خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
شکست عشقی نخوردم اما...احساسمو از دست دادم!
کسی تنهام نذاشته اما...دلم تنهاست!قلبم نشکسته اما...احساس می کنم یه زخم عمیق روی تنش جا خوش کرده!
از این زندگی خسته نشدم اما...فقط گاهی احساس می کنم باید بگم دیگه کم آوردم؛ انصراف می دم!دلتنگ نشدم اما...
یه وقت هایی دلم هوای بودن کسی رو می کنه که خودمم نمی دونم کیه!!افسرده نیستم اما...خب گاهی پیش میاد حوصله ی هیچ کس و ندارم؛ حتی خودمو!
حالم بد نیست اما...گاهی وقتها خوب می فهمم چقدر می تونه یه اتفاق ساده از پا درم بیاره! هنوز دیوونه نشدم نه...؟!!
ما آدمها چقدر سختیم و سخت گیرچقدر عجیبه حال و احوالمون!چقدر بد می فهمیم احساساتمون رو!و چقدر ساده خودمون رو فراموش می کنیم!
در حالی که تمام این سردرگمی ها واسه فراموش کردن وجودیه که تمام ما رو می سازه...!

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺧـــﺪﺍ ﺗﻨﻬﺎ ﺭﻭﺯﻧﻪ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﺑﺴﺘﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ...
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻫﺎﻥ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺻﺪﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩ ...
ﺑﺎ ﭘﺎﯼ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺍﻡ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺳﺮﺍﻏﺶ ﺭﻓﺖ ... ﺗﻨﻬﺎ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﺟﻨﺎﺱ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ ...
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪ ... ... ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﭘﺸﺖ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﺸﺎﯾﺪ ... ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻤﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺪ ﻣﺤﺮﻣﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ...
ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻠﻄﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﻟﺶ ﺑﺎ ﺑﺨﺸﯿﺪﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ ﻧﻪ ﺑﺎ ﺗﻨﺒﯿﻪ ﮐﺮﺩﻥ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺗﻨﻬﺎ ﻳﻲ ﺍﻡ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺮﻡ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺧﻴﺎﺑﺎﻥ ﻫﺎ ﺑﭽﺮﺧﺎﻧﻢ ﺍﺯ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﺍﻳﺶ ﺷﻌﺮ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻧﻢ ﺣﺘﻲ ﻧﻤﻲ ﺩﺍﻧﻢ ﻧﺸﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻻ ﺍﻗﻞ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﻣﻲ ﺩﻳﺪﺕ
ﺣﺘﻲ ﻧﻤﻲ ﺩﺍﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﺭﻓﺘﻲ ﺗﺎ ﺫﺭﻩ ﺍﻱ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﻢ ﺑﺮﮔﺮﺩ ﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ - ﻟﻄﻔﺎ - ﺷﻴﺮﻳﻨﻲ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺷﻌﺮﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﮔﺮﺩ ﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻥ ﻭﺭﻕ ﻫﺎ ﺭﺍ،
ﺩﺭ ﻧﻲ ﻧﻲ ﭼﺸﻤﺖ ﺑﺮﻗﺼﺎﻧﻢ ﺗﻘﻮﻳﻢ ﺭﻭﻱ ﻣﻴﺰ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﺪ ﻫﺮ ﺳﻴﺼﺪ ﻭ ﺷﺼﺖ ... ﺗﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﻫﻲ ﺑﺮﻑ ﻣﻲ ﺑﺎﺭﺩ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺗﻮ ، ﻫﻲ ﺑﻲ ﺗﻮ ﻛﺶ ﺩﺍﺭﺩ
ﺯﻣﺴﺘﺎﻧﻢ ﺗﻨﻬﺎﻳﻲ ﺍﻡ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺮﻡ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ، ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﭘﺴﺶ ﻣﻲ ﺁﻭﺭﻡ ﺩﻟﺘﻨﮓ ﺍﻭ ﺭﺍ ﭼﻪ ﻣﺪﺕ ؟ ﺗﺎ ﭼﻪ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ؟ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺧﻮﺩ ﺑﭽﺮﺧﺎﻧﻢ ﭘﺎ ﺑﺮ ﺯﻣﻴﻦ ﻣﻲ ﻛﻮﺑﺪ ﻭ ﺩﺍﺭﺩ ،
ﺣﺎﻝ ﻣﺮﺍ ﺑﺪﺟﻮﺭ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺣﺎﻻ ﻫﻤﻴﻦ ﺟﻮﺭﻱ ؟ ﻳﻌﻨﻲ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺗﻨﻬﺎ ... ؟ ﻧﻤﻲ ﺩﺍﻧﻢ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﺭ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻣﯿﺒﺮﻡ ، ﭼﻘﺪﺭ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﻗﻠﺒﻢ ﺑﺪﻫﻢ؟؟؟ ، ﺗﺎ ﮐﯽ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﻝ ﺁﻣﺪﻧﺖ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻭﺭﺩﺳﺖ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺳﺎﯾﻪ ﯼ ﺧﯿﺎﻟﯽ ﺍﺕ ﺑﺪﻭﻡ؟
ﻧﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺍﺷﺘﻨﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩ ، ﯾﺦ ﺯﺩﻩ ﺍﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﺎﻕ ﺳﺮﺩ ... ﻫﺮ ﭼﻪ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪ ﻣﯿﺘﺎﺑﺪ ﺁﺏ ﻧﻤﯿﮑﻨﺪ ﺍﯾﻦ ﺗﻦ ﯾﺦ ﺯﺩﻩ ﺭﺍ ...
ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯼ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻗﻠﺒﺖ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻤﺖ ﺍﯼ ﺗﻮ ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺁﺷﻨﺎ ﻧﯿﺴﺘﻢ ... ﻏﺮﯾﺒﻪ ﺍﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﮎ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ ، ﻣﺪﺗﻬﺎﺳﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﻭ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺗﻮﺍﺳﺖ ...
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺐ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺳﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ، ﻓﺮﺩﺍ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﻮ ﺑﺎ ﺣﺴﺮﺗﯽ ﺳﺮﺩ ﺷﺐ ﻣﯿﮑﻨﻢ ...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺷﺪﻩ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻮ ﺩﻟﺖ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﮐﻨﻪ .…؟؟؟ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﺁﺩﻡ ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ …
ﺩﻟﺶ ﻟ ﮏ ﺑﺰﻧﻪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯽﮑﯾ ﺩﺭﺩ ﺩﻝ ﮐﻨﻪ ﻭﻟﯽ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ … ﻧﺘﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﻪ … ﻫﺮ ﯽﭼ ﺳﺒﮏ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﮐﻨﻪ ﺗﺎ ﺩﺭﺩﺵ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯽﮑﯾ ﺑﮕﻪ ﻧﺘﻮﻧﻪ , ﺁﺧﺮﺵ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ …
ﺗﮏ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﻟﯽ ﮐﻪ ﻫﯽ ﻣﺠﺒﻮﺭﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺍﻭﻧﻮ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﻪ … ﺍﻣﺎ ﺭﺍﻫﯽ ﺭﻭ ﻧﻤﯽ ﺑﯿﻨﻪ ﺳﺮﺵ ﺭﻭﮐﻪ ﺑﺎﻻ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺁﺳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻪ ﺑﮕﻪ … ﺧﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﻮﻥ ﻫﻢ ﻧﺪﯾﺪﻩ ﻣﮕﻪ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺍﺷﮏ ﻫﺎﯼ ﺷﺒﻮﻧﺶ ﺭﻭ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩﻩ …
؟! ﺑﻬﺶ ﻣﺤﻞ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﺭﻓﺘﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﻪ ﺯﻭﺩ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﺴﺎﻁ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺵ ﺭﻭ ﭘﻬﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺗﺎ ﮐﻢ ﻧﯿﺎﺭﻩ … ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﺍﺩﻡ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺧﻮﺵ ﮐﻨﻪ ﺍﻣﺎ ﺩﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻣﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﻨﺎﻟﻪ … ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﺍﺩﻡ ﻧﺪﻭﻧﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﻃﺮﻓﯿﻪ؟ !
ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﺍﺩﻡ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﻨﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻭﻧﻮ ﺍﺯ ﺑﻨﺪﻩ ﻫﺎﺵ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩﻩ … ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺘﻪ ﻧﺪﻭﻧﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﺩﺩﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﺎﺕ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﺩﻩ ﯾﺎ … ﭘﺮﺩﻩ ﯼ ﮔﻨﺎﻫﺎﺕ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺿﺨﯿﻢ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﺻﺪﺍﺕ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻪ .…

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
شب است و من قلم به دست در غم نبودنت فقط مینویسم! تنها دلیل دلتنگی های من،
کاش لبهای زهر آگین مرگ بر لبهایت مهر خاموشی نمیزد، کاش رفتن از روی خیـ*ـانت بود! بی انصاف نبودنت کاخ آمالم را لرزاند و رعشه بر ستون تنم انداخت!
سخت است تفس کشیدن در هوایی ک نفس های تو نیست ، سخت است قدم زدن در باغ خاطره وقتی ک دیگر شاهد قدم زدن های تو نیست! سخت است ک دیگر چهره ی نمک دارت را نمی بینم!
سخت است که دیگر بـ*ـو*سه از لبانت نمیچینم، سخت است این همه رنج را تنهایی به دوش کشیدن، سخت است همه را دیدن و تورا ندیدن...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﯼ ﻧﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮐﺪﺍﻣﯿﻦ ﺍﺑﺮ ﻣﯽ ﺁﯾﯽ ؟ ﮐﻮﯾﺮ ، ﺳﻮﺯﺍﻥ ﺳﺖ ﻭ ﻋﻄﺸﺎﻥ . ﺑﺎﺭﺍﻥ ِ ﮐﺪﺍﻣﯿﻦ ﺍﺑﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺴﺖ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﺮ ﻣﺎ ﺭﻓﺘﻪ ﺭﺍ ؟
ﭼﻪ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ ِ ﺑﯿﺸﻤﺎﺭ ﺗﮏ ﺑﻪ ﺗﮏ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺪ ﺗﺎ ﺗﺮﺍ ﯾﺎﻭﺭﯼ ﮐﻨﻨﺪ .... » ﺍﯾﻨﮏ ﺍﻧﺒﻮﻩ ِ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ِ ﺗﻨﻬﺎﯾﯿﻢ « ﺍﯾﻦ ﺧﻨﺠﺮ ﺑﺠﺎﯼ ﮔﻞ ، ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻧﺪ، ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﯼ ﻣﺎ ؟
ﻣﺎ ﻗﻠﺐ ﻣﺎﻥ ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺒﺰ ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺳﺮﺥ ﺍﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺯﺧﻤﯽ ﺍﯼ ﺩﺭﺧﺖ » ﺗﻮ ﻗﺎﻣﺖ ِ ﺑﻠﻨﺪ ِ ﺗﻤﻨﺎﺋﯽ « ﺍﮐﻨﻮﻥ ﮐﺠﺎﺳﺖ ﺳﺮﺧﯽ ﺁﻭﺍﺯ ﻫﺎﯼ ﺗﻮ ؟ ﺩﺭ ﺑﺎﻍ ِ ﺭﺍﺯ ِ ﮐﺪﺍﻣﯿﻦ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺍﯼ ؟
ﺻﺪﺍﯾﺖ ، ﺑﺎ ﺗﻨﻤﺎﻥ ﺁﺷﻨﺎﺳﺖ . ﺍﯾﻨﮏ ﺍﯾﻦ ﻫﺮﺍﺱ !! ؟ ﺑﯿﻢ ِ ﮐﺸﺘﻨﻤﺎﻥ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ ! ! ﺍﯾﻨﺴﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﺬﺭﺩ . ﺍﯼ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺭﻓﺘﻪ ﺻﺪﺍﯼ ﺗﻮ ﺁﺷﻨﺎﺳﺖ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻛﺎﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﻲ ﺑﺎﺭﻳﺪ . . . ﺍﻣﺸﺐ ﺩﻟﻢ ﺗﻨﮓ ﺍﺳﺖ، ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ، ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺑﺮﻫﺎﯼ ﺩﻝ ﺷﮑﺴﺘﻪ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﮑﻮﺕ ﺳﺘﺎﺭﮔﺎﻥ، ﺑﺮﺍﯼ ﺻﺪﺍﯼ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﮐﺎﺵ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﯾﺪ
ﻭ ﺗﺎ ﺳﺤﺮ ﺯﯾﺮ ﻗﻄﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﺑﺎﺭﯾﺪﻩ ﺍﺯ ﻏﻢ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺍﺯ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻡ ﮐﺎﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﯾﺪ ﻭ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﺴﺖ ﺍﺯ ﺫﺭﻩ ﺫﺭﻩ ﻏﻢ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﮎ ﮔﺮﻓﺘﻪ، ﮐﺎﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺑﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺩﻟﻢ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﻣﺸﺐ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺒﻮﺩﻡ ...
ﮐﺎﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﺎﺵ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ ﺗﺎ ﺍﻧﺪﮎ ﺷﺎﺩﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻗﺴﻤﺖ ﮐﻨﻢ ﺍﻣﺸﺐ ﺍﻧﺪﮐﯽ ﺷﺎﺩﻡ ... ﺷﺎﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﭘﺮ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺳﻨﮓ، ﺳﻨﮓ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﻨﺪ ﮐﺎﺵ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻨﮓ ﻣﯽ ﺑﺎﺭﯾﺪ ﻭ ﻫﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎﯾﻢ ﺍﺳﺖ
ﻭﯾﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﻣﺸﺐ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻢ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻧﺪ ...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
درمحفل خودراه نده همچومنی را
افسرده دلی افسرده کندانجمنی را
ماافسرده دلان ساکن کوی غم ودردیم
درعشق شکست خورده ولی توبه نکردیم
رنج غربت به تن خسته نشست
دردتنهای عمرم راشکست
روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت
یک شبی عاشق شدم سالهاپشیمانی گذشت
سرگذشت دیگران عبرت نشد
خودشدم عبرت برای دیگران.

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
سرخوش ز سبوی غم پنهانی خویشم چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم در بزم وصال تو نگویم زکم و بیش چون آینه خو کرده
به حیرانی خویشم لـ*ـب باز نکردم به خروشی و فغانی من محرم راز دل طوفانی خویشم یک چند پشیمان شدم از رندی و سرخوشی عمری ست پشیمان زپشیمانی خویشم
از شوق شکر خنده لـ*ـبش جان نسپردم شرمنده ی جانان ز گران جانی خویشم بشکسته تر از خویش ندیدم به همه عمر افسرده دل از خویشمو زندانی خویشم...

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا