Z.A.H.Ř.Ą༻
مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 43,392
- زمان حضور
- 294 روز 3 ساعت 0 دقیقه
به نام خدا
انگار که یه نقطه مشترک وجود داشته باشه اما؛ بازم همه چیز به خودم بستگی داره. تقدیر! تلاش! شانس! خیلی سخته که توی جامعه امروز بدون تکیه گاه رشد کنی و بالا بری الخصوص که؛ خانم باشی و هزار و یه مشکل!همین نگاه ها وحرف ها و زخم زبون مردم از همه چیز بدتره دیگه؛ چه برسه به نگاه جنسیتی و.... جامعه!
امید!
امثالهم نتوستن هیچ وقت مانع امید بشن!
امید تنها چیزی هست که تموم نمیشه و هیچ چیز نمیتونن شکستش بده و از چیزی نمیترسه.
ولی همین تلاش ها و امید بود که؛ باعث شد بتونم خودم رو کمکم بیرون بکشم و الآن تازه میخوام شروع کنم. انگار من تازه زرای درونم رو پیدا کردم. همه این اتفاقات و آدما لازم بودن تا من بزرگ بشم تا تجربه کسب کنم. تا اینجا باشم! در آستانه n سالگی
ولی با کلی تجربه و موفقیت!
از انتخاب های بدم پشیمون نیستم ولی؛ خوشحالم که باعث شدن من بهترین گزینه رو برای پیشرفت داشته باشم.
برخلاف بقیه همین کارای ساده بهم آرامش میده و تلاطم درونم رو میخوابونه. خوبیش اینه که؛ وقتی عصبیم، آشفتهمو... همین حرکت اسکاج روی ظرف ها و کف فراوون باعث میشه هنوزم لـ*ـذت ببرم از نفس کشیدن.
گاهی احساس میکنم هیچ چیز و هیچ کس بهتر از ظروف آشپزخونه منو نمیشناسه. گاهی هم دلم میسوزه دق دلیم رو، حرفای نگفته و دلتنگیهامو سرشون خالی میکنم. ولی عجیب همین چیزای کوچیک و ساده حالم رو خوب میکنه. همین آشپزی و گردگیری، رسیدگی به گلا و گلدونا و حتی چای دم کردن و شب نشینی تو حیاط با آتیش حتی جمع کردن سفره که ازش متنفرم، این روزا کمی بهم انگیزه میده
زمان همیشه همه چیز رو درست میکنه. و بازم صبوری
نمیدونم ولی این روزا درک عجیب و بهتری نسبت به زندگی دارم.
نرسیدن و نشدن قسمتی از زندگیه
و باید باهاش کنار بیای
چون رنج قراره تورو آگاه کنه
نه اینکه در تاریکی و ناامیدی غرقت کنه.
۱۴۰۲/۱/۱۲ شنبه
■♡♧|•°دفتر خاطراتمون :) °•|♧♡■
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com