خب این شما و اینم محدثه عزیز!
~BAHAR.SH~
مدیر آزمایشی تالار گردشگری جهان، از اون دخترهای مهربون و شیرین انجمن، و حالا وقتشه بیایم ببینیم چقدر می شناسیمش و چه حسی بهش داریم؛ مثبت یا منفی.
فقط کافیه سوالای پست پائین رو نقل قول بزنید و جوابا رو بنویسید. یا اگر می خواید سوالا رو کپی کنید و جواب بدید و بعد محدثه رو تگ کنید .
خب دیگه ...
بزن بریم.
1-نظرت راجع به نام کاربری و اسمِ واقعیِ سوژه ؟! عالیه
2-جای سوژه بودی، نام کاربریتو چی می ذاشتی؟! شاید کامل و فارسی ولی همینم حرف نداره
3-تو بودی به سوژه تو انجمن، چه رنکی می دادی؟! چـرا ؟! مدیریت چون خیلی براش تلاش میکنه
4-فکر کن یهو آنلاین می شی می بینی سوژه تو تاپیک اخراج شدگان، تگ شده ؛ دلیلش چی می تونه باشه؟! یه بار این اتفاق افتاد و خیلی ناراحت کننده بود اما به نظرم سوءتفاهم بود
5-اگه سـوژه ... ؟
کتاب بود، کتابِ ..... بود . رمان
خواننده ایرانی بود، ... بود.
خواننده خارجی بود، ... بود.
آهنگ بود، ... بود. یه آهنگ شادیه میذاره روی پروفش
6-نظرت راجع به کارهای مدیریتش چیه ؟! خیلی پرتلاشه
7-تصورت از ظاهر و باطنِ ســوژه چیه؟! هردو مهربون ولی دل نازک
8-اگه ده سال بگذره، اونو تو چه موقعیتی می بینی؟! همونی که براش تلاش میکنه
9-بهتـرین دوستِ سـوژه ؟! ساغیم زهرا شایدم من
10-اگه یه روز بفهمی سوژه زیر آبت رو زده، واکنشت چیه؟! این کار رو نمیکنه
11-تا حالا سوژه تو رو ناراحت کرده ؟! تو چی، اونو ناراحت کردی؟! نه هیچ وقت
12- کلا سوژه چه حسی بهت می ده ؟ مثبت ؟ منفی ؟ هیچی ؟ مثبت عالی
13- نوع برخورد سوژه با دیگران ؟! مهربون
14-دوست داری سوژه رو تو واقعیت ببینی و باهاش دوست باشی؟! یه روزت با سوژه توی دنیای واقعی، رو تصور کن و توصیف کن. برام آشپزی کنه توی شیراز
15-نظرت راجع به فعالیتش توی انجمن چیه؟! برای مدیریت تلاش میکنه
16-یه سوتی یا یه خاطره ی خنده دار از سوژه بگو ؟!
18-توی موقعیت های زیر چی کار می کنی؟!
اگه ساعت چهار صبح زنگ بزنه و بگه می خواد خودشو از یه ساختمون پرت کنه پائین ... سعی میکنم منصرفش کنم
اگه تو چت روم، جلوی همه تگت کنه و بنویسه "تو خیلی آدم مزخرف و مسخره ای هستی!" تشکر میکنم
اگه بفهمی یکی از رازهایی که بهش گفتی رو، به کسی که اصلاً ازش خوشتون نمیاد، گفته ... نمیگه
اگه یهو خبر ازدواجش بپیچه ... خیلی وقته
موزیک پروف، آهنگ "سلام علیکم عذرا خانوم" رو گذاشته باشه ..
19-اگه بخوای براش تاپیک تولد بزنی ، سر تیتر موضوع چی می نویسی؟! بهترین خواهر دنیا زمینی شدنت مبارک
20-اگه یه روز ببینی تاپیک رمان گروهی زده، فکر می کنی با کی رمان نوشته باشه؟ ساغی زهرا بقیه خانواده
21-بهترین و بدترین اخلاق سوژه ؟!
22-یه خاطره از سـوژه ؟!
23-یه عکس/یه آهنگ/یه شعر تقدیم سوژه کن:
24-یه سوال از سوژه بپرس؟نظرت راجعبه من؟
تاپیک تنها یک هفته باز خواهد بود.
تاپیک جهت اعلام آمادگی در سوژه: کلیک کنید
*☆ سوژه شو با حضور، Mohadeseh.sh ☆*
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com