خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام دوستان دنبال یک رمان هستم با این مضمون،برای دختری پاپوش درست کردن با ارسال عکس ونامه به خواهرش ووانمود کردن دختر با نامزد خواهرش در ارتباطه وعاشقشه،به خاطر همین خواهرش که ناتنی هم بوده خودکشی می‌کنه و دختر به شدت از طرف خانواده و نامزد خودش طرد میشه،با آن که با خانواده زندگی می‌کنه خودش خرجشو در میاره،بعد معلوم میشه تمام اتفاقات زیر سر یک دشمن پدرش هست و خواهرش کشته شده،لطفا کسی اسمشو می‌دونه اطلاع بده ممنون
سفر به دیار عشق

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من چند وقت پیش یه رمان خوندم ولی اسمش رو به یاد نمیارم در مورد یه دختری که یه خواهر دو قلو و یه برادر داره و این دختر به دانشگاه میره روز اول دانشگاه با یه پسر لج می کنه از قضا استادشه و این دو تا بعد از دادن یه امتحان برای لیسانس به مدت دوسال به فرانسه میرن و اونجا عاشق هم میشن اگه اسمشو میدونین لطفا بگین من خیلی وقته دنبالشم
جدال پر تمنا

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمانم دختره دانشجو از شمال میاد خانوادش فکر میکنن تو خوابگاه ولی اون پرستار یه پیرزن پول داره بعد یه مدت نوه پیره زنه از خارج میاد که جراح باد اینا با هم اشنا میشن یه روز که پدر دختره میاد تهران میفهمه که دختره خواگاه نیست
باورم کن

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من دنبال یه رمانیم که فکر کنم اسم دختر داستان از خارج بعد از سالها به خاطر مرگ مادر بزرگش میاد و بایه مرد کچل داخل هواپیما هم سفر بود میاد ایران پدرش منتظراومدنش داخل فرودگاه که دختره از پدرش دل خوشی نداره و بعد از یه مدتم پدره به دختره می خواست بی احترامی کنه فرار میکنه میره پیش اون پسر کچله که فهمیده یکی از آشناهشون و نامزد دختر عموشه
ناگفته ها

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام.
داستانی که خوندم در مورد یه دختری بود که دو تا برادر داشت و یه خواهر که مرده بود. اسم برادراش هم طاها و طاهرش بودش. این از طرف خانواده‌ش همه جوره طرد شده بود چون خانواده‌ش فکر می‌کردن این دختره با ارتباط بر قرار کردن با نامزد خواهرش به خواهرش خیـ*ـانت کرده و خواهرش هم به خاطر همون خودکشی کرده. ولی به هر حال باز با خانواده‌ش زندگی می‌کرد. دختره خودش هم قبلا نامزد داشته که اسم نامزدش سروش بوده و اسم برادر نامزدش که نامزد خواهرش هم می‌شده سیاوش بوده. که بعدا مشخص می‌شه ریشه‌ی همه‌ی این‌ها یه چیز جنایی بوده.
سفر به دیار عشق

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام حدود دوسه سال پیش یه رمان خوندم که اسم شخصیتاش یادم نیست و از داستانش یه کوچولو یادمه
داستانش درباره چندتا دختر بود که تو یه واحد زندگی میکردن اونا فک میکردن واحد بـ*ـغلی خالیه ولی چندوقتی بود از واحد بـ*ـغلی صدا میشنیدن و فک میکردن اون واحد جن داره یه روز تصمیم میگیرن برن جنگیری که یادفعه درباز میشه و میفهمن یه پسر که از قضا هم دانشگاهیشونه تو اون واحد زندگی میکنه
تنها چیزی که یادمه همینه اگه میشه کمکم کنید
ساختمان دو واحده

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام خدمت دوستان...یه رمان بود من چندسال پیش خوندم اسم شخصیت دختر رمان اگه اشتباه نکنم ارام بود و برادر ارام با رفیقش باهم تو یه شرکت کار میکردن و برادر ارام با خواهر دوستش باهم بودن و ولی چون از هم جدا میشن و دختره خیلی شکست میخوره برادر دختره ینی دوست برادر ارام تصمیم میگیره انتقام بگیره و ارام رو عاشق خودش کنه و ولش کنه...مغزمو داره میخوره هذچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد خواهش میکنم اگه کی مینشناسهاسمشو بگه :(
فکر کنم شهربازی بود

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام...
یه رمانی بود که پسره یه کارگاه چوب بری داشت که میز و مبل و... درست میکرد بعد دختره داستان و این پسر یه دوست مشترک داشتن که به هم معرفی میشن و این دختره که دانشجو بود میرفت اونجا طرح میزد برای مبل که قرار بود تو یه نمایشگاهی شرکت کن بعد چند وقت که کارشون میگیره یه سوله میگیرن ولی اون سوله آتیش میگیره و دختره یادم نمیاد چرا ولی بخاطر پسره مجبور میشه بره حالا بعد چند سال دوباره برگشته ایران میره تو شرکت همون پسر که کار کنه
امیدوارم اطلاعات کافی داده باشم:) خیلیییی دنبااالشم
پ.ن: فک کنم اسم پسره امیرحافظ بود و اسم شرکت پسره هم پیچک سبز یا چنین چیزی
سقوط

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام
اول از همه خیلی تشکر میکنم ازتون
دوم اگر میشه کمکم کنید من دنبال یک رمانی میگردم درباره یک دخترست که روز عروسی فرار میکنه میره خونشون چون عاشق فک کنم پسرعموش بود (سهیل یا یه همچین چیزی) شوهرشم اینو میدونست تصمیم میگیرن طلاق بگیرن ولی مادر پدر دختره تصادف میکنن و فوت میکنن بعد تصمیم میگرن تا یه مدت باهم زندگی کنن بعد عشق دختره میره پیش دختره ولی دختره دیگه اونو نمیخواست چون شوهرش رو دیگه خیلی بیشتر دوست داشت
موژان من

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
اسم رمانی دختره رستوران داره ، همه خانوادش دکتر مهندس هستن ، بابای دختره تو عمل اشتباه کرده چشم پسره رو کور کرده ، پسره جلوی رستوران دختره رستوران میزنه تا انتقام بگیره
تشریفات

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا