خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
بگذار اگر این بار سر از خاک بر آرم
بر شانه ی تنها خود سر بگذارم
از حاصل عمر به هدر رفته ام ای دوست
ناراضی ام ،اما گله ی از تو ندارم
در سـ*ـینه ام آویخته دستی قفسی را
تا حبس نفس های خودم را بشمارم
از غربت ام این قدر بگویم که پس از تو
حتی ننشسته ست غباری به مزارم
ای کشتی جان!حوصله کن می رسد آن روز
روزی که تو را نیز به دریا بسپارم

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﺭﺳﺖ ﯾﺎﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﯽﮐ ﺑﻮﺩ؟ ﮐﺪﺍﻡ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻮﺩ؟ ﭼﺮﺍ؟ ﻭﻟﯽ ﮏﯾ ﺣﺴﯽ ﺩﺭ ﻣﻦ ﻣﺘﻮﻟﺪ ﺷﺪ .. ﺣﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﻣﺒﻬﻢ ﺑﻮﺩ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﻪ ﺣﺴﯽ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﭼﻨﯿﻦ ﺣﺴﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺎﻓﺖ . ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯿﺎﯾﺪ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺑﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﺩﺭ ﻣﻦ ﭘﯿﺪﺍ ﺷﺪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻗﻠﻢ ﻟﻐﺰﯾﺪ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻢ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺩﺳﺖ ﮐﺸﯿﺪﻡ ﺍﺻﻼ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﭘﺲ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﺁﻥ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﻦ ﭼﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ " ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻡ " ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺣﺴﯽ ﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﻦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﻡ ﺣﺒﺲ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﻣﯿﻔﻬﻤﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺖ ﺩﺭﺩﻡ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﻣﺒﻬﻢ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﺭﺍﻫﯽ ﺑﯿﺎﯾﺒﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﻭﻟﯽ ﻣﻦ ﺁﻥ ﺣﺲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻏﯿﯿﻨﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﯼ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﭘﯿﺸﺘﺮﻓﺘﻤﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺍﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩ ﺣﺲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﻦ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺷﻌﻠﻪ ﺍﺵ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻧﺸﺪ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﮐﻢ ﺭﻧﮓ ﻧﺸﺪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﭘﯿﺶ ﻣﯿﺂﻣﺪ ﺑﺎ ﺩﻭﺭﯼ ﯾﺎ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﺑﺪﺧﻠﻘﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﯾﺪﻡ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﺩﺭ ﻣﻦ ﮐﻤﺮﻧﮓ ﻧﺸﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻢ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ ﭼﻪ ﻭﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮ ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯿﻢ ﻣﯿﺘﺮﺳﺎﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺣﺴﻢ ﻋﻮﺽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻋﺬﺍﺏ ﺩﻫﻢ ﻭ ﺣﺴﻢ ﺭﺍ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﭘﺲ ﮔﻮﺷﻬﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺴﺘﻢ ﺗﺎ ﻧﺸﻨﻮﻡ ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺗﺎ ﻧﺒﯿﻨﻢ ﻭ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻡ DOSTET DARAM

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﻭ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﻭ ﻏﻢ ﺗﻮ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﻋﺒﻮﺭ ﮐﺎﺵ ﺑﺪﻭﻧﯽ ﺗﻮ ﻗﻠﺒﻤﯽ ﺣﺘﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﮐﻮﺭ ﮐﺎﺵ ﺑﺪﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻨﻪ ﺣﺲ ﭼﺸﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺖ ﮐﺎﺵ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﯽ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﻩ
ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻭ ﺩﻗﺎﯾﻘﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﻮﺍﯼ ﺗﻮ ﻣﻨﻮ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺑﺮﮔﯽ ﭘﺮ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤﺖ ﺩﻟﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﻩ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻦ ﮐﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺍﺯ
ﻣﻦ ﯾﻪ ﻧﻔﺲ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻧﯿﺎﺯﻣﯽ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﺑﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺷﮏ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﯿﺎﺩ ﻫﻤﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ ﺑﺸﻪ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﺮﻭ ﮐﻪ ﻋﺸﻖ ﻣﻦ ﺷﺎﮐﯽ ﻣﯿﺸﻪ
ﻫﻤﺴﻔﺮ ﺟﺎﺩﻩ ﺷﺪﻡ ﯾﺎﺩ ﺗﻮ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﻣﻨﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﺒﺎﯼ ﺑﯽ ﺗﻮﯾﯽ ﺧﯿﺎﻟﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻨﻪ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﻮﺍﯼ ﺗﻮ ﻣﻨﻮ ﻣﺜﻞ ﯾﻪ ﺑﺮﮔﯽ ﭘﺮ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﻣﻦ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻤﺖ
ﺩﻟﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺧﺒﺮ ﻣﯿﺪﻩ ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺑﻬﻢ ﺑﮕﻦ ﮐﻪ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺍﺯ ﻣﻦ ﯾﻪ ﻧﻔﺲ ﺗﻮ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻧﯿﺎﺯﻣﯽ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﺑﺲ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﻟﻢ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﭘﺮﻩ ﺍﻣﺎ ﻧﮕﺎﻡ ﺧﺎﻟﯽ ﺍﺯ ﺣﺴﻪ ﭼﻪ ﺗﻠﺨﻪ ﺍﺧﺮ ﻗﺼﻪ ... ﮔﺬﺷﺘﻢ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻮ ﭼﺸﻢ ﺗﻮ ﺻﻔﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ ﺳﺮ ﮐﺮﺩﻡ .
ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﻧﻪ ؟ﺗﻮﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﻭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺍﻣﯿﺪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺗﯿﺮﻩ ﺗﻮﯼ ﺗﺎﺭﯾﮑﯽ . ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺑﺴﺘﺴﺖ ﯾﻪ ﻋﻤﺮﻩ ﭘﺸﺖ ﺩﯾﻮﺍﺭﻡ ...
ﺍﺯﺕ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻏﺮﯾﺒﯽ ﻣﺚ ﺍﺣﺴﺎﺳﻢ ﻣﯿﺘﺮﺳﻢ ﺍﺯ ﻧﮕﺎﺕ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺍﺻﻦ ﻧﻤﯿﺸﻨﺎﺳﻢ .
ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﻣﯿﻠﺮﺯﻩ ﻫﻨﻮﺯ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﻏﻤﮕﯿﻨﻪ ﺗﻮ ﺭﻓﺘﯽ ﻭ ﻣﻪ ﺟﺎﺩﻩ ﻣﺚ ﯾﻪ ﺧﺎﺏ ﺳﻨﮕﯿﻨﻪ . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻫﻨﮕﻬﺎﯼ ﻣﺤﺸﺮ ﻓﺎﺗﺢ ﻧﻮﺭﺍﯾﯽ ....

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
پاییز را دوست دارم... بخاطر غریب و بی صدا آمدنش بخاطر رنگ زرد زیبا و دیوانه کننده اش بخاطر خش خش گوش نواز برگ هایش بخاطر صدای نم نم باران های عاشقانه اش بخاطر رفتن و رفتن... و خیس شدن زیر باران های پاییزی بخاطر بوی سرخوش کننده خاک باران خورده کوچه ها بخاطر غروب های نارنجی و دلگیرش بخاطر شب های سرد و طولانی اش بخاطر تنهایی و دلتنگی های پاییزی ام بخاطر پیاده روی های شبانه ام بخاطر بغض های سنگین انتظار بخاطر اشک های بی صدایم بخاطر سالها خاطرات پاییزی ام بخاطر معصومیت کودکی ام بخاطر نشاط نوجوانی ام بخاطر تنهایی جوانی ام بخاطر اولین نفس هایم بخاطر اولین گریه هایم بخاطر اولین خنده هایم بخاطر دوباره متولد شدن بخاطر رسیدن به نقطه شروع سفر بخاطر یک سال دورتر شدن از آغاز راه بخاطر یک سال نزدیک تر شدن به پایان راه بخاطر غریبانه و بی صدا رفتنش پاییز را دوست دارم، بخاطر خود پاییز و من عاشقانه پاییز را دوست دارم...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﻣﻦ ﯾﮏ ﺯﻥ ﺳﯽ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﻡ ... ﻫﺮﺭﻭﺯ ﻋﺼﺮ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮐﺎﻓﻪ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﻢ ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ... ﺷﻮﻗﻢ ﺭﺍ ﮔﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻣﯿﺎﻥ ﻣﯿﺰﻫﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭﯼ ... ﻭ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻫﺮﺭﻭﺯ ﻓﺎﻝ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻡ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ... ﻫﺮﺭﻭﺯ ﻗﺪ ﻣﯿﮑﺸﯽ ﺩﺭ ﻣﻦ... ﻣﻦ ﺑﯽ ﻓﺮﻭﻍ ... ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ... ﺗﻨﻬﺎ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺳﻬﻤﻢ ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪِ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ،ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻫﻮﺍ ﺳﺮﺩ ﺍﺳﺖ... ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﻫﺮ ﺷﺐ ﭘﻨﻬﺎﻧﯽ، ﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻢ ﺑﻪ ﻋﮑﺴﻬﺎﯾﺖ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺷﻌﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﻢ... ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﻢ ﻫﻤﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯿﺴﺖ ... ﻭ ﺗﻮ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪِ ﺗﻠﺦ، ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺧﺎﻟﯽ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ... ﺗﻮ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻧﺮﻡ ﻣﯽ ﺭﻭﯼ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ... ﺁﻩ ﮐﻪ ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ ... ﻭ ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﻃﺎﻗﺖ ﺁﻭﺭﺩﯼ ﺩﻭﺭﯾﻢ ﺭﺍ ﻣﺮﺩﻭﻣﺮﺩﺍﻧﻪ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﻣﻦ... ﺑﺎ ﯾﮏ ﺑﻠﻪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺍﻣﻀﺎﺀ... ﻣﯽ ﺑﺨﺸﻢ ﺍﯾﻦ ﺗﻦ ﺭﺍ... ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺰﺍﯾﻢ ﺑﭽﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ... ﺷﺎﯾﺪ ﺷﺮﺍﺏ ﺗﻠﺦ ﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﮔﻢ ﮐﻨﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ... ﺷﺎﯾﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺶ ﺑﯿﺎﺭﺍﯾﻢ... ﻟﺒﺎﺱ ﺳﺮﺧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻭ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻢ ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﻫﺮﺩﻭﯼ ﻣﺎ ﺗﻮ ﺁﻏﻮﺵ ﯾﮑﯽ ﺧﻮﺍﺑﯿﻢ ... ﻣﻦ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ... ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﻧﻤﯿﻤﯿﺮﻡ ... ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ... ﺑﻪ ﺍﻭ ﭼﻪ ﮔﻮﯾﻢ؟ !! ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﯽ ﺭﺣﻢ ﺩﻟﮕﯿﺮﻡ؟ ...!! ﻧﻪ... ﺗﮑﻠﯿﻒ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ ﺭﺍ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻦ... ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﮔﺮﻫﺎ ﻭ ﺷﺎﯾﺪﻫﺎ ﺑﯿﺰﺍﺭﻡ... ﺍﯾﻦ ﮐﺎﻓﻪ ﻭ ﺁﺩﻣﻬﺎﯾﺶ ﺍﺭﺯﺍﻧﯽ ﺩﻟﺴﻮﺧﺘﻪ ﻫﺎ ... ﻣﻦ ﺩﻩ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺭﺍ، ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ..

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
.دﻟﻢ ﻏﻤﮕﯿﻦ ﻏﻤﮕﯿﻦ اﺳﺖ در اﯾﻦ ﮐﻮﻣﻪ در اﯾﻦ زﻧﺪان در اﯾﻦ ﻏﻮﻏﺎی ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ در اﯾﻦ ﺟﺸﻦ ﻓﺮاﻣﻮﺷﯽ در اﯾﻦ دﻧﯿﺎی ﺑﯽ ﻣﻬﺮ و ﮐﻢ آﻏﻮﺷﯽ دﻟﻢ ﺗﺮﺳﯿﺪﻩ و ﺗﻨﮓ اﺳﺖ دﻟﻢ ﺗﺮﺳﯿﺪﻩ از آﻩ ﭘﺮ از درد ﭘﺪرﻫﺎﻣﺎن و از ﭼﺸﻢ ﭘﺮ از اﺷﮏ ﺗﻤﺎم ﻣﺎدر ﻫﺎ دﻟﻢ آﺷﻮب آﺷﻮب اﺳﺖ دﻟﻢ ﺳﺮد و ﺗﻨﻢ ﺑﯽ روح ﺑﯽ روح اﺳﺖ ﻧﻤﯽ ﺧﻮاﻫﻢ، ﻧﻤﯽ ﺧﻮاﻫﻢ دﮔﺮ اﯾﻦ زﻧﺪﮔﺎﻧﯽ را و دل را ﻧﮕﺎﻫﻢ ﺧﯿﺮﻩ ﺑﺮ ﺑﺎﻻ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺳﺎدﻩ ﻣﯽ ﮔردد و ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ، و ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﻫﻮای ﮔﺮﯾﻪ دارد آﺳﻤﺎن ﻫﻢ ﭘﺎی ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ﻣﯽ روم آرام ﮔﻮﻧﻪ ام ﺧﯿﺲ اﺳﺖ ...اﺳﻤﺎن ﻣﯽ ﺑﺎرد اﻣﺸﺐ ﺑﺮ ﻣﻦ و ﺑﺮ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﺎﯾﻢ ﺳﺨﺖ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﻭﺭﻡ ﺩﻭﺭ ﻣﻦ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺩﯾﺪ ﺍﻧﻬﺪﺍﻡ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ ﺭﺍ ﻭ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻣﺎﻧﺪ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺧﻮﺍﻧﺪ ﺁﻭﺍﺯ ﺳﺎﺯﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﮐﻮﮎ ﺑﯽ ﻭﺟﺪﺍﻥ ﺭﺍ .
ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺳﮑﻮﺗﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻣﺎﻧﺪ ﮐﻪ ﺷﺐ ﺍﺯ ﻃﻠﻮﻉ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﺪ ﻭ ﻃﻠﻮﻉ ﺍﺯ ﻭﺍﻫﻤﻪ ﺷﺐ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﺩ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﻐﺾ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﺎﻭﻝ ﻫﺎ ﭼﺮﮐﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺰﺟﺎﺭ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ
ﺩﻭﺭﻡ ﺩﻭﺭِ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺗﻪ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﺗﻮ ﺧﺎﻟﯽ ﻭ ﻏﺰﻝ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﺭﺩﯾﻒ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﻭﺭﻡ ، ﺩﻭﺭ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺣﺲ ﺗﻮ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﺒﻮﺭ ﻭ ﺩﺭ ﺗﻨﮕﻨﺎﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯽ ﻣﺎﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺭ ﺩﻭﺭ ﺩﻭﺭ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻭ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﭼﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻭ ﻧﺪﺍﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺑﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ! ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﭽﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺁﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﻮﺩﻡ ! ﺍﺻﻼ ﺷﺎﯾﺪ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ؟ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺁﻣﺪﻩ ﺑﺎﺷﻢ ﭼﯽ؟ ! ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ! ﺣﺎﻻ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺮﻭﻡ ﺍﻣﺎ ... ﺩﯾﮕﺮ ﺯﻭﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ ...........! ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ : » ﭘﺮ ﺍﺯ ﺻﺪﺍﯼ ﺣﺮﮐﺖ ﭘﺎﻫﺎﯼ ﻣﺮﺩﻣﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻨﺪ ﺩﺭ ﺫﻫﻦ ﺧﻮﺩ ﻃﻨﺎﺏ ﺩﺍﺭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﺎﻓﻨﺪ! « ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﯿﺮﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ... ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﭘﯿﺮ ﻧﯿﺴﺘﻢ ! ﭘﯿﺮ ؟؟؟ ﺟﻮﺍﻥ؟؟؟ ﺳﯿﺐ ! »ﭼﺮﺍ ﺑﺎﻏﭽﻪ ﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﻣﺎ ﺳﯿﺐ ﻧﺪﺍﺷﺖ؟ « ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ! ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ ! ﮐﻪ ............... ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ !!!

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﻢ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺯﯾﺮ ﯾﮏ ﺳﻘﻒ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﺗﺨﺘﺨﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺑﻨﺪ ﻭ
ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﻣﺎ ﻗﻠﺒﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﻭ ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺤﺮﻡ ﻫﻢ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .....
ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ..... ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﮐﻦ ... ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ... ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﮔﯿﺮﺍﯾﯽ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺍﺕ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻓﮑﺮ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﻣﺤﺮﻡ ﻣﻨﯽ ... ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﺎﻣﺖ ﺑﻪ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﺍﻡ ﻧﯿﺎﯾﺪ ....

قبــ ـل از قضاوت "من" چشمهایــ ـت را ببند و عمـــ ـیق نفس بکش! دوبــ ـاره در ذهنت تصــ ـورم کن... کنــ ـارم بنشیــ ـن و دستان سرد و بے رمقم را در دستانــ ـت بگیر...
اسمم را صدا بزن! با شنیــ ـدن اسمم از زبان تو اشک هایم جارے مے شود صورتــ ـم را بنگر گویا نیـــ ـست؟؟؟ ایــ ـن بار با تمام آرامشــ ـت به صورتم خیــ ـره شو...
نگــ ـاهم که دیگر گویــ ـاست؟ پس... خوب به نبـــ ـض خسته ے احســ ـاسم گوش بده مـــ ـن... از تـــ ـو... دلگیـــ ـرم!!!

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا