خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
قالب را داخل فر قرار داده وتارت به را با دمای ۱۹۰ درجه برای ۴۵ دقیقه بپزید.
وقتی تارت پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
در آخر در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.
مارمالاد به
به۲.۲۵ کیلوگرم
شکر۲ فنجان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
ابتدا کرک های روی پوست “به” را با یک دستمال نخی گرفته، بعد پوست “به” را با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد.
با یک چاقوی تیز به بدون پوست کنده، به چهار قسمت تقسیم کنید.
دانه‌های “به” را به خاطر لعابی که میاندازد و اینکه بیشترین میزان پکتین را دارد، جدا نکنید (پکتین ماده‌ای است که برای ژله‌ای شدن “مارمالاد به” مورد نیاز است.)

تکه‌های “به” را در یک قابلمه‌ بریزید و کمی آب روی آن بریزید، طوری که تا ۳-۲ سانتیمتر روی “به” را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید “به” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
یک آبکش روی دهانه‌ کاسه‌ای قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، محتویات داخل قابلمه را در آبکش بریزید.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
آب صاف شده در کاسه را کنار گذاشته و بخش وسط تکه‌های “به” را که حاوی دانه “به” است با چاقو جدا نمایید.
بعد از جدا کردن دانه‌ “به”، آن را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا کاملا له شود و به شکل پوره درآید.
پوره‌ “به” را به قابلمه برگردانده و ۲ فنجان از آب صاف شده‌ “به” را به آن بیفزایید.
ژله به
به۵ کیلو
آب
شکرآب لیموی تازه
۱ عدد
به ها را خوب شسته و با پوست ریز خرد کنید. بعد دانه های به را ریخته و مقداری آب می ریزیم تا حدی که کمی بالاتر از به ها بایستد.
حالا با حرارت کم تا وقتی به ها له شوند آنها را میپزیم و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شوند.
سپس از یک کیسه یا آبکش خیلی ریز آنها را رد میکنیم تا فقط هسته ها بماند.
مقدار آب بدست آمده را اندازه گرفته برای هر ۲ اندازه آب ۱ اندازه شکر می ریزیم. مثلا اگر ۲ لیوان آب به باشد ۱ لیوان شکر میریزیم.

وقتی کاملا سرد شد روی آن کاغذ محافظ میکشیم تا بتوانیم چند ماه از آن نگهداری کنیم
بعد با چاقو برش زده و سرو میکنیم.
نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم
کیک به
آرد سفید۱/۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱/۲ لیوان
ماست۱۰۰ گرم
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.
در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.

پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای درست کردن مربای به، ابتدا به را شسته، پوست کنده و هسته های آن را جدا نمایید. اندازه برش آن به سلیقه خودتان بستگی دارد و میتواند درشت و یا خیلی ریزتر باشد. فقط یادتان باشد سریع آنها را خرد کنید. چون به پوست کنده سریعا در مقابل هوا اکسید شده و تغییر رنگ میدهد.
داخل یک قابلمه پنج لیوان آب ریخته و اجازه دهید تا جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد به‌ها را به آن اضافه نمایید.
۳۰ دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم نرم شود ولی باید حواستان باشد له نشود.
در این مرحله شکر و هل را بیفزایید.
حرارت گاز را روی خیلی کم نقرار دهید. درب قابلمه را بسته و بگذارید پنج ساعت با حرارت ملایم روی شعله گاز بماند.
بعد از پنج ساعت، مربا قرمز رنگ شده و به غلظت مناسبی میرسد. در این مذت، هر از گاهی درب قابلمه را بردارید و مربا را به آرامی هم بزنید.
اگر مربای شما غلظت دلخواه را داشت اما رنگش قرمز نبود، میتوانید مقداری آب به آن اضافه کنید تا بیشتر بپزد.
برای آن‌که مربایتان رنگ بهتری داشته باشد، در مدت زمان پخت، روی درب آن دم‌کنی بگذارید.
در پنج دقیقه آخر، آبلیمو وگلاب را اضافه نمایید. آرام هم بزنید که با میوه به خوب ترکیب گردد.
مربای به را از روی حرارت برداشته اجازه دهید در دمای محیط خنک گردد.
بعد مربا را در ظرف مورد نظرتان ریخته و درون یخچال قرار دهید.
دمنوش با پوست به
پوست به خشک شده۲ قاشق بزرگ
آب جوش۲ لیوان
زعفرانبه مقدار کمی
پوست به را با آب جوش داخل قوری بگذارید
روی بخار سماور یا کتری ۳۰ دقیقه بگذارید دم بکشد و خوش رنگ گردد..
چای به
به۴ عدد
نبات یا شکربه مقدار دلخواه
برای درست کردن چای به، سعی کنید از میوه های مرغوب و با کیفیت بالا استفاده نمایید. ابتدا چند عدد به با کیفیت را شسته، بعداز وسط نصف کرده و هسته های میوه ها را خارج مینماییم و با پوستش را رنده می نماییم.
سعی کنید با رنده درشت رنده نمایید تا چای شما ظاهر بهتری داشته باشد.
سپس، آنرا داخل یک سینی بزرگ ریخته و برای ۳ روز در فضای باز در مقابل نور خورشید میگذاریم تا خشک شوند.
برای خشک کردن میوه به میتوانید از فر هم (با دمای پایین ) استفاده نمایید.
پس از اینکه به های رنده شده خشک شدند و رنگشان مایل به قهوه ای روشن گردید، آنها را در یک تابه می ریزیم. بعد، روی حرارت ملایم به های رنده شده را تفت می دهیم تا رنگشان مایل به قهوه ای تیره گردد. خیلی مراقب باشید که به های رنده شده سوخته نشود.
پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دادن، دوباره به های رنده شده را داخل سینی می ریزیم.
حالا اجازه میدهیم به ها خنک و کاملا خشک گردند.
بعد انها را در ظرف درب دار در یخچال نگهداری مینماییم.
برای دم کردن چای به مثل چای معمولی اقدام مکرده و به دلخواه به همراه نبات، هل یا دارچین سرو می نماییم.
کمپوت به
به متوسط۳ عدد
آب۳ لیوان
شکرنصف لیوان
هل۱ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
ابتدا به را شسته و در اندازه دلخواه برش میزنیم.(بهتر میباشد از به کاملا رسیده و زرد رنگ استفاده کنید ، چون عطر وطعم فوق العاده ای دارد) .
داخل قابلمه ای آب ریخته و روی شعله گاز میگذاریم .
بعد میگذاریم به برش زده شده و هسته ها(اگر هسته ها را نیز در کمپوت برزیدی لعاب می اندازد) کمی نرم شود.
سپس شکر ، هل درسته و زعفران را اضافه مینماییم .
شعله گاز را روی ملایم قرار میدهیم و میگذاریم به بپزد ولی له نشود


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد از پخت کمپوت میگذاریم کمی سرد شده و بعد داخل یک شیشه دردار ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خنک گردد
به ازای هر به متوسط ۱ لیوان آب بریزید. میزان افزودن شکر کاملا اختیاری میباشد و بستگی به ذائقه شما دارد.
ترشی به
سرکهیک لیتر
بهیک کیلو
دارچیندو تکه چوب دارچین
نمکبه مقدار کم
میخک۱ عدد
در ابتدا، بِه را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته های داخل آن را جدا نمایید، خرد کنید و یا در شکل دلخواه قالب بزنید. همچنین اگر میخواهید میتوانید پوست به را گرفته و بدون پوست درست کنید که این بستگی به ذائقه شما دارد.
سپس، بِه های خرد شده را درون ظرف شیشه ای درب دار و تمیز بریزید.
کمی میخک و چوب دارچین لابه لای بِه های خرد شده بگذارید. چند عدد فلفل تند داخل ترشی مزه آن را متفاوت تر خواهد نمود پس اگر خواستید کمی فلفل به ترشی اضافه نمایید.
بعد، سرکه را با کمی نمک مخلوط کنید و روی به ها بریزید. ( شما میتوانید از سرکه سیب و یا سرکه انگور برای تهیه ترشی به استفاده کنید).
روی دهانه ظرف یک لایه نایلون قرار دهید و محکم درش را ببندید.
تا زمانی که ترشی برسد، آنرا در یک جای خنک و تاریک قرار دهید.
دسر با به
به۲ عدد
شکر۲۰۰ گرم
آب۴۵۰ میلی متر
دانه هلبه مقدار دلخواه
چوب دارچینبه مقدار دلخواه
بستنی وانیلی یا سرشیربه مقدار دلخواه
برای درست کردن دسر به،پوست به ها را بگیرید، دانه ها را در آورده و وسط به راغ که دانه ها آنجا هستند کمی با چاقو دربیاورید تا گود گردد.
در یک قابله ترجیحا مسی، آب و شکر را ریخته و روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا شکر کامل در آب حل شده و بافت مایع، یکدست و صاف گردد.
در صورت ناخالصی داشتن شکر و کدر بودن رنگ مایع، یک سفیده تخم مرغ را زده و در مخلوط آب و شکر وقتی روی حرارت قرار دارند، بریزید و کمی صبر نمایید.
تقریبا ۲ تا ۳ دقیقه بعد سفیده تخم‌مرغ همه ناخاصی‌های مخلوط آب و شکر را به خود گرفته و در کنار ظرف جمع می‌شود و شما باید با قاشق سفیده را گرفته و دور بریزید.
وقتی مایع زلال گردید، برش‌های به‌ را به مایع افزوده و سپس در میزان دلخواه و بنا به ذائقه و سلیقه تان، چوب دارچین و چند دانه هل سوراخ شده را در مخلوط بریزید.
در مرحله بعدی، دانه‌های به را هم ااضافه کنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید به جوش بیاید.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
وقتی مخلوط مایع جوشید حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ ساعت بگذارید به‌ها خوب بپزند.

وقتی به‌ها تغییر رنگ دادند و آب مخلوط کشیده شده و به غلطت مناسب رسید، یعنی خوب پخته شده است، پس ظرف را از روی حرارت برداشته و در دمای محیط قرار دهید.

همچنین میتوانید از بستنی وانیلی و سرشیر در صورت تمایل استفاده کنید، ولی چون خود دسر شیرین است با سرشیر طعم بهتری پیدا می‌کند.

در آخر، به‌ها را در یک ظرف مناسب چیده و داخل آن را که گود کرده بودیم سرشیر یا بستنی بریزید و با پودر پسته یا پودر نارگیل و شیره خودِ به تزئین نمایید، بعد دسر به را سرو نمایید.

انواع دسر با به

تارت به

شکر۱ و ۳/۴ پیمانه

لیموترش۲ عدد

به۱۰ عدد

نمکمقداری

کره۲ قاشق غذاخوری

آرد (برای باز کردن خمیر)مقدار کمی

پوست به ها را پرفته و به چهار قسمت تقسیم کنید.

دانه های به را جدا نموده و اگر اندازه های به ها بزرگ است آن ها را دوباره از وسط نصف نمایید.

۱۰ پیمانه آب را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد یک پیمانه شکر را اضافه کرده و گذارید دانه های شکر حل گردد.

پوست نصف یک عدد لیمو ترش را رنده نموده و بریزید. لیمو ها را از وسط نصف کرده و یک نیمه از آن را کنار گذاشته و آب بقیه را گرفته و به موادتان اضافه کنید.

به ها را اضافه کرده و بگذارید برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد ولی مراقب باشید به ها له نگردد.

بعد آن را آبکش کرده و بگذارید خنک شود،

بعد باقی مانده شکر را با مقداری نمک داخل یک تابه ریخته و تفت دهید تا طلایی شود .

در مرحله بعد، کره را اضافه نموده و بعد از مخلوط شدن از روی حرارت بردارید. سس بدست آمده را داخل قالب تارت ریخته و آن را خوب پخش کنید .

سپس به ها را داخل قالب چیده و آب نصف لیموی باقی مانده را روی آن بپاشید.

خمیر تارت را با وردنه باز نموده و روی به ها پهن نمایید و لبه های آن را به داخل تا بزنید.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
قالب را داخل فر قرار داده وتارت به را با دمای ۱۹۰ درجه برای ۴۵ دقیقه بپزید.
وقتی تارت پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
در آخر در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.
مارمالاد به
به۲.۲۵ کیلوگرم
شکر۲ فنجان
آبلیمو۱ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
ابتدا کرک های روی پوست “به” را با یک دستمال نخی گرفته، بعد پوست “به” را با آب بشویید تا کاملا تمیز گردد.
با یک چاقوی تیز به بدون پوست کنده، به چهار قسمت تقسیم کنید.
دانه‌های “به” را به خاطر لعابی که میاندازد و اینکه بیشترین میزان پکتین را دارد، جدا نکنید (پکتین ماده‌ای است که برای ژله‌ای شدن “مارمالاد به” مورد نیاز است.)
تکه‌های “به” را در یک قابلمه‌ بریزید و کمی آب روی آن بریزید، طوری که تا ۳-۲ سانتیمتر روی “به” را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید “به” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
یک آبکش روی دهانه‌ کاسه‌ای قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، محتویات داخل قابلمه را در آبکش بریزید.

آب صاف شده در کاسه را کنار گذاشته و بخش وسط تکه‌های “به” را که حاوی دانه “به” است با چاقو جدا نمایید.
بعد از جدا کردن دانه‌ “به”، آن را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا کاملا له شود و به شکل پوره درآید.
پوره‌ “به” را به قابلمه برگردانده و ۲ فنجان از آب صاف شده‌ “به” را به آن بیفزایید.
ژله به
به۵ کیلو
آب
شکرآب لیموی تازه
۱ عدد
به ها را خوب شسته و با پوست ریز خرد کنید. بعد دانه های به را ریخته و مقداری آب می ریزیم تا حدی که کمی بالاتر از به ها بایستد.
حالا با حرارت کم تا وقتی به ها له شوند آنها را میپزیم و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شوند.
سپس از یک کیسه یا آبکش خیلی ریز آنها را رد میکنیم تا فقط هسته ها بماند.
مقدار آب بدست آمده را اندازه گرفته برای هر ۲ اندازه آب ۱ اندازه شکر می ریزیم. مثلا اگر ۲ لیوان آب به باشد ۱ لیوان شکر میریزیم.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
وقتی کاملا سرد شد روی آن کاغذ محافظ میکشیم تا بتوانیم چند ماه از آن نگهداری کنیم
بعد با چاقو برش زده و سرو میکنیم.
نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم
کیک به
آرد سفید۱/۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱/۲ لیوان
ماست۱۰۰ گرم
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.
در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.

پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.

حالا مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
حالا سـ*ـینه و ران مرغ را داخل قابلمه قرار داده و تفت می دهیم تا دو طرف آن ها طلایی و سرخ گردد.
پس از سرخ شدن سـ*ـینه و ران مرغ، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه مینماییم، بعد به تفت دادن ادامه داده تا بوی خامی آن گرفته شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,098
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 5 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
با یک چاقوی تیز به بدون پوست کنده، به چهار قسمت تقسیم کنید.
دانه‌های “به” را به خاطر لعابی که میاندازد و اینکه بیشترین میزان پکتین را دارد، جدا نکنید (پکتین ماده‌ای است که برای ژله‌ای شدن “مارمالاد به” مورد نیاز است.)
تکه‌های “به” را در یک قابلمه‌ بریزید و کمی آب روی آن بریزید، طوری که تا ۳-۲ سانتیمتر روی “به” را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید “به” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
یک آبکش روی دهانه‌ کاسه‌ای قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، محتویات داخل قابلمه را در آبکش بریزید.
آب صاف شده در کاسه را کنار گذاشته و بخش وسط تکه‌های “به” را که حاوی دانه “به” است با چاقو جدا نمایید.
بعد از جدا کردن دانه‌ “به”، آن را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا کاملا له شود و به شکل پوره درآید.
پوره‌ “به” را به قابلمه برگردانده و ۲ فنجان از آب صاف شده‌ “به” را به آن بیفزایید.
ژله به
به۵ کیلو
آب
شکرآب لیموی تازه
۱ عدد
به ها را خوب شسته و با پوست ریز خرد کنید. بعد دانه های به را ریخته و مقداری آب می ریزیم تا حدی که کمی بالاتر از به ها بایستد.
حالا با حرارت کم تا وقتی به ها له شوند آنها را میپزیم و از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شوند.
سپس از یک کیسه یا آبکش خیلی ریز آنها را رد میکنیم تا فقط هسته ها بماند.
مقدار آب بدست آمده را اندازه گرفته برای هر ۲ اندازه آب ۱ اندازه شکر می ریزیم. مثلا اگر ۲ لیوان آب به باشد ۱ لیوان شکر میریزیم.
سپس آب لیمو ریخته و بعد در یک ظرف می ریزیم.
وقتی کاملا سرد شد روی آن کاغذ محافظ میکشیم تا بتوانیم چند ماه از آن نگهداری کنیم
بعد با چاقو برش زده و سرو میکنیم.
نیازی ندارد که در یخچال نگهداری کنیم
کیک به
آرد سفید۱/۵ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
روغن مایع۱/۲ لیوان
ماست۱۰۰ گرم
به۱ عدد
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
برای درست کردن کیک به، به را از وسط برش زده و دانه هایش را جدا مینماییم، بعد پوستش را گرفته و ریز خرد می کنیم.
در ادامه به خرد شده را با ۱ لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.
حالا، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و میگذاریم کامل بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود.
پس از اینکه به پخته شد و آب داخل قابلمه نیز کشیده شد، به را با چنگال له مینماییم تا شکل پوره شود.
بعد، ۲۰۰ گرم ( حدود دو سوم لیوان ) از پوره به را کنار گذاشته تا خنک شود.
در مرحله بعد، تخم مرغ و شکر را با همزن درون یک کاسه بزرگ مخلوط مینماییم تا کشدار شود و رنگ مخلوط مایل به کرمی شود.
در ادامه وانیل را با روغن و ماست افزوده و به حدی مخلوط مینماییم که مواد با هم یکدست گردند.
بعد، پوره به را به کاسه اضافه کرده و با لیسک مواد را مخلوط مینماییم تا یکدست شوند.
در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط مینماییم، بعد دو مرتبه الک مینماییم.
سپس، مخلوط آرد را در چند مرحله کم کم به مواد دیگر اضافه نموده و با لیسک مخلوط مینماییم تا مایه کیک یکدست شود.
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن نموده و میگذاریم کامل گرم شود.


طرز تهیه انواع دسر و غذا با میوه

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH- و YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا