- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
میوه به یک میوه خوشمزه و خوش عطر از خانواده سیب امیباشد. این میوه را هم میتوان به صورت خام خورد و هم با پخته آن انواع تاس کباب و غذاهای مختلف میتوان درست کرد. همچنین دسرها و ژله های متفاوتی نیز میتوان با به درست کرد و از طرفی دیگر دارای خواص بی شماری است. در این مطلب از سری مطالب ارکیده، شما را با طرز تهیه انواه دسر و غذا با میوه به آشنا میکنیم و طرز تهیه مرحله به مرحله آن را آموزش میدهیم.
چه چیزهایی با به می توانیم درست کنیم؟
مربای به
دمنوش با پوست به
چای به
کمپوت به
ترشی به
دسر با به
انواع دسر با به
تارت به
مارمالاد به
ژله به
کیک به
انواع غذا با به
خورش به آلو با مرغ
خورشت به آلو با گوشت
اشکنه به
به پلو
تاس کباب به
کوکوی به
مربای به
بهیک کیلو
شکریک کیلو
آبیک لیتر
آبلیموچهار قاشق غذاخوری
هلپنج عدد
گلابیک دوم لیوان
برای درست کردن مربای به، ابتدا به را شسته، پوست کنده و هسته های آن را جدا نمایید. اندازه برش آن به سلیقه خودتان بستگی دارد و میتواند درشت و یا خیلی ریزتر باشد. فقط یادتان باشد سریع آنها را خرد کنید. چون به پوست کنده سریعا در مقابل هوا اکسید شده و تغییر رنگ میدهد.
داخل یک قابلمه پنج لیوان آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد بهها را به آن اضافه نمایید.
۳۰ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم نرم شود ولی باید حواستان باشد له نشود.
در این مرحله شکر و هل را بیفزایید.
حرارت گاز را روی خیلی کم نقرار دهید. درب قابلمه را بسته و بگذارید پنج ساعت با حرارت ملایم روی شعله گاز بماند.
بعد از پنج ساعت، مربا قرمز رنگ شده و به غلظت مناسبی میرسد. در این مذت، هر از گاهی درب قابلمه را بردارید و مربا را به آرامی هم بزنید.
اگر مربای شما غلظت دلخواه را داشت اما رنگش قرمز نبود، میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید تا بیشتر بپزد.
چه چیزهایی با به می توانیم درست کنیم؟
مربای به
دمنوش با پوست به
چای به
کمپوت به
ترشی به
دسر با به
انواع دسر با به
تارت به
مارمالاد به
ژله به
کیک به
انواع غذا با به
خورش به آلو با مرغ
خورشت به آلو با گوشت
اشکنه به
به پلو
تاس کباب به
کوکوی به
مربای به
بهیک کیلو
شکریک کیلو
آبیک لیتر
آبلیموچهار قاشق غذاخوری
هلپنج عدد
گلابیک دوم لیوان
برای درست کردن مربای به، ابتدا به را شسته، پوست کنده و هسته های آن را جدا نمایید. اندازه برش آن به سلیقه خودتان بستگی دارد و میتواند درشت و یا خیلی ریزتر باشد. فقط یادتان باشد سریع آنها را خرد کنید. چون به پوست کنده سریعا در مقابل هوا اکسید شده و تغییر رنگ میدهد.
داخل یک قابلمه پنج لیوان آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد بهها را به آن اضافه نمایید.
۳۰ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم نرم شود ولی باید حواستان باشد له نشود.
در این مرحله شکر و هل را بیفزایید.
حرارت گاز را روی خیلی کم نقرار دهید. درب قابلمه را بسته و بگذارید پنج ساعت با حرارت ملایم روی شعله گاز بماند.
بعد از پنج ساعت، مربا قرمز رنگ شده و به غلظت مناسبی میرسد. در این مذت، هر از گاهی درب قابلمه را بردارید و مربا را به آرامی هم بزنید.
اگر مربای شما غلظت دلخواه را داشت اما رنگش قرمز نبود، میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید تا بیشتر بپزد.
طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: