- امتیاز واکنش
- 12,617
- زمان حضور
- 53 روز 19 ساعت 46 دقیقه
اگه بخوام مبینا رو تو یه کلمه خلاصه کنم، میشه «خارقالعاده!»
هم توی نویسندگی مهارت داره، هم توی مدیریت. توی دوستی هم که... میترکونه
همکاری باهاش عالیه، از بسی که خوشبرخورده. مهربون و برخوردی عالی با طرف مقابلش داره و عین حال جدی هم هست.
کارهاش نظم دارن، دقیق و بدون خطا هستن. نصف کارهای انجمن هم که با این بنده خداست الهی مادر برات بمیره دخترم
من که از همکاری باهاش واقعاً لـذت میبرم؛ چون واقعاً شیرینه. همونطور که خوردن یه شیرینی امکان نداره لـذتبخش نباشه، دوستی با این دختر هم غیرممکنه که عالی نباشه!
میدونم که اگه بخواد همینجور ادامه بده اینجا رو میترکونه و یه ورژن جدید از انجمنرمان۹۸ رو میسازه... از بس که خلاقه
خلاصه که امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی عزیزم و رویاهات برات بشن خاطره
همکاری با تو برام دوستداشتنیه و امیدوارم همینطور هم ادامه پیدا کنه
پ.ن: بچهها منتظر کار گروهی من و مبینا باشینها؛ ایشالله بهزودی استارتش رو میزنیم هم توی نویسندگی مهارت داره، هم توی مدیریت. توی دوستی هم که... میترکونه
همکاری باهاش عالیه، از بسی که خوشبرخورده. مهربون و برخوردی عالی با طرف مقابلش داره و عین حال جدی هم هست.
کارهاش نظم دارن، دقیق و بدون خطا هستن. نصف کارهای انجمن هم که با این بنده خداست الهی مادر برات بمیره دخترم
من که از همکاری باهاش واقعاً لـذت میبرم؛ چون واقعاً شیرینه. همونطور که خوردن یه شیرینی امکان نداره لـذتبخش نباشه، دوستی با این دختر هم غیرممکنه که عالی نباشه!
میدونم که اگه بخواد همینجور ادامه بده اینجا رو میترکونه و یه ورژن جدید از انجمنرمان۹۸ رو میسازه... از بس که خلاقه
خلاصه که امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی عزیزم و رویاهات برات بشن خاطره
همکاری با تو برام دوستداشتنیه و امیدوارم همینطور هم ادامه پیدا کنه
نقد سرپرست بخش فرهنگ و ادب | M O B I N A
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com