- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
قالب را داخل فر قرار داده وتارت به را با دمای ۱۹۰ درجه برای ۴۵ دقیقه بپزید.
وقتی تارت پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
در آخر در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.
مارمالاد به
به۲.۲۵ کیلوگرم
شکر۲ فنجان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
ابتدا کرک های روی پوست “به” را با یک دستمال نخی گرفته، بعد پوست “به” را با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد.
با یک چاقوی تیز به بدون پوست کنده، به چهار قسمت تقسیم کنید.
دانههای “به” را به خاطر لعابی که میاندازد و اینکه بیشترین میزان پکتین را دارد، جدا نکنید (پکتین مادهای است که برای ژلهای شدن “مارمالاد به” مورد نیاز است.)
تکههای “به” را در یک قابلمه بریزید و کمی آب روی آن بریزید، طوری که تا ۳-۲ سانتیمتر روی “به” را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید “به” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
یک آبکش روی دهانه کاسهای قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، محتویات داخل قابلمه را در آبکش بریزید.
وقتی تارت پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
در آخر در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.
مارمالاد به
به۲.۲۵ کیلوگرم
شکر۲ فنجان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
ابتدا کرک های روی پوست “به” را با یک دستمال نخی گرفته، بعد پوست “به” را با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد.
با یک چاقوی تیز به بدون پوست کنده، به چهار قسمت تقسیم کنید.
دانههای “به” را به خاطر لعابی که میاندازد و اینکه بیشترین میزان پکتین را دارد، جدا نکنید (پکتین مادهای است که برای ژلهای شدن “مارمالاد به” مورد نیاز است.)
تکههای “به” را در یک قابلمه بریزید و کمی آب روی آن بریزید، طوری که تا ۳-۲ سانتیمتر روی “به” را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید “به” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
یک آبکش روی دهانه کاسهای قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، محتویات داخل قابلمه را در آبکش بریزید.
طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com