Mohadeseh.f
مدیر تالار تایپوتریلر+طراحی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
طراح انجمن
نویسنده انجمن
گرافیست انجمن
- امتیاز واکنش
- 29,315
- زمان حضور
- 124 روز 6 ساعت 27 دقیقه
دوست عزیزم!با سلام درخواست دو عکس نوشته:
(۱)
چیزایی که ارزشمندن، سخت به دست میان، اونم خیلی سخت. اما قبول کنیم که مزه به دست اوردن چیزای سخت خیلی بیشتر از چیزای آسونه. مثل داشتن یه کسی که همه جوره بهش تکیه کنی. یه کسی که حاضر باشی باهاش باشی حتی توی جهنم. به این میگن عشق، عشق چیزیه که بتونی طرفت رو عاشقانه دوست داشته باشی، عشق جنس هم نمیشناسه. چون من دو بار عاشق شدم. یه بار عاشق خواهرام و بار دیگه عاشق نامزدم.
(۲)
ماها همیشه تو تمام عمرمون منتظر و تشنه هیجان و خطر بودیم ولی حالا حداقل من یکی قسم میخورم بعد این ماموریت کوفتی دیگه فکر خطر کردن و به خطر انداختن جون کسایی که از جونم عزیزترن رو از سرم بیرون کنم، قسم میخورم!
رمان هیجان خطر مرگ (جلد دوم خاطرات نوجوانی) | Hannaneh کاربر انجمن رمان ۹۸
انجمن رمان نویسی | سایت انجمن رمان ۹۸ به نام خداوند باران و نقل و تگرگ؛ نفسهای باد و تپشهای برگ... نام رمان: هیجان. خطر. مرگ نام نویسنده: Hannaneh ژانر: عاشقانه، اجتماعی، جنایی-پلیسی ناظر: niloofar.H ویراستاران: fariba.82 Armîtå_M خلاصه: هیجان چه کم و چه زیادش کنار کسی که بیشتر از جونت دوست...forum.roman98.com
عکس و جزییات به عهده طراح.
جملههاتون خیلی طولانیه و این کار برای گرافیستهای ما سخت هست!
خواهشا کوتاه ترشون کنید
درخواست عکسنوشته | انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com