- عضویت
- 12/5/21
- ارسال ها
- 1,726
- امتیاز واکنش
- 20,469
- امتیاز
- 418
- محل سکونت
- ☁️
- زمان حضور
- 83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر
بادمجان بزرگ : 8 عدد
پیاز : 1 عدد متوسط
گوشت چرخکرده : 500 گرم
قارچ : 300 گرم
گوجه فرنگی : 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، دارچین : به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی : 7 عدد رنده شده
رب : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکی
به منظور تهیه این غذا باید بادمجان ها را برش بدهید و داخل شکم آن را خالی کنید ولی دُم بادمجان ها نباید از آن جدا شود و بعد مقداری نمک روی آنها بپاشید و یک ساعت منتظر بمانید تا تلخی گرفته شود.
سپس پیازها را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا سبک شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تا جایی تفت دهید که رنگ گوشت قهوه ای شود و بعد گوجه فرنگی های رنده شده و قارچ خرد شده و فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه های دلخواه به آن اضافه کنید و تفت دهید و منتظر بمانید که آب قارچ و گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود.
سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. هنگامی که بوی رب عوض شد و سرخ شد و طعم خامی آن برطرف شد مایه گوشت شما آماده شده و باید به سراغ بادمجان ها بروید.
در این مرحله باید بادمجان هایی که برش داده بودید را شسته و خشک نمایید و کمی آنها را داخل روغن سرخ کنید و شکم بادمجان سرخ شده را با مایه گوشتی که تهیه کرده اید پر کنید و داخل یک ماهیتابه گود یا یک قابلمه یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و تفت بدهید و سپس 1 عدد گوجهفرنگی را هم رنده کرده و با پیاز تفت بدهید و پس از آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا سرخ شود و کمی نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و دو سوم لیوان آب گوشت یا آب جوش به آن اضافه کنید و حل کنید و بعد بادمجان شکم پر را آرام داخل سس قرار دهید و در ظرف را بگذارید تا با این صورت کاملا بپزد و جا بیفتد و مغز پخت شود تا جایی که سس کامل غلیظ شده باشد.
حالا بادمجان شکم پر مجلسی ترکیه ای شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.
منبع: آف دکور پلاس
بادمجان بزرگ : 8 عدد
پیاز : 1 عدد متوسط
گوشت چرخکرده : 500 گرم
قارچ : 300 گرم
گوجه فرنگی : 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر زنجبیل، دارچین : به مقدار دلخواه
گوجه فرنگی : 7 عدد رنده شده
رب : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بادمجان شکم پر ترکی
به منظور تهیه این غذا باید بادمجان ها را برش بدهید و داخل شکم آن را خالی کنید ولی دُم بادمجان ها نباید از آن جدا شود و بعد مقداری نمک روی آنها بپاشید و یک ساعت منتظر بمانید تا تلخی گرفته شود.
سپس پیازها را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا سبک شوند و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تا جایی تفت دهید که رنگ گوشت قهوه ای شود و بعد گوجه فرنگی های رنده شده و قارچ خرد شده و فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه های دلخواه به آن اضافه کنید و تفت دهید و منتظر بمانید که آب قارچ و گوجه فرنگی کاملاً کشیده شود.
سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید. هنگامی که بوی رب عوض شد و سرخ شد و طعم خامی آن برطرف شد مایه گوشت شما آماده شده و باید به سراغ بادمجان ها بروید.
در این مرحله باید بادمجان هایی که برش داده بودید را شسته و خشک نمایید و کمی آنها را داخل روغن سرخ کنید و شکم بادمجان سرخ شده را با مایه گوشتی که تهیه کرده اید پر کنید و داخل یک ماهیتابه گود یا یک قابلمه یک عدد پیاز را ریز خرد کرده و تفت بدهید و سپس 1 عدد گوجهفرنگی را هم رنده کرده و با پیاز تفت بدهید و پس از آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا سرخ شود و کمی نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید و دو سوم لیوان آب گوشت یا آب جوش به آن اضافه کنید و حل کنید و بعد بادمجان شکم پر را آرام داخل سس قرار دهید و در ظرف را بگذارید تا با این صورت کاملا بپزد و جا بیفتد و مغز پخت شود تا جایی که سس کامل غلیظ شده باشد.
حالا بادمجان شکم پر مجلسی ترکیه ای شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید.
منبع: آف دکور پلاس
غذای ترکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com