- امتیاز واکنش
- 2,745
- زمان حضور
- 14 روز 18 ساعت 50 دقیقه
شنبه 22 مهر 1402
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
به تیغم گر کشد دستش نگیرم
وگر تیرم زند منت پذیرم
برآی ای آفتاب صبح امید
که در دست شب هجران اسیرم
تعبیر:
ناامید و غمگین مباش و از افکار بیهوده و پوچ بپرهیز که به قول فرمایش مولاینمان امام علی: " آنچه که پیش از مرگ آدمی را می کشد نومیدی است ". شجاع باش و تا آخرین دم زندگی دست از تلاش و مبارزه بر ندار. اصلاً شیرینی این دنیا هم به نبرد کردن با سختیهاست.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
در عهد پادشاه خطابخش جرم پوش
حافظ قرابه کش شد و مفتی پیاله نوش
سـ*ـاقی بهار میرسد و وجه می نماند
فکری بکن که خون دل آمد ز غم به جوش
تعبیر:
در بازگویی اسرار خود به دیگران دقت کنید و راز دل را پیش هرکسی فاش نکنید. برای رسیدن به مراد باید رنج و سختی و انتظار بکشی و اگر عجله کنی همه چیز را بر باد می دهی. به زودی بهار عمر به تو روی می آورد (فرصتی که دیگر تکرار نخواهد شد) از آن نهایت استفاده را ببر و از هم اکنون خود را مهیا کن.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید
گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز
گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید
تعبیر:
با کسی گفتگویی داشتهای که از بابت آن ناراحت و دلگیر شدهای ولی صبر کن که او از گفته خود پشیمان خواهد شد و به سوی تو بازخواهد گشت و همیشه در خاطر داشته باش که روزگار به یک پایه نمیچرخد.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
نوشیدنی بیغش و سـ*ـاقی خوش دو دام رهند
که زیرکان جهان از کمندشان نرهند
من ار چه عاشقم و رند و سرخوش و نامه سیاه
هزار شکر که یاران شهر بیگنهند
تعبیر:
متأسفانه ظواهر دنیا آنچنان پر زرق و برق است که حتی زیرکان و عاقلان را نیز گاهی به دام میاندازد. باید هوشیار باشی. برای انجام نیتی که در سر داری همتی بلند لازم است. هر چه زودتر نیتت را عملی کن که خیر تو در آن است.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
گل بی رخ یار خوش نباشد
بی باده بهار خوش نباشد
طرف چمن و طواف بستان
بی لاله عذار خوش نباشد
تعبیر:
ظاهر زیبا و جمال بی عیب بدون سیرت پاک ارزشی ندارد پس فقط به ظواهر تکیه نکن و رفتار و ادب و اخلاق را نیز مد نظر داشته باش. هیچ گلی بی خار نیست. تو هم سعی کن ایرادهای خود را برطرف نمایی. در انتخاب نیز، تشخیص درست با توست. دقت بیشتری داشته باش.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
صبا وقت سحر بویی ز زلف یار میآورد
دل شوریده ما را به بو در کار میآورد
من آن شکل صنوبر را ز باغ دیده برکندم
که هر گل کز غمش بشکفت محنت بار میآورد
تعبـیر:
به قولی که به خودت داده ای عمل کن وگرنه غم به دنبال می آوری. اگر این کار را کنی خانه ی دلت روشن می شود. دیگر ترسی از مشکلات نداری، قاصدی خبری برایت می آورد که در آن خبر از لطف و بخشش است. تعجب نکن در اراده ی خداوند هر چیزی امکان پذیر است.
منبع:
Sakhsiat
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
به تیغم گر کشد دستش نگیرم
وگر تیرم زند منت پذیرم
برآی ای آفتاب صبح امید
که در دست شب هجران اسیرم
تعبیر:
ناامید و غمگین مباش و از افکار بیهوده و پوچ بپرهیز که به قول فرمایش مولاینمان امام علی: " آنچه که پیش از مرگ آدمی را می کشد نومیدی است ". شجاع باش و تا آخرین دم زندگی دست از تلاش و مبارزه بر ندار. اصلاً شیرینی این دنیا هم به نبرد کردن با سختیهاست.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
در عهد پادشاه خطابخش جرم پوش
حافظ قرابه کش شد و مفتی پیاله نوش
سـ*ـاقی بهار میرسد و وجه می نماند
فکری بکن که خون دل آمد ز غم به جوش
تعبیر:
در بازگویی اسرار خود به دیگران دقت کنید و راز دل را پیش هرکسی فاش نکنید. برای رسیدن به مراد باید رنج و سختی و انتظار بکشی و اگر عجله کنی همه چیز را بر باد می دهی. به زودی بهار عمر به تو روی می آورد (فرصتی که دیگر تکرار نخواهد شد) از آن نهایت استفاده را ببر و از هم اکنون خود را مهیا کن.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید
گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز
گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید
تعبیر:
با کسی گفتگویی داشتهای که از بابت آن ناراحت و دلگیر شدهای ولی صبر کن که او از گفته خود پشیمان خواهد شد و به سوی تو بازخواهد گشت و همیشه در خاطر داشته باش که روزگار به یک پایه نمیچرخد.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
نوشیدنی بیغش و سـ*ـاقی خوش دو دام رهند
که زیرکان جهان از کمندشان نرهند
من ار چه عاشقم و رند و سرخوش و نامه سیاه
هزار شکر که یاران شهر بیگنهند
تعبیر:
متأسفانه ظواهر دنیا آنچنان پر زرق و برق است که حتی زیرکان و عاقلان را نیز گاهی به دام میاندازد. باید هوشیار باشی. برای انجام نیتی که در سر داری همتی بلند لازم است. هر چه زودتر نیتت را عملی کن که خیر تو در آن است.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
گل بی رخ یار خوش نباشد
بی باده بهار خوش نباشد
طرف چمن و طواف بستان
بی لاله عذار خوش نباشد
تعبیر:
ظاهر زیبا و جمال بی عیب بدون سیرت پاک ارزشی ندارد پس فقط به ظواهر تکیه نکن و رفتار و ادب و اخلاق را نیز مد نظر داشته باش. هیچ گلی بی خار نیست. تو هم سعی کن ایرادهای خود را برطرف نمایی. در انتخاب نیز، تشخیص درست با توست. دقت بیشتری داشته باش.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
صبا وقت سحر بویی ز زلف یار میآورد
دل شوریده ما را به بو در کار میآورد
من آن شکل صنوبر را ز باغ دیده برکندم
که هر گل کز غمش بشکفت محنت بار میآورد
تعبـیر:
به قولی که به خودت داده ای عمل کن وگرنه غم به دنبال می آوری. اگر این کار را کنی خانه ی دلت روشن می شود. دیگر ترسی از مشکلات نداری، قاصدی خبری برایت می آورد که در آن خبر از لطف و بخشش است. تعجب نکن در اراده ی خداوند هر چیزی امکان پذیر است.
منبع:
Sakhsiat
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com