- امتیاز واکنش
- 2,745
- زمان حضور
- 14 روز 18 ساعت 50 دقیقه
دوشنبه 10 مهر 1402
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
ای قصه بهشت ز کویت حکایتی
شرح جمال حور ز رویت روایتی
هر پاره از دل من و از غصه قصهای
هر سطری از خصال تو و از رحمت آیتی
تعبیر:
توانایی و استعدادهای بی نظیری دارید که قدر آن ها را نمی دانید. بهتر است بیشتر به هوش و ذکاوت خود اعتماد کرده و از آن بهره ببرید. از لحظه ها و روزهای عمر کمال استفاده را بکنید تا بعدا دچار حسرت نشوید. در مسیر رسیدن به آرزوها از گله کردن و غر زدن دست بردارید و خودباوری را در خود تقویت کنید.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
ای پیک راستان خبر یار ما بگو
احوال گل به بلبل دستان سرا بگو
ما محرمان خلوت انسیم غم مخور
با یار آشنا سخن آشنا بگو
تعبیر:
منتظر خبری هستی که به زودی دریافت خواهی کرد. دوستان مورد اعتماد و دلسوز را ارج نهید و قدر آنها را بدانید که محرم اسرار دل شما هستند و در مواقع نیاز به یاری تان شتافته اند. فردی دست نیاز به سوی شما دراز کرده و به کمک شما احتیاج دارد. دست رد به سـ*ـینهاش نزنید، کار خیر هیچ وقت بی نتیجه نخواهد ماند و روزی در جایی که گمان نمی کنید خداوند دست شما را خواهد گرفت.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و سـ*ـاقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
تعبیر:
مژده باد بر شما که روزهای خوش و ایام کامیابی فرا رسیده و همای سعادت روی بام خانهتان نشسته است. زندگی و روزگار را سخت نگیرید و از غم و غصه خود را رها کنید.
هرچه در این چرخ گردون برای شما رخ دهد به صلاحتان است و حکمتی دارد، در راه رسیدن به مقصود راههای مختلف را امتحان کنید تا ایام شادی ماندگار شود.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
برو به کار خود ای واعظ این چه فریادست
مرا فتاد دل از ره تو را چه افتادست
میان او که خدا آفریده است از هیچ
دقیقهایست که هیچ آفریده نگشادست
تعبیر:
اگر قرار باشد نصیحت عالم به گوش تو باشد و حرف هیچ ناصحی را نپذیری نباید امید پیروزی و موفقیت را در دل بپرورانی. در گفته ها واعمال خود تجدید نظر کن و بیشتر مراقب گفتار و کردار خود باش.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید آخر
نهان کی ماند آن رازی کز او سازند محفلها
تعبیر:
کارهایی که ساده می نمود یکباره دشوار گشت ،تلاش و زحمت شما کمتر نتیجه بخشید ،اشتباهات شما هم مزید آن شده حالا فقط با صبرو تلاش و بردباری و دقت می توانی کارهایت را سامان بخشی.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
به عزم توبه سحر گفتم استخاره کنم
بهار توبه شکن میرسد چه چاره کنم
سخن درست بگویم نمیتوانم دید
که می خورند حریفان و من نظاره کنم
تعبیر:
با آرزوهای محال و دست نیافتنی عمر خود را هدر ندهید و عاقلانه فکر کنید و تصمیم بگیرید. هرگز از خط تعادل خارج نشوید و از افراط و تفریط برحذر باشید. اگرچه ناملایمات زندگی فشار زیادی به شما آورده اما شجاعت خود را حفظ کنید و در برابر سختی ها سر خم نکنید که انشالله به نیت دل خود برسید.
منبع:
Sakhsiat
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
ای قصه بهشت ز کویت حکایتی
شرح جمال حور ز رویت روایتی
هر پاره از دل من و از غصه قصهای
هر سطری از خصال تو و از رحمت آیتی
تعبیر:
توانایی و استعدادهای بی نظیری دارید که قدر آن ها را نمی دانید. بهتر است بیشتر به هوش و ذکاوت خود اعتماد کرده و از آن بهره ببرید. از لحظه ها و روزهای عمر کمال استفاده را بکنید تا بعدا دچار حسرت نشوید. در مسیر رسیدن به آرزوها از گله کردن و غر زدن دست بردارید و خودباوری را در خود تقویت کنید.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
ای پیک راستان خبر یار ما بگو
احوال گل به بلبل دستان سرا بگو
ما محرمان خلوت انسیم غم مخور
با یار آشنا سخن آشنا بگو
تعبیر:
منتظر خبری هستی که به زودی دریافت خواهی کرد. دوستان مورد اعتماد و دلسوز را ارج نهید و قدر آنها را بدانید که محرم اسرار دل شما هستند و در مواقع نیاز به یاری تان شتافته اند. فردی دست نیاز به سوی شما دراز کرده و به کمک شما احتیاج دارد. دست رد به سـ*ـینهاش نزنید، کار خیر هیچ وقت بی نتیجه نخواهد ماند و روزی در جایی که گمان نمی کنید خداوند دست شما را خواهد گرفت.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم
فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم
اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و سـ*ـاقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
تعبیر:
مژده باد بر شما که روزهای خوش و ایام کامیابی فرا رسیده و همای سعادت روی بام خانهتان نشسته است. زندگی و روزگار را سخت نگیرید و از غم و غصه خود را رها کنید.
هرچه در این چرخ گردون برای شما رخ دهد به صلاحتان است و حکمتی دارد، در راه رسیدن به مقصود راههای مختلف را امتحان کنید تا ایام شادی ماندگار شود.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
برو به کار خود ای واعظ این چه فریادست
مرا فتاد دل از ره تو را چه افتادست
میان او که خدا آفریده است از هیچ
دقیقهایست که هیچ آفریده نگشادست
تعبیر:
اگر قرار باشد نصیحت عالم به گوش تو باشد و حرف هیچ ناصحی را نپذیری نباید امید پیروزی و موفقیت را در دل بپرورانی. در گفته ها واعمال خود تجدید نظر کن و بیشتر مراقب گفتار و کردار خود باش.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
همه کارم ز خود کامی به بدنامی کشید آخر
نهان کی ماند آن رازی کز او سازند محفلها
تعبیر:
کارهایی که ساده می نمود یکباره دشوار گشت ،تلاش و زحمت شما کمتر نتیجه بخشید ،اشتباهات شما هم مزید آن شده حالا فقط با صبرو تلاش و بردباری و دقت می توانی کارهایت را سامان بخشی.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
به عزم توبه سحر گفتم استخاره کنم
بهار توبه شکن میرسد چه چاره کنم
سخن درست بگویم نمیتوانم دید
که می خورند حریفان و من نظاره کنم
تعبیر:
با آرزوهای محال و دست نیافتنی عمر خود را هدر ندهید و عاقلانه فکر کنید و تصمیم بگیرید. هرگز از خط تعادل خارج نشوید و از افراط و تفریط برحذر باشید. اگرچه ناملایمات زندگی فشار زیادی به شما آورده اما شجاعت خود را حفظ کنید و در برابر سختی ها سر خم نکنید که انشالله به نیت دل خود برسید.
منبع:
Sakhsiat
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com