خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

مهد

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
رمان درمورد یه دختره بود که با مادرش زندگی میکنه و برای دانشگاه به یه شهر دیگه میره اونجا برادر دوقولوش رو پیدا میکنع که با پدرش زندگی می کنه کسی اسم رمان رو میدونه فکر کنم دختره دانشجو

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

arosha 82

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
40 دقیقه
سلام، دنبال یه رمانی میگردم که اسمش درمورد مسابقه ماشین سواری هست فک میکنم، بعدختری هست که خانواده سخت گیری داره و پدرش با مدرسه رفتنش مخالفه و پنهانی به مدرسه میره اسمشم فک کنم گلبرگ هست بعد یه داداش بزرگ تر داشته که فک میکنم تصادف میکنه و میمیره و یه خواهر خیلیی کوچیک هم داره، این دختر یه دختر خاله ایی داره که با اون یه شب به یه مهمونی میرن که تو اون پارتی سر راه دختره پسری میاد که میخاسته اذیتش کنه بعد پلیس میاد و گیر میفتن همه ولی اون پسر فک میکنم فرار میکنه
بعدش فک میکنم پدر دختره اجبار میکنه که باید اون پسر با دخترم ازدواج کنه و بعدش داداش پسره رو مجبور میکنن که باهاش موقت عقد بشه، پسره خیلی مغرور بوده و عصبی، بعد باهم ازدواج میکنن و کم کم عاشق هم میشن، بعد داداش همون دخترخاله عاشق گلبرگه و روز عروسیشونمیاد سفره عقدشونو بهم میزنه و با پسر اصلی سر دعوا میگیره و....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ghazall75

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام دوستان یه رمانی بود که دوخواهر میرن تو یه روستایی اونجا یه پسره برادرخان بود یکی از خواهرا و بزور میبره تو عمارتشون که باهاش ازدواج کنه، شخصیت اصلی دختر داستان نجاتش میده، شخصیت اصلی پسره که خان روستا بوده خیلی بداخلاق بود، هرکی هرکاری می‌کرد باید از اون اجازه می‌گرفت دختر و پسره خیلی باهام لجبازی میکردن،با هم یه روز بارونی تو جنگل گیر میکنن،دختره یه ویلا کنار ویلا خان می‌خره.با هم میرن پیش خان روستا بالا که پسر اون خان هم که آدم بدی بوده از دختر داستان خوشش میاد کسی خونده؟ اسمش میدونین چیه؟ خواهردختر و برادر خان هم ازدواج میکنن باهم،
اسم رمان در آ*غو*ش مهربانی هست

ghazall75

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام من دنبال یک رمان میگردم که اسم دختر بهار بود ازدواج میکنه و زن دوم یک پسری میشه که زنش سرطان داشته فکر کنم یا مشکل قلبی و بچه دار نمیشده و پسره به اصرار زنش و خانوادش بهار و میگیره بعد بهار بچه دار میشه و انقدر پسره باهاش سرده که دختره یا بچه میره و سالها بعد که بچش بزرگ میشه پسره پیداش میکنه کسی مسدونه اسمش چیه؟

araam

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
36 دقیقه
سلام یه رمانی بود که دختره با مادرش زندگی میکرد بعد یه جا استخدام شد که رفتن خارج از کشور و اونجا رئیس شرکت دختره رو معتاد کرد بعدش دختره برگشت و ترک کرد بعدش مادرش سرطان داشت به کسی نگفته بود و بیشتر وقتا تو شمال پیش خواهرش بود بعدش فکر کنم پسری که به دختره کمک کرده بود ترک کنه از خواست که نقش بازی کنن که نامزدن میشه اگه اسمشو میدونین بهم بگین

Whisper

مدیر آزمایشی تالار ویرایش
ویراستار انجمن
مدیر آزمایشی

امتیاز واکنش
11,473
زمان حضور
97 روز 20 ساعت 13 دقیقه
سلام یه رمانی بود که دختره با مادرش زندگی میکرد بعد یه جا استخدام شد که رفتن خارج از کشور و اونجا رئیس شرکت دختره رو معتاد کرد بعدش دختره برگشت و ترک کرد بعدش مادرش سرطان داشت به کسی نگفته بود و بیشتر وقتا تو شمال پیش خواهرش بود بعدش فکر کنم پسری که به دختره کمک کرده بود ترک کنه از خواست که نقش بازی کنن که نامزدن میشه اگه اسمشو میدونین بهم بگین
مجبوری نفسم باشی، یا نفسم باش و یه همچین چیزایی:sigb:

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن

امتیاز واکنش
15,932
زمان حضور
73 روز 18 ساعت 46 دقیقه
سلام من دنبال یک رمان میگردم که اسم دختر بهار بود ازدواج میکنه و زن دوم یک پسری میشه که زنش سرطان داشته فکر کنم یا مشکل قلبی و بچه دار نمیشده و پسره به اصرار زنش و خانوادش بهار و میگیره بعد بهار بچه دار میشه و انقدر پسره باهاش سرده که دختره یا بچه میره و سالها بعد که بچش بزرگ میشه پسره پیداش میکنه کسی مسدونه اسمش چیه؟
رمان تمام قلبم مال تو

رمانخون

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
5 دقیقه
یک پسری که کور رنگی داره و رو بدنش کلی زخم داره مرزبانه و در پادگان انقدر بیرحم که لقب هیتلر رو بهش دادن
و ی دختر که باله میرقصه و پیانو میزنه عاشق جا های بکر دست نخوردس میره داخل ی جنگل زندگی میکنه و روی ی پرژه که دیزنی بهش داده کار میکنه و دقیقا روبه روی خونش ی الونک کوچیک هست که مال پسرست
پسر قصه بعد از فهمیدن این قضیه که ی دختروارد جنگل شده چند بار برای کشتنش اقدام میکنه ولی نمیتونه

Fatemeh1az_

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
45 دقیقه
سلام دنبال یه رمانی هستم که اسمش یادم نیست درباره دختری بود که باستان شناس هست و به مصر فرستاده میشه اونجا یه انگشتر فکر میکنم دستش میکنه و یه پسری رو میبینه به اسم ابتین که نوه ملکه مصر بوده و کمک میکنه قبر ملکه رو پیدا کنن

winter

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
9
زمان حضور
1 ساعت 17 دقیقه
سلام من دنبال یک رمانم که خیلی وقت پیش خوندمش ولی اصلا یادم نمیاد اسمش چیه و حتی اسم شخصیت اصلی داستان رو یادم نمیاد ولی کلی جزئیات دیگه یادمه :)
داستان ازین قرار که دختر خیلی زیبا و کم تجربه ای بوده که همه دوسش داشتن و پسرخاله یا دایی یا هرچی به اسم روزبه عاشقش بوده. ولی این دختر با یک پزشک ازدواج میکنه و روزبه تصادف میکنه که پاش بشکنه نره عروسیش ولی میمیره.
بعد دختر متوجه میشه شوهرش مرد خوبی نیست و یادم نمیاد چرا، بعد ازش طلاق میگیره و بعد با مردی ک از خودش خیلی بزرگتر ولی خیلی خیلی عاشقش بوده ازدواج می‌کنه که اگر اشتباه نکنم اسمش محمود هم بود.
ار کسی اسم این رمان رو میدونه بهم بگه ممنونش میشم

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا