خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

maryam7431

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
24 دقیقه
رئیس مافیا عاشق دختره میشه ولی دختره دوستش نداره به زور عقدش میکنه دختره بچه دار میشه اما بچشو نمی‌خواد. پسره میفهمه نمیزاره.دختره شرط میزاره اگه بچه بدنیا اومد ولش کنه رئیس مافیا هم قبول میکنه

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Asra_abdiii

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
4 دقیقه
سلام و وقت بخير خدمت تماميه دوستان عزيز
من حدوداً ٨-١٠ سال پيش يك رمان از اين سايت خوندم كه موضوعش فكر كنم عاشقانه بود ،
داستان دختر خانمي بود كه عشق رفتن از ايران بود ،و هيچ دليلي نداشت كلا خوش گزوني با دوستانش بود و كنكور داشت ،
به سرش ميزنه كه با كسي ازدواج كنه و بره خارج و ازش جدا بشه
حالا به هر ترفندي شده
يك شب توي دورهمي با دوستانش ،يك پسر رو ميبينه و باهاش صحبت ميكنه و معامله ميكنه كه اون پسر اين كار رو براش انجام بده،
بعداز ازدواج ناخواسته عاشق پسر ميشه
و همچنان پيگير رفتن بود
و زماني كه همه چيز جور ميشه كه بره خارج از كشور ،
همسرش به بهانه كار تنهاش ميزاره
و دختر پروازش انجام ميشه
به محض رسيدم به كشور مد نظرش حس تنهايي ميكنه
و يه صدايي ميشنوه كه يكي داره صداش ميكنه
وقتي برميگرده ميبينه همسرشه كه اونجاست و
و ميفهمه كه اون هم عاشق شده و باهم زندگي ميكنن.

لطفاً اگر كسي اسمش رو ميدونه بهم بگه
رمان هما پور اصفهانیه رمان قرار نبود

zahra_1380

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
26 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمانی میگردم که اسم دختره خورشید بود و یه پسرعمویی داشت که اسمش مایکل بود ،مایکل خارج زندگی میکرد و با دیدن عکسهای خورشید عاشق اون میشه ،بعد مدتی مایکل میاد ایران و ولی خورشید ازدواج می‌کنه و بعد مدتی طلاق میگیرع.
میشه اگه اسمشو میدونین بگین

Hasthi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 12 دقیقه
سلام،
من دنبال رمانی میگردم که دختره صاحب فرزندی از پسره است و پسره از وجود فرزند بی خبره حالا بعد از چند سال دختره به بهانه یه پروژه میاد شرکت پسره تا ببینه پسره چطور خانواده ای داره. فکر کنم فرزند این دختر با مادرش زندگی میکنه و فکر میکنه این دختر خواهرشه.
اگه کسی اسمشو میدونه.

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
یه رمانی بود که دختره عاشق یه پسره که زیاد از خودش بزرگتر بود شد بعد پسره می خواست بره خارج و پسره رفت خارج داداش پسره که اسمش محمد بود به دختره کمک کرد باهاش ازدواج کرد اسم این رمانو کسی می دونه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره از خارج برگشته بود از جایی که پدرش اون و از بچگی فرستاد تا توی یه خوابگاه درس بخونه. حالا برگشته با کلی خاطره تلخ.
این دختره یه دختر عمویی داره که فک کنم اسمش ماهرخ بود ولی ماهی صداش میکردن. ماهرخ با یه پسری نامزد میشه. این دختره باباش میخواسته بهش بی احترامی کنه اما فرار میکنه دختره و میره پیش نامزد ماهی اونم فراریش میده تو یه روستا و ...

ممنون میشم اگه اسمشو بگید
فکر کنم ناگفته ها اسمش بود

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره از خارج برگشته بود از جایی که پدرش اون و از بچگی فرستاد تا توی یه خوابگاه درس بخونه. حالا برگشته با کلی خاطره تلخ.
این دختره یه دختر عمویی داره که فک کنم اسمش ماهرخ بود ولی ماهی صداش میکردن. ماهرخ با یه پسری نامزد میشه. این دختره باباش میخواسته بهش بی احترامی کنه اما فرار میکنه دختره و میره پیش نامزد ماهی اونم فراریش میده تو یه روستا و ...

ممنون میشم اگه اسمشو بگید
ناگفته ها

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان تقریبا قدیمی ام که شخصیتهاشون پزشکن و توی بیمارستانه. دختره تاثا جایی که یادم میاد تازه شکسته عشقی خورده و به یه بیمارستان جدید میاد که اقای دکتر خوشتیپمونو میبینه. اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم.
دروغ شیرین

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
در مورد یه دختریه که چون به پول نیاز داره از رئیس شرکتش وام میخواد اونم میگه پوله بهت میدم تو بهجاش زنم شه رئیسش یه پسره جون و خوشتیپه که عاشق دخترس تو خانوادش مشکل داره چون موقع دنیا اومدنش بند نافش میپیچه دور گردن قولش اون میمیره مادر و پدرش تحقیرش میکنن همش تو بچگیش کتکم خورده و عقیم شده دختره رو عاشق خودش میکنه بعد یه سال از بهزیستی یه پسر میارن بعد یه مدت خانومش میگه من حاملم به زنش شک میکنه ولی بعد میفهمه که خوب شده دختره یه برادرم که پاش مشکل داره با پول پسره عملش میکنن
کسی میدونه این رمان اسمش چیه؟
جایی نرو

fateme zare

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 ساعت 4 دقیقه
سلام من یه رمان خیلی وقت پیش خوندم
ی
دوتا خواهردوقلو‌بودن که یکی از اونا ازدواج کرده بود و شب عروسی برادرش فک‌کنم با ی پسره مچشو توخونه میگیرن ولی اون قل مجردش خودشو جای خواهرش جا میزنه تا زندگی خواهرش خراب نشه،لطفا اگه اسم شو میدانید بگید خیلی وقته دنبالشم
ستاره پنهان

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا