خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دل_نوشته

1. Tiralin

دلنوشته پیچ و خم دنج | elina2003 کاربر انجمن رمان ۹۸

...هونژاد همنشینی بس نکوست، که ریش‌های[6] تو از سر و دلم می‌ریزد و به گمانم همان پاک نشانی باشد، که به میدان درخورم رهنمون می‌شود. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. گیسو از خونگر برانم: گیسوانم را با خنجر کوتاه کنم ۲. نگون نیست: بد نیست ۳. خرد: عاقل (به...
  2. Tiralin

...واپسین آبی که از دل سرزمین‌های سپیدپوش می‌جوشد و آن واپسین ستارگان؛ پای کوب، بگری[3] و خوش‌خند، که دیگر جانی بی‌دل نخواهد شد.[4] #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. جان فروشی: عشق عمیق ۲. یکایک: ناگهان 3. بگری: گریه کن ۴. جانی بی‌دل نخواهد شد: کسی عاشق...
  3. Tiralin

...خواهان خموشی، چه کردی که در پی سخن گفتن است؟ تو شاید در پی هوسی بیهوده در جوانی سخنی گفتی و گذر کردی؛ ولی من... اکنون چون آن شاهزاده‌ی سرکش گریخته‌ام که دلش بهر خم ابروی دختی شمشیر به دست در جنگل بلوط رفته است. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دوش: دیشب
  4. Tiralin

...درد و بغض من از توی ناشايست نیز از سر و تَن فرو می‌ریزد؛ تا شمشیر آب[5] به دستم رسد و آرتمیس[6] به خویم. #تیرالین #Ready_To_Love #Seventeen #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. ناسو: جهت مخالف 2. " بیا در ناسوی جهان....": بخش‌هایی از آهنگ Ready to love از...
  5. Tiralin

...شبگرد - همان‌گونه که هیچ‌گاه ندانستم از کِی دلت دادم فراموشت سپارم و آن‌گاه که به پا خیزم و کمان درکشم، دیگر ارزشی ندارد آن مگس‌های پروانه چه می‌گویند و تو... تکانی در دل یا که نه. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. مهری: رحم کن ۲. سیاهی غبار: نفرین سخت
  6. Tiralin

...نوشتم و پیشکش گل سرخ نیکاو و آن پرپر گل پاسخ؛ در ره بدرود، با زهر ناگوار کف زدن در بر یاری دیگر رنجم می‌دهد؛ که این است، رهِ روی‌گردانی از بی‌دلان و کمان کشیدن[2]. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. مگس‌پرانی: تفریح ۲. کمان کشیدن: به جایگاه حقیقی خود...
  7. Tiralin

...نفرین یار دیدم دیدی که در هوایت یارم دگر گزیده‌ست! سهم من از تو دلبر بغض و فغان به نام است هایم دگر کِی آید رعد و ملک بدانَست #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج معنی: احساس عمیق خود را زیر پا گذاشتم و معشوقم مرا نفرین کرد. ای معشوق من دیدی که در کشمکش میانمان یارم دیگری را انتخاب کرد؟ بیشترین و...
  8. Tiralin

به گذر از پلی زیر آتش و درّه رسیده‌ام و به گمانم همه پیشکشم به دستت رسیده؛ که اگر نه، این پرپر گل سرخ که کفش‌هایم نوازش رهاورد چیست؟ #تیرالین #پیچ_و_خم_دنج #دل_نوشته
  9. Tiralin

...این نیست و من تا رستاخیز پای می‌کوبم و سویت می‌آیم؛ آه، هنگامی که دست سویت دراز می‌دارم، از هول و هراس بر زمین می‌افتی؟ باش، مهتر! باش، پاک‌سرشت! این آغاز بازی‌ست! #تیرالین #پیچ_و_خم_دنج #دل_نوشته #Psycho #Doko _______________________________________ 1. فزون: رنگارنگ‌تر ۲. بی‌بند: بی‌قاعده و...
  10. Tiralin

...نیز نه به نام نوش سیاهی افسون[8]، که به نوش گیلاس بهاری[9]، تو را همی بدرود می‌گویم؛ بـ*ـو*سه‌ی نیکاو[10] و گل سرخم پیشکشت جان‌جانان! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. قلم به کنار: معادل والسلام ۲. بیزارت بودم به مرگ: در حد مرگ از تو بیزار بودم 3. مزیح...
  11. Tiralin

...است ژرف و نوجوان‌گون، زخم‌هایی ژرف پسند در دل و دست‌هایی که پس از آن شب‌های دراز بر دیواری بگرفت و برخاست! #تیرالین #Taylor_Swift #The_Archer #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. اصل جمله: All of my heroes die all alone ( The Archer by Taylor swift) ۲. گِیهان: جهان
  12. Tiralin

...پس آه و فریاد! بیزارت بودم، در پی‌ام دویدی به مرگ[4]، آن‌گاه که مَنَت دل سپردم، به مانند غباری... ناپدید گشتی و دوات به کنار.[5] #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. به هیچ: هرگز ۲. برم: برایم ۳. می خورد: می خوراند ۴. دویدی به مرگ: مرگبار دویدی ۵. دوات...
  13. Tiralin

...می‌دانستند از دیدارت گاه به هول و هراسم و گاه آن لبخند راستین و کودکانه تنها بهر توست؛ تنها! اکنون نیز نیازمند آن خردمندم و دست بریدن[1]، چرا که نیک می دانم دلم در بند توست؛ مهتر زیبا سخن! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دست بریدن: تلنگر برای...
  14. Tiralin

...بشنو و در پی آن قهوه گیسوی بی‌همتا شو! دیوانه نیستم، مهتر! درخشش گنج مروارید[۴] رها کن، که من نیز باید گیسو تراشم و راهی آتش‌کده! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. هر دست می‌بری از بر کنم: تو را به خوبی می‌شناسم ۲.رهنوزت: ت متعلق به کلمه ی گستاخی...
  15. Tiralin

...بلند فرو ریخت، قلم می‌داند و تن جامه[۶]، که این همنشینی بیهوده به تباهی است و آن واژگان و دویدن‌ها... تنها بهر یک مگس پرانی![۷] #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. سورت: شدت ۲. زهی خواب بیهوده: زهی خیال باطل ۳. به‌هیچ: هرگز ۴. نازهای بی‌چشم: ناز و...
  16. Tiralin

...سینِه‌گاه برون شود؛ بر یادم روان می‌شوی، چون آب زلال کوه تبار و این بس زیباست، که دلبری بس کهن این‌گونه به یاد می‌آید؛ ای بسا[1] دیگر نه سخنی از دل‌تنگی‌های رنج‌آور است و نه دیداری سرشار از زندگی راستین! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. ای بسا: ای افسوس
  17. Tiralin

...فرستاد، تو نیز... دیگر به دیدارم لبخند بر رخسار نگذار؛ بیا هیچ‌گاه چون دوستانی کهن با یکدیگر رفتار نکنیم و به کردار دو ناآشنا به ریشه[1] از برهم گذریم و بدرود به هیچ‌گاه! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. ناآشنا به ریشه: افرادی که همیشه غریبه بوده‌اند.
  18. Tiralin

...شاید به ستاره‌ی گردان کف[3] و شاید به فرزانگی دویم[4]، ولی اگر به دیداری درخور این دوستت دارم‌ها رسیدیم، نزدیک آ و پاسخم گو! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دریاوار: بسیاربسیار ۲. درخشش گنج مروارید: لَبخند عمیق و درخشان گنج مروارید برگرفته از خوان...
  19. Tiralin

...و براستی دلم بردی به نخست. اکنون گذشته از شیرینی آن روزها، مرا کِی می‌یابی، خِرد؟[4] شاید دمِ مرگ با زهری که می‌چکد، از لـ*ـبِ کبود! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج #The_Great_War #Taylor_Swift _______________________________________ 1. گیسوان ریخته به یک طره: موهای ریخته به‌غیر از یک طره ۲...
  20. Tiralin

...بر دست![4] من کیستم که تو را تنها کنار خویش نگاه دارم؟ من هیچ‌کس، ولی آن تَن که با غبار تیره‌ی پشت سرش به پندار عام رفتار کردی. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. سَخُن: شکل دیگر واژه‌ی سُخن ۲. خورشید دیگر: روز دیگر ۳. جوهر مجاز از سخن ۴. ای بسا کو آن...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا