خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Armita.M

دستیار تالار هنر
دستیار مدیر

امتیاز واکنش
16,971
زمان حضور
70 روز 22 ساعت 25 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟
هردو ولی بیشتر مجازی ، چون خیلی از نویسنده ها با استعداد ، رمان هاشون رو به صورت مجازی بیرون میدن
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟
خوش ، چون خواننده برای اخر رمان ایده های تو ذهنش پرورش میده اما اگه پایان باز یا غمگین باشه ممکنه تو حس و حال خواننده بخوره
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟
شخصیت سازی ، چون خودم به شخصه از رمان ها توصیفی خوشم نمیاد و باعث حوصله سر برتر شدن رمان میشه ، البته درحد معمولی نیازه با شخصیت سازی به رمان پر و بال میدی
4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟
ریسک کنم ، خیلی از نویسنده ها جدید، جا برای شکوفا شدن هنر و پیشرفت خود رو دارن پس ترجیح میدم از هردو گزینه استفاده کنم.

به عنوان یک خواننده کدوم رو ترجیح می دید؟

Silaaaaaaa

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
189
زمان حضور
7 روز 8 ساعت 39 دقیقه
سلام سلام
من اومدم با اولین تاپیک رسمیِ خودم :smileb:
حالتون چطوره؟
امیدوارم که حالِ دلتون برخلاف قشنگیایِ بهار،
بهاری نباشه و خورشیدِ پرنور تابستونی همیشه به دلاتون بتابهdance3b
خب خب
موضوع این تاپیک تقریبا جدیده،
چون من چک کردم و همچین چیزی رو تو انجمن ندیدم.
خب من یه سری سوال می پرسم ازتون،
که همونطور که از اسم تاپیک معلومه،
شما باید بگید کدوم رو ترجیح می دید.
منتظر نظراتتون هستم:flowerb:

1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟چاپی چون محتواش در اکثر موارد بهتر و تاثیر گذارتره
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟بستگی به رمان داره پایانی که با رمان و محتواش همخوانی داشته باشه
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟هردو بسیار مهم هستند. شخصیت پردازی چون شخصیت باید قابل درک باشه و خواننده باید بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه

4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟هردو رو می خونم اما نویسنده های جدید بیشتر دلیل خاصی نداره

~حنانه حافظی~

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
18,143
زمان حضور
40 روز 2 ساعت 2 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟چاپی،چون آسیب کمتری به چشمام وارد میشه
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟خوش؛چون براش وقت گذاشتم باید حالموخوب کنه
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟توصیفات؛چون باعث میشه چیزی که ازش تو ذهنم تصور میکنم بی نقص باشح
4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟جدیدا؛چون همیشه قلم قدیمی ها بهترین نیست

دونه انار

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,936
زمان حضور
93 روز 8 ساعت 32 دقیقه
سلام سلام
حالتون چطوره؟
خب خب

1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟

4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟
چاپی...
حال و هوای کتاب خوندن یه چیز دیگس
غمگین...
غم حس دوست داشتنیه...
هر دو...
ریسک میکنم
نویسنده های جدید نیاز به حمایت دارنه

فاطمه دینی

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,122
زمان حضور
9 روز 15 ساعت 7 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟کتاب چاپی یه حس و حال دیگه داره :tobedb:
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟خوش:day_dreaming:همینجوری
هر دوتاشون جای خودشو داره اما من حس میکنم هر چقدرم توصیفات خوب باشه اما شخصیت سازی ضعیف باشه رمان کم کم تکراری میشه برای خواننده:cock:
4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟برام اهمیتی نداره ممکنه نویسنده جدید کتابش خیلی بهتر باشه پس ترجیح میدم ریسک کنم:lollipop2b:

SHahryar

دوستدار انجمن رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2,374
زمان حضور
7 روز 19 ساعت 5 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟ کتاب چاپی، چون چشام اونقدر نمیکشه که چند ساعت خیره بشم به صفحه گوشی یا کامپیوتر
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟ ترجیح میدم پایان خوش باشه چون همه کتاب ها روی آدم تاثیر میذارن
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟ شخصیت سازی، توصیافت کم و کاستی داشته باشه موردی نداره اما شخصیت سازی اصلی ترین بخش رمان هست، اگر در دنیای واقعی یک انسان به طور معمولی تکامل و رشد پیدا نکنه عجیب به نظر می‌رسه
4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟ من هرچی کتاب میخونم کلاسیک و خارجی هستن، فقط کتاب دارن شان که مدرن هست رو می‌خونم
سعی میکنم کتاب های نویسنده‌های مورد علاقم رو بخونم حتی اگر کتاب هاشون محدود بشن، چون در هر دور از خواندن کتاب هاشون ذهنم باز تر میشه

FaTeMeH QaSeMi

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
گوینده انجمن
کپیست انجمن
امتیاز واکنش
43,173
زمان حضور
105 روز 9 ساعت 46 دقیقه
سلام سلام
حالتون چطوره؟
خب خب

1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟ هردوش. چون الان خیلی از کتابای چاپی هستن که کیفیتشون از کتابی مجازی پایین تره.
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟ خوش....
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟ هردو باهم میتونه یه نوشته ناب بسازه.

4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟ فرقی برام نداره. موضوع برام مهمه. بعدشم یه نویسنده پرافتخارم روزی نویسنده تازه کاری بوده:گل:

محدثه موحدی

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
2,746
زمان حضور
19 روز 14 ساعت 6 دقیقه
مجازی به خاطر هزینه
پایان باز نباشه غمگین و خوشش فرقی نداره
شخصیت سازی چون معمولا ذهن دنبال شخصیت هاست
جدید چون با سبک جدید هم آشنا بشم

MaRjAn

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
ناظر کتاب

امتیاز واکنش
34,187
زمان حضور
243 روز 22 ساعت 36 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟ جفتش خوبن... رمان مجازی خیلی خوندنش برام راحته ولی کتاب مورد علاقه‌م چاپیه.
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟ یا خوش یا غمگین
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟ من شخصیت سازی رو انتخاب می‌کنم ولی توصیفات هم خیلی مهمه
4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟ رمان نویسنده‌های جدید رو می‌خونم چون جز محدثه فارسی (Mohadeseh.f) نویسنده‌ی دیگه ای رو دنبال نمی‌کنم.

آخرین ویرایش:
  • جذاب
Reactions: Mohadeseh.f

raha.j.m

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,140
زمان حضور
21 روز 3 ساعت 1 دقیقه
1. به عنوان یک خواننده خوندن کتاب در فضای مجازی رو ترجیح می دید یا کتاب چاپی؟ چرا؟ کتاب چاپی رو ترجیح می‌دم چون نمی‌تونم‌ مدت زمان زیادی رو به صفحه گوشی زل بزنم:smileb:علاوه بر این، کلا کتاب چاپی یه حس و حال دیگه‌ای داره.
2. ترجیح می دید رمان پایان باز باشه یا غمگین، خوش؟ چرا؟ پایان خوش رو ترجیح می‌دم، چون با پایان غمگین حس می‌کنم تموم لذتی که موقع خوندن رمان داشتم همش دود می‌شه می‌ره هوا:g7b:از بین پایان باز و غمگین، پایان باز رو ترجیح می‌دم.
3. کدوم یکی باید قوی تر باشه تا رمان از نظرتون پربارتر دیده بشه، شخصیت سازی یا توصیفات؟ چرا؟ هر دو واقعا مهم هستن. خواننده باید با شخصیت انس بگیره. اگر هم توصیفات کم باشه ایندفعه هیچ فضاسازی‌ قابل قبولی نداریم و خواننده هم نمی‌دونه اطرافش چه خبره.

4. ترجیح می دید ریسک کنید و کارهای نویسنده های جدید رو بخونید، یا نویسنده های موردعلاقتون که سال هاست دنبالشون می کنید؟ چرا؟ سعی می‌کنم تعادل رو برقرار کنم. نویسنده های جدید اکثرا ایده‌های جدیدی دارن. با اینکه تازه‌کار به حساب میان ولی قطعا از بینشون کسایی هستن که قلمی قوی دارن.
نویسنده‌های مورد علاقه‌ی خودم رو هم دنبال می‌کنم چون سبک و نوشتارشون رو دوست دارم. از خوندنشون احساس خوبی بهم دست می‌ده و نوشته‌هایی پربار دارن.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا