- امتیاز واکنش
- 10,796
- زمان حضور
- 63 روز 18 ساعت 0 دقیقه
نویسنده این موضوع
سحر مقدس، با نام هنری سحر (زادهٔ ۱۳ آذر ۱۳۶۴ در تهران)، خواننده ایرانی است.
سحر مقدس فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۹۰ در خارج از کشور با آهنگ «تو نباشی» شروع کرد و در نهایت در سال ۱۳۹۶ با شرکت در برنامه شعر یادت نره! در شبکه من و تو توانست به شهرت برسد.
زندگینامه:
سحر مقدس متولد ۱۳ آذر سال ۱۳۶۴ در تهران میباشد. او در رشته خوانندگی فعالیت دارد و فارغالتحصیل لیسانس علوم هنر در بیرون از کشور میباشد. سحر دریک خانواده هنرمند متولد شد. پدر او نیز خواننده بودهاست و به گفته خودش خواهرش هم صدای خوبی دارد.
او علاقه به خوانندگی رابه صورت حرفه ای از ۱۷ سالگی دنبال نمود و دورههایی در کلاسهای استاد محمد نوری گذراند. وی هم چنین دورههای تئوری موسیقی را نیز گذراند. او در همان ۱۷ سالگی مجوز برگزاری کنسرت را از وزارت فرهنگ و ارشاد برای اجرای کنسرت مخصوص بانوان دریافت نمود. در ادامه در سال ۱۳۸۴ از ایران به کشور امارات متحده عربی مهاجرت نمود ودر این کشور به تحصیل پرداخت. از سال ۱۳۹۰ شروع به خواندن حرفهای نمود. در نهایت درسال ۱۳۹۶ با شرکت در برنامه شعر یادت نره! در شبکه من و تو توانست به اوج شهرت و محبوبیت برسد.
ترانهشناسی:
آلبوم:
*الماس
منبع: ویکی پدیا
سحر مقدس فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۹۰ در خارج از کشور با آهنگ «تو نباشی» شروع کرد و در نهایت در سال ۱۳۹۶ با شرکت در برنامه شعر یادت نره! در شبکه من و تو توانست به شهرت برسد.
زندگینامه:
سحر مقدس متولد ۱۳ آذر سال ۱۳۶۴ در تهران میباشد. او در رشته خوانندگی فعالیت دارد و فارغالتحصیل لیسانس علوم هنر در بیرون از کشور میباشد. سحر دریک خانواده هنرمند متولد شد. پدر او نیز خواننده بودهاست و به گفته خودش خواهرش هم صدای خوبی دارد.
او علاقه به خوانندگی رابه صورت حرفه ای از ۱۷ سالگی دنبال نمود و دورههایی در کلاسهای استاد محمد نوری گذراند. وی هم چنین دورههای تئوری موسیقی را نیز گذراند. او در همان ۱۷ سالگی مجوز برگزاری کنسرت را از وزارت فرهنگ و ارشاد برای اجرای کنسرت مخصوص بانوان دریافت نمود. در ادامه در سال ۱۳۸۴ از ایران به کشور امارات متحده عربی مهاجرت نمود ودر این کشور به تحصیل پرداخت. از سال ۱۳۹۰ شروع به خواندن حرفهای نمود. در نهایت درسال ۱۳۹۶ با شرکت در برنامه شعر یادت نره! در شبکه من و تو توانست به اوج شهرت و محبوبیت برسد.
ترانهشناسی:
عنوان آهنگ | سال پخش |
تو نباشی | ۲۰۱۲ |
مغرور | ۲۰۱۲ |
حس | ۲۰۱۳ |
خداحافظ | ۲۰۱۳ |
دوست دارم | ۲۰۱۴ |
چیشد عوضشدی | ۲۰۱۴ |
بدون من | ۲۰۱۶ |
یکم یکم | ۲۰۱۶ |
بهترین مرد | ۲۰۱۶ |
ای وای | ۲۰۱۶ |
برف | ۲۰۱۷ |
ای جان | ۲۰۱۷ |
بغض | ۲۰۱۷ |
خستم | ۲۰۱۷ |
فقط ده سالته | ۲۰۱۸ |
چه حالیه | ۲۰۱۸ |
شام رمانتیک | ۲۰۱۷ |
آزادی | ۲۰۱۸ |
لجباز | ۲۰۱۹ |
کی عاشقت کرده | ۲۰۱۹ |
حیف | ۲۰۱۹ |
دو نفره | ۲۰۱۹ |
دل | ۲۰۲۰ |
مو بی تو | ۲۰۲۰ |
قرار | ۲۰۲۰ |
آقا | ۲۰۲۰ |
آلبوم:
*الماس
منبع: ویکی پدیا
بیوگرافی سحر | خواننده
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com