خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺍﺷﮏ ﺭﯾﺨﺘﻢ ... ﻫﻖ ﻫﻖ ﮐﺮﺩﻡ ... ﯾﻪ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﺑﻮﺩﻧﯽ ﭘﺮ ﻧﻤﯿﺸﻪ ....
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﺸﻪ ... ﺩﻟﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺖ ﺍﻻﻥ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩﯼ ...ﮐﻨﺎﺭﻡ !! ﮐﺎﺵ ﺑﻮﺩﯼ ،ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻮﺩﯼ ﺗﺎ ﺣﺲ ﻧﮑﻨﻢ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺭﻭ ...
ﺑﺪﻭﻥ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ ﺗﻨﻬﺎﻡ ! ﺟﺎﺕ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﮐﻨﺎﺭﻡ ,ﺗﻮ ﺗﮏ ﺗﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻡ ,ﺗﻮ ﺧﻮﺷﯿﻬﺎﻡ , ﺍﺧﻪ ﻫﯿﭻ ﺧﻮﺷﯽ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ ﮐﺎﻣﻞ ﻧﻤﯿﺸﻪ ! ﻧﺒﻮﺩﻧﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻩ ..

ﺣﺲ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﭘﺮﻣﻬﺮﺕ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻥ ﻭ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﻥ ﺩﺭﺩﺭﯾﺎﯼ ﻃﻮﻓﺎﻧﯽ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﮐﻪ ﺭﺍﺯ ﻗﻠﺐ ﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍﺻﺪ ﺍﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ
ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺍﻋﻤﺎﻕ ﻗﻠﺐ ﺯﯾﺒﺎﯾﺖ ﻭ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺐ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ﮔﻮﺵ ﮐﻦ ﺍﯾﻦ ﺁﻫﻨﮓ ﻗﻠﺐ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﻫﻨﮓ ﻗﻠﺐ ﺗﻮ ﯾﮑﯽ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ
ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯿﺰﻧﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﻫﺴﺘﯽ ﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﻮﺳﺖ ، ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ ﻣﺮﮒ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻋﺸﻖ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻢ

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
من و تو شباهت های متفاوتی باهم داریم : هر دو شکستیم ؛ تو قلب مرا ، من غرورم را هر دو رقصیدیم ؛
تو با دیگری ، من با سازهای تو هر دو بازی کردیم ؛ تو با من ، من با سرنوشتم و در آخر هر دو پی بردیم
تو به “حماقت” من ، من به “پست” بودن تو آری ، این شباهت های متفاوت هر روز آشکارتر میشود

ﻧﻪ ﺣﻮﺻﻠـــﻪ ﯼ ﺩﻭﺳـــﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫـــــــﻢ ﮐﺴـﯽ ﺩﻭﺳﺘــﻢ ﺩﺍﺷﺘـﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﺳـــــَــــﺮﺩﻡ …
ﻣﺜـﻞ ﺩﯼ , ﻣﺜـﻞ ﺑﻬﻤـــﻦ , ﻣﺜـﻞ ﺍﺳﻔﻨــــــﺪ ﻣﺜـﻞ ﺯﻣﺴﺘــــﺎﻥ ﺍﺣﺴــــــﺎﺳـﻢ ﯾـﺦ ﺯﺩﻩ ﺁﺭﺯﻭﻫـــﺎﯾـﻢ ﻗﻨﺪﯾــــﻞ ﺑﺴﺘــﻪ ﺍﻣﯿــــــﺪﻡ ﺯﯾــﺮ ﺑﻬﻤــﻦ ِ ﺳــﺮﺩ ِ ﺍﺣﺴــﺎﺳﺎﺗﻢ ﺩﻓــــــــﻦ ﺷـﺪﻩ ….
ﻧﻪ ﺑﻪ ﺁﻣـــــﺪﻧﯽ ﺩﻝ ﺧﻮﺷــﻢ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺭﻓﺘـــــﻨﯽ ﻏﻤﮕﯿــﻦ ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫـــﺎ ﭘــُﺮ ﺍﺯ ﺳﮑـــــــــﻮﺗـﻢ ..

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻣﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺷﺎﺥ ﺷﺎﺥ ﻧﮕﺎﻫﻢ ﭘﺮﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻏﺮﯾﺐ ﺍﺷﮏ ﻻ‌ﻧﻪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺑﻬﺎﺭ ﺻﺒﺢ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﻭ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺳﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﮔﺎﻩ ﺧﺎﮐﯿﻦ ﻗﻠﺒﻢ ﺳﺎﺋﯿﺪ ﺍﻧﮕﺎﻩ ﺑﻮﺩ
ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﯾﺎﺱ ﻭ ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺩﺭ ﺗﺠﺴﺲ ﻣﻮﻧﺴﯽ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻧﺴﯿﻤﯽ ﻭﺯﯾﺪ ﻭ ﭘﺮﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﭘﻨﺠﺮﻫﯽ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩ ﻭ ﻋﻄﺮ ﺁﯾﯿﻦ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﮐﺮﻭﺑﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺳﺎﻧﺪ.
ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺁﻣﺪﯼ ﻭ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﮐﺴﺎﻟﺖ ﺭﻫﺎﺋﯽ ﺩﺍﺩﯼ .ﭘﺲ ﺍﯼ ﻋﺸﻖ ﺍﯼ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﺻﺒﺮ ﻭ ﻣﺘﺎﻧﺖ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﻔﻬﻤﺎﻧﻢ ﮐﻪ… ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ.

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺑﺎ ﺷﺎﻝ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺯﯾﺒﺎ ﺗﺮﯼ
ﺣﻖ ﺩﺍﺭﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﺯﻣﺴﺘﻮﻧﯽ ﮐﻨﯽ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻭ ﺭﻭ ﭼﺘﺮﺕ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﻣﯽ ﺑﺮﯼ
ﻫﺮ ﺟﺎ ﺩﻟﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﻭ ﺑﺎﺭﻭﻧﯽ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﺑﻐﺾ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺷﺒﯿﻪ ِ ﺟﻤﻌﻪ ﻫﺎ
ﺍﻧﮕﯿﺰﻩ ﻣﯿﺪﯼ ﺷﻬﺮ ﺣﺰﻥ ﺁﻟﻮﺩ ﺷﻪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﮕﯽ ﻭ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯼ ﻭﻟﯽ
ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺷﺎﯾﺪ یک ﻧﻔﺮ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﺎﺕ
ﺩﯾﻮﻭﻧﮕﯽ ﯾﻪ ﺣﺲِ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻫﺎ ﻭ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯽ ﻫﺎﺕ ﻫﯿﭻ
ﺑﺎ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺑﯽ ﻭ ﺑﯽ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺷﻦ ﺷﺎﻋﺮﺍ
ﺍﯾﻦ ﻟﻮﺱ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯼ ﺷﺎﻋﺮﺍﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﯾﻦ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﺮﺹ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﺪ ﻧﺨﻮﺍﺏ
ﻧﺰﺩﯾﮏِ ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺮﻭﻧﻪ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﯿﺎﺕ
ﺩﯾﻮﻭﻧﮕﯽ ﯾﻪ ﺣﺲِ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
دو خط موازی زاییده شدند پسری در کلاس درس آنها را روی کاغذ کشید... آن وقت دو خط موازی چشمشان به هم افتاد و در همون یک نگاه قلبشان تپید خط اولی نگاه پر معنایی به خط دومی کرد و گفت : ما میتوانیم در کنار یکدیگر زندگی خوبی داشته باشیم خط دوم از هیجان به خود لرزید خط اول:و خانه ای داشته باشیم در یک صفحه رنگی کاغذ من روزها کار میکنم و میتوانم خط کنار یک جاده متروکه باشم یا خط کنار یک نردبان و دومی گفت : من هم میتوانم خط کنار یک گلدان چهارگوش گل سرخ یا خط کنار یک نیمکت خالی در یک پارک خلوت باشم چه زندگی شاعرانه ای در همین لحظه معلم فریاد زد دو خط موازی هرگز به هم نمیرسند و بچه ها تکرار کردند...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
راستی عشقم فرش فرمز اعصابت به خوشرنگی رژ و کلاه لبه دارت بوده؟! اگر چنین است مراقب اعصابت باش مگذار با تمام قرمز بودنت و بودنش ،
بعد از سالهای سالها که نگاهش می کنی حصیری پاره و تارنما شده از فرش 700شانه ات باقی نمانده باشد.... شاید باید در این روزها کمی شرقی شویم به شکل شرغی!
شر اش از شر شر باران شرق! غی اش از غربی یاغی در احساس.... دوست داشتنی هستی... همیشه دوست.

ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﻪ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻣﺒﻬﻤﺶ ﺩﺭ ﻗﻠﺐ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﻪ ﺑﮕﻮﯾﻢ
ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺣﺲ ﺑﻮﺩﻧﺶ ﻫﻢ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﮐﻨﻢ ﭼﻬﺮﻩ ﯼ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ
ﻋﺸﻘﯽ ﻫﺴﺖ ﯾﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﺧﺮ ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻋﺸﻘﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﯾﺎﺭﯼ ﺩﺭﮐﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺍﮔﺮ ﺑﺘﻮﺍﻧﯽ ﻧﻐﻤﻪﺍﯼ ﺷﻮﯼ . ﺍﮔﺮ ﺑﺘﻮﺍﻧﯽ ﭘﺎﺭﻩﺍﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺳﻬﯿﻢ ﺷﻮﯼ،
ﺍﮔﺮ ﺑﺘﻮﺍﻧﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻨﯽ، ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﻓﯽﺳﺖ، ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻨﺰﻝ ﺭﺳﯿﺪﻩﺍﯼ . ﻣﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺗﯽ ﺗﻨﮓ ﻧﻈﺮ ﻭ ﺣﻘﯿﺮﯾﻢ،
ﺯﯾﺮﺍ ﺍﺯ ﺳﻬﯿﻢ ﮐﺮﺩﻥِ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﺭ ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﯽﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﻋﺎﺟﺰﯾﻢ . ﺍﯾﻦ ﺑﺰﺭﮒﺗﺮﯾﻦ ﺧُﺴﺮﺍﻥِ ﺯﻧﺪﮔﯽِ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽﺳﺖ . ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱِ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽﮐﻨﺪ،
ﺯﯾﺮﺍ ﭼﺸﻤﻪﯼِ ﻋﺸﻘﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮔِﻞِ ﺑُﺨﻞ ﻭ ﺗﻨﮓ ﭼﺸﻤﯽ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ

دیوارها هرقدر هم بلند باشند اسیرت نمی کنند، ما پرواز را آموخته ایم بیا تا دور دست ترین قله ها پرواز کنیم و
دل انگیز ترین آواز را سر دهیم من، رویایی دارم، به رنگ راز آلود ترین غروب و طعم عجیب ترین سکوت شوق بودن با تو از من آدمی ساخته که غروبها را می فهمد
و تنهایی درختها را احساس می کند شوق بودن با تو هر روز ویرانم می کند تو هم می دانی، عاقبت چگونه خواهم سوخت در آتشی که گرما بخش زندگی توست

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺣﺲ ﺭﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﺮﺩﯼ ... ﺩﯾﺪﯼ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺣﺲ ﻗﺸﻨﮕﯿﻪ ... ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﮐﻪ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻭ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﯽ ...
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﮕﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ... ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﻟﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﻓﺪﺍ ﮐﻨﯽ ...
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺷﺒﻬﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺍﺑﻦ ﺗﻮ ﺧﻠﻮﺕ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻭﺟﻮﺩ ﮐﺴﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﯼ ... ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺧﻠﻘﺖ ﮐﺴﯽ ﺳﺘﺎﯾﺶ ﮐﺮﺩﯼ ...
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺷﺪﻩ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺟﺎﯾﯽ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻭ ﺷﺎﯾﺪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻭﻥ ﺩﺭ ﮔﺮﻭ ﻧﺎﺑﻮﺩﯼ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻪ ....
ﺁﺭﻩ !! ؟؟؟ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﻋﺸﻖ !!!... ﺣﺲ ﻗﺸﻨﮕﯿﻪ! ﻧﻪ؟

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
دوست دارم آنقدر اشك بريزم كه خبر اشك هاي بي پايانم به تو برسد ، بعد تو به سوي من بيايي من نشسته ام ، سر روي زانو گذاشتم و اشك ميريزم ، تو مي آيي ، سرم را بالا مي گيرم به چشمانم نگاه مي كني به چشمانت نگاه مي كنم بعد اشك در چشمان تو هم حلقه مي زند. اشكهايم را با انگشتان زيبا و سرو قامتت پاك مي كني ، كمي آرام مي شوم ، بعد سرم را روي زانو هاي تو ميگذارم مثل ابر بهار مي بارم . تو كه آمدي از پاييز عبور كردم ، با تو ، با آمدنت . بعد مثل نور آفتاب ، مهربانيت روي من مي بارد. اشك هايم كه تمام شد در همان بهار ابري جوانه مي زنم ، سبز مي شوم و دوستت مي دارم . بعد تو دستانم را مي گيري مرا كنار پنجره مي بري ، حياط پر از برف است ، لبخند مي زني و مي گويي اشك نريزم ، اشك نمي ريزم . مي گويي بايد صبور باشم و درختها را به آمدن بهار دلگرم كنم تا بار سنگيني برفها را روي شانه هايشان طاقت بياورند ، بعد لبخند مي زنم ، تو مهرباني هنوز... بعد از جا بر مي خيزي به سمت در مي روي ، چمدانت را بر مي داري ، كفش به پا مي كني و مي گويي به اميد بهار ، خداحافظ ! با تو با مهر خداحافظي مي كنم ، تو را بدرقه مي كنم ، حالا وسط برف ها ايستادم هوا سرد است اما دردناك تيست استخوان سوز نيست ترسناك نيست تو مي روي و من مي دانم قرار است جايي كه من نمي دانم در زمستان اشكي را پاك كني و بهار به پا كني...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻫﺮﺷﺐ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻨـــﻬﺎ ﻣﯽ ﺷﻢ ﺣﺲ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮔﺮﯾﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺗﻮ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻨﯽ ﺭﻭﻡ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﻧﮕﺎﺕ ﮐﻨﻢ
ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺷــﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﻣﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﭘﯿﺶ ﻣﻦ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺩﺳﺘﺎﺕ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺎﻣﻪ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﻩ ﻭ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﭘﯿﺸﻢ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ
ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺣﻠﻘﻪ ﻣﯽ ﺷﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯽ ﺷﯿﻨﻢ ﻗﻮﻝ ﺑﺪﻩ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯽ ﺷﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﺑﯿﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻦ ﺷﺒﺎﯼ ﺟﻤﻌﻪ ﮐﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﯿﺎﯼ
ﺳﺮ ﻣــﺰﺍﺭ ﻣﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎﺯ ﯾﺎﺩ ﺗﻮ ﺷﺪ ﺯﻣﺰﻣﻪ ﯼ ﻧﺒﻮﺩﻧﻢ ﺑﺒﯿﻦ ﮐﻪ ﻋﺎﻗﺒﺖ ﭼﯽ ﺷﺪ ﻗﺼﻪ ﯼ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﻓﻘﻂ ﺁﺭﺯﻭﻣﻪ ﺑﺎﺭﻭﻥ ﺑﺒﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺗﻨﻢ ﺭﻭ ﺳﻨﮓ ﻗﺒﺮﻡ ﺑﻨﻮﯾﺲ ﺗﻨﻬﺎﺗﺮﯾﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻨﻢ

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا