خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
ترکیه جزو کشورهایی است که علاوه بر جاذبه های توریستی و گردشگری غذا های بسیار محبوب و پر طرفداری هم دارد و بسیاری از افرادی که به این کشور سفر می کنند تمایل زیادی به خوردن غذاهای آنجا هم دارند و ما ایرانی ها فرهنگ و عادت‌های غذایی مشابهی با مردم ترکیه داریم و از سفر کردن به این کشور و خوردن غذاهای آنها لـ*ـذت بیشتری می‌بریم
ترکیه جزو کشورهایی است که علاوه بر جاذبه های توریستی و گردشگری غذا های بسیار محبوب و پر طرفداری هم دارد و بسیاری از افرادی که به این کشور سفر می کنند تمایل زیادی به خوردن غذاهای آنجا هم دارند و ما ایرانی ها فرهنگ و عادت‌های غذایی مشابهی با مردم ترکیه داریم و از سفر کردن به این کشور و خوردن غذاهای آنها لـ*ـذت بیشتری می‌بریم.


غذاهایی که در ترکیه تهیه می‌شود تنوع بسیار زیادی دارد و در این بین بعضی از غذاها محبوب تر و پرطرفدارتر هستند، به همین دلیل تصمیم داریم که شما را با محبوب ترین و معروفترین غذاهای ترکیه آشنا کنیم و طرز تهیه غذاهای ترکی را به شما آموزش بدهیم تا علاوه بر داشتن یک آشنایی با غذاهای آنجا بتوانید خودتان هم حتی بدون سفر به این کشور غذاهای آنها را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید یا حداقل آشنایی بیشتری با غذاهای ترکیه پیدا کنید تا در صورت سفر به این کشور بتوانید انتخاب راحت‌تری داشته باشید و غذای دلخواه خود را میل کنید.


غذای ترکی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
در ادامه شما را با انواع غذاهای ترکیه آشنا خواهیم کرد و طرز تهیه آنها را به شما آموزش میدهیم؛ ولی توجه داشته باشید که اگر برای غذای ترکی مواد اولیه و نسبت‌های مشخصی اعلام شد نسبت هایی که بین مواد اولیه در نظر گرفته شده با محاسبات دقیقی صورت گرفته و اگر بخواهید شما هم یک غذای خوشمزه و مطلوب تهیه کنید باید حتماً نسبت های بین مواد اولیه را رعایت کنید و بعد با توجه به تعداد نفرات مقدار آنها را تغییر دهید تا طعم نهایی غذا همان چیزی باشد که انتظارش را دارید.

از جمله محبوب‌ترین غذاهای ترکی می‌توان به نخودپلو، دونر کباب، کوفته، لاهماجون و سوپ عدس اشاره کرد.

غذای ترکی با مرغ
کباب ترکی با مرغ از معروفترین غذاهای ترکیه است که طرفداران زیادی دارد. یکی از معروف ترین کباب ها، دونر کباب ترکی است که با گوشت قرمز تهیه می شود ولی در این مطلب تصمیم داریم شما را با کباب ترکی با مرغ آشنا کنیم و ابتدا مواد لازم برای تهیه کباب ترکی با مرغ را مشاهده خواهید کرد و پس از آن طرز تهیه کباب ترکی با مرغ را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کباب ترکی با مرغ
گوشت قرمز یا فیله مرغ : 300 گرم

قارچ : 200 گرم

گوجه فرنگی بزرگ : 1 عدد

پیاز متوسط : 1 عدد
فلفل دلمه ای : نصف یک عدد

نمک، فلفل، پودر سیر : به میزان لازم

روغن زیتون، پودر آویشن : به میزان لازم

روغن : برای سرخ کردن
خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی : به میزان لازم
سس هزار جزیره : به میزان لازم
طرز تهیه کباب ترکی با مرغ
برای تهیه این کباب شما می توانید از گوشت قرمز یا گوشت مرغ استفاده کنید، ولی در این دستورالعمل طرز تهیه آن با گوشت مرغ را به شما آموزش می دهیم که ابتدا باید یک سـ*ـینه کامل مرغ را بشویید و بعد به اندازه برش های نیم سانتی متر و عرضی آنها را خرد کنید و بعد فیله هایی که برش داده اید را درون یک ظرف بریزید و کمی نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید و مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید و دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ شما مزه دار شود‌


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
بعد از گذشت دوساعت سینی فر را با مقدار کمی روغن چرب کرده و فیله های مرغی که برش داده بودید و طعم گرفته را روی سینی با فاصله از هم قرار دهید و بعد آن را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد بگذارید و 25 دقیقه منتظر بمانید تا فیله های مرغ تهیه شوند‌‌ در این مدت می توانید سبزی ها را به صورت خلالی برش دهید و بعد از اینکه فیله های مرغ پخت خلال های قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه فرنگی را روی آن ریخته و باز هم آنها را داخل فر قرار دهید و این بار دما را روی 180 درجه سانتیگراد بگذارید و 20 دقیقه حرارت بدهید و بگذارید که داخل فر بماند.

بعد از گذشت این زمان کباب ترکی با مرغ شما آماده شده و می توانید آن را در کنار نان مدیترانه‌ای یا پیتا یا نان مخصوص دونر مصرف کنید و معمولاً در کنار این غذا پیاز و جعفری، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنند و می توانید در کنار سس هزار جزیره هم آن را میل کنید.

غذای ترکی کاورما
کاورما هم یکی از غذاهای محبوب ترکیه است که از مخلوط گوشت سرخ شده با سبزیجات تهیه می شود. در ادامه مواد لازم برای تهیه کاورما را مشاهده می کنید و سپس طرز تهیه کاورما را به شما آموزش می دهیم.



مواد لازم برای تهیه کاورما
گوشت ریز خرد شده(گوشت گوسفندی یا گوساله) : 600 گرم

روغن دنبه : 100 گرم

گوجه فرنگی بزرگ : 2 عدد

فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) : 1 عدد

پیاز : 2 عدد

فلفل سبز : 2 عدد

فلفل سیاه : 1 قاشق مرباخوری

نمک : 1 قاشق مرباخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

کره : 1 قاشق غذا خوری

آب : 1 استکان



طرز تهیه کاورما
به منظور تهیه این غذا باید ابتدا گوشت را درون ماهی تابه ریخته و مقداری روغن زیتون بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد.


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
پس از آن دنبه هایی که به صورت ریز خرد شده را به تابه اضافه کنید و پختن را ادامه دهید و یک استکان آب هم داخل گوشت ها بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا چند دقیقه به همین منوال بپزد و بعد پیازی هم که خرد کرده اید را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه منتظر بمانید که بپزند و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آنها را تفت بدهید.



پس از آن نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی های خرد شده به محتویاتتان می باشد و باید همینطور پختن را ادامه بدهید تا پیازها نرم شده و آب گوشت کشیده شود و در نهایت نمک و ادویه را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید که همه محتویات با هم بپزند و این غذا را به صورت داغ در ظرف دلخواه سرو کنید.
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

کره : 1 قاشق غذا خوری

آب : 1 استکان



طرز تهیه کاورما
به منظور تهیه این غذا باید ابتدا گوشت را درون ماهی تابه ریخته و مقداری روغن زیتون بریزید و بگذارید با شعله کم بپزد.

پس از آن دنبه هایی که به صورت ریز خرد شده را به تابه اضافه کنید و پختن را ادامه دهید و یک استکان آب هم داخل گوشت ها بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا چند دقیقه به همین منوال بپزد و بعد پیازی هم که خرد کرده اید را به آنها اضافه کنید و چند دقیقه منتظر بمانید که بپزند و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آنها را تفت بدهید.

پس از آن نوبت اضافه کردن گوجه فرنگی های خرد شده به محتویاتتان می باشد و باید همینطور پختن را ادامه بدهید تا پیازها نرم شده و آب گوشت کشیده شود و در نهایت نمک و ادویه را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید که همه محتویات با هم بپزند و این غذا را به صورت داغ در ظرف دلخواه سرو کنید.



کاورما
کاورما




غذای ترکی با بادمجان کبابی
یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه‌ای که بسیار طرفدار دارد خوراک بادمجان کبابی می باشد که در ادامه مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی برای 4 نفر را مشاهده می کنید و در صورتی که تمایل داشتید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت بین مواد اولیه مقدار آنها را تغییر دهید. پس از آن طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی را به شما آموزش می دهیم.



مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی
بادمجان : 4 عدد

گوجه فرنگی : 2 عدد

فلفل سبز : 2 عدد

فلفل قرمز : 1 عدد

پیاز : 1 عدد

سیر : 2حبه

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

فلفل قرمز : به مقدار کافی



طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی
در اولین مرحله برای تهیه این غذای ترکی خوشمزه باید بادمجان ها را خوب بشویید و با دستمال خشک کنید و بعد روی اجاق گاز یا زغال، کبابی کنید و آن را داخل سینی قرار داده و هنگامی که خنک شد پوست آنها را بکنید.

در مرحله بعدی باید بادمجان کباب شده را روی تخته آشپزخانه بگذارید و به اندازه مربع های بزرگ خرد کنید و در گوشه‌ای بگذارید.

سپس به سراغ گوجه فرنگی ها رفته و آنها را هم خوب بشویید و پوست آنها را بکنید و روی تخته آشپزخانه به شکل مکعب های ریز خرد کنید و آنها را هم کنار بگذارید.

پس از آن باید پیازها را هم پوست گرفته و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید و یک قابلمه روی شعله کم گاز بگذارید و کمی روغن درون آن بریزید. وقتی که روغن داغ شد پیازها را داخل آن تفت دهید تا سبک، نرم و طلایی رنگ شود و هنگام تفت دادن پیاز ها وقتی که نرم شد فلفل ها را هم شسته و به صورت ریز خورد کرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از آن گوجه فرنگی هایی که خرد کرده بودید را داخل مواد تفت بدهید و بعد سیر را پوست گرفته و از وسط نصف کنید.


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
پس از آن داخل یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن بریزید و روی شعله گاز بگذارید و سیرها را به صورت جدا داخل این ماهی تابه تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود و بعد آن را به محتویات قبلی در قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و منتظر بمانید که حدود 4 دقیقه با حرارت کم کنار هم بپزند.

بعد بادمجان ها را با چیلی قرمز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک مخلوط کنید و هم بزنید و بعد از 5 دقیقه جعفری که به صورت ریز خورد کرده بودید به غذا اضافه کنید.

حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا یکدست شوند. بعد از 3 دقیقه غذای شما آماده شده و می توانید قابلمه را از روی شعله گاز برداشته و خوراک خود را در ظرف دلخواه سرو کنید. برای سرو می توانید در کنار آن سیب زمینی تنوری سرخ شده هم بگذارد و نوش جان کنید

کِشکِک غذای ترکیه ای
یکی دیگر از غذاهای ترکی معروفی که بسیار مقوی و خوشمزه است کشکک ترکیه می باشد که در ادامه مواد لازم برای تهیه کشکک ترکیه را مشاهده می‌کنید و پس از آن طرز تهیه کشکک را به شما آموزش می دهیم.



مواد لازم برای تهیه کشکک ترکی
گندم : 2 لیوان

گوشت خرد شده : 300 گرم

نخود پخته : 2 لیوان

کره : 2 قاشق غذا خوری

پیاز : 1 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری

شیر ولرم : 1 لیوان

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی



طرز تهیه کشکک ترکی
برای تهیه این غذا باید ابتدا دو لیوان گندم را بشورید و داخل یک قابلمه ریخته و آب روی آن بریزید تا روی گندم ها را بگیرد و بعد آن را روی شعله گاز قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از آن آب را دور ریخته و کمی آب دیگر بریزید، به مقداری که روی گندم ها را بگیرد و یک روز کامل خیس بخورد. با این کار گندم ها کاملاً حجیم می شوند و بهتر می پزند.

برای شروع مراحل پخت باید داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و حدود 300 گرم گوشت خرد شده را هم داخل روغن زیتون ریخته و به مدت 15 دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی گرفته شود.

سپس یک عدد پیاز را به صورت ریز خرد کنید و روی گوشت بریزید و با هم تفت بدهید. پس از آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل آن ریخته و حدود 4 دقیقه دیگر هم تفت بدهید.

حالا باید گندمی که از شب قبل خیسانده بودید روی شعله گاز بگذارید و 2 قاشق غذاخوری کره و کمی نمک هم روی آن بریزید تا وقتی که گندم ها بشکافند و برای این کار تقریبا 30 دقیقه زمان احتیاج است.


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
هنگامی که گندم‌ها پختند، آن ها را از روی حرارت بردارید و یک لیوان شیر ولرم داخل آن بریزید و داخل مخلوط کن آنها را پوره کنید یا با هاون برقی آنها را به صورت پوره در بیاورید و در ظرف دلخواه ریخته و روی آن گوشت و نخود بریزید و به صورت گرم سرو کنید.
اگر هم در رژیم غذایی خود برای مصرف گوشت قرمز ممنوعیتی قرار داده اید می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید و همین مراحل را برای آن طی کنید.
هونکار بیندی غذای ترکیه ای
در بیشتر غذاهای ترکی استفاده از بادمجان مشاهده می شود زیرا این غذا با این که در دسته سبزیجات قرار می گیرد ولی به نوعی گوشت مردم عادی هم محسوب می شود و به همین دلیل استفاده از آن را در بسیاری از غذاهای ترکی مشاهده می کنید.

در این قسمت تصمیم داریم که شما را با مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی ترکیه ای آشنا کنیم و پس از آن طرز تهیه هونکار بیندی ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد.



مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی ترکیه
گوشت گوسفندی : 500 گرم

پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد

گوجه فرنگی : دو عدد

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

بادمجان : یک کیلو گرم

آرد : 3 قاشق سوپ خوری

شیر : یک لیوان

پنیر موزارلا : 100 گرم

جعفری خورد شده : یک قاشق سوپخوری



طرز تهیه هونکار بیندی ترکیه
برای تهیه این غذا باید در اولین مرحله گوشت‌ها را به صورت قیمه ای خرد کرده و با کمی روغن و پیاز داخل قابلمه تفت بدهید تا سرخ شود.

پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده و شعله را در حالت ملایم بگذارید تا گوشت بپزد. پس از آن باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و داخل گوشت بریزید تا آنها هم بپزند و به تدریج آب گوشت کشیده شود و در پایان کار کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
در مرحله بعدی باید بادمجان ها را کبابی کنید و پوست آنها را بکنید و خرد کنید و داخل یک ظرف جدا آرد را با کمی روغن تفت بدهید و بعد بادمجان ها را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و کمی شیر روی آن بریزید تا غلظت بیشتری پیدا کنند.

سپس نمک و فلفل را داخل آن بریزید و در آخرین مرحله پنیر موزارلا را داخل بادمجان ها بریزید و شعله را خاموش کنید.
حالا باید با بادمجان ها را داخل یک دیس بکشید و گوشتی که پخته شده را روی آن قرار دهید و برای تزیین کمی جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.
غذای ترکیه ای با سیب زمینی
ترکیه ای ها غذا های متنوع و لذیذی دارند که یکی از این غذاهای خوشمزه که با استفاده از سیب زمینی تهیه می شود کومپیر می باشد که در ادامه مواد لازم برای تهیه کومپیر ترکیه ای را مشاهده خواهید کرد و پس از آن طرز تهیه کومپیر ترکیه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کومپیر ترکیه ای
سیب زمینی خیلی بزرگ : 3 عدد

کنسرو ذرت : نصف پیمانه

کنسرو نخود فرنگی : نصف پیمانه
سوسیس خرد شده و تفت داده شده : یک پیمانه
کالباس : 4 ورق
خیار شور : یک پیمانه
فلفل شیرین قلمی : نصف پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده : نصف پیمانه
سس مایونز : مقداری
سس کچاپ : مقداری
کره : مقداری


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کومپیر ترکیه ای
برای تهیه این غذا باید فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شود و بعد سیب‌زمینی‌ها را کاملاً بشویید و کف سینی فر گذاشته و سینی فر را داخل فر بگذارید و آن را تا 250 درجه بالا ببرید.

برای پخت آن تقریباً یک ساعت و نیم زمان احتیاج هست و وقتی که خواستید تست کنید که سیب زمینی ها پخته شده یا نه، یک چاقو را از روی فویل داخل سیب زمینی فرو کنید، اگر نرم و پخته شده بود به سراغ ادامه مراحل بروید.

باید همه موادی که به آن اشاره کردیم را خورد کرده و کنار بگذارید و بعد سیب زمینی ها را به صورت داغ به کمک چاقو برش بدهید و بعد داخل آن را با قاشق تراشیده و پوره سیب زمینی را خالی کنید و کمی نمک روی آن بپاشید و یک قاشق پر پنیر پیتزا و کره با پوره سیب زمینی مخلوط کنید و تا همین زمانی که پوره سیب زمینی هنوز داغ است پنیر را با آن مخلوط کنید تا آب شود و بعد دوباره مواد را به کاسه سیب‌زمینی برگردانید و روی آن از موادی که خرد شده بود پر کنید و کمی سس مایونز و سس کچاپ بریزید. این غذا را می‌توانید در کنار تخم مرغ، ترشی، زیتون و غیره میل کنید.


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کشکک ترکی
برای تهیه این غذا باید ابتدا دو لیوان گندم را بشورید و داخل یک قابلمه ریخته و آب روی آن بریزید تا روی گندم ها را بگیرد و بعد آن را روی شعله گاز قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از آن آب را دور ریخته و کمی آب دیگر بریزید، به مقداری که روی گندم ها را بگیرد و یک روز کامل خیس بخورد. با این کار گندم ها کاملاً حجیم می شوند و بهتر می پزند.
برای شروع مراحل پخت باید داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و حدود 300 گرم گوشت خرد شده را هم داخل روغن زیتون ریخته و به مدت 15 دقیقه آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی گرفته شود.

سپس یک عدد پیاز را به صورت ریز خرد کنید و روی گوشت بریزید و با هم تفت بدهید. پس از آن یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل آن ریخته و حدود 4 دقیقه دیگر هم تفت بدهید.

حالا باید گندمی که از شب قبل خیسانده بودید روی شعله گاز بگذارید و 2 قاشق غذاخوری کره و کمی نمک هم روی آن بریزید تا وقتی که گندم ها بشکافند و برای این کار تقریبا 30 دقیقه زمان احتیاج است.

هنگامی که گندم‌ها پختند، آن ها را از روی حرارت بردارید و یک لیوان شیر ولرم داخل آن بریزید و داخل مخلوط کن آنها را پوره کنید یا با هاون برقی آنها را به صورت پوره در بیاورید و در ظرف دلخواه ریخته و روی آن گوشت و نخود بریزید و به صورت گرم سرو کنید.

اگر هم در رژیم غذایی خود برای مصرف گوشت قرمز ممنوعیتی قرار داده اید می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید و همین مراحل را برای آن طی کنید.


هونکار بیندی غذای ترکیه ای
در بیشتر غذاهای ترکی استفاده از بادمجان مشاهده می شود زیرا این غذا با این که در دسته سبزیجات قرار می گیرد ولی به نوعی گوشت مردم عادی هم محسوب می شود و به همین دلیل استفاده از آن را در بسیاری از غذاهای ترکی مشاهده می کنید.

در این قسمت تصمیم داریم که شما را با مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی ترکیه ای آشنا کنیم و پس از آن طرز تهیه هونکار بیندی ترکیه ای را به شما آموزش خواهیم داد.



مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی ترکیه
گوشت گوسفندی : 500 گرم

پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد

گوجه فرنگی : دو عدد

نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

بادمجان : یک کیلو گرم

آرد : 3 قاشق سوپ خوری

شیر : یک لیوان

پنیر موزارلا : 100 گرم

جعفری خورد شده : یک قاشق سوپخوری




غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,726
امتیاز واکنش
20,469
امتیاز
418
محل سکونت
☁️
زمان حضور
83 روز 4 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه هونکار بیندی ترکیه

برای تهیه این غذا باید در اولین مرحله گوشت‌ها را به صورت قیمه ای خرد کرده و با کمی روغن و پیاز داخل قابلمه تفت بدهید تا سرخ شود.

پس از آن دو لیوان آب اضافه کرده و شعله را در حالت ملایم بگذارید تا گوشت بپزد. پس از آن باید گوجه فرنگی ها را خرد کرده و داخل گوشت بریزید تا آنها هم بپزند و به تدریج آب گوشت کشیده شود و در پایان کار کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و آن را کنار بگذارید.

در مرحله بعدی باید بادمجان ها را کبابی کنید و پوست آنها را بکنید و خرد کنید و داخل یک ظرف جدا آرد را با کمی روغن تفت بدهید و بعد بادمجان ها را به آرد اضافه کنید و هم بزنید و کمی شیر روی آن بریزید تا غلظت بیشتری پیدا کنند.
سپس نمک و فلفل را داخل آن بریزید و در آخرین مرحله پنیر موزارلا را داخل بادمجان ها بریزید و شعله را خاموش کنید.

حالا باید با بادمجان ها را داخل یک دیس بکشید و گوشتی که پخته شده را روی آن قرار دهید و برای تزیین کمی جعفری خرد شده را روی آن بپاشید


هونکار بیندی

هونکار بیندی

غذای ترکیه ای با سیب زمینی

ترکیه ای ها غذا های متنوع و لذیذی دارند که یکی از این غذاهای خوشمزه که با استفاده از سیب زمینی تهیه می شود کومپیر می باشد که در ادامه مواد لازم برای تهیه کومپیر ترکیه ای را مشاهده خواهید کرد و پس از آن طرز تهیه کومپیر ترکیه را به شما آموزش می دهیم

مواد لازم برای تهیه کومپیر ترکیه ای

سیب زمینی خیلی بزرگ : 3 عدد


کنسرو ذرت : نصف پیمانه
کنسرو نخود فرنگی : نصف پیمانه
سوسیس خرد شده و تفت داده شده : یک پیمانه

کالباس : 4 ورق

خیار شور : یک پیمانه

فلفل شیرین قلمی : نصف پیمانه

پنیر پیتزای رنده شده : نصف پیمانه

سس مایونز : مقداری

سس کچاپ : مقداری

کره : مقداری


غذای ترکی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-، YeGaNeH و Whisper
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا