13: تیم تگ
فصل14: سرانجام ها
مجموعه Scary Mary
Scary Mary -1
Stalking Shadows -2
Broken Spirits -3
Strange Girl -4
Scamming Death -5
Mr. Conjure -6
Stolen Life -7
سخن مترجم: این رمان اولین ترجمه منه و خیلی واسش زحمت کشیدم و وقت گذاشتم و سعی کردم خوب ترجمه کنم؛ واسه همین واسهم ارزش داره غیر این رمان یه داستان کوتاه هم ترجمه کردم به اسم «مامی» و اسم کاربری قبلیم که GRAY MOON بود و خب چون اون داستان بود زودتر تموم شد. این رمان به من کلی چیز یاد داد و تجربهی خوبی بود برام و میتونم بگم کلی ماجرا داشت.
امیدوارم شما هم با خوندنش خوشتون بیاد و حتی چیز جدیدی یاد بگیرین. یه چیز دیگه هم که باید بگم اینه که این رمان ژانر ترسناک هم داره؛ ولی به هیچ وجه به نظر من ترسناک نیست؛ واسه همین ترجیح دادم ژانر ترسناک رو نذارم. فکر کنم بخاطر استفاده از کلمه روح و ... نویسنده اصلی ژانر ترسناک رو هم اضافه کرده.
ماری هراسانگیز | cute_girl کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: