خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~ریحانه رادفر~

کپیست انجمن رمان ۹۸
کپیست انجمن

امتیاز واکنش
10,796
زمان حضور
63 روز 18 ساعت 0 دقیقه
نویسنده این موضوع
نورا فاتحی (انگلیسی: Nora Fatehi‎؛ ‏عربی: نورة فتحي‎؛ زادهٔ ۶ فوریهٔ ۱۹۹۲) یک مانکن، بازیگر و خواننده مراکشی-کانادایی است.
زندگی شخصی:
فاتحی از یک خانواده مراکشی است و در کانادا متولد و بزرگ شده است، اگرچه در مصاحبه ها نیز اظهار داشته است که خود را «قلبا هندی می‌داند.»
شغل:
فاتحی کار خود را با حضور در فیلم بالیوود غرش: ببرهای ساندربانس آغاز کرد. پس از آن او برای شماره مورد در فیلم Puri Jagannadh تلوگو فیلم تمپر امضا شد و اولین حضور خود را در تلوگو نشان داد. او همچنین با Emraan Hashmi و Gurmeet Chaudhary در فیلم Mr. X به کارگردانی ویکرام بات و تهیه کنندگی ماهش بات حضور داشت.
بعداً فاتحی در تعداد آیتم ها برای فیلم هایی مانند باهوبالی: آغاز و ضربه ظاهر شد.
در اواخر ژوئن 2015 ، او یک فیلم تلوگو Sher را امضا کرد. در اواخر آگوست 2015 ، او یک فیلم تلوگو لوفر را امضا کرد که توسط پوری جاگاناد کارگردانی می‌شود و در مقابل Varun Tej بازی می‌کند. در اواخر نوامبر 2015 او یک فیلم Oopiri را امضا کرد. در دسامبر 2015 ، فاتحی به عنوان شرکت کننده در کارت های وحشی وارد خانه Bigg Boss شد که در فصل نهم خود بود. وی 3 هفته را در داخل خانه گذراند تا اینکه در هفته دوازدهم (روز 83) از خانه اخراج شد. او همچنین در Jhalak Dikhhla Jaa در سال 2016 شرکت داشت. او در آهنگ تولد من بازی کرد. که در آن او نقش بازیگر نقش اول زن مقابل سانجی سوری.
را دارد در فوریه 2019 ، او به عنوان یک هنرمند انحصاری با مارک ضبط T-Series قراردادی امضا کرد و در فیلم های آینده آنها بازی خواهد کرد، ویدیوهای موسیقی، مجموعه های وب و فیلم های وب. او سپس در فیلم رقصنده‌های خیابانی D3 حضور یافت.
فیلم‌شناسی:
عنوان فیلمسال پخش
شیر2015
آقای ایکس2015
آغاز باهوبالی2015
راکی خوش‌تیپ2016
باهوبالی: فرجام2017
بوژ: غرور هند2017
حقیقت تنها پیروز است2018
استری2018
خانه بتلا2019
بهارات2019