خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻣﻦ ﺑُﺮﯾﺪﻡ ﺍﺯ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻥ، ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﻃﺎﻗﺖ ﺑﯿﺎﺭ،ﺑﺎ ﻣﻦ ﺑﻤﺎﻥ ﻣﻦ،ﺩﻟﺨﻮﺵ ﺑﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺗﻮﺍﻡ،
ﺩﻟﮕﺮﻡ ﺑﻪ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺩﺳﺖ ﺗﻮﺍﻡ ﻣﻦ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﯾﻢ، ﻣـــﺎ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺣﺴﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻣﻦ ﺑﻪ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺗﻨﺖ،
ﺳﯿﮕﺎﺭﻡ ﺑﻪ ﻟﺒﺖ ﻣﻦ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺩﺭ ﺧﻠﻮﺕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺑﺎ ﺗﺼﻮﺭﺕ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻟﺒﻢ ﺭﺍ ﻟﺒﺖ ﻭ ﻣﻦ ﺗﻦ ﺩﺍﻍ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﺍ ﺗﻨﺖ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺳﻮﺧﺖ ﺩﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﺁﺗﺶ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺑﺪﻧﺖ ..

ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﻭﺩ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﺮﻭﺩ ﺭﻭﺷﻨﺶ ﮐﻨﺪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﯼ ِ ﺩﻫﻪ ﯼ ﭼﻬﻞ ﺭﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻧﺪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻋﺼﺮ ﭘﺎﯼ ِ ﺗﻠﻔﻦ ﺳﮑﻪ ﺍﯼ ﻣﺤﻠﯽ ﺍﯼ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻠﻔﻦ ِ
ﭘﻨﺞ ﺭﻗﻤﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﺳﻤﺎﻥ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﯿﺞ ﻭ ﻣﻨﮓ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﺩ ﺳﻤﺖ ِ
ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻏﻮﺵ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﻗﺼﻪ ﯼ ﻣﻦ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺑﺎ ﺭﻭﯾﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﮐﻪ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻋﺎﺷﻘﺶ ﺑﻮﺩ

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
مردی سیگار به دست را که دیدی به چشم تمسخر به او نگاه نکن فکر نکن سیگار کشیدنش بخاطر بی ارادگیش است
بدان قلبش پر است از زخم هایی که دیگران با اراده محکم بر دل او نگاشته اند! و دختری سیگار به دست را که دیدی فکر نکن اون فا…
است بدان قلبش پر است از غم های مردانه ای که با دود سیگار التیام پیدا می کند!

امروز... از بـــــیـــداری لـ*ـذت می‌بــرم .. از ســـــــــــردرد لـ*ـذت می‌بـــــرم ... از خــــــــــــوردن قرص‌های رنـگـــــــــــــــــــارنگ لـ*ـذت می‌بــــرم ..
از مـشــکـــــــی پـــوشــیـــدن لـ*ـذت می بــــــــرم .. از تـــنـــهـایـــی ِ بــــی انـتـهـــایــم لـ*ـذت می‌بـــــــرم ... از پــــرواز توی خیالم با تــــــــــــــــو لـ*ـذت می بـــــــرم ...
از تک تک کــام‌هایی که از ســیــگـــــــار می‌گــیـرم لـ*ـذت مــی‌بــرم .. و همین برای انــتـقــــام گرفتن از زنــــــــدگـــی کافیست !

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺑﻐﺾ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺟﻨﮕﺠﻮﯾﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺗﻮﺭﺍ ﺁﻥ ﺑﯽ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﺶ ﻧﯿﻤﻪ ﺟﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﺳﺖ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺭ ﻣﯿﻔﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺳﻌﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﺎﺷﻢ... ﻧﺸﺪ، ﺩﺭﺩ ﻣﺮﺍ ﻏﻨﭽﻪ ﺍﯼ ﭘﮋﻣﺮﺩﻩ ﺩﺭ ﮔﻠﺰﺍﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﻏﯿﺮ ﻟﯿﻼ‌ ﺭﻧﺞ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﮐﺴﯽ ﺁﻧﭽﻪ ﺁﻣﺪ ﺑﺮ ﺳﺮﻡ ﺭﺍ ﯾﺎﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﯼ ﮔﻠﻢ ﻫﺮﮐﺲ ﮐﻪ ﻣﺤﻮﺕ ﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺗﺤﻘﯿﺮ ﮐﺮﺩ ﺣﺲ ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻧﻢ ﺭﺍ ﺧﺎﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺣﺮﻑ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺍﻣﺎ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻫﻤﺪﺭﺩ ﻧﯿﺴﺖ ﺟﺎﯼ ﺧﺎﻟﯽ ﺗﻮﺭﺍ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺣﺮﻑ ﺩﮐﺘﺮﻫﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺣﺮﻑ ﯾﮏ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﻣﯿﻔﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ ﺗﻨﺸﻪ ﯼ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﺗﻮ ﺍﻡ...ﺣﺎﻝ ﻣﺮﺍ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭﯼ ﻟﺤﻈﻪ ﯼ ﺍﻓﻄﺎﺭ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﻓﻘﻂ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
چه شبهايي که نور سيگارم تنهاروشنايي زندگيم بود من وته سيگارو پنجره نيمه باز مانده ايم ک کدام يک براي سقوط مناسبتريم؟
ته سيگارهايم پوکه هاي خاطرات است که شليک ميکنم وسط مغزم سيگارم چه زيبا کام ميدهد... او تاصبح پيراهن سفيدش را برايم ميسوزاندو من از لبانش بـ*ـو*سه ها ميگيرم
او از جان مايه ميگذارد و من از عمر... هرروز نبودنت را بر دیوار خط کشیدم ببین این دیوار لامروت دیگر جایی برای خط زدن ندارد خوش به حال تو...
که خودت را راحت کردی یک خط کشیدی تنها آن هم روی من)

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
عروسی مان خوب برگزار شد . . . حالا در خانه خودمان نشسته ایم و این اولین شب آرامش ماست ،
هنوز لباس عروس و کت شلوار دامادی بر تن مان است ، خسته ایم و این شیرین ترین خستگی دنیاست که پس از سال ها به هم رسیده ایم . . .
با همان لباس عروس برمیخیزد و ۲ نخ سیگار میاورد و روی پاهایم مینشیند ، یکی بر لـ*ـب من و دیگری بر لـ*ـب او . . . چشم هایمان میخندد . . .
میدانیم امشب چه خبر است و این هم شیرین ترین سیگار دنیا خواهد شد . . . چشم در چشم ، دست در دست و چند پک عمیق و فضای خانه مه آلود میشود . . .
ناگاه لای انگشتانم داغ میشود و از این رویای شیرین بیرون می آیم . . . یادم می آید تو سال هاست که رفته ای بی معرفت و من هنوز با هر نخ سیگار غرق رویای تو می شوم . . .

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ؛ ﻓﻘﻂ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﺮﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻢ ... ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ ﻭ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ ﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﻧﻪ ﺩﺷﻤﻨﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻨﮓ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ؛
ﭘﺸﺖ ﭼﺮﺍﻍ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺍﯾﺴﺘﻢ ﺷﻮﻕ ﺳﺒﺰ ﺷﺪﻧﺶ ﺭﺍ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﺗﻦ ﺍﻡ ﭘَﺮ ﻣﯿﮑﺸﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻏﻮﺷﯽ ﻧﻪ ﺭﻭﺡ ﺍﻡ ﺟﺎﻥ ﻣﯿﺪﻫﺪ
ﺑﺮﺍﯼ ﺁﺭﺍﻣﺸﯽ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺭﺿﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﻧﺎ ﺟﻨﺴﯽ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ؛
ﮔﻬﮕﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ ﻭ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﭼﺸﻤﻬﺎ ﻣﺮﺍ ﻣﯿﺘﺮﺳﺎﻧﻨﺪ ﻣﺪﺍﻡ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺩﺭ ﮔﻮﺵ ﺩﺍﺭﻡ ﺻﺪﺍ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﺮﺍ ﻣﯿﺘﺮﺳﺎﻧﻨﺪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ؛ ...
ﺍﯾﻦ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ! ﺍﯾﻦ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻗﺒﻞ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ ...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺑﻐﺾﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻟﺮﺯﯾﺪﻥ ﭼﺎﻧﻪﺍﺕ ﺑﻔﻬﻤﺪ!!! ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺻﺪﺍﯾﺖ ﻟﺮﺯﯾﺪ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩﯼ،
ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺑﻬﺎﻧﻪﮔﯿﺮ ﺷﺪﯼ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺁﻭﺭﺩﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﻭ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺑﻔﻬﻤﺪ
ﺑﻪ ﺗﻮﺟﻬﺶ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﯼ ﮐﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺩﻟﮕﯿﺮﯼ .... ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﯿﺰﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﺶ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ
ﺑﻔﻬﻤﺪ ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺯﯾﺮِ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼِ ﺑﻮﺳﯿﺪﻧﺶ ﺑﺮﺍﯼِ ﯾﻚ ﺁﻏﻮﺵِ ﮔﺮﻡ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻫﻤﯿﺸﻪ !...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیگار می کشم ، یعنی برای دیدن خورشید روز نو میل ام نمی کشد ... سیگار میکشم یعنی سکوت من از شب تاریک تر شده .. راه عبور من از تو باریک تر شده ... سیگار میکشم ، یعنی نه عاشقم و نه تنها اما گسسته ام ... سیگار میکشم یعنی هنوز حس میکنم که باز راهیست سوی تو ... از پشت ویرانه های تخیل ، از پشت قصه ها ... از دوردست نگاه کودکان ، وقتی که می دوند ، سوی شکوه و طراوت یک لحظه زندگی ... سیگار میکشم یعنی که در تمام غزل ها من می نوشتمت ، اما دگر نه من آنم ، نه تو سرود من سیگار های من ، تنها رفیق لحظه سردی که می روی بی تو نشسته ام ... اینجا کنار آتش سرد وجود خویش ... آتش کشیدی و اکنون خاکسترم به جاست... سيگار زیر لـ*ـب.... دودی غلیظ.. ریه ام بی تقصیر است ...دارد تاوان ندانم کاری طبقه پایینیش اش را پس میدهد... سيگار ميکشم تا دود کنم خیال بودنش را... تا سیاه کم دوران زجرم را.... زندگی بی رحم است.... زندگی لحظه به لحظه شده است... زندگی شوق ندارد دیگر... زندگی کام ... زندگی کام به کام سيگار...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
یه نخ ارامش دود میکنم به یاد ناارامی هایی که از سروکولم بالا رفته اند
یه نخ تنهایی به یاد تمام دلتنگی هام یه نخ سکوت به یاد حرفهایی که قورت داده ام
یه نخ بغض به یاد تمام اشکهای بی کسیم کمی زمان به اندازه یه نخ دیگر یه نخ بیشتر تا مرگه این پاکت نمانده نخ اخر برای وداع به یاد تمام سلام هایی که
بدون وداع بر باد رفت یه کام یه نخ یه پاکت یه جوانی یه عمر این تمام زندگی من بود

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
من و تنهایی و سردرد و سیگار صدای آخرین گامِت رو گیتار من و تنهایی و سردرد و سیگار من
و عکسی که اینجا مونده ناچار من و گل نه، تو و عکست با یه خار من و این من که حالا مونده بی یار من و تنهایی و سردرد
و سیگار من این دل که تنها مونده انگار من و **** که مونده بی خریدار من وقلبی به درد تو گرفتار من و تنهایی و سردرد
و سیگار شب و درد و یه پیشونی تب دار تو و یک نامه با مضمون اخطار " نگاهت باشه این بار آخرین بار "

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا