- امتیاز واکنش
- 38,170
- زمان حضور
- 101 روز 10 ساعت 48 دقیقه
فال حافظ روزانه
دوشنبه 24 بهمن 1401
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم
غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم
دل بیمار شد از دست رفیقان مددی
تا طبیبش به سر آریم و دوایی بکنیم
تعبیر:
خواهان این هستی که با دوستان قدیمی معاشرت کنی و سراغ آنها را می گیری تا مانند گذشته با آنها خوش باشی به زودی از آنها مطلع می شوید و به شما خبرها ی خوشی خواهد رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوش است بدین قصهاش دراز کنید
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند
و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید
تعبیر:
روزگار خوشی در پیش داری پس غم به دلت راه مده. دوستان خود را بشناس و قدر آنان را بدان و از همنشینی با آنان لـ*ـذت ببر ،از افراد ناجنس و بدذات دوری کن که جز غم چیزی برایت ندارند.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش
و از شما پنهان نشاید کرد سر می فروش
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش
تعبیر:
زندگی را بیش از اندازه برخود سخت گرفته ای و به همین دلیل بسیار غصه می خوری ،بهتر است غم و غصه را کنار بگذاری و زندگی را بر خود ساده تر بگیری. سعی کن خوش قلب و خوش اخلاق باشی تا زیباییهای دنیا را ببینی.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
قتل این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود
ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر نبود
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم
هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
تعبیر:
شما چیزی را از دست داده اید که برایتان ارزش زیادی داشته است ،برای همین نمی توانید آنرا از بین ببرید و پیوسته ناراحت هستید ،سعی کنید با کارو فعالیت اشتباهات گذشته را جبران کنید.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
اگر آن طایر قدسی ز درم بازآید
عمر بگذشته به پیرانه سرم بازآید
دارم امید بر این اشک چو باران که دگر
برق دولت که برفت از نظرم بازآید
تعبیر:
کسی را دوست داری که از تو دور است ، نگران نباش که به زودی و سلامت باز می گردد فقط باید کمی صبرو تحمل داشته باشی.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
من ترک عشق شاهد و ساغر نمیکنم
صد بار توبه کردم و دیگر نمیکنم
باغ بهشت و سایه طوبی و قصر و حور
با خاک کوی دوست برابر نمیکنم
تعبیر:
شما بسیار خانواده دوست هستید و به خاطر آنها از خیلی چیزها صرف نظر کرده اید ،بدانید که خداوند از این کارتان بسیار خشنود است.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
زاهد خلوت نشین دوش به میخانه شد
از سر پیمان برفت با سر پیمانه شد
آتش رخسار گل خرمن بلبل بسوخت
چهره خندان شمع آفت پروانه شد
تعبیر:
کسی که شما او را دوست داشته اید ولی از او ناامید بودید دوباره به زندگیتان باز می گردد و به قدری تلاش می کند که دوباره برای شما نمونه و یگانه می شود.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت
بشکست عهد وز غم ما هیچ غم نداشت
بر من جفا ز بخت من آمد وگرنه یار
حاشا که رسم لطف و طریق کرم نداشت
تعبیر:
چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پشیمانی. از کاری که کرده ای بسیار نادم و پشیمانی. با شکست مواجه شده ای و فکر می کنی دیگر کسی تو را دوست ندارد و مورد احترام نیستی. اما مرور زمان همه چیز را دست می کند. مطمئن باش این شکست مقدمه ای است برای پیروزی بزرگ ان شاءالله.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
روزگاریست که سودای بتان دین من است
غم این کار نشاط دل غمگین من است
دیدن روی تو را دیده جان بین باید
وین کجا مرتبه چشم جهان بین من است
تعبیر:
دیگر خسته شده ای. صبرو قرار نداری از سرگردانی خسته ای و این باعث دل شکستگی تو شده است. مقصود و مراد تو همان ثروت است که برای رسیدن به آن خود را به هر آب و آتشی می زنی. نترس روزی خواهد رسید که همه ی مردم تو را تحسین کنند و از تو کمک میخواهند.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
برنیامد از تمنای لـ*ـبت کامم هنوز
بر امید جام لعلت دردی آشامم هنوز
روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
تعبیر:
خیلی عاشق هستی و از غم و دوری شب و روز نداری ولی بدان که اگر اینطور پیش بروی همه چیز را از دست میدهی پس سعی کن کمی واقعی تر فکر کنی.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
دیر است که دلدار پیامی نفرستاد
ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
صد نامه فرستادم و آن شاه سواران
پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد
تعبیر:
از انتظار خسته شده اید. منتظر جواب ثانیه شماری می کنید. باز هم شانس خود را محک بزنید. برای رسیدن به جواب به کسی دروغ نگویید، چون مشت شما باز می شود. متوسل به حیله نشوید. صبر داشته باشید. انشاالله جواب خواهید گرفت.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
دردم از یار است و درمان نیز هم
دل فدای او شد و جان نیز هم
این که میگویند آن خوشتر ز حسن
یار ما این دارد و آن نیز هم
تعبیر:
دارای اخلاق بسیار نیکو و پسندیده ای هستید واین اخلاق دیگران را به سوی شما جذب کرده است وبه همین دلیل شانس پیشبرد کارهایتان زیاد است ،با عشق و علاقه کار کنید که بسیار موفق هستید.
منبع Fallodeh
دوشنبه 24 بهمن 1401
فال حافظ امروز متولدین #فروردین :
ما شبی دست برآریم و دعایی بکنیم
غم هجران تو را چاره ز جایی بکنیم
دل بیمار شد از دست رفیقان مددی
تا طبیبش به سر آریم و دوایی بکنیم
تعبیر:
خواهان این هستی که با دوستان قدیمی معاشرت کنی و سراغ آنها را می گیری تا مانند گذشته با آنها خوش باشی به زودی از آنها مطلع می شوید و به شما خبرها ی خوشی خواهد رسید.
فال حافظ امروز متولدین #اردیبهشت :
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوش است بدین قصهاش دراز کنید
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند
و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید
تعبیر:
روزگار خوشی در پیش داری پس غم به دلت راه مده. دوستان خود را بشناس و قدر آنان را بدان و از همنشینی با آنان لـ*ـذت ببر ،از افراد ناجنس و بدذات دوری کن که جز غم چیزی برایت ندارند.
فال حافظ امروز متولدین #خرداد :
دوش با من گفت پنهان کاردانی تیزهوش
و از شما پنهان نشاید کرد سر می فروش
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سختکوش
تعبیر:
زندگی را بیش از اندازه برخود سخت گرفته ای و به همین دلیل بسیار غصه می خوری ،بهتر است غم و غصه را کنار بگذاری و زندگی را بر خود ساده تر بگیری. سعی کن خوش قلب و خوش اخلاق باشی تا زیباییهای دنیا را ببینی.
فال حافظ امروز متولدین #تیر :
قتل این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود
ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر نبود
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم
هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
تعبیر:
شما چیزی را از دست داده اید که برایتان ارزش زیادی داشته است ،برای همین نمی توانید آنرا از بین ببرید و پیوسته ناراحت هستید ،سعی کنید با کارو فعالیت اشتباهات گذشته را جبران کنید.
فال حافظ امروز متولدین #مرداد :
اگر آن طایر قدسی ز درم بازآید
عمر بگذشته به پیرانه سرم بازآید
دارم امید بر این اشک چو باران که دگر
برق دولت که برفت از نظرم بازآید
تعبیر:
کسی را دوست داری که از تو دور است ، نگران نباش که به زودی و سلامت باز می گردد فقط باید کمی صبرو تحمل داشته باشی.
فال حافظ امروز متولدین #شهریور :
من ترک عشق شاهد و ساغر نمیکنم
صد بار توبه کردم و دیگر نمیکنم
باغ بهشت و سایه طوبی و قصر و حور
با خاک کوی دوست برابر نمیکنم
تعبیر:
شما بسیار خانواده دوست هستید و به خاطر آنها از خیلی چیزها صرف نظر کرده اید ،بدانید که خداوند از این کارتان بسیار خشنود است.
فال حافظ امروز متولدین #مهر :
زاهد خلوت نشین دوش به میخانه شد
از سر پیمان برفت با سر پیمانه شد
آتش رخسار گل خرمن بلبل بسوخت
چهره خندان شمع آفت پروانه شد
تعبیر:
کسی که شما او را دوست داشته اید ولی از او ناامید بودید دوباره به زندگیتان باز می گردد و به قدری تلاش می کند که دوباره برای شما نمونه و یگانه می شود.
فال حافظ امروز متولدین #آبان :
دیدی که یار جز سر جور و ستم نداشت
بشکست عهد وز غم ما هیچ غم نداشت
بر من جفا ز بخت من آمد وگرنه یار
حاشا که رسم لطف و طریق کرم نداشت
تعبیر:
چرا عاقل کند کاری ک باز آرد پشیمانی. از کاری که کرده ای بسیار نادم و پشیمانی. با شکست مواجه شده ای و فکر می کنی دیگر کسی تو را دوست ندارد و مورد احترام نیستی. اما مرور زمان همه چیز را دست می کند. مطمئن باش این شکست مقدمه ای است برای پیروزی بزرگ ان شاءالله.
فال حافظ امروز متولدین #آذر :
روزگاریست که سودای بتان دین من است
غم این کار نشاط دل غمگین من است
دیدن روی تو را دیده جان بین باید
وین کجا مرتبه چشم جهان بین من است
تعبیر:
دیگر خسته شده ای. صبرو قرار نداری از سرگردانی خسته ای و این باعث دل شکستگی تو شده است. مقصود و مراد تو همان ثروت است که برای رسیدن به آن خود را به هر آب و آتشی می زنی. نترس روزی خواهد رسید که همه ی مردم تو را تحسین کنند و از تو کمک میخواهند.
فال حافظ امروز متولدین #دی :
برنیامد از تمنای لـ*ـبت کامم هنوز
بر امید جام لعلت دردی آشامم هنوز
روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
تعبیر:
خیلی عاشق هستی و از غم و دوری شب و روز نداری ولی بدان که اگر اینطور پیش بروی همه چیز را از دست میدهی پس سعی کن کمی واقعی تر فکر کنی.
فال حافظ امروز متولدین #بهمن :
دیر است که دلدار پیامی نفرستاد
ننوشت سلامی و کلامی نفرستاد
صد نامه فرستادم و آن شاه سواران
پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد
تعبیر:
از انتظار خسته شده اید. منتظر جواب ثانیه شماری می کنید. باز هم شانس خود را محک بزنید. برای رسیدن به جواب به کسی دروغ نگویید، چون مشت شما باز می شود. متوسل به حیله نشوید. صبر داشته باشید. انشاالله جواب خواهید گرفت.
فال حافظ امروز متولدین #اسفند :
دردم از یار است و درمان نیز هم
دل فدای او شد و جان نیز هم
این که میگویند آن خوشتر ز حسن
یار ما این دارد و آن نیز هم
تعبیر:
دارای اخلاق بسیار نیکو و پسندیده ای هستید واین اخلاق دیگران را به سوی شما جذب کرده است وبه همین دلیل شانس پیشبرد کارهایتان زیاد است ،با عشق و علاقه کار کنید که بسیار موفق هستید.
منبع Fallodeh
⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com