خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Miss_nana

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
1 ساعت 53 دقیقه
سلام خسته نباشید
من دنبال رمانی میگردم، شوهر دختره که فکر کنم سرآشپز رستوران یا مدیر رستوران بود با خانومی تصادف میکنه میمیره شوهر خانومه که تو بانک کارمیکرده برای اینکه رضایت بده پسره قصاص نشه به دختره میگه ازش جداشو زن من شو از بچه مراقبت کن دختره هم گوش میده

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

• تعجب
Reactions: ZaHRa

Italian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7
زمان حضور
52 دقیقه
♪به نام ایزد یکتا♪
با سلام خدمت کاربران گرامی!
این تاپیک به دلیل پیدا کردن رمان هایی که شما خلاصه ای از اون میدونید اما اسمش رو بخاطر نمیارید، زده شد تا شما راحت تر باشید!
رعایت قوانین، اجباریست!
در صورت رعایت نکردن، به کاربر اخطار داده میشه!
قوانین:

• سعی کنید هرچیزی که از خلاصه به یاد دارید با ذکر جزئیات بنویسید تا دوستان رو در پیدا کردن سریع و راحت تر رمـان یاری کنید.
  • قبل از گفتن اسم رمان بگردید و ببینید کسی اسمش رو نگفته باشه، بعد پاسخ بدید!
  • تا وقتی مطمئن نیستید جواب ندید!
  • برای تاکید بر پیدا کردن رمان مورد نظر، لازم نیست دوباره پست بفرستید و خواهش و التماس کنید!
  • از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
  • برای پاسخگویی حتما از "نقل قول" استفاده کنید!
  • خلاصه ی تکراری نذارید لطفا!
  • به اسم تاپیک دقت کنید؛ این تاپیک برای رمان هایی هست ک شما اسمش رو نمیدونید اما خلاصش رو به یاد دارید، نه رمان های درخواستی شما!
  • اگر دیدی کاربری پاسخ اشتباهی داده، فقط کافیه اون رو با عنوان"پاسخ اشتباه" گزارش بزنید تا پاسخ اشتباه پاک بشه، اگرهم پاسخ درست رو میدونید کافیه دکمه "نقل قول" پست کاربری که خلاصه رو ارسال کرده رو بزنید و جواب بدید، هرگز پاسخ اشتباه رو نقل قول نکنید تا پاسخ درست بدید!
  • اگر دیدید کسی این قوانین رو نقض کرد، دکمه گزارش رو بزنید!
  • برای ابراز خوشحالی به کسی که پاسخ شمارو داده، فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و نظری ارسال نکنید!
پیشاپیش سپاس از همکاریتون؛
موفق و پیروز:rose:

" تیم مدیریت انجمن رمان 98"
سلام من دنیال یه رمان بودم راجب یه پسر بود که ۱۰ سال خارج از کشور بود بعد از برگشتش اومده بود تا از پدرش انتقام بگیره بعد پدرش قبلا یه دختر رو پیدا کرده بود و به سرپرستی گرفته بود اما پسره فکر می‌کرد اون دختر بچه اصلی پدرش و پدرش خودش رو به سرپرستی گرفته بعد یه خانم هم بود نقش مادر پسره و دختره رو داشت اما نه مادر دختر بود نه مادر پسر. نمیدونید اسمش چیه؟

• عالی
  • تعجب
Reactions: ZaHRa و SelmA

Italian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7
زمان حضور
52 دقیقه
سلام دنبال یک رمان هستم که قبلا خوندم حدودا پارسال
اسم پسره فککنم یاشا هست خان یه روستاییه اسم دختره مهتابه اونیکیو نمیدونم
خلاصش اینه که دختره از خارج برمیگرده میفهمه خواهرش مهتابو که معلم روستا بوده کشتن چون دوقلو بودن خودشو میزنه جاش میره روستا کنار یاشا
یاشا جراحه یه خواهر به اسم اتوسا هم داره که مرده و از پسره اتوسا نگهداری میکنه
تهشم میفهمن عمه دختره مهتابو کشته مامان یاشا هم فلج نیس
خیلی هم حقایق فاش میشه و اینا
چشتی دختره ام طوسی مایل به عسلیه
اسمشو میدونین؟
یاشا چنتا برادرم داره باباشم دوتا زن داشت فککنم
زن باباش پسر اتوسا رو اذیت میکنه دختره نجاتش میده
مامان بابای مهتاب و خواهرشم مردن و مهتاب و خواهرش که شخصیت اصلیه هم با اناهیتا که نمیدونم چیکارشون بود و عمشون زندگی میکنن
رمان "عشق ارباب"

Italian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7
زمان حضور
52 دقیقه
دنبال رمانی هستم ک دختره درآن زیاد اهل حجاب نیست وخانواده پسره مذهبی است .دختر پسره بعدازمدتی باهم ازدواج میکنند ومیفهمنند دختره باردارنمیشه وخانواده پسره میگه باید ازهم جدا بشین ازهم طلاق میگیرند .دخترهم میره باعموی کوچک ناتنی پسره ازدواج میکنه وعموئه هم دخترداشته .اسم عموئه سیاوشه .اسم دختره اریانا
رمان "به من نگاه کن"

Italian

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
7
زمان حضور
52 دقیقه
سلام من دنیال یه رمان بودم راجب یه پسر بود که ۱۰ سال خارج از کشور بود بعد از برگشتش اومده بود تا از پدرش انتقام بگیره بعد پدرش قبلا یه دختر رو پیدا کرده بود و به سرپرستی گرفته بود اما پسره فکر می‌کرد اون دختر بچه اصلی پدرش و پدرش خودش رو به سرپرستی گرفته بعد یه خانم هم بود نقش مادر پسره و دختره رو داشت اما نه مادر دختر بود نه مادر پسر. نمیدونید اسمش چیه؟
در ضمن یادم رفت بگم، دختره قرار بود با یه پسره ازدواج کنه اما همین برادر ناتنی میدزدش و بعد بهش ت*ج*ا*و*ز میکنه و بعد دختره سکته میکنه و دچار عارضه قلبی میشه. فک کنم اسم پسره کیان بود اما مطمئن نیستم.

ماه بانو

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10
زمان حضور
4 ساعت 4 دقیقه
سلام من قبلا یه رمان خوندم اما اسمش یادم نیست
داستانش این بود که یه دختره مشکل قلبی داره و عاشق پسر عمو بود یا پسر عمه که جراح قلب هستش این دختره باید توی سن هجده سالگی عمل میکرد اما عمل نکرد تا به سن بیست و هشت سالگی رسید که پسری که عاشقش بوده بیاد عمل کنه چرا پسره بهش گفت من عملت میکنم اما پسره وقتی برمیگرده هم ازدواج کرده هم یه تو داره
کسی اسم این رمان رو میدونه؟خیلی دنبالش هستم ☹☹

zeynab.84

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
10 دقیقه
سلام و وقت بخير خدمت تماميه دوستان عزيز
من حدوداً ٨-١٠ سال پيش يك رمان از اين سايت خوندم كه موضوعش فكر كنم عاشقانه بود ،
داستان دختر خانمي بود كه عشق رفتن از ايران بود ،و هيچ دليلي نداشت كلا خوش گزوني با دوستانش بود و كنكور داشت ،
به سرش ميزنه كه با كسي ازدواج كنه و بره خارج و ازش جدا بشه
حالا به هر ترفندي شده
يك شب توي دورهمي با دوستانش ،يك پسر رو ميبينه و باهاش صحبت ميكنه و معامله ميكنه كه اون پسر اين كار رو براش انجام بده،
بعداز ازدواج ناخواسته عاشق پسر ميشه
و همچنان پيگير رفتن بود
و زماني كه همه چيز جور ميشه كه بره خارج از كشور ،
همسرش به بهانه كار تنهاش ميزاره
و دختر پروازش انجام ميشه
به محض رسيدم به كشور مد نظرش حس تنهايي ميكنه
و يه صدايي ميشنوه كه يكي داره صداش ميكنه
وقتي برميگرده ميبينه همسرشه كه اونجاست و
و ميفهمه كه اون هم عاشق شده و باهم زندگي ميكنن.

لطفاً اگر كسي اسمش رو ميدونه بهم بگه
رمان قرار نبود

روشنا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
48 دقیقه
سلام دنبال رمانیم ایرانیه در مورد یه دخترع ک خارج بوده دقیقن یادم نیس ک ایرانه یا خارج دوتا بادیگارد داره ک بادیگاردا باهم دوستن یکی شیطون و بازیگوش اون یکی مغرور و اخمو
لطفاً اگه کسی میدونه بگه ❤

روشنا

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
48 دقیقه
دنبال یه رمانم قبلا تو یه سایت میخوندم ک الان هم سایت رو نیست هم اسم رمان یادم رفته داستان اینجوریه ک دختره اسمش مانلیه و با یه ماشین تصادف میکنه اسم پسره (صاحب ماشین) علیه دختره از علی خوشش میاد چون پاش تو تصادف شکسته هی به این بهانه میبیندش ک پسره ببردش دکتر و....
علی مذهبی ولی مانلی ن
مانلی بخاطر علی اسمشو میزاره زهرا
علی هم عاشقش میشه و میخواد باهاش ازدواج کنه ولی یه مانع هست
اونم مادرع علیه ک به شدت مخالفه
و علی یه عقد مرحمیت بین خودشو مانلی میخونه بعد باهاش رابـ*ـطه برقرار میکنه و مانلی باردار میشه
دیگه تا همینجاش و میدونم دستمم درد گرفت
حالا اگه کسی اسمش و میدونه بگه لطفاً ❤

Tak2

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3
زمان حضور
26 دقیقه
سلام من دنبال یه رمان میگردم که دختره از خارج برگشته بود از جایی که پدرش اون و از بچگی فرستاد تا توی یه خوابگاه درس بخونه. حالا برگشته با کلی خاطره تلخ.
این دختره یه دختر عمویی داره که فک کنم اسمش ماهرخ بود ولی ماهی صداش میکردن. ماهرخ با یه پسری نامزد میشه. این دختره باباش میخواسته بهش بی احترامی کنه اما فرار میکنه دختره و میره پیش نامزد ماهی اونم فراریش میده تو یه روستا و ...

ممنون میشم اگه اسمشو بگید
رمان ناگفته ها

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا