خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

barnak

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 1 دقیقه
سلام دنبال یه رمانی میگردم دختره مدیر یه روزنامه درباره آسمانه و تقریبا یه نابغس و با پدرش توی خونه درس خونده بود و از لمس شدن بدش میومد

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

لاله ی واژگون

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
762
زمان حضور
7 روز 22 ساعت 5 دقیقه
سلام دنبال یه رمانی میگردم دختره مدیر یه روزنامه درباره آسمانه و تقریبا یه نابغس و با پدرش توی خونه درس خونده بود و از لمس شدن بدش میومد
فکر کنم رمان " آسمان امشب، آسمان دیشب" باشه عزیزم

لاله ی واژگون

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
762
زمان حضور
7 روز 22 ساعت 5 دقیقه
سلام دوستان یک رمانی بود پسره عاشق یک دختری بنام نیلوفر بود اما دختره عاشق یکی دیگه بود و باهاش ازدواج کرد و پسره از سر لجبازی با دوست صمیمی دختره ازدواج میکند و تا حالا اصلا دستپخت دختره رو نخورده هر وقتم که میرن خونه نیلوفر زنش آشپزی می‌کنه ولی پسره نمیدونه و بعدا دختره باردار میشه
ممنون میشم اسمشو بهم بگید من عاشق این رمان بودم
فکر کنم رمان " انتخاب دوم " باشه عزیزم

bee

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
من خیلی وقت پیش یه سری رمان خوندم از یه نویسنده که اسمش مخفف بود ( مثلا میم ) ولی فامیلیش کامل بود
چند سری تاریخی فانتزی بود ک اولین درباره یه پرنس و یه دختری بود که تو جنگل با گرگ‌ها زندگی میکرد
سری دوم هم درست یادم نیس ولی احتمالا خوناشامی بود
براتون اشنا نیست؟‌ خیلی وقته گم کردم

Fatema

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
24 دقیقه
متاسفانه از اسم شخصیت ها چیزی یادم نیست فقط یادمه از زبان پسر شروع میشد با دوست دخترش تنها بودن دختر میگه باید برگردم خونه خواهرم حساس شده پسره میگه خواهرت پاش بیوفته ازهمه بدتر هست و اینا بهت ثابت میکنم و با یه نقشه تصمیم میگیره ثابت کنه خواهر دوست دخترش جدا از خواهر و مادرش با بچه کوچک زندگی می‌کنه چون مجرد هست و با یه بچه زندگی می‌کنه تهمت های زیادی بهش میزنن

atiyehh

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 41 دقیقه
یه رمان چندتا پسر بودن یکیش دختر بود ولی خودش پسر میدونست و همه فکر میکردن پسره در ماشین سواری حرفه ای بودن و تو یه باند کار میکردن برادر همین دختره در بادشکن نفوذ میکنه فکر کنم پلیسه به برادرش احساس پیدا میکنه ولی نمیدونه برادرش هست بعدها این باند لو میره ولی برادره کاری میکنه این چند نفر از اعضای باند که دوست همین دختره فرار کنن آخر داستان دختر میره پیش برادرش که زن و بچه داره و قبول میکنه که دختر باشع و چادر میپوشه اسم رمان اگه بلدین بگین لطفا

Shin81

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
5
زمان حضور
10 ساعت 14 دقیقه
سلام وقتتون بخیر
رمانی که خوندم در مورد دو تا خواهر بود که یکیشون قصد ازدواج داشت و باهم تو یه خونه جدا از پدر و نامادریشون زندگی می کردند. شرط پدرشون برای ازدواج این بود که خواهر دیگه که مجرد بود برگرده خونه اما به هیچ وجه نمی خواد برگرده . تو این بین نمی دونم ماجرا دقیق چی بود ولی دختره و برادر شوهر خواهر دختره تصمیم می گیرن ازدواج کنند که دختره نتونه برگرده خونه پدرش و از اون طرف هم خواهرش و شوهر خواهرش دیگه بتونن ازدواج بکنند تو ادامه ماجرا شوهر دختره وقتی ماجرا رو میفهمه با یه سمی فک کنم پسر نامادری دختره رو میکشه و بعدا که پدر دختره میفهمه شوهرش برای پدرش توضیح میده که به این دلیل من اینکار رو کردم
تا آخرش نخوندم دیگه بقیشو نمی دونم اما پایانش شاد بود
خیلی گفتم دختر و پسر وبرادر و اینا اسمارو یادم نیس
ممنون میشم راهنماییم کنید

bee

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
من خیلی وقت پیش یه سری رمان خوندم از یه نویسنده که اسمش مخفف بود ( مثلا میم ) ولی فامیلیش کامل بود
چند سری تاریخی فانتزی بود ک اولین درباره یه پرنس و یه دختری بود که تو جنگل با گرگ‌ها زندگی میکرد
سری دوم هم درست یادم نیس ولی احتمالا خوناشامی بود
براتون اشنا نیست؟‌ خیلی وقته گم کردم

ماهی۲۱

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
3 دقیقه
سلام وقتتون بخیر
رمان داستانش از این قرار بود که پدر دختر ماجرا شرط بندی میکنه و به زور دختر رو ازش میگیرن . کسی که با پدر دختره شرط بندی میکنه دختر رو برای ازدواج با پسرش میخواد . خلاصه اینا ازدواج میکنن و پسره هم از دختره متنفره و کتکش میزنه تاحدی که یکی از کلیه هاشو از دس میده
پسره شرکت طراحی لباس داشت خیلی معروف بود حدودا 30 سال رو داشت و دختره دبیرستانی بود و 18 سال
دقیق یادم نیس بعدش چه اتفاقاتی افتاد اما این خلاصه ای که من گفتم رو تو چند صفحه توضیح داد اول داستان و بعد ادامه داستان. یعنی داستان بعد از این ماجراها شروع میشد که اونا با هم دوستیشون رو شروع می کنن
ممنون میشم راهنماییم کنید

اسم داستان بی عشق نیمه گمشده هست اثر کیانا بهمن زاده

مهد

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
9 دقیقه
رمان درمورد یه دختره بود که با مادرش زندگی میکنه و برای دانشگاه به یه شهر دیگه میره اونجا برادر دوقولوش رو پیدا میکنع که با پدرش زندگی می کنه کسی اسم رمان رو میدونه فکر کنم دختره دانشجوی پذشکی بود

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا