- عضویت
- 12/8/18
- ارسال ها
- 2,007
- امتیاز واکنش
- 7,220
- امتیاز
- 308
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
- مقدمه:
اصولا گذشته و کریر افراد را می شود به عنوان شناختی از آن ها به حساب آورد، و ما همیشه طرف بودیم با گروهی بد قول، تقریبا کم کار، و به نوعی بی شباهت به گروه های دیگری که در این حوزه فعالیت می کنند،
به طور کلی فعالیت به صورت گروهی امری بسیار سخت قلمداد می شود و کاری که توسط یک گروه به ثمره وجود می رسد، یا در بهترین حالت باید زاده ذهن تک تک اعضا باشد، یا در حالتی روتین تر زاده ذهن یک نفر از اعضا و همآهنگی و اجرای دیگر اعضا باشد، از آنجایی که ما همه دارای سلیقه های مختلف هستیم، متحد کردن سلیقه ها امری است بسیار مشکل، کاری که گروه زدبازی چندین سال با چیدمان مختلف اعضا انجام داد و در مدت زمان هایی ما شاهد غیبت های بعضا عجیب از اعضا بودیم ( از سال 86 تا 93 از سامان ویلسون، از اواسط 88 تا اواخر 89 از سهراب ام جی، از اواخر 88 تا اواخر 89 از سیجل، و حتی از اواسط 89 تا اواسط90 از نسیم، که این مورد آخرا را می شود به سبک کاری نسبت داد).
کار های گروهی در گروه های خارجی نیز گاهی اوقات دست خوش تغییراتی شده، مانند گروه کویین در اوایل دهه نود که با مرگ فردی مرکوری از لحاظ چیدمان دچار تغییر شد، یا گروه بسیار موفق بیتلز بعد از ده سال فعالیت در سال 1970 از هم پاشیده شد و اعضا به صورت تکی کار کردند، و حتی گروه پینک فلوید که بعد از چند سال فعالیت، لیدر اصلی و بنیان گذار گروه یعنی سیدبرت به علت اختلالات روانی ناشی از ال اس دی کنار گذاشته شد و همچنین ریچارد رایت عضو دیگر این گروه بدلیل اختلاف با راجر واترز در سال 1978 از گروه کناره گیری کرد و 7 سال بعد راجرز واترز بدلایل اختلافات شخصی و سلیقه ای گروه پینک فلوید را منحل کرد که بعد از داستان ها و درگیری های فراوان این گروه به رهبری دیوید گیلمور فصل جدیدی را رقم زد و…
این نکات به این دلیل ذکر شدند که این موضوع را بسط دهیم و روشن کنیم که کار گروهی در بزرگترین گروه های تاریخ با بیش از چهارصد میلیون فروش هم با اختلالات و حواشی بسیاری همراه بوده است.
همیشه عادت داشتیم اتفاقاتی که در گروه زدبازی می افتد، چه اتفاقات مهم و چه سوژه های چند هفته ای را توسط علت هایی مجهول بدانیم، به این دلیل که این گروه هیچوقت پاسخی به سوالاتی که در ذهن طرفداردا بوجود می آمد را نمی داد و این به نوعی شاید از سـ*ـیاست های قدیم گروه زدبازی بود. تصویری که ما از این گروه داشتیم به صورت یک جمله بارها در بررسی های گذشته نیز تکرار شد، گروهی که همیشه باید در آن منتظر اتفاقات غیر منتظره بود.
بالاخره این اتفاق غیرمنتظره هم در گروه افتاد و ما شاهد کنایه ها و درنهایت اختلافات علنی دو طرفه بین سه عضو کلیدی گروه زدبازی یعنی سامان ویلسون و مهراد هیدن در برابر آهنگساز و بیت ساز دوم گروه یعنی علیرضا جی جی بودیم و همین اختلافات “گروه زدبازی” را از لحاظ فعالیت به نقطه صفر سوق داد. در مقابل فعالیت اعضا بصورت جداگانه به شدت بالا گرفت!
[… در حالی که ثمره فعالیت های جداگانه علیرضا جی جی، سیجل و نسیم آلبوم موفق “پیر شدیم ولی بزرگ نه” بود، کنایه ها و بنوعی دیس علیرضا جی جی به سامان ویلسون در آهنگ “مهمونی خودمونه” و پست های کنایه آمیز علیرضا جی جی با هشتگ “#بیت #ساز#شماره1” به مهراد هیدن در اینستاگرام و فیسبوک حکایت از اختلافات درونی بین اعضای زدبازی می داد…]
در نهایت پیرو اختلافات درونی، خبر دو بخشی شدن گروه زدبازی بطور رسمی از پیج فیسبوک زدبازی و اعضا منتشر شد. و چندی بعد شاهد خبر بازگشت سامان ویلسون به موزیک با گروهی جدید همراه با مهراد هیدن و انتشار آلبوم “بزرگ_جلد دوم” ازین دو بودیم. گروه جدید مهراد هیدن و سامان ویلسون همان نام آلبوم یعنی “بزرگ” نامی دهد شد. که با توجه به اختلافات و شباهت با نام آلبوم “پیر شدیم ولی بزرگ نه” نامی پرحاشیه قلمداد می شود و همان طور که انتظار می رفت با بازخورد منفی علیرضا جی جی مواجه شد.
- بزرگ:
اولین نکته ای که در شرح گروه بزرگ توجه ما را به خود جلب کرد، نام نامتعارف و عجیب و صدالبته کنایه ای گروه بود. چراکه در تابستان 93 شاهد آلبوم “پیر شدیم ولی بزرگ نه” از علیرضا جی جی و سیجل و نسیم بودیم. با توجه به پیشینه، موضوع و سیر داستان هر دو آلبوم می توان اختلاف عقیده مبرم اعضای گروه زدبازی و در نتیجه دو شعبه شدن آن ها را از همین کلمه “بزرگ” استنساج کرد. علیرضا جی جی، سیجل و نسیم اصرار دارند که خود را “بزرگ نشده”، و مهراد هیدن، سامان ویلسون و بنوعی سهراب ام جی خود را “بزرگ شده” معرفی کنند. هرچند سامان ویلسون و مهراد هیدن در معرفی “بزرگ” ذهن ها را به سمت ترک “بزرگ” هدایت می کنند. در این آهنگ پیشنیه و چگونگی تشکیل گروه بزرگ به زیبایی هر چه تمام تر توسط مهراد هیدن با استفاده از هنر نمادگرایی معرفی می شود و هدف و چگونگی آینده کاری این گروه توسط سامان ویلسون نشان داده می شود.
نکته دیگری که توجه ما را به خود جلب کرد استفاده از کلمه “جلد دوم یا Vol 2” بعد از نام اولین آلبوم گروه بزرگ است که این حرکتی بی سابقه و سنت شکن در صنعت موزیک است که فقط می توان از اعضای گروه زدبازی انتظار همچنین حرکات متفاوت و خاص را داشت. در توضیح “جلد دوم یا Vol 2” اینگونه آمده است که گویا سه آلبوم با نام بزرگ منتشر می شود که هر کدام از آلبوم ها سیر داستانی سه حالت زمانی یعنی گذشته (بزرگ_ جلد اول یا Vol 1)، حال (بزرگ_ جلد دوم یا Vol 2) و آینده (بزرگ_ جلد سوم یا Vol 3) را روایت می کنند.
آلبوم بزرگ بنا به دلایلی یکی از پر حاشیه ترین آلبوم های رپ فارسی به شمار می آید، دلایل این حواشی را می توان این گونه بیان کرد:
نقد و بررسی آلبوم بزرگ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com