خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mohijoun

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
4
زمان حضور
5 ساعت 50 دقیقه
سلام و خسته نباشید
من دنبال رمانی هستم که اسم سخصیت دخترو یادم نیست ولی پسره علیرضا پارسا بود و دکتر هم بود اینا با چندتا گروه به عنوان تیم مدیریت بحران اعزام میشن به یه شهر یا منطقه زلزله زده و این میشه اشنایشون و دختره هم جنوبیه ولی دانشگاه تهران تحصیل میکنه و خیلی درسخونه و بخاطر پایان نامش با استادش درگیر میشن و قضیه به ارز مرجع و داروهای غیرضروری ربط پیدا میکنه و تا حدودی سـ*ـیاسی میشه و اینکه دختره یه داداش داشته فکر کنم اسمش عباس بود و دبی زندگی میکرد و پسره هم خواهر داشت به اسم یاشگین

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

asra86

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
29 دقیقه
سلام و سخته نباشید
یه رمانی بود که اسم شخصیتاش اوستا سپنتا آسا بود
اخرشم دوست دختر اوستا میمیره
تا همین حد اطلاع دارم
ممنون

سرزمین رویا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 36 دقیقه
من دنبال رمانی هستم که صحنه اولش در فرودگاه زنی با مردی برخورد می کند و به نظرش این مرد را می شناسد
و کلیت داستان در مورد دختریه که پدر و مادرش را از دست میده و دایی او سرپرستی او و خواهرش را بر عهده میگیره ولی زنداییش از این کار راضی نیست با بزرگ شدن دختر داستان پسر داییش عاشقش میشه ولی زندایی مخالف این موضوعه برای همین پای یک خواستگار ناشناس به خونه داییش باز میشه کسی که به صورت غیابی دختر را عقد میکنه و سرپرستی خواهرش را همچنین قبول میکنه ادامش به طور دقیق یادم نیست و بالاخره دختر داستان به هویت این شخص پی میبره و با هم ازدواج میکنند و بچه دار هم میشند ولی مرد داستان بر اثر بیماری میمره و در آخر داستان دختر داستان با پسر داییش که یک ازدواج ناموفق داشته و یک دختر هم داره ازدواج میکنه فکر کنم رمان چاپی باشه

Atefeh.s6910

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
چند سال پیش رمانی خوندم با شخصیت های مهسا و فرهاد
عشق فرهاد روز عروسیشون ایست قلبی میکنه و از دنیا میره...فرهاد به یه شهر دیگه میره تا از خاطرات عشقش دور بشه اما وقتی برای عروسی خواهرش برمیگرده به اجبار مادرش میره خواستگاری مهسا...
مهسا چندین ساله که عاشق فرهاده اما فرهاد تاحالا مهسا رو ندیده...فرهاد از مهسا میخواد که جواب منفی بده اما مهسا جواب مثبت میده و باهاش ازدواج میکنه

fatemeh_khanoom

خطاط انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,495
زمان حضور
6 روز 8 ساعت 52 دقیقه
سلام و سخته نباشید
یه رمانی بود که اسم شخصیتاش اوستا سپنتا آسا بود
اخرشم دوست دختر اوستا میمیره
تا همین حد اطلاع دارم
ممنون
رمان "آخرین بـ*ـو*سه" رو چک کنید

dreamflower2686

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام ، میشه لطفا کمکم کنید ، یک رمان بود که سالها پیش خوندم ولی اسم هیچکدوم از شخصیت ها یادم نیست ، داستان اینطوری بود که دختر نقش اول داستان خیلی عصبی و افسرده هست و در اثر یک حادثه سرپرست دختر کوچکی میشه ، و مجبور میشه با کمک تنها پسر دایی اش از اون بچه نگه داری کنن و خانواده هم بهشون کمک میکنن ، در نهایت به هم علاقه مند میشن ، لطفا کمکم کنید اسم کتاب یا نویسنده چی هست

سرزمین رویا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
3 ساعت 36 دقیقه
رمان در مورد دختری که وقتی به دنیا میاد دوقلو هست وقلش پسره ولی موهای دختره قرمزه و از طرف مادر طرد میشه مادربزرگش آن بزرگ می‌کند وقتی ۱۵ ساله میشه آن به یک مرد مسن شوهر ميدند دختر رمان خونه شوهر درس میخونه چند سال بعد شوهر توی تصادف میمره و دختره رشته حقوق قبول میشه در انتهای داستان آن عاشق یک مرد زن دار میشه با هم ازدواج میکنند و یک دختر موقرمز حاصل ازدواجشونه

ترنم سپه زاد

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
1 ساعت 11 دقیقه
سلام
من دنبال یه رمان میگردم که قبلا خوندم اسمش یادم نیست
یه دختره خیلی شیطون بود که سال اخر دبیرستان بود ... مامانش مرده بود ... باباشم خیلی پولدار بود ... بعد یه مدت سر کله پسر عموش پیدا میشه و عاشقش میشه و بهش کمک میکنه کنکورشو خوب بده و اینا یه بارم دختره تو مدرسه دعواش میشه میره دنبالش
میشه لطفا اسمشو بگید

ترنم سپه زاد

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2
زمان حضور
1 ساعت 11 دقیقه
♪به نام ایزد یکتا♪
با سلام خدمت کاربران گرامی!
این تاپیک به دلیل پیدا کردن رمان هایی که شما خلاصه ای از اون میدونید اما اسمش رو بخاطر نمیارید، زده شد تا شما راحت تر باشید!
رعایت قوانین، اجباریست!
در صورت رعایت نکردن، به کاربر اخطار داده میشه!
قوانین:

• سعی کنید هرچیزی که از خلاصه به یاد دارید با ذکر جزئیات بنویسید تا دوستان رو در پیدا کردن سریع و راحت تر رمـان یاری کنید.
  • قبل از گفتن اسم رمان بگردید و ببینید کسی اسمش رو نگفته باشه، بعد پاسخ بدید!
  • تا وقتی مطمئن نیستید جواب ندید!
  • برای تاکید بر پیدا کردن رمان مورد نظر، لازم نیست دوباره پست بفرستید و خواهش و التماس کنید!
  • از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
  • برای پاسخگویی حتما از "نقل قول" استفاده کنید!
  • خلاصه ی تکراری نذارید لطفا!
  • به اسم تاپیک دقت کنید؛ این تاپیک برای رمان هایی هست ک شما اسمش رو نمیدونید اما خلاصش رو به یاد دارید، نه رمان های درخواستی شما!
  • اگر دیدی کاربری پاسخ اشتباهی داده، فقط کافیه اون رو با عنوان"پاسخ اشتباه" گزارش بزنید تا پاسخ اشتباه پاک بشه، اگرهم پاسخ درست رو میدونید کافیه دکمه "نقل قول" پست کاربری که خلاصه رو ارسال کرده رو بزنید و جواب بدید، هرگز پاسخ اشتباه رو نقل قول نکنید تا پاسخ درست بدید!
  • اگر دیدید کسی این قوانین رو نقض کرد، دکمه گزارش رو بزنید!
  • برای ابراز خوشحالی به کسی که پاسخ شمارو داده، فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و نظری ارسال نکنید!
پیشاپیش سپاس از همکاریتون؛
موفق و پیروز:rose:

" تیم مدیریت انجمن رمان 98"
از کجا میتونم رمان *عشق یعنی* رو دانلود کنم هر چه قدر میگردم نیست

Italian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7
زمان حضور
52 دقیقه
دختر شیطان بود فکر کنم
دنبال یه رمانم قبلا تو یه سایت میخوندم ک الان هم سایت رو نیست هم اسم رمان یادم رفته داستان اینجوریه ک دختره اسمش مانلیه و با یه ماشین تصادف میکنه اسم پسره (صاحب ماشین) علیه دختره از علی خوشش میاد چون پاش تو تصادف شکسته هی به این بهانه میبیندش ک پسره ببردش دکتر و....
علی مذهبی ولی مانلی ن
مانلی بخاطر علی اسمشو میزاره زهرا
علی هم عاشقش میشه و میخواد باهاش ازدواج کنه ولی یه مانع هست
اونم مادرع علیه ک به شدت مخالفه
و علی یه عقد مرحمیت بین خودشو مانلی میخونه بعد باهاش رابـ*ـطه برقرار میکنه و مانلی باردار میشه
دیگه تا همینجاش و میدونم دستمم درد گرفت
حالا اگه کسی اسمش و میدونه بگه لطفاً ❤

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا