خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
نکاتی در طراحی وب سایت ها
در حالیکه نسل دوم وب سایت ها ، مدت هاست در بازار طراحی وب سایت ها خود نمایی زیادی میکنند و از آنها بعنوان سایت های web 2.0 ای یاد میشود؛ و در جامعه جهانی w3 یا World Wide Web صحبت از نسلهای سوم و چهارم وب سایت های اینترنتی است، اما هنوز وب سایت هایی که در بازار طراحی وب سایت های اینترنتی در ایران ، طراحی و ساخته میگردند، اندر خم کوچه web1.0 یا طراحی نسل اول وب سایت های اینترنتی میباشد . همان نسلی که تنها کار انتقال توده عظیمی از اطلاعات یا دیتاها را برای کاربران اینترنتی انجام میداد واین محتوای وب سایت بود که کاربر را هدایت مینمود.

اما با طراحی نسل دوم سایت های اینترنتی بر مبنای شبکه های اجتماعی (مانند سایت های Facebook, twitter, delicious وغیره ...) نوع تعامل اینترنت با کاربر بطور اساسی وچشمگیری متفاوت گشت و شاید بجرات بتوان گفت که این مخاطب یا کاربر اینترنتی وب سایت ها بودند که وب سایت های اینترنتی را هدایت ویا کنترل میکردند . (نمونه بارز آن وب سایت اینترنتی youtube میباشد که کاربران فیلمها را در آن قرار داده ، به فیلمهای یکدیگر امتیاز یا تاییده میدهند و در نهایت آنها هستند که اجازه ادامه نمایش فیلمها را در وب سایت میدهند یا نمیدهند). این یعنی اوج احترام ویا تعامل با کاربر وب سایت های اینترنتی .

هرچند که خالق تکنولوژی W3 ، Tim Berners، معتقد است که طراحی هم نسل اول وب سایت ها و هم نسل دوم آنها باعث پیوند مردم به یکدیگر میشود و هدف نهایی از طراحی هر دو نسل همین بوده است وبا کمی تفاوت، طراحی نسل دوم وب سایت ها یک قسمت از تکنولوژی میباشد که بصورت "استانداردتر" و "بروز تر" به مخاطب عرضه میگردد و بصورت یک عملیات پیشرفته تر ، نسبت به نسل گذشته وب سایت ها و طراحی وب سایت ها ، درآمده است؛ اما درکل تفاوت چشمگیری است میان طراحی نسل اول با طراحی نسل دوم وب سایت های اینترنتی ، خصوصا در طراحی قالب وب سایت و نحوه تعامل با کاربر.
اما در ایران چطور؟

وب سایت های دولتی ما که بعضا هنوز در قالب یک HTML ساده بدون طرح ورنگ بندی و Lay out در طراحی وب سایت آنها، سالیان سال است که بروز نشده و مطالب کهنه و مندرس آنها به درد حتی خود طراحان آن نیز نمی خورد چه برسد به ...

درک نکردن این موضوع که جامعه طراحی سایت های اینترنتی وارد موجهای دوم وسوم خود گشته وحتی سخن از موج چهارم سایت های اینترنتی است (بگونه ای مخاطب و اینترنت در تعامل 100 درصد با یکدیگر میباشند و وب سایت های اینترنتی بصورت کاملا هوشمند درخواهندآمد)، چرا هنوز طراحی کاربردی ترین وب سایت های اینترنتی ما که همان مثلا وب سایت های بانکهای کشور میباشد (خصوصا وب سایت های بانکهای دولتی)، که مردم نیاز بسیاری به خدمات الکترونیکی آنها دارند، از ضعف بسیاری برخورداراست وکار طراحی این وب سایت ها به افراد کاردان سپرده نشده است.

بنظر می آید کار طراحی وب سایت نیز مانند مربیگری به افراد کاردان در آن حرفه سپرده نمی شود، به دوست و فامیل یا آشنا داده میشود تا بدون صرف تخصص کامل و یا نگرش جامع به نیاز مخاطب و همگام با تکنولوژی جدید در طراحی سایت ها، سپرده میشود......!!!!!!!!!!!


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
وبلاگ ها به چه منظور استفاده می گردند؟
ظهور و گسترش وبلاگ ها، یکی از آثار اجتماعی شدن شبکه های اینترنتی و وب سایت ها بوده است و به همین دلیل به سرعت رشد و فزونی یافته. وبلاگها تحولی ساختار شکنانه در روابط آدم ها ایجاد نمود. این تحول تا آنجا بود که شما دوستی داشتی که از تمام اسرار او خبر داشتی، گاهی از شادی و گاهی از غم و گاهی از اتفاقات روزمره او مطلع می شدی، اما نمی دانستی که او کیست و در کجا ساکن است. نوعی جدید از ارتباطات به صورت لحظه ای و آن لاین که در نوع خود بی نظیر بود.

در کشور ما نیز از آنجا که اکثر تفریحات جوانان به نوعی به وبگردی منجر می شود، ابزار وبلاگ یکی از ابزاری بود که بی درنگ در میان جوانان گسترش یافت و امروزه بیشتر افراد، برای خود یک صفحه وب دارند که شامل اخبار یا خاطرات یا حوادث، نظرات و یا مسائل سیـاس*ـی و اجتماعی روز می باشد.

در برخی موارد وبلاگ، با هدف تبلیغات و ایجاد کسب و کار ایجاد می شود. این هدف، بیشتر، در سالهای گذشته که داشتن وب سایت برای هر شرکت یا کمپانی، چندان باب نبود، استفاده می گشت و کمتر شرکتی پیدا می شد که برای خرید و ثبت دامنه و طراحی وب سایت شرکت خود، هزینه ای را صرف کند و از طرفی ، مشتریان کمتری از طریق وب، به جستجوی کالا یا خدمات مورد نیاز خود می پرداختند. بهمین دلیل داشتن صفحه وب مجانی که بتوان کالا یا خدمات خود را در آن معرفی و شاید بفروش رسانید، یکی از هزاران دلیل رویکرد به صفحات وبلاگ ها بود.

اما امروزه کمتر شرکتی وجود دارد که ترجیح دهد به جای صرف هزینه برای طراحی و ساخت وب سایت، به ایجاد یک وبلاگ بسنده کند. زیرا رسمیت داشتن وبلاگ کمتر از سایت می باشد و بیشتر شرکت ها ترجیح می دهند، وب سایتی داشته باشند که با نام اختصاصی آنها ثبت شده باشد و برای آن ها با ویژگیهای منحصر بفرد خودشان طراحی گشته باشد. در کنار خرید و ثبت دامنه و طراحی سایت برای شرکت ها، می توان، بخش جداگانه ای نیز به نام وبلاگ ایجاد کرد که جنبه رسمی آن کمتر از صفحات اصلی سایت باشد و بیشتر به مطالب خارج از موضوع سایت پرداخته شود.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
نکاتی در طراحی وبلاگ
طراحی قالب وبلاگ با کمک کدهای HTML صورت می گیرد. برای طراحی وبلاگ باید به این کدنویسی آشنا باشید. ما فرض را براین میگذاریم که شخصی که این مطلب را میخواند با کدنویسی قالب آشناست و تنها به نکته هایی در مورد چگونگی دیزاین وبلاگ و محتوای آن می پردازیم:

  • بهتر است در وبلاگ شما از موزیک و فیلم هایی که به صورت جاوا در آن قرار داده می شود، کمتر استفاده شود. این کدها بیشتر جنبه سلیقه ای دارد و امروزه کمتر از آنها استفاده می شود.

  • هرچه تصاویر در وبلاگ شما کمتر باشد سرعت لود شدن وبلاگ شما بالاتر می رود. برای قرار دادن عکس در وبلاگ ، شما باید ابتدا عکس را در سایت دیگر آپلود کنید و سپس آدرس آن را در وبلاگ خود قراردهید. کاربری که می خواهد صفحه وبلاگ شما را ببیند برای لودشدن صفحه ، باید منتظر بماند تا وبلاگ شما به آدرس عکسها رفته و آنها را از سایت مورد نظر فراخوانی نماید. این کار سرعت بارگزاری صفحه وبلاگ شما را پایین می آورد و تجربه نشان داده است که کاربران بیش از 20 ثانیه ، منتظر لود شدن صفحه خود نمی باشند و بیشتر آنها بعد از 20 ثانیه ، صفحه مورد نظر را می بندند.

  • همانطور که در طراحی سایت ها به آن اشاره شد ، در طراحی وبلاگ ها نیز شما باید قالب طراحی شده خود را در مرورگر های مختلف تست نمایید تا چیدمان آن ها در ورژن ها و انواع مرورگرها ، بهم نریخته باشد. بسیاری از کاربران اینترنتی (خصوصا در ایران) هنوز از ورژن های پایین اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند. باید قالب شما در تمام ورژن های این مرورگر ، آزمایش گردد تا هیچ بهم ریختگی در هیچ کدام از مرورگرها برای قالب شما، پیش نیامده باشد.

  • بهتر است از آرشیو موضوعی در طراحی وبلاگ خود ، حتما بهره ببرید . این کار خوانندگان وبلاگ شما را سردرگم نمیکند و آنها بهتر و آسانتر از وبلاگ شما بهره خواهند برد.

  • بهتر است مطالب منتشر شده در وبلاگ ها جدید و به روز باشد. تداوم در بروزرسانی وبلاگ ها یکی از نکاتی است که باید در نظر بگیرید. سعی کنید وبلاگ خود را به صورت مداوم و با فاصله زمانی مشخصی بروز رسانی نمایید تا به این ترتیب بخوبی در موتورهای جستجو ایندکس شده و کاربران از مطالب وبلاگ شما ، بهره جویند.

  • در نهایت باید بگوییم هرچه طراحی وبلاگ شما ساده تر باشد و دسترسی به آرشیو مطالب شما با انفکاک موضوع ، راحتتر باشد ، کاربران از سرزدن به وبلاگ شما لـ*ـذت خواهند بود و به بازدید از وبلاگ شما وفادارتر می گردند.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
وبلاگ چیست؟
یکی از جذابترین ویژگیهای اینترنت، وبلاگ ها می باشند. وبلاگ ها همان صفحات وب می باشند که مطالب بصورت موجز و با درج زمان و ترتیب زمانی در این صفحات، منتشر می گردند. محتوا و قالب وبلاگ ها مانند روزنامه یا مجله می باشد و بیشتر آنها نیز با همان اهدافی که روزنامه یا مجلات منتشر می گردند، چاپ می شوند. در گذشته به وبلاگ ها، ژورنال های آنلاین نیز میگفتند. زیرا اولین بار با همین هدف ایجاد و ساخته گشتند.

رسمیت وبلاگ ها به دلیل اینکه معمولا جنبه شخصی پیدا می کنند، از وب سایت ها کمتر می باشد. نویسندگان مطالب یک وبلاگ، گاهی یک شخص با اهداف شخصی یا یک گروه با اهداف جمعی در وبلاگ ها به نگارش می پردازند. هر مطلب، به نام نویسنده همان مطلب منتشر می شود. سیستم نظر دهی در وبلاگ ها، یکی از ویژگی هایی است که به هر چه اجتماعی تر شدن صفحه وب کمک کرده است.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
تاریخچه وبلاگ
عبارت وبلاگ، اولین بار توسط جورن بارگر در 17 دسامبر 1997 میلادی بکار گرفته شد. عبارت مختصر بلاگ نیز اولین بار توسط پیتر ورهولز بکار گرفته شد به این ترتیب که وی با شکستن عبارت weblog به دو بخش we blog (به معنای ما وبلاگ نویسی می کنیم) و قرار دادن این عبارت در ستون کناری وبلاگش در آپریل یا می 1999 میلادی، این عبارت را رواج داد. آدرس وبلاگ پیتر Peterme.com می باشد. در مدت کوتاهی پی از این داستان، اوان ویلیامز از Pyra Labs عبارت بلاگ را، هم بعنوان فعل و هم بعنوان اسم استفاده کرد و سپس وی عبارت بلاگر را ابداع کرد و سپس با کمک Pyra Labs محصولی به نام بلاگر تولید کرد که منجر به رواج آن شد.


منشا وبلاگ
پیش از آنکه وبلاگ نویسی رواج پیدا کند، جامعه های اینترنتی اشکال گوناگونی داشتند. نمونه ای از آنها، Usenet، خدمات تجاری آنلاین نظیر Genie، Bix و CompuServe، لیست های e-mail و سیستم های انجمن ها و تالارهای گفتگو (BBS) بودند. در سال 1990، نرم افزار انجمن و تالار گفتگوی اینترنتی به نام Internet forum، ساخته شد و از طریق پست ها، کاربران به تبادل نظر می پرداختند.

وبلاگ نویسی مدرن از خاطرات نویسی آنلاین بوجود آمدند، جاییکه مردم برای نوشتن خاطرات خود حساب کاربری را ایجاد می کردند. اکثر چنین نویسندگانی خودشان را خاطره نویس، روزنامه نگار، یا نویسنده می نامیدند. جاستین هال، فردی که وبلاگ نویسی شخصی را در سال 1994 میلادی در دوران دانشجویی خود در دانشگاه Swarthmore شروع کرد، طبق نظر عموم بعنوان یکی از اولین وبلاگ نویسان شناخته می شود، به همین نحو، جری پورنله. اسکریپت خبری دیو وینر، همچنین به عنوان یکی از قدیمی ترین وبلاگ های وجود داشته شناخته شده است. یکی دیگر از اولین وبلاگ ها، Wearable Wireless Webcam بود که سایتی خاطره نویسی بود که امکان قرار دادن متن، عکس، و فیلم را به کاربران خود می داد. چنین سایت های وبلاگ نویسی نیمه خودکار که امکان قرار دادن فیلم و متن را به کاربران خود می دادند بعنوان sousvillance معروف بودند و چنین نوشته هایی حتی بعنوان مدرکی قانونی در برخی از زمان ها مورد استناد قرار گرفته اند.

وبلاگ های اولیه در ابتدا بخش هایی از وب سایت هایی بوند که بطور دستی بروز رسانی می شدند. در هر حال، ظهور ابزارهایی برای راحتی تولید و نگهداری مقالات پست شده روی سایت ها به ترتیب برعکس، باعث شد تا روند انتشار برای توده ای وسیع از مردم که از قدرت تکنیکی پایین تری برخوردار بودند فراهم شود. سرانجام، همین امر باعث شد تا دسته ای مجزا از سایت ها برای انتشار مطالب که ما امروزه به آنها وبلاگ می گوییم، بوجود آید. برای نمونه، استفاده از برخی از نرم افزارهای تحت مرورگر، نوعی از وبلاگ نویسی می باشد.وبلاگ ها می توانند با سرویس های هاستینگ خود وبلاگ ها میزبانی شوند و یا می توانند با استفاده از نرم افزارهای وبلاگ، بر روی هاستینگ جداگانه ای میزبانی شوند.


افزایش محبوبیت
پس از یک شروع کند و آرام، وبلاگ نویسی سرعت در بین مردم رواج پیدا کرد. استفاده از وبلاگ بین سالهای 1999 و سالهای پس از آن، رو به گسترش بود و با ظهور برنامه های وبلاگ بر روی هاست، سرعت محبوبیت آن، بیشتر می شد. در زیر برخی از این رویدادها آورده شده اند:

  • بوریس ایبلسون در سال 1998، خاطره نویسی آزادی را براه انداخت که خیلی زود کاربران آن به مرز هزاران کاربر رسید. خاطره نویسی آزاد، ابزاری نو را به به نام نظردهی را ابداع کرده بود که پیش از آن، چنین امکانی برای کاربران، وجود نداشت.

  • براد فیتزپاتریک، LiveJournal را در مارس 1999 ایجاد کرد

  • اندرو اسمیلز، در سال جولای 1999 سایت Pitas.com را بعنوان روشی آسان برای نگهداری صفحات خبری روی سایت، ایجاد کرد و پس از او Diaryland در سپتمبر 1999 میلادی، در ادامه اهداف اندرو، بر روی خاطره نویسی شخصی تمرکز کرد.

  • اوان ویلیامز و مگ هوریان (Pyra Labs)، در آگوست 1999 سایت blogger.com را که بعدها در فوریه 2003 میلادی توسط شرکت گوگل خریداری شد، راه اندازی کردند.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
تفاوت وبلاگ با سایت
از دیدگاه علمی و تعریفی تفاوتی میان وبلاگ و وب سایت وجود ندارد. هر دو این صفحات در داخل فضای سایبری هستند و آدرس صفحات منحصر بفرد و مخصوص همان صفحه می باشد و هردو مطالب و محتوای خاصی را منتشر می نمایند. اما از نظر ظاهری و تعریفی، وبلاگ ها تفاوت های عمده ای با وب سایت ها دارند.

  • طراحی و قالب وبلاگ ها ساده تر از سایت ها می باشد. پیچیدگی در طراحی ، آنگونه که در وب سایت ها ممکن است وجود داشته باشد، در قالب وبلاگ وجود ندارد و وبلاگ ها به سوی هرچه سادگی متمایل می باشند. در عوض وب سایت ها زیبا تر و پر پیچ و خم تر طراحی می شوند.

  • از آنجا که معمولا سیستم نظردهی در وبلاگ ها وجود دارد، می توان گفت ارتباط وبلاگ با کاربران، یک ارتباط دوسویه و متقابل است، اما ارتباط کاربران وب سایت ها کمتر دوطرفه است و کمتر پیش خواهد آمد که وب سایتی با سیستم نظردهی خوانندگان یا ویزیتورها، طراحی گردد.

  • رسمیت نوشتار در وب سایت بیشتر از وبلاگ است. مطالب مندرج در وب سایت ها عمدتا مهم و رسمی است و مقاصد انتشار ان نیز به همین ترتیب، رسمی می باشد. اما درج مطالب در وبلاگ ها از زبانی غیر رسمی تبعیت می کند و معمولا شامل محتوای غیر رسمی نیز می باشد.

  • نحوه انتشار مطالب در وب سایت به گونه ای است که از ایستایی بیشتری برخوردار است ، چهارچوب مشخصی برای پرداختن به موضوعات وجود دارد و از یک وحدت موضوعی در سرتاسر صفحات سایت ، تبعیت می کند. اما ساختار و محتوای وبلاگ ها، متنوع است و از قاعده و قانون کمتری برخوردار است . شما ممکن است هر نوع مطلبی را با موضوعیت متفاوت در وبلاگ خود منتشر کنید و چندان اهمیتی نداشته باشد که این موضوعات و مطالب از وحدت یکسانی برخوردار نیستند.

  • وبلاگ ها جنبه شخصی تری دارند، اما وب سایت ها معمولا با اهداف عام و گروهی تشکیل می شوند. سازمان یافتگی در وب سایت ها بیشتر است و به دلیل همین جنبه غیر شخصی بودن آن، درج مطالب باید با دقت صورت گیرد تا احیانا اهداف ، شأن اجتماعی و یا کسب و تجارت آنها به زیر سوال بـرده نشود.

  • برای خرید دامنه و فضا و طراحی قالب وب سایت ها ، شما مکلف هستید هزینه ای را (بعضا گزاف) بپردازید. اما اختصاص یافتن دامنه وبلاگ و نیز طراحی قالب آن برای شما هیچ هزینه ای نخواهد داشت. دامنه وبلاگ ها به صورت مجانی در اختیار کاربران گزارده می شوند ، قالب های آن نیز آماده و از طرف سرویس دهنده وبلاگ در اختیار آنها قرار داده می شود.

  • وبلاگ ها جهت تخلیه احساسات و تفریح ساخته می شوند. اما وب سایت ها معمولا برای کسب و کار و تجارت طراحی می گردند.

  • بروزرسانی در وبلاگ ها با سرعت بالایی صورت می گیرد و به آسانی می توان این کار را انجام داد . اما بروز رسانی در وب سایت ها معمولا با صرف وقت و گاهی هزینه همراه است که این خود، کار بروزرسانی را مشکل تر از وبلاگ می سازد.

  • مطالب مندرج در وبلاگ ها به روز بوده و به مباحث و مسائل روز می پردازند. سیستم اطلاع رسانی خبری در وبلاگ با سرعت بسیار زیاد همراه است ، اما مطالب وب سایت ها عمدتا نیاز به بروز بودن، نیست و صرفا وب سایت ها (به جز وب سایت ها خبری) قرار نیست اخباری را داغ داغ منتشر نمایند و مطالب آن می توان صرفا جهت اطلاع رسانی منتشر شوند.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
ویژگی های یک وبلاگ
وبلاگ ها دارای ویژگیهای منحصر به فردی هستند که در زیر به تعداد معدودی از آنها که به نظر، مهمترین آنها می باشد پرداخته ایم:

  • سادگی و ساده نویسی یکی از ویژگیهای وبلاگ ها محسوب می شود.
  • وبلاگ ها معمولا و بیشتر از متن و نوشتار تشکیل شده اند. زیرا از همان ابتدا، با هدف نگارش به صورت آن لاین (ژورنال آنلاین) ایجاد گشتند.
  • ویژگی ارتباط با دیگر وبلاگ نویسان و ایجاد لینک های دوستی ، از ویژگی های منحصر به فرد وبلاگ ها می باشد.
  • مطالب وبلاگ ها ، از حالت فرمال و رسمی خارجند و بیشتر به صورت غیر رسمی منتشر می گردند.
  • ترتیب زمانی انتشار مطلب نیز از ویژگیهای وبلاگ ها می باشد.
  • سیستم نظر دهی و نظرات بازدیدکنندگان برای یک وبلاگ ، هرچه بیشتر به اجتماعی تر شدن این بخش از وب کمک کرده است و ارتباطات را قویتر نموده است. به همین دلیل جذابیت وبلاگ ها از وب سایت ها، در میان کاربران بیشتر می باشد.
  • سیستم انتشار مطالب در آنها، با سرعت بالایی صورت می گیرد و به راحتی می توان با سرعت بالا ، تولید محتوا نمود.
  • مهمترین و بهترین ویژگی وبلاگ ها که در فراگیری آن بیشترین اثر را داشته است، ویژگی رایگان بودن وبلاگ است. وبلاگ ها به صورت رایگان در اختیار کاربران، قرار داده می شوند و مدیریت صفحات آن ، کاملا بر عهده خود آنها که همان مدیر وبلاگ محسوب می شوند، می باشد.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
وبلاگ و ویژگیهای آن
وبلاگ (که از ترکیب کلمات وب و بلاگ تشکیل شده است) نوعی از سایت یا بخشی از سایت است. وبلاگ ها معمولا از پست های مجزا تشکیل می شوند که قابلیت نظر دهی در آنها وجود دارد و پست ها به ترتیب برعکس نمایش داده می شوند. وبلاگ نویسی می تواند بعنوان کلمه ای معنادار برای افزودن متن به یک وبلاگ، مورد استفاده قرار گیرد.

اکثر وبلاگ ها، قابلیت تعامل زیاد را با بازدید کنندگان دارا می باشند بطوریکه کاربران می توانند نظر خود را در مورد مطالب وبلاگ به اشتراک گذارند و عکسی از خود را نیز در کنار متن خود قرار دهند و این تعامل با کابران، همان مزیتی است که وبلاگ ها را از سایت های استاتیک متمایز می کند.

بسیاری از وبلاگ ها فقط برای موضوعات خاصی سیستم نظردهی دارند و قسمتهای دیگر وبلاگ تنها بمانند یک دفترچه خاطرات عمل خواهد کرد. یک وبلاگ عموما، مجموعه ای از مطالب، عکسها، لینکها به وبلاگهای دیگر، صفحات سایت، و دیگر فایلهای مرتبط مرتبط می باشد که در کنار هم گرد آمده اند. توانایی ارسال نظر به روش کاملا تعاملی، یکی از بخش های مهم هر وبلاگ می باشد. بسیاری از وبلاگها، اساسا چیزی بیشتر از متن نمی باشند اگرچه برخی از آنها نیز بر روی هنر (وبلاگه ای هنری)، عکاسی (وبلاگ های عکاسی)، فیلم (وبلاگهای فیلم) و موسیقی (وبلاگ های MP3)، و صوتی (پودکاست) تمرکز می نمایند. میکروبلاگینگ، نیز یکی دیگر از انواع وبلاگ نویسی است که پست های بسیار کمی را دارا می باشد.

طبق آمار جمع آوری شده، تا تاریخ 16 فوریه 2011 میلادی، نزدیک به بیش از 156 میلیون وبلاگ در سراسر جهان وجود دارد.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
وبسایت پنل چیست؟ همه چیز درباره کنترل پنل ویندوزی وب سایت پنل (website panel)


کنترل پنل هاست چیست؟
هنگام راه اندازی یک وب سایت اینترنتی اولین چیزی که به آن نیاز خواهید داشت، یک فضای میزبانی است. فضای میزبانی که با نام هاست در اختیار شما قرار می گیرد، دارای انواع گوناگونی است. هاست ها به دو دسته اصلی هاست های لینوکسی و هاست های ویندوزی تقسیم می شوند. هر کدام از انواع هاست ها با توجه به زبان برنامه نویسی که برای طراحی سایت بکار رفته است، طراحی شده اند و قابلیت های گوناگونی دارند. هنگام خریداری یک هاست، فضایی در اختیار شما قرار گرفته می شود که بتوانید منابع سایت خود را در آن قرار دهید. به این فضا کنترل پنل گفته می شود.

انواع کنترل پنل های هاست لینوکسی و ویندوزی
کنترل پنل های هاست با توجه به نوع هاست متفاوت می باشند. هاست های لینوکسی که برای میزبانی سایت های نوشته شده به زبان های برنامه نویسی پایتون (python)، پی اچ پی (php)، پرل (perl) و سی جی آی (cgi) مناسب هستند، دارای کنترل پنل های زیادی هستند که مهم ترین آنها شامل موارد زیر می باشد:

  • کنترل پنل سی پنل که پر طرفدارترین پنل هاست لینوکسی است.
  • کنترل پنل دایرکت ادمین
  • کلوکسو
  • زد پنل



برای هاست های ویندوزی از گونه دیگری از کنترل پنل ها استفاده می شود که بسته به نوع کاربردهایی که دارند، طبقه بندی می شوند. از مهم ترین کنترل پنل های هاست های ویندوزی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کنترل پنل پلسک (plesk)
  • کنترل پنل وبسایت پنل (website panel)
  • کنترل پنل هلم (helm)
  • کنترل پنل دات نت پنل (Dot Net Panel)
حال که مجدد با انواع کنترل پنل هاست های ویندوزی و لینوکسی آشنا شدید، در ادامه قصد داریم شما را با کنترل پنل وب سایت پنل (website panel) که دومین کنترل پنل محبوب در این هاست ها می باشد، آشنا کنیم.

کنترل پنل وب سایت پنل چیست؟ website panel



وب سایت پنل نام دومین کنترل پنل ویندوزی محبوب در جهان است که دارای یک پنل بسیار قدرتمند و بسیار کاربردی برای میزبانی سایت هایی است که به زبان asp.net نوشته شده اند. این کنترل پنل می تواند امکانات بسیار عالی را در اختیار کاربران قرار دهد. امکان ثبت دامنه ، ساب دامین (زیر دامنه )، ایجاد انواع حساب های کاربری ایمیل فرواردر و ایمیل اکانت، ایجاد اکانت های ftp، امکان ایجاد پایگاه داده های sql server و مدیریت آنها بصورت همزمان و امکان فعال سازی اسکریپت های مختلف همچون classic ASP، ASP.NET و PHP را برای کاربران فراهم می نماید. این کنترل پنل مانند سایر کنترل پنل های هاست های ویندوزی و لینوکسی امکان تهیه نسخه پشتیبان (BACK UP) و بازیابی آن را برای کاربران فراهم می نماید. Website panel همچنین یک کنترل پنل ریسلر زاپاس و اضافی را در اختیار مدیران هاستینگ قرار می دهد که بتوانند بـ*ـو*سیله آن پنل های میزبانی جداگانه ایجاد نمایند.

مزایای استفاده از کنترل پنل وب سایت پنل website panel



کنترل پنل وب سایت پنل امکانات بسیار خوبی را در اختیار کاربران قرار می دهد و از طرفی با مزایای ویژه خود می تواند گزینه بسیار خوب برای مدیریت وب ویندوزی باشد. از جمله این امتیازات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کنترل پنل وب سایت پنل به کاربران این اجازه را می دهد که برخی از ویژگی ها و قابلیت های مورد نیاز خود را تغییر داده و کنترل پنل را بطور کامل تنظیم نمایند که باعث می شود بتوانند کسب و کار خود را ساده تر مدیریت نمایند.
  • پیکربندی این کنترل پنل آسان بوده و تمام قابلیت های آن بصورت خودکار ارائه می شود.
  • وب سایت پنل به مدیران هاستینگ ها و حتی کاربران این فرصت را می دهد که کنترل پنل میزبانی خود را به صورت شبکه ای جداکرده و منابع آن را بصورت کاملا امن به اشتراک بگذارند. این قابلیت به مالکین سایت ها امکان می دهد که از یک هاست برای اشتراک گذاری منابع سایت های بیشتر استفاده نمایند.
  • وبسایت پنل به کاربران این امکان را می دهد که بطور کامل منابع سایت خود را مدیریت نمایند و به تمام بخش های آن دسترسی کامل داشته باشند.
  • کنترل پنل وب سایت پنل (website panel) به نسبت سایر کنترل پنل ها ارزان تر و مقرون به صرفه تر می باشد چرا که هزینه صدوری برای آن در نظر گرفته نمی شود.
  • کنترل پنل وب سایت پنل برای رفع مشکلات کاربران خود انجمن حل مشکلاتی را راه اندازی نموده است که از افراد بسیار حرفه ای و برنامه نویسان مجرب تشکیل شده است و تمام مشکلات این کنترل پنل را پشتیبانی می نمایند.
نحوه ورود به کنترل پنل وب سایت پنل website panel



برای ورود به کنترل پنل وب سایت پنل website panel شما چندین راه پیش رو خواهید داشت. در هنگام ثبت هاست خود، میزبان هاستینگ شما، اطلاعات پنل را برایتان ایمیل خواهند کرد که حاوی آدرس کنتل پنل شما خواهد بود. چنانچه میزبان هاستینگ هیچ آدرس یا آی پی خاصی برای ورود به پنل در اختیار شما قرار نداد، نگران نباشید، راه میانبری دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید بـ*ـو*سیله آن وارد کنترل پنل وبسایت پنل شیود.

این مقاله هم می تواند برای شما جالب باشد طراحی سایت با وردپرس (WordPress)
برای اینکار کافیست آدرس زیر را در نوار آدرس مرورگر خود وارد نمایید: http://yourdomain.com:8585

کافیست نام دامنه خود را به جای yourdomain قرار دهید و به آدرس مورد نظر بروید. برای مثال اگر نام دامنه سایت شما aparat.com است با وارد کردن آدرس http://aparat.ir:8585 در آدرس مرورگر، وارد پنل وب سایت پنل خود خواهید شد. در این بخش باید حتما username و password که هاستینگ در اختیار شما قرار داده است را وارد نمایید.

آموزش جامع کنترل پنل ویندوزی وب سایت پنل
پس از ورود به کنترل پنل وب سایت پنل سایت خود با صفحه ای مشابه صفحه زیر روبرو خواهید شد. در این صفحه بخش هایی وجود دارد که سعی می کنیم بطور اجمالی توضیحاتی در مورد آن را در اختیار شما قرار دهیم:




آشنایی با محیط کار کنترل پنل وب سایت پنل



  • اولین قسمتی که در تصویر مشاهده می نمایید، بخش Domains است که می توانید دامنه ها و ساب دامنه های خود را در آنجا مشاهده نمایید و یا دامنه ای را حذف و اضافه نمایید.در این قسمت می توانید لیستی از دامنه های موجود را نیز مشاهده نمایید.
  • در بخش web شما سه گزینه پیش رو خواهید داشت. Website, web site ip addresses, web statistics هر کدام از این سه گزینه به شما قابلیت های جداگانه ای برای مدیریت وبسایتتان را می دهند. از آنجا که شما می توانید چندین سایت را روی هاست خود راه اندازی نمایید، با کلیک روی گزینه web sites می توانید لیستی از وبسایت های خود را مشاهده کنید. گزینه دوم به شما این اجازه را می دهد که آی پی آدرس سایت ها را مشاهده نمایید.
  • FTP account به شما اجازه می دهد که مدیریت کاملی بر روی اکانت های ftp سایت خود داشته باشید. در این قسمت می توانید حتی برای ویرایش اکانت های ftp نیز اقدام نمایید.
  • File manager یکی از مهم ترین بخش های پنل وبسایت پنل است که به شما این فرصت را می دهد که فایل ها و کدهای سایت خود را آپلود نمایید. برای طراحی سایت های مختلف شما باید فایل های مختلف سایت را در این قسمت آپلود نمایید.
  • Databases این قسمت به شما امکان ایجاد دیتابیس جدید و یا حذف و ویرایش دیتابیس های قبلی سایت را می دهد.
  • Mail در این قسمت شما می توانید انواع اکانت های ایمیل ایجاد نمایید، ایمیل های خود را مدیریت نمایید و ایمیل های دریافتی را مشاهده کنید.
  • Web app gallery این بخش امکان افزودن یک web app gallery را برای کاربران فراهم می نماید.
  • Scheduled tasks به شما این امکان را می دهد که همواره زمانبندی از کارهایی که در وبسایت پنل انجام داده اید را در اختیار داشته باشید.
بخش ۲ کنترل پنل وب سایت پنل



در بخش ۲ که در تصویر نشان داده شده است، اطلاعات ارزشمندی در مورد اکانت کاربری شما ارائه می شود.این بخش برای دسترسی سریع کاربر به اطلاعات پنل وبسایت پنل می باشد. از گزینه View account summary خلاصه ای از اطلاعات اکانت در اختیارشان قرار داده می شود. از گزینه edit details برخی از جزییات اکانت کاربری قابل ویرایش خواهد بود. از گزینه change password نیز می توانید دسترسی سریع به تغییر پسورد کنترل پنل وب سایت پنل خود داشته باشید.

بخش ۳ کنترل پنل وب سایت پنل



در بخش سوم این کنترل پنل اطلاعاتی در مورد فضا ذخیره سازی هاست در اختیار کاربر قرار داده می شود. برای مثال میزان حجم اشغال شده از هاست در اثر منابع سایت، فضای آزاد در دسترس، اگر چند سایت روی کنترل پنل وب سایت پنل قرار گرفته باشد فضایی که هر سایت اشغال کرده است را نشان می دهد.

امیدوارم اطلاعات داده شده در این مطلب در مورد کنترل پنل وب سایت پنل website panel برای شما مفید واقع شده باشد. چنانچه در مورد این کنترل پنل ویندوزی سوالی داشتید می توانید آن را در بخش نظرات همین صفحه با ما در میان بگذارید تا راهنمایی های لازم در اختیار شما قرار گیرد.

جمع بندی
اگر می‌خواهیم به هر دلیلی به جای هاست لینوکسی از هاست ویندوزی استفاده کنید، مسلما وبسایت پنل گزینه قابل قبولی است که نسبت به سایر کنترل پنل‌ها دارای محیط بهتر و ساده‌تریست. اگر چه وبسایت پنل امکانات محدودی دارد اما در این مقاله سعی کردیم که به بررسی بخش‌های مختلف این کنترل پنل بپردازیم.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T

*KhatKhati*

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/20
ارسال ها
2,693
امتیاز واکنش
9,215
امتیاز
233
محل سکونت
گلنمکستان
زمان حضور
63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
طراحی سایت ریسپانسیو چیست؟

طراحی سایت ریسپانسیو چیست؟ تقریبا امروزه تمام مشتریان ما بعد از اتمام طراحی سایت شان، نسخه موبایل سایت خود را نیز می خواهند. پس می بایست همان زمانی که در حال طراحی سایت هستیم به فکر نسخه ای از آن در آی فون، تبلت و موبایل باشیم؛ به گونه ای که رزولوشن همه این موارد با یکدیگر هماهنگ باشد. قطعا در پنج سال آینده تعداد این ابزارها نیز بیشتر خواهد شد.

در دنیای طراحی و توسعه سایت، به نقطه ای خواهیم رسید که نمیتوان با ابزارها و رزولوشن های جدید همگام شد. قاعدتا برای همه ما، طراحان سایت، ساخت یک وب سایت برای هر ابزار با رزولوشن خاص خود اگر غیر ممکن نباشد عملی هم نیست. پس آیا محکوم به از دست دادن تعدادی از کاربران سایت بر روی یک ابزار خاص برای بدست آوردن کاربران دیگر بر روی ابزار دیگری باشیم؟ گزینه دیگری پیش روی خود نداریم؟

ریسپانسیو به معنای پاسخ گرا یا واکنشی می باشد. به این معنا که طراحی وب سایت به گونه‌ای می باشد که در صفحات مختلف و ابزارهای متفاوت سایت به درستی نمایش داده می شود، به عنوان مثال زمانی که شما از طریق گوشی یا تبلت سایت را تماشا می کنید ساختار ظاهری سایت به گونه ای تغییر پیدا می کند که قابلیت پیمایش سایت در این ابزارها به راحتی فراهم گردد. از طرفی در مانیتورهای با رزولوشن بالا نیز سایت به گونه‌ای مناسب نمایش داده می شود و به عبارت دیگر کاربران با هر ابزاری سایت شما را تماشا می کنند از محتوا و ظاهر سایت شما کمال استفاده را خواهند برد.



سایت ریسپانسیو
چرا سال ۲۰۱۴ سال طراحی سایت ریسپانسیو است؟
شاید متوجه شده باشید که سایت NasleWeb از دیرباز ظاهری جدید به خود گرفته است. به نظر می رسد طراحی عرض صفحه گسترده‌تر از حد معمول است و وقتی مرورگر خود را کوچک می کنید، اندازه محتوا تغییر کرده و متناسب عرض صفحه می شود.
با این حال، هدف صرفاً زیبایی یا نوآوری فنی نیست: شرکت‌های رسانه‌ایی مانند شرکت ما شاهد تغییراتی عمده در عادات مخاطبان خود هستند.
شرکت هایی که خود را با این تغییرات سازگار نمی‌کنند ممکن است از بقیه عقب بیافتند. در ادامه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.



سایت ریسپانسیو
دوران بعد از کامپیوترهای خانگی
سال۲۰۱۲ سالی بسیار غیر معمول در بازار کامپیوترهای خانگی بوده است. برای اولین بار از سال ۲۰۰۱، فروش کامپیوترهای خانگی پایین‌تر از سال گذشته بود.
پس مصرف کنندگان چه دستگاهی را جایگزین آن کرده‌اند؟ شاید تبلت . انتظار می‌رود فروش تبلت به بیش از ۱۰۰ میلیون عدد در سال جاری برسد. تعداد فروش آنها ممکن است در سال آینده از نوت بوک هم بالاتر رود.
وب و یا نرم افزار؟ یا هر دو؟
طراحی وب سایت و خدمات، همه منجر به یک نتیجه شده است، یک میلیون مانیتور در سراسر دنیا تولید شده و باید خود را با آنها سازگار کنیم.
طراحی برنامه‌های اندروید و غیره شاید راهکاری بدیهی به نظر برسد. شکی نیست که داشتن برنامه‌های موبایل برای سیستم عامل‌های اصلی بهتر از نداشتن هیچ برنامه‌ای است، اما در عین حال چگونه می‌توان خود را برای هر فروشگاه نرم افزاری آماده کرد؟
هنگامی که نوبت به سایت‌های خبری می‌رسد، اطلاعات حاکی از آن است که وب موبایلی بسیار حائز اهمیت است. به گزارش مرکز تحقیقات پیو، ۶۰ درصد از کاربران تبلت ترجیح می‌دهند اخبار را در وب موبایل بخوانند تا از طریق برنامه. در حالی که به نظر من، شرکت‌های رسانه‌ای حتماً باید برنامه‌هایی را طراحی کنند، اما بدیهی است که داشتن وب سایت بزرگ موبایلی باید در اولویت باشد.

این مقاله هم می تواند برای شما جالب باشد ۱۰ ایده کسب و کار برای علاقمندان به کارآفرینی اینترنتی
طراحی سایت ریسپانسیو
البته راه حل، طراحی وب سایتی است که به طور یکسان در هر دستگاهی دیده شود. در اینجا طراحی واکنش‌گرای وب سایت مطرح می شود.
به عبارت ساده، طراحی ریسپانسیو وب سایت از “جستجوی رسانه” برای یافتن رزولوشن دستگاهی که روی آن دیده می‌شود استفاده می‌کند. بنابراین تصاویر و شبکه‌های انعطاف پذیر کاملاً مناسب صفحه نمایش می‌شوند. برای مثال، اگر این مقاله را روی مرورگر دسکتاپ مشاهده می‌کنید، پنجره مرورگر را کوچکتر کنید. تصاویر و ستون محتوا کوچک می‌شوند، و سپس نوار کناری کاملاً ناپدید خواهد شد. در صفحه اصلی ما، خواهید دید که طرح سایت از سه ستون به دو ستون و سپس به یک ستون کاهش مییابد.
مزایای این طرح آشکارست: وب سایتی را طراحی می‌کنید، و در سراسر هزاران صفحه نمایش مختلف به خوبی کار می‌کند.



سایت ریسپانسیو
۲۰۱۴ سال طراحی سایت ریسپانسیو
با توجه به توسعه سریع تبلت و موبایل‌های هوشمند – و این واقعیت که در حال حاضر کاربران ترجیح می‌دهند اخبار خود را در وب موبایل و نه در برنامه‌های کاربردی بخوانند – سال ۲۰۱۴ سالی بود که توسعه طراحی ریسپانسیو اجتناب ناپذیر خواهد بود.
برای ناشران، این ساده‌ترین راه برای رسیدن به خوانندگان در دستگاه‌های متعدد است و برای کاربران، یک تجربه بزرگ در هر صفحه نمایش است.
امروزه بیش از هر زمان دیگری، برنامه‌ها و سایت‌هایی را طراحی می‌کنیم که در دستگاه‌های مختلف دیده می‌شوند. طراحی ریسپانسیو وب سایت رویکردی رو به جلو را ارائه می‌کند، و در نهایت به ما اجازه می‌دهد تا طرح‌های گوناگونی را تولید کنیم.


همه چیز درباره طراحی وب

 
  • تشکر
Reactions: SAEEDEH.T
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا