خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

sorang

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
9 دقیقه
سلام من دنبال یه رمانم که قبلا انلاین میخوندمش ولی گمش کردم ، درباره یه دختر بچه بود که پیش فعالی داشت و بعد از اتیش زدن مغازه پدرش و یسری کارای دیگه فرستادنش یه مرکزی مثل تیمارستان که بسـ*ـتری بشه بعد تو اتاق دکتره یه مسئله رو حل کرد و اونجا فهمیدن که نابغس بعدا هم یه ماشین رو تعمیر کرد از اونجا که اومد بیرون فهمید اونایی که بزرگش کردن مردن و پدر و مادر واقعیش نبودن

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

msh0016

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
2 ساعت 27 دقیقه
سلام
من قبلا یه رمانم و میخوندم ولی بعد گمش کردم راجب یه دختر بود که تو ی تصادف پدر مادرشو از دست داد و کور شد و برادر ناتنیش برای انتقام بهش گفت راهی برای عمل کردن چشمات نیست و خیلی دختره رو اذیت میکرد ولی بعد عاشق هم شدن و یه روز پسره جشن گرفته بود و میخواست دختره رو سوپرایز کنه و بگه چشماشو عمل میکنن ولی دختره که فهمیده بوده پسره دروغ گفته فرار میکنه و فکر کنم کیره خارج پیش خالش وقتی میخوان چشماشو عمل کنن میفهمن دختره از پسره بارداره
اگه کسی اسمشو میدونه لطفا بگه

سحر79

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
27 دقیقه
سلام دنبال ی رمانی هستم ک پسره ک فر کنم اسمش آراد هست ب دختره میگه باید بره خارج و ب دختره میگه باید فراموشش کنه دختره با پدر تنی و. مادر ناتنی اش زندگی میکنه مادر ناتنی از دختره خوشش نمیاد و همه کار میکنه تا پدرش باهاش سرد بشه روزی پسر مادره قرار بیاد ایران تا با اینا چند روزی زندگی کنه اما دختر هم از مادرش هم از خودش متنفره
پسره آراد ی برادر داره ک صاحب ی شرکته و دختره اتفاقی تو ی مهمونی باهاش آشنا میشه و از اون روز باهاش صمیمی میشه
دختره بعد مدتی تو ی مهمونی میفهمه آراد برگشته و همون مهمونی برای بازگشت اونه وقتی دختره میفهمه عصبانی میشه و وقتی میبینتش بهش میگه من الان با کس دیگه ای هستم و پسره میگه میدونم شب مهمونی دختره با دوتا برادر بازی جرئت حقیقت بازی میکنه
لطفا اسم رمانو اگه میدونین بهم بگین ممنون میشم

askimt

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
9
زمان حضور
2 ساعت 1 دقیقه
▪ رمان اعدام یا انتقام
اثر: شیوا بادی
سلام من دنبال ی رمانم ک قبلا خوندم
دختره عاشق پسر عموشه اسم پسره نیماس
اما پسر عموش عاشق دوست صمیمی دوران پروشگاه دختر عموش میشهو دختره بدون گفتن احساسش شاهد ازدواج ایناسو بعد عروسیشون ب خارج از کشور میره
لطفا اگه کسی میدونه اسمش رو بگه

askimt

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
9
زمان حضور
2 ساعت 1 دقیقه
سلام دوستان
دنبال یه رمانم ک قبلا خوندم اسم دختره یادم نمیاد
دختره عاشق پسر عموشه اما پسره ک اسمش نیماس عاشق دوست صمیمی دختره ک از دوران پروشگاه باهم بودن و مثل خواهرن میشه
دختره بدون گفتن احساسش توی مراسم ازدواجشون شرکت میکنه و بعد از عروسی ب خارج از کشور پیش خالش میره

Reactions: Mrs.hosseiny و سیده کوثر موسوی

گل رزان

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
16 دقیقه

حــاٰمـی

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
24
زمان حضور
3 ساعت 37 دقیقه
سلام
دنبال رمانیم به اسم شخصیت های اصلی کیان و کیمیا هست
کیان عاشق کیمیا دختر عموشِ میره سربازی اما کیمیا با برادر کیان کیوان ازدواج می‌کنه.
ساره که عاشق کیانِ باهاش ازدواج می‌کنه.
کیوان طی تصادف میمره و کیان طبق رسم و رسوم باید با کیمیا ازدواج کنه.
ساره اول مخالف ولی بعد موافقت می‌کنه.
اسم رمان چیه؟

حمیرا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 51 دقیقه
فکر
سلام خلاصه ی خیلی کوتاه رمان اینه که یه دختره کنکور داده و در حال حاضر بیکاره عاشق نقاشیه اما خانواده‌ش مخالفن و اونم دانشگاه نرفته عاشق دویست و شش قرمزه ولی باباش براش پیکان گوجه ای میخره و یک مادربزرگ مریض داره که خانواده تصمیم میگیرن اونو بفرستن بره روستا که مراقب مادر بزرگه باشه اونجا با یه دکتری آشنا میشه و... آخرسرم ازدواج میکنن کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام خلاصه ی خیلی کوتاه رمان اینه که یه دختره کنکور داده و در حال حاضر بیکاره عاشق نقاشیه اما خانواده‌ش مخالفن و اونم دانشگاه نرفته عاشق دویست و شش قرمزه ولی باباش براش پیکان گوجه ای میخره و یک مادربزرگ مریض داره که خانواده تصمیم میگیرن اونو بفرستن بره روستا که مراقب مادر بزرگه باشه اونجا با یه دکتری آشنا میشه و... آخرسرم ازدواج میکنن کسی میتونه راهنماییم کنه؟
سلام فکر کنم اسمش فراموشی مادربزرگ هست

*AsAl*

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,371
زمان حضور
15 روز 19 ساعت 16 دقیقه
سلام
یک رمانی هست که دختره توی لباس فروشی کار می‌کنه و تیکه اولش مشتری ازش فکر کنم مانتو قرمز متمایل به قهوه‌ای میخواد و دختره میگه نداریم و چند روز بعدش دختره توی کوچه میبینه یک مردی، یک فردی رو کشته
اسمش رو میشه بگین

ztfateme

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
♪به نام ایزد یکتا♪
با سلام خدمت کاربران گرامی!
این تاپیک به دلیل پیدا کردن رمان هایی که شما خلاصه ای از اون میدونید اما اسمش رو بخاطر نمیارید، زده شد تا شما راحت تر باشید!
رعایت قوانین، اجباریست!
در صورت رعایت نکردن، به کاربر اخطار داده میشه!
قوانین:

• سعی کنید هرچیزی که از خلاصه به یاد دارید با ذکر جزئیات بنویسید تا دوستان رو در پیدا کردن سریع و راحت تر رمـان یاری کنید.
  • قبل از گفتن اسم رمان بگردید و ببینید کسی اسمش رو نگفته باشه، بعد پاسخ بدید!
  • تا وقتی مطمئن نیستید جواب ندید!
  • برای تاکید بر پیدا کردن رمان مورد نظر، لازم نیست دوباره پست بفرستید و خواهش و التماس کنید!
  • از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
  • برای پاسخگویی حتما از "نقل قول" استفاده کنید!
  • خلاصه ی تکراری نذارید لطفا!
  • به اسم تاپیک دقت کنید؛ این تاپیک برای رمان هایی هست ک شما اسمش رو نمیدونید اما خلاصش رو به یاد دارید، نه رمان های درخواستی شما!
  • اگر دیدی کاربری پاسخ اشتباهی داده، فقط کافیه اون رو با عنوان"پاسخ اشتباه" گزارش بزنید تا پاسخ اشتباه پاک بشه، اگرهم پاسخ درست رو میدونید کافیه دکمه "نقل قول" پست کاربری که خلاصه رو ارسال کرده رو بزنید و جواب بدید، هرگز پاسخ اشتباه رو نقل قول نکنید تا پاسخ درست بدید!
  • اگر دیدید کسی این قوانین رو نقض کرد، دکمه گزارش رو بزنید!
  • برای ابراز خوشحالی به کسی که پاسخ شمارو داده، فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و نظری ارسال نکنید!
پیشاپیش سپاس از همکاریتون؛
موفق و پیروز:rose:

" تیم مدیریت انجمن رمان 98"
سلام یه رمان که پسره اول برای بیماری با دختره کات میکنه و بعد چند سال با دوست دختره نامزد میکنه و اهنگ هنوزم میشه اشوان هم تو رمان هست

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا