خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

سرپرست بخش جهانی دیگر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,638
امتیاز واکنش
19,124
امتیاز
373
محل سکونت
خونم، رمان ۹۸
زمان حضور
75 روز 11 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
White-Chocolate-Lemon-Truffles-3bpdoo7xevyv9h2tvi77k0.jpg


مواد لازم برای تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

شکلات سفید خرد شده ۲۲۰ گرم
کره بدون نمک ۵ قاشق غذاخوری
خامه غلیظ زده شده ۳ قاشق غذاخوری
عصاره لیمو ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو۲ قاشق چایخوری
نمک کمی
شکر پودری یا ترافل شکری برای تزئین
طرز تهیه ترافل لیمویی با شکلات سفید :

به روش بن ماری شکلات خرده شده را ذوب کنید، کره و خامه را داخل آن بریزید، هم بزنید تا زمانی که یکدست شود.

نمک، اسانس لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

کمی که خنک شد، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید (یا تا زمانی که به حد کافی برای رول شدن خنک شود).

با یک قاشق کوچک یا یک اسکوپ بستنی، مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل یک توپ با قطر ۱ اینچ گرد کنید (اگر خیلی چسبناک است مقدارکمی از مخلوط شکلات سفید را با شکر پودری مخلوط کنید به این ترتیب رول کردن آن آسان می‌شود سپس زمانی که توپ تشکیل شد، دوباره آن را در پودر شکر یا ترافل شکری بزنید).

هر کدام از ترافلها را داخل پودر شکر یا ترافل های رنگی بـ*ـغلتانید تا همه آنها به خوبی پوشش داده شوند.

آنها را در ظرفی دردار داخل یخچال به مدت ۱ هفته و یا فریزر به مدت طولانی‌تر نگه دارید.

منبع:کیک نت

lemon-truffle-1024x1024.jpg


تراتفل لیمویی با شکلات سفید

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا