خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
آداب بدن تان سر میز غذا

شما باید هر دو دست تان را به حالت آزاد و راحت روی میز و دو طرف بشقاب قرار بدهید. کف دست ممکن است رو به پایین باشد، یا ممکن است کف دست های تان رو به هم باشند، اما هر دو دست باید روی میز باشد و هرگز نباید یک دستتان را زیر میز بگذارید. آرنج ها را روی میز نمی گذاریم، نیازی نیست خیلی صاف بنشینید، کمی صاف و به حالتی که راحت هستید دستها را روی میز می گذارید.

هنگام نگه داشتن چاقو و چنگال خود (le couteau et la Fourchette)، انگشت اشاره شما باید در امتداد دسته به صورت کشیده قرار بگیرد: چاقوی خود را در دست به صورت مشت نگه ندارید.

همیشه صبر کنید تا میزبان شما برای شروع نوشیدن و خوردن، علامت بدهد. این کار ممکن است قدیمی به نظر برسد اما هنوز هم در فرانسه بسیار انجام می شود: قبل از اینکه میزبان بگوید “bon appétit” هیچ کس نمی خورد و نمی نوشد.

علاوه بر این، در فرانسه هنوز مرسوم است که پیش از نوشیدن، لیوان ها را به احترام هم بلند کرده و به طرف یکدیگر می گیرند؛ بنابراین اگر کسی در حال بلند کردن لیوانش به سمت شما باشد و شما پیش تر نوشیدنی خود را تمام کرده باشید، مرتکب اشتباه شده اید.

اوه ، و یک نکته مهم دیگر این است: زنان به طور سنتی در فرانسه ، برای خود نوشیدنی نمی ریزند و مردی که کنار آنها نشسته است، این کار را انجام می دهد. البته اگر مردی سر میز نباشد، یک زن کار ریختن نوشیدنی را انجام می دهد. اما در غیر این صورت، قطعاً مردان هستند که باید نوشیدنی را برای زنانی که در کنار آنها نشسته اند، بریزند.

نکته آخر: سعی کنید تا آنجا که می توانید بی سر و صدا غذا بخورید. بدون ملچ ملچ کردن، بدون این که صدای جویدن تان را کسی بشنود و مطمئناً بدون آروغ زدن غذا بخورید. همچنین سعی کنید صدای دم و بازدم بینی تان را نیز کنترل کنید تا به گوش کسی نرسد.

همچنین مراقب میزان صدای صحبت یا خنده تان باشید. به خصوص در یک رستوران فانتزی که محیط راحت و آرام است ، کسی که به یک زبان خارجی و با صدای بلند صحبت می کند، واقعاً می تواند آزار دهنده باشد.

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
در این درس، من در مورد سلام و احوالپرسی معمولی و مؤدبانه ی زبان فرانسه صحبت نمی کنم، از آنجا که این موضوعات؛ در یادگیری هر زبانی بسیار مهم هستند؛ یک درس کاملاً صوتی را به آن موضوع اختصاص داده ایم.
با این حال ، بعد چه می شود؟ چگونه مکالمه را به زبان فرانسوی شروع می کنید؟ چگونه یک فرد فرانسوی را وارد مکالمات خود می کنید؟ و بعد ، چگونه می توانید در مورد خود صحبت کنید و مکالمه را به صورت طبیعی جریان دهید؟

در این بخش، نکات و جمله های مفید در مکالمات فرانسوی را آماده کرده ایم؛ و در آخر یک مکالمه ی فرانسوی مشابه زندگی واقعی آورده شده است.

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
مسیر های آغاز مکالمه به فرانسه

در اینجا چند نمونه معمولی برای
شروع مکالمه فرانسوی آورده ایم.

برای شروع مکالمه ی فرانسوی، می توانید در مورد مکان یا هوا صحبت کنید، بپرسید که چرا فرد در آنجا حضور دارد – اگر در یک مهمانی هستید، می توانید در مورد میزبان ها و این که چقدر آنها را می شناسید حرف بزنید؛ پس سعی کنید مکالمه تان را با یک سؤال مستقیم پیش ببرید.

• C’est joli ici : c’est la première fois que je viens ici, et vous ?
(چه جای جالبی است، من اولین بار است که این جا می آیم؛ شما چطور؟)

• Pierre est vraiment un bon cuisinier. Son buffet est délicieux. Est-ce que vous aimez cuisiner ?
پیر (Pierre) واقعاً آشپز خوبی است. قفسه غذاهای وی خیلی خوشمزه است، آیا شما از آشپزی لـ*ـذت می برید؟

• Ce petit restaurant est vraiment une bonne trouvaille. Est-ce que vous venez souvent ici ?
این رستوران کوچک واقعاً جای جالبی است، آیا شما اغلب به اینجا می آیید؟

• Ahhh, comme il fait beau. Enfin du soleil ! C’est bien agréable, vous ne trouvez pas ?
آه؛ آفتاب بیرون خیلی عالی است، خیلی لـ*ـذت بخش است، قبول دارید؟

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
آغاز کننده های مکالمه فرانسوی- رویکرد مستقیم: خودتان را معرفی کنید.

اگر زمینه مناسب است؛
ممکن است بخواهید مستقیم تر وارد شده و خودتان را معرفی کنید.

در اینجا چند جمله مقدماتی فرانسوی آورده شده است: با این حال ، بعد از اینکه خود را به زبان فرانسوی
معرفی کردید می توانید ارتباطی که با مکان ، میزبان و غیره دارید را مطرح کرده و ادامه بدهید، یک راه ساده برای آغاز مکالمه با یک فرد دیگر، آن است که از وی بپرسید آیا تا به حال یکدیگر را ملاقات کرده اید یا خیر.

• Bonjour, je m’appelle Claude. Pierre est un collègue. C’est la première fois que nous nous rencontrons, n’est-ce pas ?
– سلام، من کلود هستم، پیر (pierre) همکار من است؛ این اولین بار است که یکدیگر را ملاقات می کنیم، این طور نیست؟

• Bonsoir, je m’appelle Sophie. Il me semble qu’on s’est déjà vus quelque part. Je suis la femme de Patrick, et une bonne amie de Chantal. Et vous ? Comment connaissez-vous Chantal et Pierre ?
– سلام ( هنگام عصر) من سوفی هستم، فکر می کنم قبلاً چندباری یکدیگر را دیده ایم. من همسر پاتریک و یکی از دوستان چنتل هستم. شما چطور چنتل و پیر (pierre) را می شناسید.

• Salut, moi, c’est Ingrid. On se connaît de vue je crois. Je viens souvent ici, il me semble que je t’ai déjà aperçu(e).
سلام من اینگرید هستم (شکل غیر رسمی). به گمانم پیش از این یکدیگر را دیده باشیم. من معمولاً به اینجا می آیم و فکر میکنم که شما را این اطراف دیده ام.

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
صحبت کردن از خودتان به زبان فرانسه، مشکلی ندارد اما فراموش نکنید که سؤالاتی را نیز بپرسید.

یکی از بزرگترین مشکلاتی که زبان آموزان فرانسه دارند؛ آن است که آنها معمولاً نمی دانند که چگونه مکالمه ای به زبان بیگانه را مدیریت کنند. در کلاس زبان فرانسه، اغلب معلم همه کارها را انجام می دهد؛ سؤالات را می پرسند و دانش آموزان فقط به سؤالات پاسخ می دهند.

اما در موقعیتی از زندگی واقعی، اگر شما سؤالی نپرسید؛ به عنوان یک فرد خودخواه به نظر می رسید. بنابراین؛ از پوسته ای که دور خود ساخته اید بیرون بیایید و سؤالاتی را مطرح کنید: یکی از رازهای موفقیت در مکالمه به زبان فرانسه، توانایی پرسیدن سؤالات و ادامه دادن گفتگو است.
در انتها می توانید سؤالی که از شما
پرسیده شده است؛ به خود شخص بازگردانید. در مورد خودتان به اختصار صحبت کنید و سپس به سادگی بپرسید: “et toi / et vous”? – به معنای شما چطور؟ –

در طول تدریس فرانسوی با اسکایپ، گاهی اوقات به دانش آموزانم یاد می دهم که چگونه توانایی های خود را در مکالمه گسترش دهند. من یک سؤال می پرسم: آنها باید به این سؤال حداکثر با یک یا دو جمله پاسخ دهند؛ سپس آن را به خود من برگردانند. آنگاه من پاسخ می دهم و با سؤالی دیگر جمله ام را به پایان می برم و به این ترتیب یک موضوع باعث مطرح شدن موضوعات دیگر می شود و ما از یک مکالمه واقعی لـ*ـذت می بریم.

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
موضوعات معمولی مکالمه های فرانسوی

هوا همیشه می تواند
موضوع شروع کننده ی خوبی برای مکالمه باشد، همچنین می توانید در مورد غذا، سفر، سرگرمی ها و ورزش ها حرف بزنید.

اتفاق های جاری نیز می تواند موضوع خوبی باشد؛ اما از موضوعاتی مانند سـ*ـیاست؛ مذهب و یا هرگونه سؤال بیش از حد شخصی و عمیق فاصله بگیرید تا مکالمه را به چالش نکشید.

در کتابهای صوتی فرانسوی من، واژگان معمولی مکالمه و مضامین مورد استفاده در متن برای شما فراهم شده است.

و اکنون بیایید با کسی یک مکالمه به زبان فرانسوی را آغاز
کنید و در مورد خودتان به فرانسه صحبت نمایید.

آغاز کردن یک متن به فرانسوی – یک داستان دو زبانه (فارسی-فرانسوی)

فیلیپ در کافه پیمپول، درون حیاط سرپوشیده ای نشسته است. محیط و فضا بسیار خوب است. در مجاورت وی پشت میز کناری، یک زن نشسته ، قهوه می نوشد و و منظره ی بندر را نگاه می کند.

فیلیپ

• Oh non ! Il pleut encore ! Il faisait si beau ce matin.
    (Il se tourne vers Camille) Quel dommage, la Bretagne est si belle, mais le temps est si imprévisible. Vous ne trouvez pas ?
– اوه- نه! دوباره باران می بارد! هوا امروز صبح واقعاً عالی بود.

(به سمت کامیل می چرخد). ناراحت کننده است، بریتانی بسیار زیبا است اما هوا در این منطقه خیلی غیر قابل پیش بینی است. این طور فکر نمی کنید؟

کامیل

• Oui, vous avez raison. Mais s’il faisait beau tout le temps, tous les Français habiteraient ici !
بله؛ حق با شماست. اما اگر هوای این منطقه همیشه عالی باشد، کل فرانسه اینجا زندگی خواهند کرد!

فیلیپ

• Vous habitez à Paimpol ?
شما در پیمپول زندگی می کنید؟

کامیل

• Mon mari, ma fille et moi habitons ici. Et vous ?
من به همراه همسر و دخترم اینجا زندگی می کنیم. شما چطور؟

فیلیپ

• J’habite à Barcelone, mais je viens souvent en Bretagne. J’ai de bons amis à Paimpol. Est-ce que vous connaissez l’Espagne ?
من در بارسلونا زندگی می کنم؛ اما اغلب به بریتانی می آیم. دوستان خوبی در پیمپول دارم. آیا تا به حال در اسپانیا بوده اید؟

کامیل

• Oui, plusieurs fois. C’est un beau pays.
بله، چند بار. کشور زیبایی است.

فیلیپ

• Où êtes-vous allée en particulier ?
مشخصاً کدام شهر بوده اید؟

• (Parle de l’Espagne) Et vous ? Vous aimez voyager ?
(صحبت کردن در مورد اسپانیا) شما چطور؟ از مسافرت کردن لـ*ـذت می برید؟

و به این ترتیب ادامه می دهید … مکالمه از مسافرت شروع شده و به مکانهای خاصی که به خصوص طرفین دوست دارند، به موزه، هنر و غذا منتقل می شود. به یاد داشته باشید ، همیشه سؤالی را که پاسخ می دهید می توانید به لطف “et vous / et toi” به طرف مقابل بازگردانید. در طول مکالمه؛ آرام باشید، شمرده و با صدای بلند صحبت کنید تا بتوانید به راحتی شنیده شوید – لبخند بزنید و از مکالمات لـ*ـذت ببرید!

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
اعداد!

شاید از نظر شما یادگیری درسی که در زبان انگلیسی آسان است، عجیب به نظر برسد؛ اما در هر حال باید، باید و باید نحوه‌ی شمارش اعداد را در زبان فرانسه یاد بگیرید. چون چه بخواهید چه نخواهید، آن‌ها همه جا هستند!

زبان‌آموزان یادگیری اعداد در هر زبان خارجی را یک دردسر بزرگ می‌دانند. اما در هر حال، یادگیری این اعداد جزو واجبات هستند. پس فکر دور زدن آن را از سرتان بیرون کنید!

علاوه بر این، اگر شمردن به زبان جدید را بلد باشید، می‌توانید از ایجاد شرایط ترسناک جلوگیری کنید؛ منظورم از شرایط ترسناک، زمانی است که می‌خواهید دو نوشیدنی برای خود و دوستتان سفارش دهید، ولی دوازده نوشیدنی سفارش می‌دهید...صبر کنید ببینم، فرانک فرانسه چند تومان است؟

این مقاله را می‌توان راهنمایی جامع برای یادگیری جامع و کامل شمردن به زبان فرانسه دانست. می‌پرسید چرا؟‌

چون با راهنمایی‌های زیر نه تنها شمردن به زبان فرانسه را یاد می‌گیرید، بلکه به شما می‌آموزیم که چگونه با روش‌های بامزه‌ای شمردن را تمرین کنید، از اعداد در زبان محاوره استفاده کنید، چگونه راجع به اعداد اعشاری، ترتیبی و درصدی صحبت کنید و حتی چند نکته‌ی مقدماتی در ریاضیات یاد بگیرید. (و آن را به زبان فرانسه حل کنید).

انجمن رمان نویسی

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
راهنمای جامع شمردن در زبان فرانسه

خوب به خاطر دارم که وقتی
زبان فرانسه یاد می‌گرفتم، می‌توانستم یک متن را با سرعت یکنواختی بخوانم و تپق نزنم. ولی وقتی به اعداد می‌رسیدم، مکث می‌کردم و آن‌ها را به سختی تلفظ می‌کردم. از آن‌جا که اعداد همه‌جا هستند، باید آن‌ها را بهتر یاد می‌گرفتم و روان‌تر بیان می‌کردم. همانطور که خودتان می‌دانید، تنها راه بهتر شدن تمرین کردن است. اما اگر به یک کتاب آموزش زبان فرانسه نگاهی کنید، متوجه می‌شوید که فضای خیلی کمی برای توضیح راجع به مبحث مهم «شمردن به زبان فرانسه» در نظر گرفته شده است.

بسیار خوب، صرف نظر از کتاب آموزشی، شما چگونه برای درک سریع و تلفظ صحیح اعداد به زبان فرانسه توانایی خود را بالا می‌برید؟

چگونه شمردن به زبان فرانسه را تمرین کنیم؟

تبحر در شمردن، مستلزم ورود به چالش‌ها و سختی‌های منحصربه‌فردی است. چون تمرین‌های زیادی در این رابـ*ـطه وجود ندارد و بسیاری از کتاب‌های آموزشی به جای آموزش اعداد در زبان فرانسه، به سایر موارد تمرکز کرده‌اند. اما یادگیری آن‌ها با تمرین روزانه آسان خواهد بود.

انجمن رمان نویسی

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
  • هروقت با اعداد سروکار دارید، به آن‌ها به زبان فرانسه فکر کنید. من این کار را به طور غریزی انجام می‌دهم. اگر ساعت را چک می‌کنم، با خودم آن را به زبان فرانسه تکرار می‌کنم و جمله‌ای شبیه “Il est huit heures.” (ساعت هشت صبح است) می‌گویم. البته بیان ساعت موضوع کاملا مجزایی است! در هر صورت اگر مجبور به شمردن چیزی شوم، آن را در ذهنم به زبان فرانسه انجام می‌دهم. به‌این‌ترتیب در این دستور پخت ده تخم‌مرغ لازم نداریم، une dizaine d’œufs لازم داریم.
  • مستند فرانسوی تماشا کنید. مستند‌ها پر از اعداد هستند و شما باید سعی کنید ویدیوهایی را انتخاب کنید که با صحبت راجع به کاهش یا افزایش نرخ رشد در طول زمان و هزاران سال، پیچیده شده‌اند. حین تماشای این مستند‌ها معمولا سعی کنید هر عددی را که می‌شنوید، بنویسید..
  • ریاضی را به زبان فرانسه یاد بگیرید. اگر ریاضی دوست دارید، یوتیوب و در مجموع اینترنت منابعی فوق‌العاده برای پیدا کردن ویدیوهایی راجع به ریاضیات برای دانش‌آموزان فرانسوی زبان است. ویدیوهایی که نه تنها نحوه‌ی کار با اعداد را به شما آموزش می‌دهد، بلکه لغات مربوط به ریاضیات فرانسوی را نیز می‌آموزد. این ویدیوها با این فرض تهیه شده‌اند که شما از قبل شمردن به زبان فرانسه را بلد هستید، ‌اما اگر هنور در قدم اول قرار دارید، یعنی تا به حال هیچ‌وقت شمردن به زبان فرانسه را تمرین نکرده‌اید. نگران نباشید، آدرس را درست آمده‌اید. قرار است به شما مقدمات اولیه و ریزودرشت شمردن به زبان فرانسه را بیاموزیم. بله، در همین مقالهJ
شمارش اعداد به زبان فرانسه: اعداد 1 تا 69

69 عدد اول خیلی با زبان‌آموزان رفیق هستند. وقتی اعداد اولیه را به خاطر بسپرید، بقیه را نیز به راحتی یاد می‌گیرید. چراکه اعداد بزرگتر ترکیبی از اعداد اولیه هستند.

انجمن رمان نویسی

دیکشنری زبان فرانسوی

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
25,043
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
شمارش اعداد 1-19 به زبان فرانسه

بعد از zéro (صفر)، احتمالا با نام برخی از 19 عدد اول آشنا هستید:

1 — un

یک

2 — deux

دو

3 — trois

سه

4 — quatre

چهار

5 — cinq

پنج

6 — six

شش

7 — sept

هفت

8 — huit

هشت

9 — neuf

نه

10 — dix

ده

ببینید، آنقدر‌ها هم بد نیست. اعداد زیر شبیه اعداد یک تا شش هستند که یک پسوند –ze به انتهای آن‌ها اضافه شده است. حالا بیایید به شمردن ادامه دهیم:

11 — onze

یازده

12 — douze

دوازده

13 — treize

سیزده

14 — quatorze

چهارده

15 — quinze

پانزده

16 — seize

شانزده

اکنون درباره اعداد به یک درک کلی و اولیه رسیده‌ایم. با اینکه تلفظ اعداد 11 تا 16 به شکل منحصربه‌فردی تغییر کرد، اما اعداد 17 تا 19 را به شکل زیر تلفظ می‌کنیم:

17 — dix-sept

هفده

18 — dix-huit

هجده

19 — dix-neuf

نوزده

بسیار خوب، معنی
تحت‌اللفظی عدد 17 در زبان فرانسه «ده-هفت» است، هجده «ده-هشت» و غیره. شاید از خودتان بپرسید که چرا تلفظ این اعداد مثل اعداد 11 تا 16 تغییر نکرد، اما همین نکته آسانش می‌کند!

دیکشنری زبان فرانسوی

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا