خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻫﺖ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻏﻢ ﺭﻫﺎ ﺷﻢ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺷﺎﻳﺪ ﻏﺼﻪ ﺭﺩ ﺷﺪ ﺩﻟﻢ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺭﺳﻢ ﺍﻳﻦ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺑﻠﺪ ﺷﺪ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻴﻘﺮﺍﺭﻡ، ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﻧﺸﺴﺘﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺭﻭﻥ، ﺑﺎﺯﻡ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﺖ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺗﻮ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻤﻮﻧﻲ ﺷﺎﻳﺪ ﻏﺼﻪ ﻫﺎﻡ ﻭ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﺑﺨﻮﻧﻲ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺷﺎﻳﺪ ﺩﻝ ﺳﭙﺮﺩﻱ ﺷﺎﻳﺪ ﻋﺸﻘﻤﻮﻥ ﻭ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﻧﺒﺮﺩﻱ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻴﻘﺮﺍﺭﻡ، ﺑﻪ ﻳﺎﺩ ﻧﮕﺎﻫﺖ ﻧﺸﺴﺘﻢ ﺗﻮ ﺑﺎﺭﻭﻥ، ﺑﺎﺯﻡ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻫﺖ ﺗﻮ ﺗﺮﺳﻲ ﻧﺪﺍﺭﻱ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺟﺪﺍﻳﻲ ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻱ ﭘﺮ ﺑﮕﻴﺮﻱ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺭﻫﺎﻳﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻮ ﻣﻮﻧﺪﻥ ﺩﻟﻴﻠﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﺑﺮﺍﺕ ﺣﺮﻑ ﺭﻓﺘﻦ ﺷﺪﻩ، ﺭﺍﻩ ﭼﺎﺭﻩ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺗﻮ ﺷﺎﻳﺪ ﺑﻤﻮﻧﻲ ﺷﺎﻳﺪ ﻏﺼﻪ ﻫﺎﻡ ﻭ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﻡ ﺑﺨﻮﻧﻲ ﺧﺪﺍ ﺭﻭ ﭼﻪ ﺩﻳﺪﻱ، ﺷﺎﻳﺪ ﺩﻝ ﺳﭙﺮﺩﻱ ﺷﺎﻳﺪ ﻋﺸﻘﻤﻮﻥ ﻭ ﺗﻮ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﻧﺒﺮﺩﻱ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
از این خیابونا هر وقت رد میشم، دیوونه تر میشم بی حد واندازه باور کن این روزا هر چی که میبینم، فکر منو داره یاد تو میندازه از این خیابونا حیرون و سرگردون، هر روز رد میشم فک می کنم کم کم دیونه بازی رو، دارم بلد میشم انگار قدمام به این خیابونا، وقتی که تو نیستی بدجوری وابسته است انقدر که با فکرت قدم زدم اینجا، حتی خیابونم از قدمام خسته است تو این پیاده رو، بین همین مردم، با اشتباه اما، خیلی تو رو دیدم این که چرا نیستی، من این سوال و از، هرکس که میدیدم صد بار پرسیدم وقتی حواس تو درگیر رفتن بود، بیهوده جنگیدم تو از همون اول، منو نمیخواستی من دیر فهمیدم...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﻢ ،ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺩﺭ ﻫﻮﺍﯾﯽ ﻧﻔﺲ ﺑﮑﺸﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻧﯿﺴﺘﻢ؟ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﻢ ،ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻨﺸﯿﻨﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﯼ ﺍﻡ … ﺩﺍﺋﻢ ﻗﺪﻡ ﻣﯿﺰﻧﻢ ، ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ﺧﯿﺮﻩ ﻣﯿﺸﻮﻡ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺭ ﺩﺳﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺴﺮﺕ ﺳﺮﺩ ، ﺟﺰ ﺧﯿﺎﻝ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﺯ ﺳﺮﻡ ﺭﻓﺖ … ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﻣﺎﻧﺪﻩ ، ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺗﺎ ﺍﻭﺝ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﻫﺎ ﻣﯿﮑﺸﺎﻧﯽ ﻣﯿﮑﺸﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﺎﯼ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﯼ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ… ﭼﻮﻥ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺍﺯ ﺩﻟﻢ ﺑﯽ ﻗﺮﺍﺭﺗﺮ ﺷﺪﻩ ، ﻫﻨﻮﺯ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺑﻪ ﺳﺮ ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ ﻭ ﺩﻟﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭﺩﯼ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﺩﻟﻢ ﻧﻬﻔﺘﻪ ﺷﻮﺩ ، ﻣﮕﺮ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺰ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺗﻮ ﺩﺭﺩ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﺳﺖ؟ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﻧﯿﺎ ، ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯾﺶ ، ﺁﻧﮕﺎﻩ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﺎ ، ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﺷﺐ ﻭ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺳﺖ ، ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻨﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻢ، ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ، ﺗﺎ ﭼﺸﻢ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻫﻢ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻡ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﻨﻢ ﻭ ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﯾﺎﯼ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﻧﻤﯿﮕﺬﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ … ﻧﻤﯿﮕﺬﺍﺭﺩ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﻤﺎﻧﻢ .… ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻮ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﺒﺮﻡ ، ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﺠﺎ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻡ ، ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺷﻮﻕ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﺗﻮ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﻡ دوستت دارم ای بهترینم

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺑﻪ ﻛﻮﺭﯼ ﭼﺸـــــــﻢ ﺗﻮ ﻫـــــــﻢ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ِ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘـــــــــــ ﺍﺻـــــــــﻼ ﻫـﻢ ﺩﻟــــــﻢ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺗﻨﮓ ﻧﺸـــﺪﻩ ﺣﺘــﯽ ﺑﻪ ﺗــــــــــــﻮ ﻓﻜﺮ ﻫﻢ ﻧﻤﯽﻛﻨـــــــــــــﻢ ﺑـﺎﺭﺍﻥ ﻫﻢ ﺗــــﻮ ﺭﺍ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻣﻦ ﻧﻤــــــــﯽﺁﻭﺭﺩ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿـــــــــﻦ ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﻣـــــﯽﺑﺎﺭﺩ ... ﻻﺑـــﺪ ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﯾﺮ ﺑـــﺎﺭﺍﻥ ﻗﺪﻡ ﻣــــﯽﺯﻧﯽ . . . ﺍﻣــــﺎ ... ﭼــﺘﺮﺕ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣــــــــﻮﺵ ﻧﻜﻦ ! ﻟﺒـــــــــــــﺍﺱ ﮔـــﺮﻡ ﺭﺍ ﻫــــــــﻢ ﺑﻪ ﻛﻮﺭﯼ ﭼﺸـــــــﻢ ﺗﻮ ﻫـــــــﻢ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺣﺎﻟﻢ ﺧﻮﺏ ِ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺘـــــــــــ ﺍﺻـــــــــﻼ ﻫـﻢ ﺩﻟــــــﻢ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺗﻨﮓ ﻧﺸـــﺪﻩ ﺣﺘــﯽ ﺑﻪ ﺗــــــــــــﻮ ﻓﻜﺮ ﻫﻢ ﻧﻤﯽﻛﻨـــــــــــــﻢ ﺑـﺎﺭﺍﻥ ﻫﻢ ﺗــــﻮ ﺭﺍ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻣﻦ ﻧﻤــــــــﯽﺁﻭﺭﺩ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿـــــــــﻦ ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﻣـــــﯽﺑﺎﺭﺩ ... ﻻﺑـــﺪ ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﯾﺮ ﺑـــﺎﺭﺍﻥ ﻗﺪﻡ ﻣــــﯽﺯﻧﯽ . . . ﺍﻣــــﺎ ... ﭼــﺘﺮﺕ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣــــــــﻮﺵ ﻧﻜﻦ ! ﻟﺒـــــــــــــﺍﺱ ﮔـــﺮﻡ ﺭﺍ ﻫــــــــﻢ•••♥

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
از دیشب تااین لحظه چشم هایم باز بود به روی تمام خاطراتی که باهاش داشتم، حس عجیبی داشتم وقتی ک عکسها وخاطرات گذشته برایم مرور میشد ،اصلا نبودنش راحس نمیکردم باوجودانکه همش اشک میریختم اما حضورش رادرکنارم باتمام وجود حس میکردم،وجودش را در اتاقی که بوی او میداد رنگ او داشت ،رخت خوابی که دیگر با موهای پریشان ورنگینش هم جنس شده بود،سـ*ـینه ام جای سرش راحس میکرد سـ*ـینه ای که زیرسرش بود ازشب تاصبح ک با تبش قلبم به خواب میرفت···اما افسوس که دیگر دران سـ*ـینه قلبی شکسته ای بیش نیست ··· افسوس که دیگر صبح شده است و او واقعا نبست، اری میدانم که او دیگر رفته است، اما چرا ···؟ *···همیشه بیادت و به انتظار دیدنت خواهم ماند ای بهترینم···*

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ای که بی تو خودم تک و تنها می بینم هرجا که پا میذارم تو رو اونجا می بینم یادمه چشمای تو پر درد و غصه بود قصه غربت تو قد صد تا قصه بود یاد تو هر جا که هستم با منه داره عمر منو آتیش میزنه تو برام خورشید بودی توی این دنیای سرد گونه های خیس مو دستای تو پاک میکرد حالا اون دستا کجاست اون دوتا دستای خوب چرا بیصدا شده لبه قصه های خوب من که باور ندارم اون همه خاطره مرد عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد آسمون سنگی شده خدا انگار خوابیده انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده یاد تو هر جا که هستم با منه داره عمر منو آتیش میزنه

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ: ﺣﺪﻭﺩ ﺳﻪ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺍﺳﺖ ﭼﺸﻢ ﻣﻲ ﺑﻨﺪﻡ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻳﺎﺩ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ﻭ ﻃﺒﻖ ﻋﺎﺩﺕ ﻛﻨﺎﺭ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﻲ ﺭﻭﻡ ﺳﻮﺳﻮﻱ ﭼﻨﺪ ﭼﺮﺍﻍ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻭﺳﺎﻳﻪ ﻫﺎﻱ ﻛﺸﺪﺍﺭ ﺷﺐ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻤﻴﺪﻩ ﻭ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻱ ﮔﺴﺘﺮﺩﻩ ﺑﺮ ﺣﺎﺷﻴﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺻﺪﺍﻱ ﻫﻴﺠﺎﻥ ﺍﻧﮕﻴﺰ ﭼﻨﺪ ﺳﮓ ﻭ ﺑﺎﻧﮓ ﺁﺳﻤﺎﻧﻲ ﭼﻨﺪ ﺧﺮﻭﺱ ﺍﺯ ﺷﻮﻕ ﺑﻪ ﻫﻮﺍ ﻣﻲ ﭘﺮﻡ ﭼﻮﻥ ﻛﻮﺩﻛﻲ ﺍﻡ ﻭ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﻌﻤﺎﻱ ﺳﺒﺰ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﺑﺮﺍﻳﻢ ﺣﻞ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺁﺭﻱ! ﺍﺯ ﺷﻮﻕ ﺑﻪ ﻫﻮﺍ ﻣﻲ ﭘﺮﻡ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻣﻲ ﺩﺍﻧﻢ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ " ﺣﺴﯿﻦ ﭘﻨﺎﻫﯽ"

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﻧﻪ ﻫﺴﺘﻬﺎﯼ ﻣﺎ ﭼﻮﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪﻧﺪ ﻧﻪ ﺑﺎﯾﺪﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ، ﺁﺧﺮ ﺣﺮﻓﻢ ﺭﺍ ﻭ ﺣﺮﻑ ﺁﺧﺮﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﻐﺾ ﻓﺮﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ ﻋﻤﺮﯾﺴﺖ ﻟﺒﺨﻨﺪﻫﺎﯼ ﻻﻏﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻘﻮﯾﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﻭﺯﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻣﺎﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﮐﺴﯽ ﭼﻪ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺪ ﺷﺎﯾﺪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﯿﺰ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺑﺎﺷﺪ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﻧﻪ ﻫﺴﺘﻬﺎﯼ ﻣﺎ ﭼﻮﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪﻧﺪ ﻧﻪ ﺑﺎﯾﺪﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺑﯽ ﺗﻮ ﺭﻭﺯ ﻣﺒﺎﺩﺍﺳﺖ

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ایـــــنجا"مــــــــالِ من" اســــــت…

ایـــــنجا"مــــــــالِ من" اســــــت ؛ مــــــــــــالِ خــــــودم ؛ اجبـــــاری نیســــت بیایـــــی و نمانــــی . مَـــــن، بـــــه "تنهایـــــی" عــــــادت دارم اینجــــــا مَـــــــن مینــویسَـــــــم خُـــــــــودم را لحظـــــــه هایـــــــم را عصبانیتـــــم را دِلتَنگـــــی هایــــــَم را غُــــرغُــــر هایَــــم را گِـلِـــــه هایـــی کـــه هیــــچ گــــاه بــه زبـــان آورده نِمیشونــــد وَ مُـــــدام نوشتــــــــه میشونــــد چیــــزهایــــی کـــه روزی آزارَم میدادِه. خُــــــــودَم را …تــــــــو را… او را … همــــــــــه را … تــــــــویِ آشُفتـــــــــه تَریــــــــن لَحَظــــــات هَــــم مَـــرا بِبینــــی ظاهـــــرَم آرام اســــت. امــــــــــا اینجــــــــا کلمِــــه هایــــم فَریـــــاد اســـت اینجــــــــا مـــــالِ مَــــــن اســــــت مــــــــالِ خـــــــــــودَم… هَــــــــــر جـــــــــور دِلَـــــــــم بخواهَـــــد تــــوش مینویسَــــم تــــا آرامَـــــم کُنــــد وَقتـــــــــــی صِــــــدا کَـــــــــم مــــــی آوَرَم ؛ وَقتـــــــــــی دَردَم میگیـــــــــرَد؛ وَقتـــــــــــی بُغــــــــــض میکُنـــــــــــم ؛ وَقتی میمیـــــــــــــرم. هــــــــر کَـــــس دلـــــــش گرفتــــه اســــت، از اینــــجا بـــــرود . اینجــــــا . . . اُتـــــــــاقِ خاطــــــراتِ تَــــــــــرک خُـــــــــوردِه ی مَــــــــن اســـــــت

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
درد داره…
درد داره موقعی که هنوز
دوستش داری امانبایدبه روی خودت بیاری…
موقعی که میخوای مثل قبل بشی امانمیشه…
موقعی که یادکاراش میوفتی ویه لبخندمیادگوشه لـ*ـبت…
موقعی که دل یه چیزی میگه وعقل یه چیزدیگه …
موقعی که کلی خاطره خواه داری امادلت پیش یه بی معرفته…
موقعی که بایدازش ناراحت باشی امانمیتونی…
موقعی که نمیدونی کجای زندگیشی…
موقعی که میدونی بهت پیام نمیده اماباشنیدن صدای هرزنگ تلفن نفست بندمیاد…
موقعی که بهش نیازداری امانیست.

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا