- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
در ادامه قالب مناسبی را با روغن جدا کننده کیک یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم، بعد مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
حالا قالب را چند بار به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی در مایه کیک خارج شود.
در ادامه کیک را برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود،بعد از فر خارج کرده و میگذاریم کیک خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک، آنرا به شکل دلخواه تزیین مینماییم.
در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای را با کمی خامه صبحانه ترکیب نمایید. بعد به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک را با آن کاور مینماییم.
انواع غذا با به
خورش به آلو با مرغ
به۲ عدد بزرگ
ران یا سـ*ـینه مرغ۳۰۰ گرم
آلوخورشتی۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ تکه
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
زردچوبه و نمکبه مقدار کافی
روغن مایع و فلفل سیاهبه مقدار کافی
برای درست کردن خورش به آلو با مرغ، به را شسته و پوست آن را کاملا جدا کنید، بعد به صورت خلالی درشت خرد نمایید. (به دلیل بافت نرم به آن را به صورت ریز خرد نکنید، چون داخل خورش له می گردد.)
حالا تابه مناسبی را روی حرارت ملایم میدهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه مینماییم. در ادامه به را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سرخ گردد.
سپس پیاز را نگینی ریز خرد کرده و قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار می دهیم.
در ادامه، مقداری روغن مایع به قابلمه افزوده و پیاز را بلافاصله اضافه میکنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.
حالا قالب را چند بار به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی در مایه کیک خارج شود.
در ادامه کیک را برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه داخل طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود،بعد از فر خارج کرده و میگذاریم کیک خنک شود.
بعد از خنک شدن کیک، آنرا به شکل دلخواه تزیین مینماییم.
در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای را با کمی خامه صبحانه ترکیب نمایید. بعد به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک را با آن کاور مینماییم.
انواع غذا با به
خورش به آلو با مرغ
به۲ عدد بزرگ
ران یا سـ*ـینه مرغ۳۰۰ گرم
آلوخورشتی۱۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
چوب دارچین۱ تکه
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
زردچوبه و نمکبه مقدار کافی
روغن مایع و فلفل سیاهبه مقدار کافی
برای درست کردن خورش به آلو با مرغ، به را شسته و پوست آن را کاملا جدا کنید، بعد به صورت خلالی درشت خرد نمایید. (به دلیل بافت نرم به آن را به صورت ریز خرد نکنید، چون داخل خورش له می گردد.)
حالا تابه مناسبی را روی حرارت ملایم میدهیم و کمی روغن مایع به آن اضافه مینماییم. در ادامه به را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی سرخ گردد.
سپس پیاز را نگینی ریز خرد کرده و قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار می دهیم.
در ادامه، مقداری روغن مایع به قابلمه افزوده و پیاز را بلافاصله اضافه میکنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سبک شود.
طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com