- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد با چاقو برش زده و سرو میکنیم.
نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم
کیک به
آرد سفید ۱/۵ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱/۲ لیوان
ماست ۱۰۰ گرم
به ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.
در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.
پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.
نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم
کیک به
آرد سفید ۱/۵ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱/۲ لیوان
ماست ۱۰۰ گرم
به ۱ عدد
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.
در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.
پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.
طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com