خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mahi.nk

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
33 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمانم چند سال پیش خوندم
دختره به خواهر داره که دوس پسرش پولداره ولی فقط واسه سرگرمی باهاشه
دختره هم به خاطر پول دوست پسر خواهرشو عاشق خودش میکنه تا باهاش ازدواج کنه ولی شب عروسی پسره میمیره فک کنم اوردوز کرد
بعد یه شرکت جواهرات داشت که میرسه به دختره . خود دختره هم علاوه بر مدیر شرکته کارای معماری هم می‌کرد
یه جای رمانم یه آیفون که پشتش الماسه هدیه میده سر زایمان به خواهرش

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

aylar80

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
10 دقیقه
سلام وقتتون یه رمان هست که چاپیه بعد راجب یه دخترس که انگار مسبب اتیش گرفتن یه نفره بعد اون پسره برمیگرده بعد چندسال همه خیال میکنن میخواد انتقام بگیره ولی عاشق دخترس و تو یه کوچه زندگی میکنن

اسم دختره فکر کنم اقاقیا باشه

میشه کمک کنید اسمش رو پیدا کنم؟

آی نور

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
9
زمان حضور
3 ساعت 33 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان من میگردم اسم دختره دلارامه عاشق پسر داییش اهورا میشه دانیال دوست اهوراست عاشق دلارام میشه اهورا واسه یه قرار کاری می‌ره خارج از کشور دانیال عکس های فتوشاپ درست می‌کنه و نشون پدر دلارام میده و پدر دلارام. دلارام رو مجبور میکنه با دانیال ازدواج کنه و دلارام بعد از چند وقت عاشق دانیال میشه
اگه کسی اسم رمان رو می‌دونه لطفاً بگه

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره از خارج برگشته بود از جایی که پدرش اون و از بچگی فرستاد تا توی یه خوابگاه درس بخونه. حالا برگشته با کلی خاطره تلخ.
این دختره یه دختر عمویی داره که فک کنم اسمش ماهرخ بود ولی ماهی صداش میکردن. ماهرخ با یه پسری نامزد میشه. این دختره باباش میخواسته بهش بی احترامی کنه اما فرار میکنه دختره و میره پیش نامزد ماهی اونم فراریش میده تو یه روستا و ...

ممنون میشم اگه اسمشو بگید
رمان ناگفته‌ها به قلم بانو بهاره حسنی

janan_rns

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
15 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمانیم که اسم دختره نفس و یه خواهر دو قلو به اسم نیلو داره و اینا اول پیش عمه‌شون زندگی میکردن بعد میرن پیشمادر بزرگشون و همسایه مادربزرگشون یه زن و پسرش بودن که پسرش اسمش شهابه و نفس و شهاب عاشق هم میشن ولی اخرش نفس شهاب رو ول میکنه میره دبی اما اخرش بهم میرسن
توی داستان نویسنده قضیه ی عاشق شدن دوست های نفس رو هم میگه که اسم دوتاشون رو یادمه شیدا و شادی
ممنون میشم کمکم کنید

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
سلام و خسته نباشید
من دنبال رمانی هستم که اسم سخصیت دخترو یادم نیست ولی پسره علیرضا پارسا بود و دکتر هم بود اینا با چندتا گروه به عنوان تیم مدیریت بحران اعزام میشن به یه شهر یا منطقه زلزله زده و این میشه اشنایشون و دختره هم جنوبیه ولی دانشگاه تهران تحصیل میکنه و خیلی درسخونه و بخاطر پایان نامش با استادش درگیر میشن و قضیه به ارز مرجع و داروهای غیرضروری ربط پیدا میکنه و تا حدودی سـ*ـیاسی میشه و اینکه دختره یه داداش داشته فکر کنم اسمش عباس بود و دبی زندگی میکرد و پسره هم خواهر داشت به اسم یاشگین
رمان نقطه سر خط به قلم بانو Gandom_me
چک کنین:گل:

Shima-80

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
4 دقیقه
سلام

مهتا دختری که پدرش برای طمع پول مجبور به ترور میشه و برای اینکه پیداش نکنن فرار میکنه و دخترشو میسپاره به دوستش شریفی,تا اینکه پسری ناشناس که قصد کمکشو داره توی زندگیش پیدا میشه و بهش میفهمونه که شریفی داره دورش میزنه و...

_دوستان اگه کسی اسم این رمان می‌دونه ممنون میشم به من بگه

Marziyehkhkh

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
52 دقیقه
سلام من دنبال ی رمان هستم که دختر و پسر دختر عمو پسر عمو هستن از شیرازن بعد دختر تو سن کم مجبورش میکنن با پسر عموش ازدواج کنه ولی بعد عقد ی فیلم میرسه دست خونوادش که توش دختره یکیو کشته بعد دختر فرار میکنه میره تهران با دو تا دختر مذهبی هم اتاق میشه و تن فروشی میکنه و پول در میاره بعد پسر عموش میاد دنبالش و... اگه میشه اسمشو بگین

هد هد

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
16 دقیقه
سلام من دنبال یه رمانم که درمورد یه دختری بود فک کنم به اسم هانا که از طرف دانشگاهی که میرفته درس میخونده میره یجایی برای کشف کردن یچیزی فک کنم. بعدش یادم میاد اخراش دختره میفهمه توی بدنش احساسی به اسم عشق نداره و دوتا پسر عاشقش بودن
پسر بده پسر خوبه رو میکشه و دختره گریه میکنه و به پسر خوبه میگه ببخشید که نتونستم عشقی که بهم داشتیو بهت بدم. بعدم همون جسمی که باعث شد پسر خوبه بمیره رو میکشه بیرون از بدنش و میره پهلو پسر بده و فرو میکنه تو بدن پسر بده. بعدم با تنفر میگه: حالا دیگه واقعا همه چی تموم شد....

آقای روانشناس

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
1 ساعت 37 دقیقه
سلام دنبال یه رمان که چند سال پیش خوندم اسمشو یادم نیست ولی موضوع یه دختر بود که پسرعموش از خارج میاد و تاحالا پسر عموشو ندیده و پسر عموش از قضا استاد دانشگاه این دختر میشه کم کم عاشق هم میشن و اخرش ازدواج میکنن. دختره فقط یه خواهر داشت که تازه نامزد کرده بود و برادر شوهر خواهرشم این دخترو میخواست

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا