خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: عاشقانه

1. MēLįKąღ

نقد و بررسی رمان یاسکا | MęLįKa کاربر انجمن رمان ۹۸

به نام خدا نام رمان: یاسکا نام نویسنده: ملیکا کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر: جنایی-مافیایی، عاشقانه، تراژدی ناظر: Mitra_Mohammadi خلاصه: همه‌چیز از یک جرقه آغاز شد. جرقه‌ای بزرگ به نام مرگ. تنها کسی که می‌توانست از زیر بار این آوار برخیزد، قطعاً ققنوس بود. ققنوسی که از میان شعله‌های شیطان برمی‌خیزد و...
  2. _HediyeH_

درخواست ▪ ■ تعـــیین ناظـــر رمـــان ■ ▪

سلام و اوقات به کام. نام رمان :آئورت بی‌‌دریچه نام نویسنده:هدیه قلی‌زاده امیری ژانر رمان:#جنايی-پليسی #تراژدی #عاشقانه خلاصه: افرادی‌ که کلمات نفرت ‌انگيزی را بر روی روح‌ دختری حک‌ کردند که شايسته‌اش نبود، بی‌آنکه متوجه شوند تکه تکه و ذره ذره درهم شکستنش و از دردش هيچ نفهميدند و بی‌رحمانه به...
  3. Mystery

متون خفن

...نگا نکردن همه میگفتن این پسره چیه هیچی نداره ولی همین که منو میدید با تمام خستگی که داشت بـ*ـغلم میکرد بـ*ـو*سم میکرد همین که سعی میکرد من بخندم همین که وجودش من و آروم میکرد خوب بود نه اون مثه پسر پولدار قصه ها بود نه من مثه دخترای دلبر رمانا ولی عاشقی کردنمون از صدتا رمان و قصه قشنگ تر بود #عاشقانه
  4. Mystery

متون خفن

" اینو برای تو گرفتم " " با این یادِ تو افتادم" " برای تو درست کردم " " بخاطر تو اومدم " به مراتب خیلی جلو تر از دوستت دارم هستش. #عاشقانه
  5. Mystery

متون خفن

در جوابِ «جانم» محبوبتون مثل نعمت‌الله ولی بهش بگید: «محبوب تر از جانی صد جان به فدای تو!» #عاشقانه
  6. Mystery

متون خفن

...باید اولویتِ اولت باشم؟! ولی من میخوام اولویتِ دوُمِت باشم به دلیل اینکه ازت میخوام اولویتِ اولت خودت باشی، آرزوهات، هدف هات، زندگیت باشه چون میخوام شاهد پیروزیِ تو باشم نه مانع رسیدنِ تو به زندگیِ رویاییت میخوام من انگیزت باشم؛ من نیاز های تورو به نیاز های خودم اولویت میدم چون عاشقتم. #عاشقانه
  7. Mystery

متون خفن

عاشقش که باشی، پیرشه، کچل‌شه، چاق شه، لاغرشه، بازم دوسش داری. #عاشقانه
  8. Mystery

متون خفن

چقدر زیباست کسی را دوست بداریم نه برای نیاز نه از روی اجبار و نه از روی تنهایی فقط برای اینکه ارزشش را دارد #عاشقانه
  9. Mystery

متون خفن

چقدر زیباست کسی را دوست بداریم نه برای نیاز نه از روی اجبار و نه از روی تنهایی فقط برای اینکه ارزشش را دارد #عاشقانه
  10. Mystery

متون خفن

11. Mystery

متون خفن

...هچل هف باید لااقل به یک چیزی معتقد باشه؛ یک تعلق، دست آویز، امید. تو مثل احیای بعد از مرگی، که بعدِ هر تموم شدن با فکر کردن بهت بشه ایستاد. بشه دوباره شروع کرد. گفتم تو حتی خیالت؛ حتی تصور حضورت توی این دنیا هم معجزه میکنه. یک آدم بهم نشون بده که ایمان نیاره به معجزه. من ایمان دارم به تو...
  12. MēLįKąღ

عکس شخصیت‌های رمان یاسکا | Melika_hsh

هوالحکیم نام رمان: یاسکا نویسنده: ملیکا کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر: #جنایی_مافیایی #عاشقانه #تراژدی گرافیست: YeGaNeH ناظر: Mitra_Mohammadi خلاصه: همه‌چیز از یک جرقه آغاز شد. جرقه‌ای بزرگ به نام مرگ. تنها کسی که می‌توانست از زیر بار این آوار برخیزد، قطعاً ققنوس بود. ققنوسی که از میان شعله‌های...
  13. MēLįKąღ

در حال تایپ رمان یاغی تبار | Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸

نام اثر: یاغی تبار نویسنده: ملیکا کاربر انجمن رمان ۹۸ ناظر: daryam1 ژانر: #تراژدی #عاشقانه خلاصه: دنیا بی‌مهابا بر سر عاقلان آوار می‌شود، اما کس نداند آن زمانی ویرانی آید که دیوانگی باشد. تاریخ باز حماسه آفریده با دو زن. دو خواهر که از آواره‌های مملکت قصد ساختن عمارت دارند. این جنگ و این...
  14. MēLįKąღ

در حال تایپ رمان یاسکا | MēLįKąღ کاربر انجمن رمان ۹۸

نام رمان: یاسکا نام نویسنده: ملیکا کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر: #جنایی_مافیایی #عاشقانه #تراژدی ناظر: Mitra_Mohammadi خلاصه: همه‌چیز از یک جرقه آغاز شد. جرقه‌ای بزرگ به نام مرگ. تنها کسی که می‌توانست از زیر بار این آوار برخیزد، قطعاً ققنوس بود. ققنوسی که از میان شعله‌های شیطان برمی‌خیزد و روی...
  15. موعود

دل نوشته مرگ واژه غریبی است | موعود کاربر انجمن رمان ۹۸

...بی نشان ها نگاه من چو موج شد میان گیسوان تو دلم هزار تکه شد برای خنده های تو تو رفتی و دلم فقط کمی گرفته ای رفیق تمام راه های تو که ختم به نیمه راه شد تمام سعی من در این کلام بی نشانه چیست ؟ چشان تو نشان من دریغ شد نشان ها #مرگ #دل_نوشته #دل #کلمه #درام #شعر #غمگین #عاشقانه #مرگ_واژه_غریبی_است
  16. Ellery

رمان پروانه زیبای من نام نویسنده:ریحانه یدنگ ژانر: #عاشقانه #فانتزی #طنز خلاصه: پروانه دختر شاد و شیطونی که با ورود پسری به اسم آراد به زندگیش این دختر شیطون ما عاشق میشه؛ اما در اثر اتفاقاتی آراد پروانه را ترک می‌کنه و پروانه شکست سختی در زندگیش می‌خوره و دیگه اون پروانه قبلی نیست. غافل از...
  17. FatiShoki

درخواست ⦁ ⚫ تعیین ناظر داستـــان کوتـــاه ⚫ ⦁

«امیدم به اون بالایی هست» نام اثر: کافه بی‌کسی نویسنده: ویدا موضوع: #عاشقانه #تراژدی خلاصه: جایی خواندم که نوشته بود: «کاش عشق نیز مثل قانون سوم نیوتون بود. وقتی من دوستت دارم، تو هیچ راهی جز دوست داشتن من نداشته باشی.» من بودم و چهار دوست و کافه مافیایی «دایموند». همه چیز آرام بود و در...
  18. FatiShoki

داستان کوتاه کافه بی‌کسی | ویدا کاربر انجمن رمان ۹۸

«امیدم به اون بالایی هست» نام اثر : کافه بی‌کسی نویسنده: فاطمه شکرانیان (ویدا) ژانر: عاشقانه، تراژدی ناظر: Z.A.H.Ř.Ą༻ خلاصه: عاشقی جُرمیست که تاوانش زهر نارو است. تو را در باتلاق خود می‌کشاند و خوب که در ژرفای عشق فرو رفتی، نفست را می‌برد. تو می‌مانی و آرمانِ یک ناجی که بیاید و مدد دهد. نه...
  19. آل۱۱

...به نام خداوند آفریننده تخیل و قلم (مجموعه داستان‌های آلیس هاتسون) نام رمان: جادوگران تئودور نام نویسنده: آل۱۱ ژانر: #فانتزی #طنز #عاشقانه #تریلر خلاصه‌ای از رمان: دختری به نام آندیا که یک فردیست با زندگی عادی، به‌طور تصادفی در روز اول مدرسه‌اش، به دنیایی راه پیدا می‌کند که تمامی چیز‌ها و...
  20. Delmah_malek

سلام درخاست ناظر دارم نام رمان: دیدار پایِ سرنوشت نام نویسنده: دِلماه مَلِک ژانر: #عاشقانه #تراژدی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا