خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Reyhanas_s

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 15 دقیقه
سلام
یه رمانه که دختره بعد چند سال از خارج میادایران و با خونوادش رابـ*ـطه خوبی نداره و بیماری قلبی داره یه خواهر داره که با عشق دختره ازدواج کرده و یه برادر بزرگتر از خودش.

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

fatak

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 9 دقیقه
سلام.من قبلا ی رمان خوندم از اونجایی شروع میشه که دختر داستان از مدرسه شبانه روزیش برمیگرده حال روحی خوبی نداشت پدرش میاد تو فرودگاه دنبالش که بعد میفهمه این پدرش بهش چشم بد داره چون دختر خودش نبوده.بعد با ی پسر اشنا میشه که کچل بوده و این کچلیش برا این بوده ک قبلا خیلی خلاف میکرده و به خودش قول داده که تا عشقشو پیدا نکنه نذاره موهاش بلند بشه.این پسره هم اول تو هواپیما میبینه بعد تو جمع خانوادگیشون.لطفا کمک کنید اسمشو پیدا کنم!!!

آیمآه،

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
258
زمان حضور
2 روز 2 ساعت 58 دقیقه
سلام میشه لطفا رمان هری پاترو قرار بدین:)

@sonia_bavi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
20 دقیقه
سلام دنبال یه رمان میگردم ک موضوعش اینه دختره فک کنم اسمش عاطفه بود که عاشق شوهرش بود ولی شوهرش دوسش نداش از قضا شوهر میشه برادر زن برادرش خلاصه پسره دختره رو طلاق میده و با یکی ازدواج میکنه ولی بعد پشیمون میشه دختره هم تو یه مهدکودک یا یتیم خونه بود یادم نیست شروع به کار میکنه هرکی اسم رمان و میدونه بگههههههههه پسره دکتره

Epic_souls

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
16 دقیقه
دنبال رمانی میگردم که پسره آخرش با یخ تماس دروغین دختره رو انقد میزنه بعد میفهمه خبر دروع بوده دختره میره و با شیشه نوشیدنی خودشو میکشه

...Zahra...

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 2 دقیقه
یه پسره بود که باباش پولدار بود و توی شرکت باباش کار میکنه. باباش برای اینکه مثلا پسره مرد بشه و روی پای خودش وایسه بهش میگه باید بره پایین شهر و توی بوتیک لباس مردونه فروشی کار کنه. یه زیرزمین هم همونجا اجاره میکنه که بعدا از دختر صاحبخونه که برخلاف دخترهای اطراف‌ش خیلی دختر صاف و ساده ای بوده خوشش میاد و در آخر به سختی ازدواج میکنن...
لطفا زودی کمک کنید خیلی ذهنم رو درگیر کرده نمیزاره به درس و زندگیم برسم

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن

امتیاز واکنش
20,446
زمان حضور
83 روز 32 دقیقه
دنبال ی رمان که سال ها پیش خوندم میگردم و فقط ی قسمتش و یادم هست!
ی دختر حدود بیست سال که بزرگترین خلافکاره و پلیسا دنبالشن و از قضا این دختره با یکی از پلیسایی که دنبالشن ازدواج کرده بوده اسم پلیسه هم فک کنم امیره:consolingb:

Nazgol.H

نقاش انجمن رمان ۹۸
مترجم انجمن

امتیاز واکنش
2,327
زمان حضور
20 روز 10 ساعت 42 دقیقه
دنبال ی رمان که سال ها پیش خوندم میگردم و فقط ی قسمتش و یادم هست!
ی دختر حدود بیست سال که بزرگترین خلافکاره و پلیسا دنبالشن و از قضا این دختره با یکی از پلیسایی که دنبالشن ازدواج کرده بوده اسم پلیسه هم فک کنم امیره:consolingb:
کلت طلایی فکر کنم:dance1b:
آخرش هر دو می‌میرن.:sigb:

Reactions: MĀŘÝM و ZaHRa

_tata_

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
35 دقیقه
سلام . کسی این رمان رو خونده ؟ این رمان درباره ی دختر و پسری هست که عاشق همدیگه هستند ولی درست موقعی که پسر میخواد از دختر خواستگاری کنه یکی از دوستان دختره بهش میگه که آخرین آرزو ی برادر من رو برآورده کن و باهاش ازدواج کن چون سرطان داره و چند ماه بیشتر زنده نیست و دختر هم قبول می‌کنه

• عالی
Reactions: ZaHRa

lady fafa

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام.ممنون میشم تو پیدا کردن رمانی که خلاصش رو میگم کمکم‌ کنید.یه دختری بوده به اسم پریا عاشق پسر همسایه بوده اما فکر میکرده عشقش یه طرفست.یه خواستگار میاد براش که پسرشون دکتر و آمریکاست.پسر میاد ایران عقد میکنه پریا رو میبره.پریا تو آمریکا خیلی اذیت میشه شوهرش اذیتش میکنه؛با یه روانشناس به اسم بهزاد توانا آشنا میشه کمکش میکنه و از همسرش جدا میشه و برمیگرده ایران و در آخر با پسر همسایه ازدواج میکنه.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا