خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: مشرق

1. M O B I N A

باید در حکم اعدام تجدید‌نظر کنیم

...را اصلاح کنیم. این تعداد حکم اعدام اشتباه است پاک‌نیا می‌گوید: مثلا برای فردی که در اتوبان نیایش حکم اعدام دادند، اگر پرونده را به چند مرجع تقلید نشان دهید، می‌دانم که دو نفر هم این حکم اعدام را منطبق با بحث فساد فی‌الارض یا محاربه نمی‌دانند؛ چون در هر حال محاربه و فساد شرایط خودش را دارد...
  2. M O B I N A

چالش حقوقی یک حکم

...که در طول 12 سال وکالت، پرکارترین و پرتلاش‌ترین پرونده‌ای که داشتم، این پرونده بود. در قیاس با همه پرونده‌هایی که داشتم و حق‌الوکاله گرفتم، در این پرونده من بیشتر کار کردم. سه شبانه‌روز نخوابیدم و در دفتر مشغول لایحه‌نویسی بودم. 11 صفحه لایحه نوشتم و دادم و 45 دقیقه در جلسه دادگاه دفاع کردم...
  3. M O B I N A

اهمیت هنر گرافیک در دنیای امروز

...بزرگ‌ترین قدرت سرمایه‌داری جهان را یدک می‌کشد و ادعا می‌کند که به حق و حقوق همه شهروندان خود احترام می‌گذارد، تأسف‌بار است. اینجاست که می‌گویم ما هم به‌عنوان مخاطب در هرجای دنیا باید آگاه باشیم و بخواهیم که قدر کار هنرمندان گرافیست در این بازار پرآشوب کالازده امروز جهانی دانسته شود. #مشرق[/HASH]
  4. M O B I N A

تاریخ فروپاشی جماهیر شوروی

...حزب کمونیست می‌شود، این‌گونه خلاصه می‌شود: جولای ۱۹۹۱، گورباچف و جورج بوش پدر، پیمان کاهش سلاح‌های استراتژیک (استارت) را امضا کردند. سپس گورباچف در کودتایی نافرجام در ماه آگوست، در خانه ییلاقی‌اش بازداشت شد؛ در ماه دسامبر از سمت ریاست‌جمهوری استعفا داد و اتحاد جماهیر شوروی رسما فروپاشید. #مشرق
  5. M O B I N A

حکم شرعی مجسمه سازی چیست؟

...اگر به شکل تندیس کامل باشد جایز نیست. سؤال: آیا ساختن مجسمه نیم تنه در حکم مجسمه کامل است؟ پاسخ: ما در مورد مجسمه احتیاط واجب داریم که ساختن، نگهداری، خرید و فروش آن جایز نیست و کلمه مجسمه ، کلمه عامی است که شامل کامل و نیم تنه هر دو می شود، آری ممکن است دست یا پای تنها، صدق مجسمه نکند. #مشرق
  6. M O B I N A

سیاه قلم، نقاشی است یا طراحی؟

...که تا حد زیادی از حوزه سیاه قلم جدا می باشد. کسب اطلاعات آموزشی در پایان توجه داشته باشید که طراحی سیاه قلم روش سهل و ساده ای نیست. به بیان دیگر این تکنیک یک تکنیک خودآموز نیست! بنابراین دیدن آموزش زیر نظر اساتید مجرب می تواند تاثیر بسزایی در پیشرفت هنرجو و خلق آثار زیبا داشته باشد. منبع: مشرق
  7. M O B I N A

خواص گل گاوزبان

...است. مصرف گل گاوزبان برای چه کسانی مضر است؟ علاوه بر این، کسانی که دارای مشکلات کبدی هستند یا زنانی که باردار یا شیرده هستند نباید از گل گاو زبان استفاده کنند. در آخر، اگر از هر دارویی استفاده می‌کنید یا به بیماری زمینه‌ای مبتلا هستید، حتما قبل از مصرف مکمل با یک متخصص بهداشت صحبت کنید. #مشرق
  8. M O B I N A

در فیلم «تلماسه» نام «مهدی» را برای منجی جدید خود انتخاب کردند

...می فرماید: " حَتَّیٰ إِذَا بَلَغَ مَطْلِعَ الشَّمْسِ وَجَدَهَا تَطْلُعُ عَلَیٰ قَوْمٍ لَمْ نَجْعَلْ لَهُمْ مِنْ دُونِهَا سِتْرًا: تا چون به مشرق زمین رسید آنجا دید که خورشید بر قومی می‌تابد که ما میان آنها و آفتاب ساتری قرار نداده‌ایم (یعنی لباس و خیمه و مسکنی که از حرارت خورشید سایبان کنند...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا