خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دل_نوشته

1. Tiralin

دلنوشته پیچ و خم دنج | elina2003 کاربر انجمن رمان ۹۸

...و ناکجا می‌گذاری؛ ولی کو؟ من در این دَم نیز از تو رشته‌ی مهر بُریده‌ام، چه رسد به آن روزها که در بزمی خودساخته به پای کوبی خویشم! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دلم می‌تکاند: دلم می‌لرزاند ۲. نوشته‌هایم دلدادگی: نوشته‌های دلدادگی‌ام ۳. بر سر خویش...
  2. Tiralin

...و خم ره می‌دهد؛ بهتر از آن است که تو هر روز فریاد شرم و پنهان داشتن سر و چهره سر دهی و من، پنهانی در بزم هر روزه‌ی این کاخ، زهر و مَست بنوشم! پس از جای فرو رفتن در اقیانوس شرم و پشیمانی، دستم بگیر تا ما نیز پای کوبیم و خند؛ که زندگی رود روان است و به هیچ نایستد. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج
  3. Tiralin

...من تابستانم و فرشته‌ی پاییز بر شانه می‌نشانم! پس بیا هر دو در واپسین واژگان این قلم که تیرالین می‌نویسد و اندیشه‌اش تهی می‌شود، دمی ژرف گیریم و غبار تیره‌ی زخم‌های داشته و نداشته از یکدیگر را از سـ*ـینه بیرون کنیم. "نه آن‌که کبریتی افکنده شود و خاکستری بر جای بماند!" #تیرالین #دل_نوشته...
  4. Tiralin

...شاد باش می‌گویم که پس از روانه شدن جویبار و سیلاب از دیدگان، دَمی از این تصمیم رهایی بازنگشتی. "گرچه او پوزخند زند و هزار دیوانگی دیگر!" #تیرالین #پیچ_و_خم_دنج #دل_نوشته _______________________________________ ۱. بار ده: اجازه بده، بگذار ۲. دست خون دلدادگی: قُمار عشق ۳. پدر آتش: خدا ۴. شمار: نوبت
  5. Tiralin

...گوش بیاویز که دیگر بار[5] بازی با من نداری، که اگر باری پسین خواهی، خود برانگشتت می‌گردانم و رهسپار زخم و درد و رنج و دست خون[6]. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. باری: به هر حال ۲. این جام و سنگ: این موضوع ۳. دِی به آب روان است: حرف دیروزم پوچ و...
  6. Tiralin

...براندی و او از بر کرد؛ زهی دیوانه‌نژاد، زهی![4] و باری[5]، گرچه به زخم بر زانو افتادی و در کمر کوه مانده‌ای، دستم بگیر و برخیز! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. شور دم‌وار: خوشحالی لحظه‌ای ۲. راست: درست ۳. سرها بر خاک می‌افتد: افراد زیادی تسلیم...
  7. Tiralin

...چندان که رویاوریش بایستم! ای کاش قلمی به دست گیرد و فرایم بخواند! نمی‌خواهم رها کنم و در روم! آه... می‌نگری؟ این بار نیز با دلداری بی‌مهر و دیوانه رویارویم و باید رفت چون پرستویی مهاجر! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. شماری از سِیُم: به سه شماره،...
  8. Tiralin

...فدای خوش و ناخوشت فرشته‌ی پاکی! اگرم آهنگ[3] دیوانگی باشد، می‌خواهم با تو، دست در دست و به فرمان تاج و تَختت در ناسوی جهان بدوم. #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. مشتبه نشو: اشتباه نکن ۲. نه هرگز براندیشم: هرگز نمی‌ترسم برگرفته از شاهنامه‌ی فردوسی...
  9. Tiralin

...و دردی که سیاهی افسونش بر من خوراند؛ که هنوز چون جنگجویی بس زخم‌دار به راهم و از در[2] یک ارزن نیست، نوازش دست‌های فرشته‌ی پاییزی‌ام را رها کنم و این نبرد خاموش را ببازم! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. یک شب و یک جام: زمانی بسیار کوتاه ۲.از در: شایسته
  10. Tiralin

...سال‌ها، کسی نمی‌داند او را چه شد که دیگرش هیچ‌کس ندید. آری! پای کوبی این چنین است؛ با آن نوازش‌های نرم و افسون بر سر و دست و گونه! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دست خون مجاز از شرط بندی پای کوبی دست خونی ترسناک است برگرفته از این قسمت آهنگ Cowboy like...
  11. Tiralin

...که من فرشته‌ی زیبایم را چون طبق بر تاج سر می‌گذارم و تا پایان گیهان پای می‌کوبم و می‌خندم که این بار دیگر کلید گنج مرواریدش دست تو نیست[2]! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ 1. دست شستن کنایه از رها کردن ۲. کلید گنج مرواریدش دست تو نیست: دیگر بهر تو نمی‌خندم
  12. Tiralin

...برو و رسادختی[6] دیگر بیاب، که... آه! در راستین مرا چه کار که می‌خواهی رسادختی دیگر بیابی، یا نه! تنها بدان که من نه! پایان! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. ارزش: ارزشمند ۲. تنها بادت می‌گفت: تنها از آن می‌شنیدی ۳. برگ‌سرشت: پست سرشت ۴. کف‌زدن...
  13. Tiralin

...می‌گریستم بهر آن‌که‌های من! شاید او زیبایی با خود دارد و من ندانم؛ آتش این دلباختگی به خموشی رفت! می‌خواستم تا همیشه با سخنانم چون مار گرزه نیشت زنم؛ ولی دیگر بس است! ارزشت را باز پس گرفته‌ام و اکنون تنها چون شبگردان پستی، که مار گرزه نیز نمی‌خواهد از برشان درگذرد! #تیرالین #دل_نوشته...
  14. Tiralin

...نیستم؛ پس بدان که این دلسوزی، تنها یک آیین باستانی ست و بس!" چرا که تنی چون تو، هیچ‌گاه دوست راستین و شیدای پایبند نخواهد داشت! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. " اگر گزند بر جانت...": الهام گرفته از آهنگ the1 از تیلور سوئیفت: if you never bleed...
  15. Tiralin

...اکنون چون خود دارم و این بس ارمغان، چون لشکری هزار به فرماندهی سام و گردآفرید می‌آیم که خوان دل از زهرهای مانده پاک دارم! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. بی‌باکی که نامم از بر است اشاره به معنی نام تیرالین: زاده‌ی شجاعت ۲. کدیور لبخندهای‌ دوگانه...
  16. Tiralin

...دل تیره‌ام شدی! گرچه من به بغض و ناگزیری دستت گرفتم؛ ولی باید همراه تو ای زیبا سرشت، ای همدم نو، ای دوست همیشگی، پای می‌کوفتم، می‌خواندم به دیوانگی و اشک‌های ناخواسته روان می‌کردم؛ تا به راستیِ راست روشنی‌ات دل تیره‌ام را چیره می‌شد و همراهت می‌شدم، فرشته‌ی پاییز! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج
  17. Tiralin

...همیشه‌ات ارزش خواهم گذاشت، همیشه! و نیز برت از این نیمکت برمی‌خیزم و چندان کف می‌زنم، که کلاه از سر بیوفتد! تو از پس این گودال نیز برستی[3]؛ زیبای من! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. زاده‌ی آتش‌کده: پاک، بی‌گنـ*ـاه ۲. بانوی رود: بانوی هنرمند ۳. برستی...
  18. Tiralin

...در این دم نیز تنها می‌نویسم که بگویم می‌توانی به آسانی رها شوی! آری! رها شو! مرا ز یاد به در کن! بهار همین جاست و ما نیز بدین‌سان نو می‌شویم و جامه‌ی یاس و اطلس به تن می‌کنیم! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. دوش به نیمه: نیمه‌شب گذشته ۲. رود: ترانه
  19. Tiralin

یک زر مرا یک زر تو را خواهی مرا زر ده مرا تاجر مخواه #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج معنی: اساس معمول معاشرت‌های روزمره‌ی افراد معامله‌گونه است؛ اگر در پی عشق هستی، بی‌قید و شرط این راه را در پیش بگیر.
  20. Tiralin

...است و خودباختگی! و تنی که زخمش خورَد، دو ره بیشتر ندارد، تا روزهای‌ روز گریز از تیر دلدادگی یا فرورفتن در نوش لیلی‌های بهاری[2]! #تیرالین #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. سخنِ فرزانه: سخنی که یک فرزانه گفته است. ۲. نوش لیلی‌های بهاری: وقت گذرانی با معشوق‌های...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا