خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد با چاقو برش زده و سرو میکنیم.

نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم

کیک به

آرد سفید ۱/۵ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع ۱/۲ لیوان

ماست ۱۰۰ گرم

به ۱ عدد

شکر ۱ لیوان

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.

در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.

حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.

پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.

بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.

در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.

در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.

بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.

در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.

سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
سپس، هویج و به رنده شده را با دارچین و هل بیفزایید و کمی تفت دهید و زعفران و کمی نمک و زیره را نیز افزوده و از روی حرارت بردارید.
برنج را که از قبل با کمی نمک خیس شده را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاد.
بعد، کف روی برنج را گرفته و آبکش نمایید و ته دیگ مورد نظر را کف قابلمه چیده و یک لایه برنج بریزید و یک لایه از مواد میانی به و همین طور لایه ها را تکرار نمایید تا مواد تمام شود.
سپس به پلو را ۴۵ دقیقه دم بگذارید و در آخر، کمی زعفران و کره روی برنج بریزید و با سالاد و ترشی میل نمایید.
تاس کباب به
گوشت گوسفندی چربی دار۶۰۰ گرم
هویج۳ عدد
به۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۲ عدد
آلوبخارا۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آبغوره یا آبلیموبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
برای درست کردن تاس کباب به، پیاز و هویج و سیب زمینی را به صورت حلقه ای برش بزنید.
به را به صورت حلقه یا مکعبی برش بزنید.
گوشت را خرد نمایید.
آلو بخارا را در کمی آب بگذارید تا خیس بخورد.
داخل کاسه ای، رب را با آب و فلفل سیاه و زردچوبه و آبغوره ریخته و هم بزنید تا مثل سس غلیظ گردد( داخل سس نمک نزنید چون باعث دیر پخته شدن گوشت می شود).
داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
بعد به ترتیب شروع به چیدن لایه های مینماییم.
لایه اول گوشت بعد پیاز و هویج و به و آلو بخارا را قرار داده و روی مواد سس را میریزیم و کمی آب می افزاییم و در قابلمه را می گذاریم. ابتدا حرارت را زیاد مینماییم تا به جوش بیاد، ولی بعد حرارت را کم کرده و و میگذاریم تاس کباب برای ۳ ساعت پخته شود.
نیم ساعت مانده به پخت، نمک و حلقه های سیب زمینی را اضافه کرده و میگذاریم سیب زمینی ها پخته شوند.
اگر در حین پخت، آب کم شد می توانید مقداری آب اضافه نمایید، ولی حواستان باشد تاس کباب مقداری آب خیلی کم و غلیظ دارد.
تاس کباب به حاضر میباشد.
نمک و آبغوره را اندازه کرده و اگر لازم بود کمی بیشتر اضافه کنید.
سپس تاس کباب به را داخل ظرف کشیده و به همراه نان تازه میل کنید.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
حالا مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
حالا سـ*ـینه و ران مرغ را داخل قابلمه قرار داده و تفت می دهیم تا دو طرف آن ها طلایی و سرخ گردد.
پس از سرخ شدن سـ*ـینه و ران مرغ، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه مینماییم، بعد به تفت دادن ادامه داده تا بوی خامی آن گرفته شود.
در این مرحله، به های سرخ شده را به قابلمه افزوده و بعد از تفت دادن به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب می افزاییم
سپس چوب دارچین را با کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه نموده و درب قابلمه را می بندیم.
پس از ۱۰ دقیقه آلو ها را میشوییم و به قابلمه اضافه مینماییم، بعد اجازه می دهیم خورش به مدت ۱ ساعت روی حرارت باقی بماند تا جا بیفتد.
بعد از گذشت این مدت زمان، قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.
در آخر خورشت را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، با پلو زعفرانی سرو مینماییم. توجه کنید که میتوانید ۱ پیمانه لپه را از قبل پخته و ۱۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. (به صورت دلخواه)
خورشت به آلو با گوشت
پیازیک عدد بزرگ
گوشت خورشتی۲۵۰ گرم
استخوان دنده یا گردن۱ تکه نسبتا کوچک
به۱ عدد
آلوخورشتی۱۰ الی ۵۰ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
چوب دارچین، گلاب و عرق هلبه میزان لازم
شکربه مقدار لازم
رب گوجه فرنگییک قاشق مرباخوری
کره۵۰ گرم
پیاز را نگینی خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد.
سپس، تکه های گوشت و استخوان را با مخلفات آن افزوده و مجددا تفت می دهیم.
در زمانی که زردچوبه را تفت میدهیم، مقداری از فلفل را ریخته و بعد از چند بار بهم زدن روی حرارت آب جوش و بخشی از چوب دارچین را هم ریخته و اجازه میدهیم گوشت خوب بپزد.
بعد، پوست به را می کنیم و به شکل تکه های بزرگ خورد مینماییم.
داخل تابه کره ریخته و به را کمی تفت می دهیم.
زعفران حل شده و آلوهای خیس کرده را به آن افزوده و هم می زنیم تا مزه ها به خرد هم بروند.
شکر و گلاب را هم افزوده و باز کمی به تفت دادن ادامه می دهیم ولی در حدی که مواد خشک نشوند.
همگی این مواد را به گوشت پخته اضافه میکنیم و عرق هل و کمی گلاب و دومین تیکه چوب دارچین را نیز می ریزیم. نمک هم اضافه در حد خیلی کم اضافه میکنیم.
سپس، اجازه میدهیم هم به و هم آلو بپزد و خورشت کاملا جا بیفتد.
آخر پخت در صورت تمایل رب و آبلیمو ریخته و میزان شکر خورشت را نیز امتحان می کنیم. باز در آن را میگذاریم تا مزه همه مواد به خورد هم روند.
در پایان خورشت به آلو را از روی گاز میداریم و داخل ظرف مورد نظر سرو مینماییم.
اشکنه به
پیاز۲ عدد
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
رب۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه۱ قاشق چایخوری
شنبلیله۲ قاشق غذاخوری
به۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم
برای درست کردن اشکنه به، پیاز را پوست گرفته و نگینی ریز خرد میکنیم و داخل قابلمه کمی تفت میدهیم.
بعد آرد را با حرارت ملایم اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
رب را به همراه نمک و فلفل سیاه و شکر به مواد فوق اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.

شنبلیله را افزوده و تفت میدهیم و بعد نصف یک لیموترش را افزوده و سپس روی مواد آبجوش میریزیم.

شعله را زیاد کرده و بمیگذاریم جوش بیاید و بعد حرارت را کم مینماییم.

حالا، باید به را خوب بشوییم و مکعبی برش میزنیم و بعد داخل تابه حرارت میدهیم تا از خامی در بیاید. بعد به مواد فوق اضافه کرده و برای ۱۵ دقیقه دیگر میگذاریم تا اشکنه جا افتاده شود.

تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته داخل اشکنه بشکنید و درب قابلمه را ببندید و برای ۵ دقیقه اجازه دهید تا خودش را بگیرد و یا می توانید تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته تا از لـ*ـختگی خارج شده و بعد به مواد اشکنه افزوده و سریع هم بزنید تا تخم مرغ ها پخته شود.

به پلو

برنج ۳ پیمانه

هویج ۲ عدد

سـ*ـینه مرغ ۱ عدد

به ۱ عدد

پیاز ۲ عدد

کره و زعفران به مقدار لازم

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، زیره سبز به مقدار لازم

استخوان سـ*ـینه مرغ را جدا کرده و به صورت مکعبی خلالی خرد نمایید.هویج را نیز پوست گرفته و رنده درشت بزنید.

به را نیز پوست گرفته و رنده درشت بزنید.

برنج را با مقداری نمک خیس نمایید.

پیازها را پوست گرفته و نگینی ریز خرد کنید و با کمی کره و روغن داخل تابه تفت دهید.

بعد، مرغ ها خرد شده را به پیاز اضافه کرده و کمی به آن فلفل سیاه و نمک و زردچوبه زده و تفت داده تا مرغ ها کمی تغییر رنگ دهند.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوکوی به
به۲ عدد
آرد۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۴ عدد
دارچین، شکر و زعفرانبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
برای درست کردن کوکوی به، ابتد به را بشویید و رنده کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف مناسب شکسته و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست گردند.
آرد و شکر و دارچین را با تخم مرغ مخلوط کنمایید.
به را با مواد دیگر به تخم مرغ ها بیفزایید و خوب به هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و بگذارید کاملا داغ گردد.
با ملاقه از مواد کوکو در روغن ریخته و سرخ کنید. می توانید از قالب کوکو نیز استفاده کنید تا کوکو های شما هم اندازه باشند.
بعد از اینکه یک طرف آن سرخ شد، آن را برگردانید و طرف دیگر کوکو را سرخ نمایید.
کوکوهایتان را در یک ظرف مناسب چیده و با سبزیجات فصل و زیتون تزئین و سرو کنید.

منبع: ارکیده


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا