خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ! ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﺒﻮﺩﺷﺎﻥ ﻧﺎﺑﻮﺩﺕ ﮐﻨﻨﺪ ...
ﻣﺜﻞ :ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﮐﺴﯽ ,ﻧﮕﺎﻩ ﺧﺎﺻﯽ , ﺻﺪﺍﯾﯽ . ﭼﺸﻤﻪﺍﯾﯽ , ﺗﮑﻪ ﮐﻼﻣﻬﺎﯾﯽ .... ﺍﺻﻼ ﺍﺩﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﯿﻤﮑﺖ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﻩ ﺍﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ...
ﺗﺎﻋﺼﺮ ﺑﻪ ﻋﺼﺮﺑﻪ ﺍﻥ ﺳﺮﺑﺰﻧﺪ .... ﺷﺐ ﮐﻪ ﺷﺪﺑﺎﯾﺪﺷﺐ ﺑﺨﯿﺮﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﻮﺩ .... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎ ﻭﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﻭ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﻭ ﻫﺎﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺪﻣﻬﺎﯾﺖ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ .....
ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻓﺎﻟﺸﺎﻥ ﻋﺸﻖ ﺑﺎﺷﺪ .... ﻣﯿﺰﯼ ﺩﺭ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺎﻫﺪ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺍﺩﻡ ﺑﺎﺷﺪ ... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺭﯾﺘﻢ ﻫﺎ ﻭﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﮔﺮﮔﻮﻧﺖ ﮐﻨﻨﺪ ...
ﺣﺘﯽ ﺑﻮﯼ ﻋﻄﺮﯼ ﺧﺎﺹ ﺩﺭﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺣﺲ ﺷﻮﺩ ... ﺩﺳﺖ ﺧﻄﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻠﺮﺯﺍﻧﺪ .... ﻋﮑﺲ ﮐﻪ ﺍﺷﮑﺖ ﺭﺍ ﺩﺭﺍﻭﺭﺩ ...... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ .... ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﺪ .....

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
دست در دست هم دادند دست های نا مهربانت که دست دلم رو شد و حالا که دست به دست دیگری چشم دلم کور...
مرا با عشق چه کار بود عشق این تهمت ناروایی که چشم هایت به پای دلم نوشتند دلم که شعله می کشید با جرقه ی نگاهت شعله ای که به آتش کشید هستیم را
و آتشی که خاکستر کرد احساسم را مرا با شب و شعر وشور چه کار بود مرا به تب مرا به تاب چه احتیاج بود نشسته بودم به کنج نیستیم مرا با هـ*ـوس هستی چه کار بود...؟!

ﺷﮑﺴﺘﻢ ﻧﻪ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﯽ .. ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ ﻣﯽ ﺭﻭﯼ .. ﻫﻴﭽـــ ﻛﺴــ ﻭﻳﺮﺍﻧﻲ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺣﺴـــ ﻧﻜﺮﺩ ﺭﻭﺯ ﺭﻓﺘﻨــــــــﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﻃــــــــــﺮ ﺩﺍﺭﯼ ؟
ﮐﻔــــــﺶ ﻫﺎﯾــــﺖ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐــــــــﺮﺩﻩ ﺑــــﻮﺩﯼ . . . ﻣﺒـــــﺎﺩﺍ ﺻﺪﺍﯾـــــﺶ ﮔﻮﺵ ﻫﺎﯾـــــﻢ ﺭﺍ ﺁﺯﺍﺭ ﺩﻫـــــــــﺪ ! ! ! ﻧـــــﻮﮎ ِ ﭘﺎ ، ﻧـــــﻮﮎ ِ ﭘﺎ ﺩﻭﺭ ﺷــــﺪﯼ ﺍﺯ ﻫﻤﯿـــــﻦ ﮔﻮﺷــــﻬـ ﮐﻨــــﺎﺭ . . .
ﻭ ﺍﻣــــــــﺮﻭﺯ ﺑﯽ ﺳــــــﺮ ﻭ ﺻـــــــــﺪﺍ ﭘﯿﺪﺍﯾـــــﺖ ﺷﺪ ﺗـــــﺎ ﺑــــﻪ ﺭﺥ ﻧﮑﺸـــــــــﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺗـــــــــــــﻢ ﺭﺍ ﺍﯾـــــﻦ ﺑـــــﺎﺭ ﮐﻔــــﺶ ﻫﺎﯾـــــﺖ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﺯﺩﻡ ﻣﺒــــــــــﺎﺩﺍ ﻓﮑـــــﺮ ِ ﺭﻓﺘــــــــــﻦ ﺑﻪ ﺳـــــﺮﺕ ﺑﺰﻧــــــــﺪ

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕـــﻮ ﺗﺎ ﺑـــﺎﻭﺭﺕ ﮐﻨﻨــــﺪ ﺁﺏ ﺯﯾﺮ ﮐﺎﻩ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺑـﻬـــﺖ ﺍﻋﺘـــــﻤﺎﺩ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﯽ ﻏﯿــــﺮﺕ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺣــــــﺲ ﮐﻨﻨــــﺪ
ﺧﯿـــــﺎﻧﺖ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺒــــﯿﻦ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺷﻨـــﺪ ﮐــــﺬﺏ ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﻋﺎﺷـــــﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ ﻫﺮﭼـــﻪ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﮕــــﻮ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﮕﻮ
ﺑﻬﺘﺮﯾـﻨـــﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﮔﺮ ﺳــﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﺍﮔﺮ ﺭﺍﺳـــــﺖ ﮔﻮﯾﯽ ﺍﮔﺮ ﺑـــﺎﻭﻓـــــﺎﯾﯽ ﺍﮔﺮ ﺑـــﺎ ﻏﯿـــــﺮﺗﯽ ﺍﮔﺮ
ﯾﮏ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﻤﯿﺸــــــﻪ ﺗـﻨــــــﻬﺎﯾﯽ ﻫﻤﯿﺸـــــﻪ ﺗﻨﻬــــــــــﺎ !.....

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﯿﺴﺖ ﻣﻦ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﻡ ﻛﻪ ﻫﯿﭻ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﺎﻧﻮﺱ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﯿﺴﺖ
ﻣﻦ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﺭﺍ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﻣﺤﺴﻮﺱ ﻧﯿﺴﺖ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﮔﻨﺎﻩ ﻧﯿﺴﺖ
ﻣﻦ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺗﻮ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﺭﺍ ﻟﻤﺲ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻫﯿﭻ ﮔﻨﺎﻫﯽ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻣﻠﻤﻮﺱ ﻧﯿﺴﺖ ﭘﺲ ﺍﻣﺎﻧﻢ ﺑﺪﻩ ﻛﻪ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﺩﺭ ﺩﻝ ﺍﯾﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﯾﺎﺑﻢ

ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﺎﺕ ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯿﺎﺩ .... ﺣﺮﻓﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻔﺘﯽ ﻫﯿﭽﻮﻗﺖ ﺗﺮﮐﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ... ﻗﻮﻟﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺮﮎ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﺪﺍﺩﻡ ﯾﺎﺩﻡ ﻣﯿﺎﺩ ...
ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺗﺮﮎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ... ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﺮﺩﻭﯼ ﻣﺎ ﺑﯽ ﻣﻌﺮﻓﺖ ﺑﻮﺩﯾﻢ .... ﺗﻮ ﺯﯾﺮ ﺣﺮﻓﺖ ﺯﺩﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﻥ ... ﻭ ﻣﻦ ﺯﯾﺮ ﻗﻮﻟﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﯿﺪﻥ ...
ﭼﻮﻥ ﺍﻻﻥ ﺗﻮ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ... ﻭ ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻢ !..

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻣﻨﻢ ﻭ ﻫﺠﻮﻡ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﻭﺷﻦ ؛ ﺍﺗﺎﻕ ﺗﺎﺭﯾﮏ ! ﺍﯾﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺗﻀﺎﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻪ .. ﭘﮏ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﺳﯿﮕـــــــــﺎﺭﻡ .. ﺑﺎﺯﻫﻢ ﻣﻨﻢ ﻭ ﺩﻧــﯿـــﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯾﻢ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯾﻤﻢ ﻏﻤﮕﯿﻨﻪ .. ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﺠﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ !! ﺍﯾﻨﺠﺎ ﭘﺮﻩ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮﮐﺪﻭﻣﺸﻮﻥ ﯾﻪ ﺩﻧﯿــــــــﺎﻥ .. ﺧﯿﺮﻩ ﺑﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭﻡ ﻣﯿﺸﻢ ؛ ﯾﺎﺩ ﺗﮏ ﺗﮏ ﻣﺘﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩﺵ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ ﻣﯿﻮﻓﺘﻢ .. ﯾﺎﺩ ﺁﺩﻣﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺍﻓﮑﺎﺭﻡ ﻧﺎﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﺷﺒﯿﻪ ﻫﺴﺖ .. ﺳﯿﮕﺎﺭﻡ ﻧﮑﺸﯿﺪﻩ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ ﺷﺪ .. ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﻮﺵ ﺗﻮ ﻓﻀﺎ ﻣﻮﻧﺪﻩ ؛ ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺲ ﻋﻤﯿــــــــﻖ ﺧﯿــــــﻠﯽ ﻋﻤﯿـــــــﻖ .. ﻣﻦ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺷـــــــﺐ ﻭ ﺳﮑــــــﻮﺕ ﻭ ﺗــﻨـﻬﺎﯾﯽ .. ﻣﻦ ﻫﺴﺘﻢ ﻭ ﺷــــــــﺐ ﻭ ﺳﮑﻮﺕ ﻭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻭ ﯾﺎﺩ ﺗــــﻮ .... ﺗـــــــــــــﻢـﺎﻡ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣــﻦ !!

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻗﺪﺭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﻥ ﻣﺮﯾﻀﯽ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﺳﯿﺮ ﺑﺴﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﭘﺰﺷﮑﺶ ﺍﺯ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﻨﻌﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺴﺮﺕ ﮔﺮﯾﺰﯼ ﺳﺖ ﺑﻪ ﺁﻧﺴﻮﯼ ﭘﻨﺠﺮﻩ …
ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﻧﺦ ﺳﯿﮕﺎﺭ … ﻗﺪﺭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﻥ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﻄﻪ ﯼ ﺻﻔﺮﻣﺮﺯﯼ، ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺳﺮِ ﭘﺴﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﮐﺠﺎ ﮐﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﺪ،
ﺩﺭ ﻋﻤﻖ ﺑﺮﻫﻮﺕ، ﭼﻬﺮﻩ ﯼ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ … ﻭ ﺩﺭ ﺣﺴﺮﺕ ﺭﻓﯿﻘﯽ ﺳﺖ … ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﻧﺦ ﺳﯿﮕﺎﺭ …
ﻗﺪﺭ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﻥ ﺭﻓﺘﮕﺮﯼ ﻣﯿﺪﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ، ﺧﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﺟﺎﺭﻭ ﺯﺩﻥ، ﻟﺐ ﺟﺪﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﻣﯽ ﻧﺸﯿﻨﺪ ﮐﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺑﺪﺑﺨﺘﯽ ﻫﺎﯾﺶ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺁﺗﺶ …
ﺍﻣﺎ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭﺵ ﺧﺎﻟﯽ ﺳﺖ … ﻭ ﺩﺭ ﺣﺴﺮﺕ ﺭﻫﮕﺬﺭﯼ ﺳﺖ … ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﻧﺦ ﺳﯿﮕﺎﺭ …

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻓﻘﻂ ﺷﻤﺎ ﺯﻧﻬﺎ ﻧﯿﺎﺯ ﻧﺪﺍﺭﯾﻦ . ﯾﮑﯽ ﺑﯿﺎﺩ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﺑﻐﻠﺘﻮﻥ ﮐﻨﻪ . ﮔﺮﻣﺎﯼ ﻧﻔﺴﺶ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺯﯾﺮ ﮔﻮﺷﺘﻮﻥ ﻭ ﺑﮕﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ..ﻧﺎﺯﺗﻮﻥ ﮐﻨﻪ ﺑﻐﻠﺘﻮﻥ ﮐﻨﻪ ..
ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ... ﻫﻢ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻥ . ﯾﮑﯽ ﺑﻐﻠﺸﻮﻥ ﮐﻨﻪ .ﻧﻮﺍﺯﺷﺸﻮﻥ ﮐﻨﻪ . ﺍﺭﻭﻡ ﺳﺮﺷﻮﻧﻮ ﺗﻮﯼ ﺑﻐﻞ ﺑﮕﯿﺮﻩ ... ﺍﮔﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ...
ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﺞ ﻭ ﺧﻠﻮﺕ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ..ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺩﻭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻦ . ﺍﺭﻭﻡ ﺗﻮﯼ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ .ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺰﻥ ...ﺑﻌﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﮕﻦ ...ﭼﯿﺰﯼ ﻧﺸﺪﻩ .. ﺧﻮﺩﻡ ﺣﻠﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ !

ﺩﺭ ﺑﻬﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺮﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﯽ ﻣﺎﻧَﺪ ﺩﺭ ﺑﺎﻟﮑﻦ ﺭﻭﯾﺎ ﺭﺍ ﻗﺪﻡ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺍﻧﻢ
ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﭘُﮏ ﻣﯽ ﺯﻧﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺭﯼ، ﯾﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺭﯼ ﺷﮑﻠﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻭﺩ ﻣﯽ ﮐﺸﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺩﺭﺩ ﺭﺍ ﮐﺎﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ
ﻣﻦ ﺳﺮﺧﭙﻮﺳﺘﯽ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺩ ﻋﻼﻣﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﺑﻪ ﺩﻭﺭﺩﺳﺖِ ﺗﻮ !
ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺭﯼ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺍﻡ ﺟﻌﺒﻪ ﯼ ﺳﯿﮕﺎﺭﻡ ﺑﯿﻦ ﻟﺒﻬﺎﯾﻢ ..

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﻃﻌﻢ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﭼﺎﺷﻨﯽ ﻓﺎﻝ ﻗﻬﻮﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺭﻭﯾﺎﯼ ﺁﻣﺪﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺑﺮ ﻫﺎ ﻗﺴﻤﺖ، ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ؟ !
ﺁﺳﻤﺎﻥِ ﻋﺎﺷﻖ ﻟﺒﺎﺱ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺮ ﺗﻦ ﺯﻣﯿﻦ ﮐﺮﺩ ﻭ ﻓﻨﺠﺎﻧﻢ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﺩﺯﺩﺍﻧﻪ ﺑﺮ ﯾﺎﺭ ﺯﺩ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ، ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ !...
ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﺍﮔﺮ ﻟﯿﻠﯽ ﻭ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻫﻢ ﮐﻨﺎﺭ ﮐﺮﺳﯽِ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﻫﺎﯾﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﻨﺪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﺍﺳﺘﺎﻧﻬﺎﯼ ﮐﻮﺩﮐﯿﻢ ﺳﺎﻟﻬﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ !!!
ﺍﻣﺸﺐ ﻫﻢ ،، ﻟﺒﻬﺎ ﺑﺎ ﺑﻮﺳﻪ ﺗﻠﺦ ﺳﯿﮕﺎﺭ ، ﺭﻭﯾﺎ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺭﻧﮓ ﺧﺎﮐﺴﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﭘﺮﻭﺍﺯ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻧﺪ،،، ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ، ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ...

حرف دلم...

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیگارم چه خوب درک میکند مرا ... وای که چه زیبا کام میدهد این نوعروس هر شب تنهایی هایم...
لباس سپیدش را تا صبح برایم میسوزاند و من تا صبح بر لبانش بـ*ـو*سه میزنم ..! چه لذتی میبریم از این هم خوابگی... او از جان مایه میگذارد و من از عمر...
هردو میسوزیم به پای هم ... بی سیگار که میشوم اندکی فقط اندکی پول خرج میکنم و سیگار دار میشوم ...
اما عمریست کوه غرورم را خرج کرده ام و هنوز تو را ندارم ...

ﻣﺮﺩﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﻢ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺩﺍﺩ ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ ﻧﺎﺳﺰﺍ ﻧﻤﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ ﻧﻤﯿﺸﮑﻨﻨﺪ ...
ﺗﻬﻤﺖ ﻧﻤﯿﺰﻧﻨﺪ ﮐﺒﻮﺩ ﻧﻤﯿﮑﻨﻨﺪ ﺧﺮﺍﺏ ﻧﻤﯿﮑﻨﻨﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﺳﯿﮕﺎﺭﯼ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﯿﺴﻮﺯﺍﻧﻨﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺧﺸﻢ ﺧﻮﺩﺭﺍ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻣﯿﺪﺍﺭﻧﺪ ﺍﺯ ﮔﻞ ﮐﻤﺘﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ...

حرف دلم...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

by_aSal_baek04

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,128
زمان حضور
1 روز 20 ساعت 44 دقیقه
نویسنده این موضوع
آن قدربه زندگى باخته ام که حتى اگرکل روزهايم را هم بدهم باز هم بدهکارم کاش مى شد
جايى از زندگي را خط زد و از نو نوشت گاه جاهاى خالى بهتر است از پر شاين سييگار که ميکشم همان فريادهاييست
که نميتوانم بزنم، همان دلتنگي هاييست که روز به روز پيرم ميکند، همان خاطراتيست که نه تکرار ميشوند
و نه فراموش، همان تنهايي هايي که کسي پرش نميکند، همان دردهايي که درمان ندارند...

حرف دلم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا