خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Snowyear

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
15
زمان حضور
1 ساعت 34 دقیقه
سلام من دنبال یک رمان هستم که دختر قصه بخاطر اختلاف عقیدتی که با پدرش داره از ایران میره و در شرکتی مشغول به کار میشه چند سالی میگذره که برای کارهای شرکت مجبور میشه بیاد ایران. در ایران یک پسر هست که با ازدواج با دختر منافعی بدست میاره دختر هم میخواد سرپرستی یک پسر بچه رو قبول کنه ولی چون مجرده نمیتونه و این دو تصمیم میگیرن بصورت قراردادی ازدواج کنن. مدتی میگذره که دختر علت اصلی پسر رو برای ازدواج میفهمه و همین باعث جداییشون میشه ولی نهایتا دوباره پیش هم برمیگردن.
ممنون میشم اگر اسمش رو میدونید بگید.

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

Nohtani

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,123
زمان حضور
8 روز 8 ساعت 11 دقیقه
سلام اگر میشه اسم این رمان رو برام پیدا کنید!
اسم پسره کوهیاره و اسم دختره فکر میکنم رها باشه، مطمئن نیستم، کوهیار دوست بچگی و البته پسر عمه/پسرخاله ی دختره میشه و از بچگی اونو فرستادن یه کشور خارجه تا درس بخونه و وقتی بر میگرده، بعد از کلی اتفاق کوهیار و این دختره عاشق هم میشن و بعد ازدواج میکنن!

Hoda-shrzi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
14
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام من دنبال یک رمان هستم که دختر قصه بخاطر اختلاف عقیدتی که با پدرش داره از ایران میره و در شرکتی مشغول به کار میشه چند سالی میگذره که برای کارهای شرکت مجبور میشه بیاد ایران. در ایران یک پسر هست که با ازدواج با دختر منافعی بدست میاره دختر هم میخواد سرپرستی یک پسر بچه رو قبول کنه ولی چون مجرده نمیتونه و این دو تصمیم میگیرن بصورت قراردادی ازدواج کنن. مدتی میگذره که دختر علت اصلی پسر رو برای ازدواج میفهمه و همین باعث جداییشون میشه ولی نهایتا دوباره پیش هم برمیگردن.
ممنون میشم اگر اسمش رو میدونید بگید.
فکر میکنم رمان روشنم کن باشه

Parnia988

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
36 دقیقه
سلام من دنبال یه رمانی می گردم که دختره شب عروسیش با نامزدش که اسمش فکر کنم مهران هست تصادف میکنه و فلج میشه.بعد از اون نامزدش ولش میکنه. پسر خالش یه جراح خوب پیدا میکنه که اسم دکتره شاهرخ هست و دختره رو عمل میکنه و خوب میشه و عاشق هم میشن ولی نامزد قبلی دختره این وسط خیلی اذیت می کرد اونارو .

kosar_sfgd

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
5 دقیقه
سلام من دنبال یه رمانم که خلاصش اینه آناشید دختری که برای نجات دادن برادرش که توی زندانه بخاطر طلبکارا نقش دوست دختر آراد رو بازی میکنه و در عوض آراد بهش پول طلبکارارو میده. ممنون میشم اسمش رو بگید

Zegon

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
یه دختری به نام حنا برای پولی که باید برای آزاد کردن خواهرش هانیه که زندانیه رحمش رو اجاره میده

Mahi.nk

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
33 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمانم که دختره دوست پسر خواهرشو عاشق خودش میکنه تا باهاش ازدواج کنه
پسره شب عروسیش میمیره .فک کنم اوردوز میکنه.
بعد یه شرکت جواهرات داشته که می‌رسه به دختره…

adeline :)

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 1 دقیقه
سلام...
یه رمانی بود که پسره یه کارگاه چوب بری داشت که میز و مبل و... درست میکرد بعد دختره داستان و این پسر یه دوست مشترک داشتن که به هم معرفی میشن و این دختره که دانشجو بود میرفت اونجا طرح میزد برای مبل که قرار بود تو یه نمایشگاهی شرکت کن بعد چند وقت که کارشون میگیره یه سوله میگیرن ولی اون سوله آتیش میگیره و دختره یادم نمیاد چرا ولی بخاطر پسره مجبور میشه بره حالا بعد چند سال دوباره برگشته ایران میره تو شرکت همون پسر که کار کنه
امیدوارم اطلاعات کافی داده باشم:) خیلیییی دنبااالشم
پ.ن: فک کنم اسم پسره امیرحافظ بود و اسم شرکت پسره هم پیچک سبز یا چنین چیزی

Salma8888

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 45 دقیقه
یه رمانی هست اسمشو نمیدونم و فقط ۲۰ پارت اولو خوندم
موضوعش راجب یه دختره به اسم هستی که ۱۸ سالشه و دوتا داداش داره که یکی شون وکیله. دختره الکی به مامان باباش میگه میره دانشگاه ولی میره پرستار یه بچه میشه که خیلی پولدارن و اون بچه با مامان ناتنی و باباش زندگی میکنه، باباش مامان دخترشو دوست داره ولی به دلایلی فک کنم مجبور میشه طلاقش بده و بایکی دیگه ازدواج کنه

romina.poramini

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
59 دقیقه
سلام یک رمان خوند درباره دختر یا خان بود که عاشق راننده اش میشه بعد متوجه میشه پسر خودش خان هست و امده انتقام بگیره ازدواج میکنن وقتی که انتقام پسره تموم میشه پسر فلج میسه و دختره پیش پسر میمونه بعد که پسر خوب شد دختر خواست طلاق بگیره که پسر به دوست دختره کاری میکنن که نمتونه و عاشق هم میشن میسه اسم رمان و بگبد فقط یادم پسر اخرش گفت صید و صیاد

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا