خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

tatimaniya

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
4 ساعت 49 دقیقه
سلام یه رمان خوندم واسمشو بیاد نمیارم موضوعش خون بس بود
دوتا زوج بودن که براثریه تصادف ماجراشون به هم گره میخوره اونا عاشق هم بودن وقتی ازمهمونی میان تصادف میکنن براثرتصادف ‌دخترنمیمیره پسر هلش میده ومی میره دختر برااینکه رضایت شوهر زن روبگیره قبول میکنه زن مرد بشه
رمان اعدام یا انتقام

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

fatemeh_khanoom

خطاط انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,495
زمان حضور
6 روز 8 ساعت 52 دقیقه
اولای رمان رو یادم نیست...اما یادمه پسره عاشق دختره بوده ولی دختره هیچ حسی به پسره نداشته و به اجبار با هم ازدواج میکنن.
بعد از چند ماه پسره غیبش میزنه و دختره هم مجبور میشه با بچه های دوقلوش که یکیش پسره و یکی دختره، بره خونه مادرشوهرش و با مادرشوهرش و خواهرشوهرش که خیلی هم دختره رو دوست داشتن و مهربون بودن، زندگی کنه...
بعد از یه مدت طولانی پسره پیداش میشه و دختره میفهمه که پسره به خاطر امنیت جون اونا رفته و عاشق پسره میشه...
چند روز از اون اتفاق میگذره که یه قل بچه هاشون رو میدزدند و وقتیکه میرن تا نجاتش بدن اونا رو هم میگیرن و اونجا چندتا از حقایق زندگی دختره روشن میشه...

اگه کسی اسم رمان رو میدونه بگه؟!

ممنون :bookreadb:

Sahar Az

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
6 دقیقه
رمان داستانش در روستامیگذره ...
اسم شخصیت اصلی دختری به اسم شکیبا که تک دختره و با پسر عموش حامد کل کل دارن که حامد مشغول تحصیل در امریکاست. شکیبا با پسری به اسم وحید رابـ*ـطه داره و دوسش داره و به پسر عموش میگه و از اونجایی که حامد عاشق شکیباست ناراحت میشه طی اتفاقی شکیبا فلج میشه و نامزدش که وحید بهش خیـ*ـانت میکنه و شکیبا اونو ترد میکنه و حالا حامد به شکیبا میگه که عاشقشه و میخواد کنارش بمونه و همچنان ماجرای عاشقی دوست شکیبا فرزانه با احسان که استاد دانشگاه است روهم داره... در موازات این داستان گذشته مادربزرگ و پدربزرگ شکیبا هم پیش میره و ماجرای اونا که مادربزگه اسمش تی تی گل... ممنون میشم اسم رمان رو میدونید بگید.

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام.من قبلا ی رمان خوندم از اونجایی شروع میشه که دختر داستان از مدرسه شبانه روزیش برمیگرده حال روحی خوبی نداشت پدرش میاد تو فرودگاه دنبالش که بعد میفهمه این پدرش بهش چشم بد داره چون دختر خودش نبوده.بعد با ی پسر اشنا میشه که کچل بوده و این کچلیش برا این بوده ک قبلا خیلی خلاف میکرده و به خودش قول داده که تا عشقشو پیدا نکنه نذاره موهاش بلند بشه.این پسره هم اول تو هواپیما میبینه بعد تو جمع خانوادگیشون.لطفا کمک کنید اسمشو پیدا کنم!!!
فکر میکنم اسم رمان ناگفته ها باشه

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام من دنبال رمانی میگردم که تقریبا شیش هفت سال پبش خوندم ، داستان درمورد یه پسر ایرانی به اسم شایان بود که تو خارج زندگی میکنه و اونجا شاین صداش میکنن ، برای یه گروه مافیایی کار میکنه و با دختر داستان که خارجیه و اسمشو یادم نیست خیلی لجن ولی بعدش عاشق هم میشن .....
اسم رمان گناهکار بی گنـ*ـاه

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
دوتا دختر و پسر که مجبور بودن به اجبار پدربزرگ هایشان برن به رستوران مشترک آنها و آن رستوران که در روستایی قرار داشت را اداره کنند آن دو باهم دیگر لجبازی میکردند ولی در آخر عاشق هم شدند
رمان ته دیگمو پس بده

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام من دنبال ی رمانی هستم که اسم دختره یادم نیست ولی فامیلش آزاد بود این دختره جدا از خانواده اش زندگی میکرد و چشماش مشکل داشت یعنی لنز می ذاشت ی خواهر هم داشت دختره کار میکرد و تو آپارتمانش با پسری آشنا شد
فقط همین قدر یادمه اگه اسم رمانو میدونید میشه بهم بگید
رمان پشت یک دیوار سنگی از آرام رضایی

آخرین ویرایش:

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام اسم رمانی رو میخواستم با خلاصه اینکه یه دختر و پسر میخواستن باهم باشن ولی خواهر دختر مخالف بود
پسره هم واسه اینکه به دختره ثابت کنه که خواهرشم دوس پسر داره و اینا گفت میرم باهاش دوست میشم بعدم عاشقش شد
اسم پسره تارکان بود اسم خواهره ایلی اسم بچه خواهره هم الما
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه
تو اسم رمان مهتاب داشت‍♀
رمان به نجابت مهتاب

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام یه رمان خوندم یه خواهر برادر عاشق هم میشن و بعد یه مدتی می‌فهمن پسره و دختره خواهر برادر نیستن و پسره در اصل پسر عموی دختره بوده و پدره دختره موافقت نمیکنه و پسره هم میره عسلویه توروخدا هرکی اسمش و میدونه سریع بگه
رمان دو نیمه سیب دو جلدی هست

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام
ببخشید من دنبال یه رمان تخیلی هستم که دختر قصه یتیمه و با دوستش داخل خوابگاهن برای تعطیلات تابستونی دوستش پیشنهاد میده ک برن خونه دوستش ، خونه اونا داخل جنگل بوده و چهارتا برادر داشته ک دوتاشون دوقلوان، گرگینه ان... وقتی ک میرن اونجا برادر بزرگ یعنی البرز متوجه میشه ک دختر قصه جفتشه و دختر قصه باید نیروهای خودشو پیدا کنه با دشمنشون مقابله کنه
ممنون میشم اگه کمکم کنین
رمان ماه مه آلود سه جلدی

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا