- امتیاز واکنش
- 2,745
- زمان حضور
- 14 روز 18 ساعت 50 دقیقه
چهارشنبه 5 مهر 1402
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
روشنی طلعت تو ماه ندارد
پيش تو گل رونق گياه ندارد
گوشه ابروی توست منزل جانم
خوشتر از اين گوشه پادشاه ندارد
تعبیر:
بسیار انسان خوش شانسی هستید. هر کجا میروید بقیه کنار میکشند چون موفقیت تان در آنجا حتمی است. کاری را که انجام میدهید از دست هیچکس بر نمیآید و این به خاطر ذوق و سلیقه ی خودتان است. مواظب باشید راه خطا نروید چون دشمنان میخواهند شما را خراب کنند.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
دوش از جناب آصف پیک بشارت آمد
کز حضرت سلیمان عشرت اشارت آمد
خاک وجود ما را از آب دیده گل کن
ویرانسرای دل را گاه عمارت آمد
تعبیر:
خورشید اقبال تو طلوع خواهد کرد و به زودی تمامی رنج و غصهها تمام خواهند شد. موفقیت پیش روی توست. اطرافیان و دوستانی واقعیت را دوست بدار و قدرشان را بدان. عمر کوتاه است از لحظه لحظه آن لـ*ـذت ببر.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
آن یار کز او خانه ما جای پری بود
سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود
تعبیر:
در مقطع زمانی، کمی دچار مشکلات میشوی که بسیار زود حل خواهد شد. فرصتها را غنیمت بدان و از فرصتی که در اختیارت قرار داده شده نهایت استفاده را ببر. قدر دوستانت را بدان و در کارها با آنها مشورت کن تا نتیجهی بهتری بگیری.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
ای صبا نکهتی از کوی فلانی به من آر
زار و بیمار غمم راحت جانی به من آر
قلب بیحاصل ما را بزن اکسیر مراد
یعنی از خاک در دوست نشانی به من آر
تعبیر:
روزها و هفته ها از عمر عزیز خود را در انتظار گذرانده ای، غافل از این که عمر در گذر است و زمان در انتظار کسی نمی ماند. اکنون دیگر بهتر آن است که به جای انتظار کشیدن و در آرزوها راکد ماندن از زندگی خود لـ*ـذت ببری و فردا را با دستهای توانای خود بسازی.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
هاتفی از گوشه میخانه دوش
گفت ببخشند گنه می بنوش
لطف الهی بکند کار خویش
مژده رحمت برساند سروش
تعبیر:
الطاف الهی شامل حالت شده است. سعادت به تو روی میآورد. انتظار و دوری به سر رسیده است. از خبر خوشی که در پیش است، استقبال کن. همت بلند داشته باش و فرصت ها را از دست نده.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
هزار شکر که دیدم به کام خویشت باز
ز روی صدق و صفا گشته با دلم دمساز
روندگان طریقت ره بلا سپرند
رفیق عشق چه غم دارد از نشیب و فراز
تعبیر:
در هر حال خدا را شاکر باش حتی اگر بلا بر تو نازل شود و از فراز و نشیب زندگی خسته شده باشی. با خودت کنار بیا با اشک و غم کاری از پیش نخواهی برد. هر کاری انجام میدهی، نیت خالص داشته باش و آن را به خاطر دل خودت انجام بده، نه به خاطر دیگران. در این صورت هرگز پشیمان نخواهی شد و گرفتار قدرناشناسی دیگران هم نمیشوی.
منبع:
Sakhsiat
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
روشنی طلعت تو ماه ندارد
پيش تو گل رونق گياه ندارد
گوشه ابروی توست منزل جانم
خوشتر از اين گوشه پادشاه ندارد
تعبیر:
بسیار انسان خوش شانسی هستید. هر کجا میروید بقیه کنار میکشند چون موفقیت تان در آنجا حتمی است. کاری را که انجام میدهید از دست هیچکس بر نمیآید و این به خاطر ذوق و سلیقه ی خودتان است. مواظب باشید راه خطا نروید چون دشمنان میخواهند شما را خراب کنند.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
دوش از جناب آصف پیک بشارت آمد
کز حضرت سلیمان عشرت اشارت آمد
خاک وجود ما را از آب دیده گل کن
ویرانسرای دل را گاه عمارت آمد
تعبیر:
خورشید اقبال تو طلوع خواهد کرد و به زودی تمامی رنج و غصهها تمام خواهند شد. موفقیت پیش روی توست. اطرافیان و دوستانی واقعیت را دوست بدار و قدرشان را بدان. عمر کوتاه است از لحظه لحظه آن لـ*ـذت ببر.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
آن یار کز او خانه ما جای پری بود
سر تا قدمش چون پری از عیب بری بود
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود
تعبیر:
در مقطع زمانی، کمی دچار مشکلات میشوی که بسیار زود حل خواهد شد. فرصتها را غنیمت بدان و از فرصتی که در اختیارت قرار داده شده نهایت استفاده را ببر. قدر دوستانت را بدان و در کارها با آنها مشورت کن تا نتیجهی بهتری بگیری.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
ای صبا نکهتی از کوی فلانی به من آر
زار و بیمار غمم راحت جانی به من آر
قلب بیحاصل ما را بزن اکسیر مراد
یعنی از خاک در دوست نشانی به من آر
تعبیر:
روزها و هفته ها از عمر عزیز خود را در انتظار گذرانده ای، غافل از این که عمر در گذر است و زمان در انتظار کسی نمی ماند. اکنون دیگر بهتر آن است که به جای انتظار کشیدن و در آرزوها راکد ماندن از زندگی خود لـ*ـذت ببری و فردا را با دستهای توانای خود بسازی.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
هاتفی از گوشه میخانه دوش
گفت ببخشند گنه می بنوش
لطف الهی بکند کار خویش
مژده رحمت برساند سروش
تعبیر:
الطاف الهی شامل حالت شده است. سعادت به تو روی میآورد. انتظار و دوری به سر رسیده است. از خبر خوشی که در پیش است، استقبال کن. همت بلند داشته باش و فرصت ها را از دست نده.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
هزار شکر که دیدم به کام خویشت باز
ز روی صدق و صفا گشته با دلم دمساز
روندگان طریقت ره بلا سپرند
رفیق عشق چه غم دارد از نشیب و فراز
تعبیر:
در هر حال خدا را شاکر باش حتی اگر بلا بر تو نازل شود و از فراز و نشیب زندگی خسته شده باشی. با خودت کنار بیا با اشک و غم کاری از پیش نخواهی برد. هر کاری انجام میدهی، نیت خالص داشته باش و آن را به خاطر دل خودت انجام بده، نه به خاطر دیگران. در این صورت هرگز پشیمان نخواهی شد و گرفتار قدرناشناسی دیگران هم نمیشوی.
منبع:
Sakhsiat
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com